Не ставам за нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Не ставам за нищо
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2341 пъти
Здравейте, аз съм студент (поне засега) и трябва да съм 2ри курс тази година, но след първи курс ми останаха цели 5 невзети изпита, за които имах почти 4 месеца да уча, но аз не го взех на сериозно и сега не взех 4 от 5 като 5тия е утре и не знам дали ще го взема.
Просто като че ли нямам никакъв стимул за нищо, нямам приятели, никога през живота си не съм имал близък контакт с момиче, дори и целувка, имам сериозни здравословни проблеми, не виждам с едното око, развивам тежка кожна болест, в каквото и да се захвана никога не успявам, асоциален съм.
Преди 3 години ми купиха супер скъп фотоапарат по мое голямо желание, а аз така и не го разучих и така и не се научих да снимам хубаво, никога не върша нещата така, както си ги представям, винаги излизат изцяло в обратната насока.
Спортувах, но се отказах, защото не ми се срещаше с хората във фитнеса, бях го намразил, а бях добър в това нещо поне, постепенно желанието ми за спорт издъхна както и това за живот.
Просто не откривам никакъв смисъл в съществуването ми, аз съм един паразит за родителите и пра-родителите си и усещам как вече едва ме издържат, не ме бива в нищо, в живота си нямам и 1 ден работа освен вкъщи, не съм изкарал нито 1 лев и с нищо не съм допринесъл за семейството си.
Моля ви кажете ми, дали трябва да се обърна към специалист или да премина към най-тежкото решение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4c76592f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво е "най-тежкото решение"? ! Какви са тия глупости! Замисляш ли се какво ще причиниш на близките си? ! Родителите ти те обичат и им е тежко да те гледат как се предаваш. Може би не знаят как да ти помогнат.
Истината е, че ти трябва психолог. И много хъс да оправиш нещата. Няма нищо по-опасно на тоя свят от липсата на желание. Открий какво те прави щастлив, какво те кара да се чувстваш добре и го прави.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eb58941ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм имал такива периоди.

Имай ВЯРА и винаги ще има НАДЕЖДА.

(помисли върху тези думи).

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c85b2df2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   няма страшно... не се отчайвай, мисли позитивно. Иначе за ученето и на мен не ми вървеше и имах много изпити , но с времето ще с е справиш, трябва да вярваш в себе си...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c898ddd305
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелче, ако не ти се занимава и си напълно отчаян, според мен вземи необходимите мерки, дори да са крайни. Няма нищо лошо да си посегнеш на живота.
Станката 24М.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2adc4af177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Трябва ти мотивация. И аз като теб във втори курс имах 12 невзети изпита от миналата година, и то не защото не учех, а защото се разболях и ми пропадна годината. След това следващата година ги взех всичките 12, и още 10 от следващата. И знаеш ли как става - с много силна мотивация. На мен ми помогна това, че си представях как завършвам, как си намирам хубава работа, махам се от родителите си и всеки божи ден си визуализирах тези неща и се надъхвах. И тези изпити ги взех като на магия, вярно много стабилно учех, но някакси така се подреждаха нещата, че всичко стана много по-лесно отколкото си го представях. Ако преди ме беше питал някой, дали ще успея щях да кажа не. Мотивацияте е велико нещо, постави си цел - всеки ден се надъхвай как постигаш целта си, и ще успееш сигурна съм. Но ако нямаш мотивация, просто няма кой да те избута да направиш нещо. Същото стана и с дипломната- нямах си идея как ще я направя, изобщо нито тема имах, нито разбирах от едно сложни изчисления дето трябваше да се правят, но си казах - каквото ще да става - правя дипломна и завършвам, и по същия начин сякаш пред мен от само себе си се нареждаха нещата, и успявах. Така че въпроса е ти да решиш да го направиш, а начини винаги ще се намерят, ако си достатъчно настоятелен.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d5d94fadfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво да ти кажа... съжалявам те именно защото съм като теб в повечето неща. На 22, момиче.. пълна тъпачка и спотанячка съм. Е, не защото съм тъпа, а защото съм асоциална като теб, вече нямам приятели. гадже... абе трудно да се каже, имах но както и да е, нищо не стана. и аз съм студентка, ще съм 4. -та година а нямам идея накъде да поема след това, и аз съм един паразит като теб. И аз обичам да снимам, но никога не довършвам нещата докрай /нямам предвид снимането/. и аз не откривам смисъл в съществуването си и нз какво да те посъветвам, отчаяна съм не по-малко от теб за съжаление...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ba192a6e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все едно слушам моята история, с тази разлика, че аз съм момиче. И аз трябваше да съм втори курс, но прекъснах и реших да положа друг изпит, за да мога от следващата година да започна на чисто в специалността, която на мен ми харесва. Подготвих се много добре, но ме скъсаха и се наложи да запиша друга специалност, като компромисен вариант. От днес започнах, но нещата, не бяха въобще такива, каквито ги очаквах и сега съм меко казано отчаяна, не знам какво да правя и честно казано вече нямам желание за нищо. Искам да ти кажа, че не си само ти. Всъщност аз си мислех, че само аз съм така. Просто мразех да ходя на училище и единственото ми желание беше да завърша и имах огромни очаквания за студенството, защото и аз нямам никакви приятели и все още може да се каже, че нямам.... и аз подобно на теб много исках да имам китара и баща ми ми купи и аз не можах да направя необходимото да се науча да свиря.... какво да ти кажа, ти поне си учил и си се опитал да си вземеш изпитите, а аз се отказах още преди сесията. Като гледам на къде вървят нещата и на мен ми иде да стигна до крайности. Не знам, ако искаш дай някакъв контакт, да си пишем, ако евентуално не го изтрият.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker