Добри курсове по английски в София - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Добри курсове по английски в София
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2471 пъти
Здравейте, краят на учебната година ще се явявам на изпит по английски в СУ и трябва да залегна здраво над този език. Бихте ли ми препоръчали фирма, която е наистина добра, с интензивни курсове и в която наистина ще мога да науча много. Интересувам се, защото съм бил на различни курсове и честно казано не съм останал наистина доволен от някой, а точно в момента наистина се нуждая от нещо добро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: e502a502b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Британика са много добри, там ходих от предучилищната до края на 8-ми клас. За ученици са наистина добри, а иначе имат и курсове за възрастни - подготовка за сертификати, бизнес английски и др.

През ваканцията бях на интензивен курс в British Council и бях още по-доволна. Там преподавателите са британци, друго си е да общуваш с native speakers, научаваш неща за културата им и особеностите на езика, които просто няма как да научиш от българи. B British Council обаче е доста по-скъпо.

От тази година започвам в British Council курс за подготовка за FCE. Живот и здраве, догодина ще продължа там и с курс за CAE.

Нека и другите да коментират опита си от други езикови училища.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 49482567b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз сега началото на другия месец ще започвам курсове в ''Darbi Language Collage'', искам да взема сертификат IELTS, за да продължа след 12 клас да уча в чужбина. Хубаво е, че те са фирма, която дикерктно като мина курса им, който е 9 месеца после ще ми подготвят документите за кандидатстване и ще свършат всичко вместо мен, аз само трябва да изкарам хубава оценка за сертификата и от училище да представя дипломи и това е. Надявам се да ми хареса там, нямам търпение да започвам и поне цените са сходни. Надявам се друг, който ги е посещавал да остави мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e3f44d84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Avo-Bell :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cdbb0b25cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1 - след 8 години учене на английски, ЩЕ ЗАПОЧВАШ FCE? !? Това доказва некачествените услуги в споменатите от теб езикови центрове. Та FCE е ниво В2. Излиза, че за 9 години, покриваш 4 нива... След година подготовка в НЕезикова гимназия ме сложиха на ниво CAE в Аво-Бел и в края на годината вече бях взел серитификата. Искрено НЕ ви препоръчвам Британика

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8df821c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   АВО БЕЛ! Уча там от втори калс досега (7) и съм страшно доволна! Първия срок се учи с български учител, а втория - с чужденец. Учителите са страшно мили и добри в професията си. Обясняват всичко, правят се тестове за затвърждаване на материала. Проекти и т. н. За Британика обаче не мога да кажа нищо хубаво! Първо - цената е с поне 400 лв по-висока от останалите школи, второ - учат се неща, които няма да ти потрябват в живота. На една приятелка в учебника имаше за устройството на жабата, органите и т. н. Мислите ли, че някога това ще ви потрябва? Трето - много мои познати са ходили няколко години там и не знаят абсолютно нищо. Всичките си признават, че не се обяснява добре, местят те от едно ниво на друго ниво без да знаеш нещата, вместо да учите, вие пеете някакви песнички на английски, правят се някакви танци и т. н., което е напълно излишно. Така че - АВО-БЕЛ, няма да сбъркаш! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6fd80657bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Езикова школа Нов лидер мога да ти ги препоръчам! Учителите са сериозни млади хора и спазват ангажимента в рекламата. Още в началото можеш да попълниш тест, с който сам разбираш от кое ниво да започнеш. Правехме се междинни тестове и така затвърждаваш наученото. Самата учебна система е с фокус към практиката. Правиш самостоятелни задачи и се симулират реални ситуации. Те са разнообразни от живота, в който евентуално би попаднал, ако си в англоезична среда. Примерно си човек, който се опитва да продаде услуга на някого. Хареса ми и начинът, по който се обясняваше граматиката - нямаше тежки таблици, а упражненията са така подбрани от авторите, че сам запомняш напр. кое време как се употребява. Когато говориш на английски, не те прекъсват както примерно в някои други школи и така да ти спират желанието да говориш (затова примерно в училище децата рядко научават добре езици, защото учителите се хвърлят да ги прекъсват), а едва след това ти разясняваха грешките. Школата предлага всички нива.

Намираше се (а и сега се намира) на бул. Дондуков, диагонално срещу Операта. Хората от поддръжката им са много добри и ще ти обяснят всичко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 5c152e47c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Последният коментар ми прилича на реклама от човек, работещ във въпросната школа. Тъжното е че е написал "правехме"...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker