Искам да науча английски. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Искам да науча английски.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1649 пъти
Здравейте, аз съм момиче 8-ми клас. По стечение на обстоятелствата в началните години не съм учила английски и после колкото и да се стараех не можех да наваксам, та сега нямам най-важната основа и ми е много трудно. Сега искам да започна да го уча от начало на частни уроци, но не мога да намеря добър учител, което в днешно време е изключително трудно. Притеснявам се че времето си тече и искам да започна колкото се може по-скоро. Не съм мързелива, напротив ученолюбива съм, но с английския просто го закъсах. Ако можете да ми препоръчате някой учител ще съм много благодарна. Благодаря на всички, които прочетоха историята ми и много ще се радвам да ми дадете някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7efb189395
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, разбирам те. Имам съученици, които хич не знаят езика и за тях е много по-трудно да се ориентират със всичко, защото то навсякъде ни заобикаля английският. Аз съм много благодарна, че в началното училище успях да го науча, защото откакто отидох в гимназия изобщо не съм мръднала- само филмите дето гледам ми помагат. Ще те посъветвам да се запишеш на БРИТАНИКА. Остави ги частните уроци на нищо няма да те научат. Аз тази година се записах в Британика на подготвителен за сертификата CAE и съм много доволна. Запиши се в Британика или Аво Белл и гарантирам ти ще го научиш чудно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f34ca6169
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз никога не съм учил в училището каквото и да е, камо ли английски, но го знам много добре. Още от дете знаех основните неща, не знам как съм го научил, сигурно от гледане на филми с англ. аудио и със субтитри и играене на видеоигри

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fa340b9c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Оф, а ти питаш за даскал. Ами има си форуми, тука ли е мястото? Последните няколко теми, които са публикували модераторите, просто отрепват коня с правата лопата в банята. А мойта история, която е худ. произведение, странно защо не беше публикувана, за да се публикуват, че единият просто обичал да чука престилки, другата пита на кой учител да ходи, а на третият приятелят му лъжел (не него). Знам, че този коментар ПОСМЪРТНО няма да се одобри, но ми е странно, че се публикуват откровени глупости, а моята ХУДОЖЕСТВЕНА история кучета я яли.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dfc0b148f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам само да ти кажа, че пак добре си се ориентирала навреме горе-долу. Имам колежки в университета, които чак сега разбраха, че без английски или някакъв друг чужд език си за никъде и чак сега почнаха с уроците, паралелно със следването.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 99a02fe9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Британика и Аво Бел са много скъпи, а качеството на преподаване не винаги е най-високо при най-високите цени. Ако си от София, пробвай ИЧС на СУ или Училища за Европа, тях ги има в много градове, аз учих в тях английски и съм супер доволна, а и цените са сносни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 99a02fe9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забравих да допълня - виж в сайтовете за групово пазаруване често се намират много изгодни цени за курсове по английски. Майка ми ходи на уроци в ЕГ Консулт за 100 лева и е доволна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker