Нямам желанието да уча - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Нямам желанието да уча
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5011 пъти
Здравейте, ще ви бъда много благодарна, ако поне вие малко ми помогнете. Преди учех много, разбирах нещата и не ми бяха трудни.
А сега съм в 7 клас и не разбирам нищо, толкова съм зле, особено по математика.. Боя се, от това дали вече нямам интерес и желание.. Отварям учебника, опитвам се да запомня и науча нещо, но като знам, че не се получава и веднага го затварям. Не знам може би звучи смешно, но ми трябва помощ.. Казах на родителите ми, че искам да се запиша на частни уроци, а те не ми обърнаха внимание, ама изобщо. :( Ако може поне някой да ми напише схема, в която да съдържа това, което трябва да правя всеки ден.. Ето дори това не знам, не знам какво да правя.. Толкова съм объркана. Да вметна, че и ме мързи.. нямам никакво желание, а искам. Моля ви помогнете ми! :) Сигурно, проблема е в мързела.. Вече нямам думи.. Без друго, се тревожа и за външните оценявания.. Моля ви за помощ.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 59ecef90b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Частните уроци не са решение. Познавам човек, който повече от три години ходеше на такива, и на външното имаше 2! Просто внимавай в часовете, оставай на консултации с учителите и ги помоли да ти обяснят това, което те затруднява. Специално за математиката, решавай много задачи. Когато бях на твоите години направих така и се справих отлично с изпитите. А учителката ми обичаше да казва:"Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, намираме оправдание. "

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a13d4ab5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче съм на 20 години и имам същия проблем! Това става така, защото навлизаш в пубертета и те вълнуват вече други неща. С течение на времето, ако естествено нямаш самоконтрол (и то як) може съвсем да не ти пука за учението!

Със зараждането на пубертета, се раждат и тези демонични мисли, каращи човека да върши злини, губейки морала си, представата за ценности и сексуална ориентация дори. Той по природа си е зъл, де. Цялата ти енергия отива там. Затова накрая като отвориш който и да е учебник, така ще ти се спи... :D
Според мене намери някой, който да ти обяснява нещата, защото ако почнеш сама да се занимаваш, особено с математиката, ще си мислиш, че всичко, което правиш е грешно (може би е така) поради неувереността!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bd1ac6dd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мога да ти помогна, 9 клас съм, разбирам и българския, и математиката, но не знам как бихме могли да се свържем?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 11c6fe7a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами проблемът може и да е по-сериозен, отколкото предполагаш (особено предвид възрастта ти)...
Само за учене ли нямаш интерес и желание? Ако те "мързи" и за други неща, по принцип – не отлагай откриването на причината!
На мен ми се случи нещо подобно точно на тази възраст (или малко по-рано)... и се задълбочаваше с всяка изминала година /моите родители също не обръщаха внимание/... сега съм студентка 4-та година и още си влача неглижираните проблеми. Просто нямах късмета да науча навреме какво е депресия, хормонални нарушения, хронична умора...
Не твърдя, че и при теб е нещо такова, но го казвам "профилактично", защото знам от личен опит колко коварно може да е това...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1c64c0393f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И да се запишеш на уроци пак няма да разбираш нищо, само дето вашите ще си дават парите. Първо трябва да имаш желание да учиш, да четеш много, а ако тогава не разбираш, но наистина учиш хубаво се ходи на частни уроци. Казва ти го човек изпадал и все още изпаднал в същата ситуация. Нашите ме записаха на уроци, но като ме мързи и нямам желание просто е невъзможно да се научи и разбере. Както казват "На сила хубост не става"

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5deea2344e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И при мен е така. Имам общо 11 двойки и съм 7клас отварям учебника и започва да слушам музика.. когато баба идва да ме види, аз спирам музиката и правя се, че уча :) Миналaта година имах 32 двойки и пак минах.. спокойно ;дд

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: afeb4ed489
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Мисля, че разбирам положението ти. Аз съм студент и съм минал през доста *сложни* фази в търсене на отговор и в опти на самоанализ и самоосъзнаване. Аз имам същия проблем.
Много вероятно е да не си мързелива, а да имаш страхове в главата ти. Страх, че като порчетеш урока няма да го разбереш. Впоследствие не го прочиташ и резултата е логичен - неможеш да решиш дадената задача или да разкажеш дадения урок. Това е вследствие на факта, че сама се спираш. Сама си слагаш спирачки от страх. И аз се опитвам да го преодолея това. Много е вероятно да си мислиш, че те мързи, или че не си мотивирана, а всъщност подсъзнателно да бягаш от тази отговорност (да си научиш урока) от страх от провал.
Мисля, че психоаналитиците наричат това състояние блокади. Споко не е лудост или нещо сериозно, нито според мен ти трябват някви хапчета. Аз съм фен на здравословния начин на живот, респективно здравословна храна.
Аз също си мислих, че съм мързелив, и че нямам мотивация за определни неща. Но след като започнах да се самоанализирам ми стана ясно, че когато съм в среда на приятели или колеги, аз въобще не съм мързелив. Даже доста умен, находчив и продуктивен (оценка на различни хора, колеги и приятели). В такава среда някакси не се замислям дали нещо е трудно или не. Просто го правя. Проблема при мен е самотата. Остана ли сам или ако трябва да уча за изпит сам изпитвам огромни трудности да се преодоля сам себе си и да седна концентрирано да уча и да се мотивирам. Но живота е такъв, че човек не може да е 24/7 с приятели или да прави всичко в екип.
Сигурно знаеш поговорката, че каквото човек сам си направи никой друг не може да му го направи. Така според мен и ти вървиш сама срещу себе си, като не си учиш уроците и като бягаш пот твоите отговорности. Аз за мен си по същия начин и всеки друг за себе си, който е така.
Моят съвет към теб е първо да осъзнаеш добре, че образованието е много много ценно. За да си сигурна в това може да питаш много и различни хора за тяхното мнение и да си съставиш свое собствено. За евентуалния проблем с блокадите/страховете и липса на мотивация говори по-настоятелно с твоите родители, но ще трябва и сама с воля да се преодоляваш. Не е лесно. Но като почнат да ти стават ясни уроците, да разбираш марерията и да вникваш в нещата ще ти хареса. Тогава ще береш плодовете на положения от тебе труд. А ето едно мнение за образованието от едни много много мъдри хора.

Химн на Св. св. Кирил и Методий

Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си поднови!

Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменна воден -
и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знаньето живей!

Безвестен беше ти, безславен! ...
О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
които завладя със меч! ... "

Тъй Солунските двама братя
насърчваха дедите ни...
О, минало незабравимо,
о, пресвещени старини!

България остана вярна
на достославний тоз завет -
в тържествуванье и в страданье
извърши подвиги безчет...

Да, родината години
пресветли преживя, в беда
неописуема изпадна,
но върши дългът си всегда!

Бе време, писмеността наша
кога обходи целий мир;
за все световната просвета
тя бе неизчерпаем вир;

бе и тъжовно робско време...
Тогаз Балканский храбър син
навеждаше лице под гнета
на Отоманский властелин...

Но винаги духът народен;
подпорка търсеше у вас,
о, мъдреци! ... През десет века
все жив остана ваший глас!

О, вий, които цяло племе
извлякохте из мъртвина,
народен гений възкресихте -
заспал в глубока тъмнина;

подвижници за права вяра,
сеятели на правда, мир,
апостоли високославни,
звезди върху Славянский мир,

бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на Българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нек` името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек` се помни
в Славянството во век веков!

-- Стоян Михайловски, 1892 г.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6fdcadcb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ще ти разкажа малко за себе си пък дано ти помогне. До 6 клас нямах по-ниска оценка от 6, учех здраво, защото имам цел в живота и тя е да уча след 12ти клас в чужбина и се иска да си отличничка. В 7 клас нещо започна да ми куца напълно всичко без адекватна причина, по математика едвам връзвах 3, понякога имах и 2, 50 по милост. По български паднах на 5, по английски също.. общо взето стана каша. Бала ми за кандидатстване беше много нисък и си останах в моя си клас, а мечтаех да се махна, но не ми се получи. Честно казано и мен ме мързеше доста, бях почнала частни уроци по математика, но докато ми обясняваше исках да я слушам ама беше такава скука, че блеех през прозореца и тя си говореше сама. Затова няма смисъл да се пробваш, ако ти сама не седнеш и не учиш, тя няма как да ти го налее в фуния в главата. Да ти кажа честно вече като започнах 8 клас (вече съм 10) и някак си с времето оценките ми се оправиха, даже стипендия по отличен успех взех, макар че по математика пак едвам връзвах 3, обаче се засилих по другите предмети. Може би успеха ти сега е зле, защото си под напрежение дали ще те приемат някъде, дали няма, в 8 клас ще видиш как ще е по-различно. Приеми си положението и гледай поне да минеш и догодина смятам, че ще се променят нещата, само не се панирай и отчайвай, това че няма да си в елитна гимназия не значи нищо, в кварталното училище се взима по -висока диплома, гледай поне след 8 клас да се учиш, че след 12ти да си на хубаво място. Просто си постави цел, къде искаш да си, с какъв предмет ще влизаш, лично аз с български и история и съм се засилила по тях, другите гледам чат-пат да съм добре. Вярно, рано ти е да мислиш за университет, но поне ще имаш стимул, ако знаеш какви оценки ще ти трябват за него, или като учиш си прави награди, казвай си.. ето сега ще го науча и ако изкарам 6 ще си купя нова блуза, или ще съм на компютъра, измисляй си и си ги изпълнявай.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 82b87eb229
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Глупаво дете.. Хората са казали които не учи, трябва да работи.. Като почнеш да работиш ще искаш да учиш ама няма.. Затова учи си сега разбирай ги нещата опитвай се.. И аз не исках да уча преди ама ся като се налага да работя ии вече мисля за 2-ро висше.. Затова учи, после тези знания ще са ти много нужни :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3f85bf38e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Представи си, че от това зависи живота ти ( то си е така де от части) и започни здраво да учиш! Математиката не на всеки му върви. Така, че споко.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4997f5e71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Наскоро попаднах на радиопредаване, в което бяха поканили създателя на сайта Уча. се (ucha. se). Идеята е учебният материал да бъде представян и обясняван по лесен и разбираем начин. Според мен това е чудесен начин да се помогне на децата, които срещат подобни затруднения. Предлагам ти да го разгледаш и силно се надявам да ти помогне. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e8ae237d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз имах същия проблем. Не трябва да се натоварваш с уроците, а трябва дори да ти е приятно да учиш. Аз не уча всичко на веднъж, а по малко. Например този 1 час урок другия след 2 часа и така. Ако това не ти помогне мога да ти дам друг съвет. Може да ти прозвучи смешно, но моето хоби е да танцувам и си записвам на телефона урока ( като песен) и танцувам. Може и ти да пробваш подобен начин :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0dd09e5a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Щом нямаш желанието и мотивацията за държавното образование, родителите ти правилно са преценили, че не ти е нужно да им бъркаш в джобовете, за да ти наливат същото в главата и частни преподаватели. Докажи им, че можеш да усвояваш материала в училище, покажи интерес към предмет и тогава се насочи да се занимаваш с него по-подробно, ако ще и то да е платено или някой да ти помага след часовете. Амбицирай се, друг съвет какъв да ти дам. Един ученик няма ли желание, страшно много ще изпусне, защото сега дори да ти се струват сухи и безинтересни нещата, дори да не ги назубряш само за оценката, трябва да знаеш, че вниманието ти в час ще развие мозъка ти, ако остане нещо в него пак добре.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c0c94ea732
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   материала по математика си е гаден.. бягай на урокци иначе колкото и да зубриш... иначе другите предмети е само четене.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f9a4d47fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не приемай ученето като ьадължение. Аз правех така и ми беше трудно да уча. Получаваше се но беше трудно и информацията се задържаше за не много дълъг период от време. Но нали съм си любопитна един ден просто намерих начина. ?а всеки може би си е индивидуален, но пък шробвай :D Та ровех си се безцелно из нета докато не се усетих, че имам контролно по биология. Станах и в главата ми се въртеше " о, пак лиии? " Прочетох си урока.. Нищо не разбрах. В инъернет обаче има повече от необходимото научно- популярни филми. И не само според мен, а и според мои приятели това помага. Направи си го интересно, не се мъчи да запомняш просто си чети за удоволствие. А когато попаднеш на някой гаден урок написан с прейалено много термини и тем подобни, надявай се учителят ти да разказва добре, че да запомниш нещо. Може да помолиш някой приятел или по- възрастен роднина- те обикновеноимат богата обща култура и ще се зарадват, че в днешно време някой се интересува от нещо, различно от фейсбук. Помисли си хубаво какво ще постигнеш- това е инвестицията ти за бъдещето, а какво по-хубаво от това да направи това бъдеще по-дожро докато се забавляваш. Когато разбереш нещо от урока ти бъди малко като изследовател :D Запитай се- защо става така а не по друг начин например? А и никога не се питай- Това дето го учим в училище къде ще ми трябва и да мрънлаш за " пропиляното" време, прекарано в училище. Аз например съм ученичка в 9 клас използвам тези неща, които ти споделих. Сега успеха ми е 5. 90 а не се чувствам претоварена- напротив даже съм от малкото на които им харесва да хидят на училище. А и ако се замислиш това, което научиш стига да знаеш как да го използваш после би ти било от голяма полза. Важното е да успееш да " свържеш" информацията правилно. Аз капример съм в отбор по лека атлетила и физиката помага доста :D Присто се отпусни и го направи интересно ;) Успех мила и очакваме възможно най-добри резулати на матурата! :):):)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 16685d44a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей! :) Пише ти едно момиче, 7 клас. Проблемът ти сигурно се вкорени в болестта, наречена "мързел", но може и да има и други причини. Щом не разбираш материала, учи по-силно, питай учителите, търси помощ в интернет и др. помагала. С търпение и инат всичко се постига! Аз съм силна ученичка, отличника, старая се и затова ще ти покажа моята формула на успеха:
1. Първо, внимавай в час. Слушай какво говорят учителите, ако не разбираш нещо - питай. Аз запомням голям обем от информация само от слушане в часа. Друг е въпроса колко добре обяснява учителят - на всеки е различен.
2. Маркирай. На някои им се струва странно, но аз имам не само слухова, но и зрителна памет и бързо запомням неща, които съм видяла. Ето един прост пример за моето маркиране:
В час по БЕЛ г-нът ни казва кое е важно, кое много важно и кое просто за информация. Аз маркирам "обикновените" неща със синьо, важните - със светло червено, много важните - с тъмно червено, тропите - с зелено, примерите - с черно. Това ми помага да запомня.
3. Във вкъщи също трябва да се занимаваш. Но не почвай да учиш веднага. Почини си час, час и половина и тогава почвай.
А) Първо учи по разказвателните предмети. Ето как аз уча по тях: Първо си прочитам урока два пъти от учебника. После веднъж от тетрадката. След това си го преразказвам на себе си. После си пускам клип от Уча. се и отговарям на въпроси. Накрая, когато се чувствам готова, разказвам урока на някой от семейството.
4. Накрая си слагам учебниците под възглавницата и след като съм научила, отивам да играя.
Ако искаш нещо - питай.
ПП: Тази година е важна, старай се и учи, решавай тестове. има едни много хубави - "Ричи, кандидат-гимназист".
Лек ден! :)
Д.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8a53d12891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   думата мързел означава липса на мотивация. докато не разбереш кое е нещо което не те мотивира няма как да си оправиш проблема. Така е със всичко, търсете корена на проблема и решавайте него, а не проблеми след корена.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d7b807897b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Даа.. знам №9 прав/а си, глупаво дете съм и не ме е срам ;д съгласна съм с теб ;д Благодаря на всички! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 11c6fe7a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   'Айде сега, не помагали частните уроци... Като не можем да стигнем гроздето – то кисело... Нека си го кажем както си е: Помагат, но са скъпи. Скъпи са, но помагат! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 79e59f6412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Така аз също съм 7 клас и срочната по математика ми е 4 а и ходя на частни уроци, имам и последно предупреждение за изклчючване, не знам какво да правя, отначалото на 2рия срок оценките ми са 2, 344 и не знам какво да правя....

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 96ddc0db80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Пост 11 не е ли рекламен? Нали уж линковете са забранени?

/Модератор7 - Лична и контактна информация са забранени. Линковете по преценка на модератор се публикуват, ако имат връзка с темата. Посоченият линк не е с рекламен конкретен продукт и сайта може да помогне на различни хора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0e3c50797
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Напълно те разбирам. В седми клас е много материала, тежък е, буквално всеки ден се взема нещо ново без да е затвърдено старото, всеки те ръчка да учиш, за да влезеш в елитна гимназия.. А мен, в допълнение на това, ме и пращаха на всевъзможни уроци и ми беше още по-тежко. Друг въпрос е, че в българското училище нещата като цяло също не са особено цветущи- 6/7 часа на ден ти блъскат главата с глупости, които като завършиш ще хвърлиш на боклука, човешкия материал е брак без значение дали си в "добро" училище или в кварталното.. Такава е картинката навсякъде. Искам само да ти кажа, че смених една "елитна" гимназия с друга, която също уж се водеше елитна и нещата бяха същите. Отношението към осмокласниците масово е отвратително, а ако вземем предвид и учениците в едно 90% от училищата, става още по-отчайващо. Само треви са им в главите и общо взето се делят на групички и всеки мрази всеки, затова не се тревожи толкова къде ще влезеш, навсякъде са същите нещата. По темата с уроците, поговори с вашите, обясни им, че имаш затруднения, защото иначе всичко накрая ще ти се изсипе като лавина. Ако не се съгласят, ходи на консултации например, за да си изясниш поне основното. В крайна сметка, ако не се получи в седми клас, можеш да кандидатстваш и след осми. И, с риск да се повторя, съветвам те от все сърце, внимавай много къде ще се запишеш, защото, ако не друго, не е лошо поне свестни съученици да имаш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 83605f2f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Абе хора, пишете по-кратки отговори... Вие тука запълвате 10 страници с някакви романи, само за да изкажете общи приказки... =, =
Ако ще пишете толкова дълги отговори, поне да е за нещо полезно, а не да се оплаквате какво било образованието в България!

В началното училище бях отличник, в 5 клас също, но 6 и 7 клас, успеха ми падна на 3 и 4, макар че винаги съм обичал да уча, без значение какво. След 8 клас, когато се преместих в друго училище реших да се стегна, цяло лято преди учебната година учех. Със започването на годината пък, реших и да започна да слушам в час. И така отново се издигнах по успех. Първи срок бях един от тримата отличници с най-добър успех, а в нашият клас има общо 12 отличника.

Иначе казано : Слушай в час, за да не ти е толкова трудно в ученето на уроците. (Повечето пъти дори не се налага да учиш, а само да си прочетеш урока. ) А домашните, няма как да ги избегнеш. Но за да се научиш да пишеш есета, търси в гугъл теми по творби или социални, лични, ако щеш и политически проблеми, чети ги и запомняй най-важното, за да ти дойде от полза за вбъдеще.

Поздрави,
Мr. Panda

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f61ba3a7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Незнам дали бих могла да ти помогна със съвет, но мисля, че мога да го напрявя със съчуствие. И аз съм минала по същия път, но това беше малко по- късно може би в гимназията. Просто имах чуството, че не мога да се концентрирам. А относно това, което каза за математиката и аз никога не съм я обичала. Тръгнах на уроци точно в 7 клас, колкото да изкарам една 3 така, че много добре те разбирам. Поговори с вашите и им обясни, че наистина се чустваш притеснена. Незнам може би няма да е лошо да потърсиш и психолог.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f2a5e72da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Напълно те разбирам, защото и аз съм 7 клас и съм в същото положение. Да и аз мисля че е от мързела а мама ми казва, че този мързел е от побертета. Но това което трябва да знаеш е сигорно като това което много други хора ти казват , но трябва да се стягаме яката защото материала в седми клас е много важен(да вярно и много труден), но не забравяй че имаме външно оценяване в 7 клас. Винаги когато хванеш учебника чети, а когато решиш да го пуснеш си казвай, , какво правиш бе човек, искаш ли да постигнеш мечтаното или не, , . Относно математиката... (хм кръгла нула съм). Ако не зубриш много то поне най важното(то тва си е горе долу всичко но... ).

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: fef13b7431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От авторката: Благодаря ви наистина! Съжалявам, че пиша чак сега. След няколко дена са матурите по БЕЛ И математика(най важните). По бел съм сигурна, че ще се справя много добре, а по математика не, защото никога, ама никога не съм внимавала в час или сядала да уча по този предмет само ТАЗИ ГОДИНА.. точно тази -, -математиката ми е антипатична.. Реших да кандидаствам. Хубавото е, че мога и с първия модул!!!! ^^ разбрах преди 2-3 дена. Но.. по математика какво ще правя не знам, както и да е. Благодаря отново! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker