Школа или уроци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Школа или уроци
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1153 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години сега ще съм 9ти клас искам да ви разкажа на кратко моята история като бях малка до 3-4 клас се справях с английския език и имах добри оценки, може би защотот е бил и по-лесен, след това като станах 5ти клас се преместих в друго училище и там започнах да губя знанията си нищо не разбирах след това в 6ти клас ни беше учителка англичанка там пък съвесем нищо не разбирах в 7ми клас не отварах учебници а в 8ми клас отидох в ново училище и имах 18 часа седмично разбрах го горе долу ходех и на уроци, защото имах желание а и също така на края на годината имах изходно ниво и сега ще съм 9ти клас но се чудя да се запиша ли на школа или пак да ходя на уроци ходих в школата да разпитам как стоят нещата и жената ми обясни но сигурно ще съм с по-малки деца, защотото някои започват от по-малки дали е прекалено късно? Според мен по-добре късно от колкото никога на днешно време без език съм за никъде но пък имам и друг проблем понеже и в школата ще имам други учебници да не би да изостана с материала в училище, но слава богу тази година ще имам по-малко часове английски, но пък ще уча немски първа година.. ох не знам моля ви помогнете ми посъветвайте ме Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: af43d7dbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз те съветвам да попиташ учителката си по английски от осми клас дали дава частни уроци и да ходеш при нея. Така хем ще си при познат човек, хем ще вървите успоредно с материала в училище и няма да се раздвояваш между два различни учебника в школата и в даскалото. Иначе школа също не е лош вариант, но по-добре ходи с възрастни, не с хлапетии на по 12-13г., защото ще се лигавят постоянно и нищо няма да можеш да научиш. А за немския не се притеснявай - щом е втори език, приеми, че няма да можеш да го научиш като света (просто е прекалено труден, а и учителите по втори език не си дават много зор), така че учи, колкото да се справяш и да имаш хубави оценки, а главно си наблегни на английския. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker