Късно ли се сетих, курсове по английски - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Късно ли се сетих, курсове по английски
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 13368 пъти
Зсравейте, в момента съм 10 клас, след като завърша смятам да уча извън България. Английският ми е добър, но винаги може и повече..
Бих искала да ми препоръчате курсове по английски. Чувала съм само хубави неща са "Училище Европа", но не мога да намеря цените на курсовете, пък и не знам от кога започват, ако някой ходи, моля нека ми каже и разясни.... и за британика само хубави неща са ми казвали, вие какво бихте ми препоръчали?
Също така предполагам за да разберат кое ниво съм по английски, ще правя някакъв изпит? Той устен или писмен е, или и двете.
Благодаря предварително :)
Успешен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 92174a3f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Никога не е късно за нищо! Имам един колега, който е 79 набор взел е решението да се запише да учи, така, че не се притеснявай, а се запиши... Няма да съжаляваш.
Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7e70135442
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приготви си много пари. Значи училища Хай Тайм за една учебна година са ти 1300лева и вече като минеш курса ти си някакво ниво на знания по английски и може да се явиш на тест за сертификат за даденото ниво. Един такъв тест струва 300лева. Общо за два. Ако си се провалила и искаш отново да го направиш, отново даваш тази сума.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f33412fced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами аз ходя във YES School (Yor English School), но го има само във Пловдив. Много съм доволна започнах от 8-ми клас и си взех всшчките сертификати. Цените варират от около 250 евро мисля. Абе на мен ми струваше 121лв на четири вноски. За да определят кое ншво си попринцип ти дават тест, а може и устно по учебник. Не трябва да се подготвяш кой знае колко, а само да преговориш. Попринцип сега започват от 1-ви октомври, но когато и да се запишеш ще си учиш, но всичко зависи от теб. Ако ти не искаш нищо няма да стане. Сестра ми ходи там от първи клас сега е шеснти и е S3 справя се отлично и е много добра взе си единия сертификат, аз същия го взех когато бях колкото теб. Това е много съм доволна и ако си от Пловдив ти го препоръчвам. ;) Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2ae09812f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако найстина имаш базови познания по английски език, или дори по-високи не си губи времето с курсове. Ще си харчиш парите на вятъра - имах колега който се записа в уч. "Европа" и в продължение на две седмици му преподаваха само азбуката. Ако имаш познания можеш да продължиш да се подготвяш сама - в нета има достатъчно материали. Аз започнах да уча от телевизията и видеоигрите на 33 години и сега преподавам английски език. Гледай филми и предавания на английски и чети английски книги.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dae26a0ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз ти препоръчвам училища "Максимум", изкарала съм 3 нива там и съм много доволна. Като отидеш в офиса, те те питат учил ли си английски, като кажеш да, ти дават тест, чрез който ти проверяват нивото, обхваща цялата английска граматика, всички времена, пряка непряка реч, страдателен залог, условни наклонения и т. н. след теста те проверяват устно да преведеш няколко изречения от български на английски, които също включват времената. Преподавателите там са много добри и всичко е на много високо ниво, аз останах много доволна.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d3fe66b534
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   На 25 години съм. Цял живот в училище и университет уча английски и така и нищо не научих. Не мога да кажа едно изречение. Реших, че този език не е за мен записах се на руски и пак същото всички започват да разбират нещата, а аз нищо. как по дяволите да науча някакъв език? Вече нямам пари за курсове. Имам много книжки самоучители чета нещо на английски от по-елементарните и си го превеждам на бг, но когато го прочета на бг не мога да го кажа на английски. Бях научил 1000 думи на английски, но като не мога да правя изречения и да ги използвам и ги забравям. Мога да зубря лесно, но не мога да разбера смисъла в граматиката им и това много ми пречи. Моля помогнете!!!

Авторе извинявай, че пиша това тук! И помни никога не е късно аз от години се мъча на го науча този език и не мога. На курсове по английски съм бил на 3 различни госпожи частно и нищо. А в група ми е още по-зле. Дано някой да ми даде съвет.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 10a07706a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Авторке, не си написала от кой град си.
Аз бих препоръчала "Уилям Шекспир" в Пловдив - цените са много добри и обучението е качестврно; или "Британика" -но те са си скъпари. Не съм запозната с тия Европа, за Европа и т. н. Съгласана съм с номер 4, че наистина ако имаш базови познания можеш преспокойно да стигнеш едно средно ниво само от интернет уроци, граматики( препоръчвам на Мърфи - има за всички нива) и самоучители. След това вече си струва да идеш да си платиш за по-горните нива. Иначе да блъскаш по 800 лева да те учат на а, б, в... не си струва. Относно тестовете - на мен са ми давали само граматика тест. В интернет има много тестове за определяне на нивото- погледни English level test. Обикновено нивата са А1, А2, В1, В2, С1 и С2, като А1 е starter, тоест най-ниското. Успех :)

Номер 6,
зубренето става, когато учиш думите. Но трикът е да схванеш граматиката. Бих могла да ти помогна с английската поне на начално ниво. Пробвал ли си частни учители, без никакви групи и т. н?
Не е лесно да се научи чужд език и то добре, но пък не е и невъзможно, така че - не се отказвайте, учете редовно и ще има резултати.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 40e404641a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма по-хубаво нещо от нормална цена за курсове по английски. Това трябва да се има предвид икономическата обстановка в страната. За щастие още могат да се намерят курсове по англисйки, който не са безкрайно скъпи!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d1a2970f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз лично не Ви препоръчвам Максимум в Пловдив. Там не се натъкнах на педагози, а на сухари, да не говоря за едната от шефовете- запомнете с рижава коса! , която меко казано се държа арогантно с мен по адрес на детето ми.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7dad2ec47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има онлайн тестове на Оксфорд и Кеймбридж за определяне на нивото, много са точни. Направи си един такъв тест и запиши задължително следващото ниво над твоето. Не си давай парите по измислени школи, по-добре скъп, но ефективен курс, напр. към Британския съвет, Британика или някоя друга реномирана школа.
А този коментатор с "Yor" English School... само показва как се преподава в мястото, което препоръчва, недей да записваш там.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 дни
hash: ebe09819c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   В Нов лидер? Близо до Ал. Невски.

Направи си теста от сайта им. Те ще се свържат с теб и ще ти предложат ниво, от което трябва да започнеш според тях. Групите са малки - не повече от 8-9 души, което е много важно за езиков курс... само като си спомня 25-те крякала в гимназията... :D

Цените са около 250-260 лв или поне толкова бяха преди ок. 6 месеца. И културно обслужване, сертификат се дава, и готини колежки :D :D :D

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a23deaea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Здравей! Синът ми се готви за специализиран изпит в Пловдив, АВС Учебна Академия. В Максимум получи посредствени познания, не наблягаха на разговора там, както и лексиката му беше сравнително бедна. Доволен е много от АВС Академия, но не мога да дам телефон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b5d1739f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако искаш да се готвиш за изкарване на сертификат, ходи на частни уроци. Не виждам за какво са ти курсове, частните уроци са много по-ефективни. Другата ми препоръка към теб е да обърнеш внимание на четенето на книги на английски.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b7698414e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Говоря като човек, който кандидатстваше за преподавателска позиция в Британика. Обявата им гласеше, че е предимство ако кандидат-учителите имат сертификат по английски.

Предимство. Не задължително, предимство. За протокола, на повечето места искат образование по филология или сходно, сертификатът е за студентитте в университета.

На интервюто другарката ми се правеше на голямата работа, подиграваше ми се на образованието. Същата селянка говореше с провинциално акцентче и на български, и на английски, а на мен на отворена ми се правеше. Това е Британика: селски курник. Ако искаш английски да учиш, тоз кенеф градски не е мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker