Пеенето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Пеенето ми
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1623 пъти
Здравейте приятели на почти 13 съм и се занимавам с пеене, от както се помня, като бебе съм заспивала на музика... та имам един сериозен проблем. Моята най-добра приятелка сме много близки дори сме родени в едни родилни с 2 дни разлика. Тя обича да пее и пее добре, но не е перфектна, колкото и да ми е тежко да го казвам. Знам и се чувам, че пея много ама много по добре от нея (не се хваля).. имам глас, но имам и сценофобия, но дори и да нямах нямаше да пея, защото всички щяха да и се подиграват с обиди от сорта "хаха ти пееш мила, но виж твоята най добра приятелка те заби направо! " страх ме е да не я наранят. В началото на годината тя пя пред училището беше хубаво, но както казах няма глас и има превземно пеене, но има стремежи към музиката. И моля ви кажете как да преодолея сценофобията си и как тя ще приеме гласът ми. Мислела съм да я поканя в нас да й изпея нещо, защото пред нея мога да пея свободно, но как ли ще го приеме. Преди, като пеех имх по - тежйк глас, който не ми прилягаше на мене, но сега пея с по лек глас.. та на кратко въпросите ми:как ли ще го приеме моята фр :как да преудолея сценичната ми треска?? как да се ръзвивам????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5c21f3f77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това вашето не е никакво приятелство, а е едно голямо съзтезание кой пее по-добре. Филм плюс сте. Не е нужно да й казваш да дойде у вас, за да пеете. Може да я викнеш на гости, да си говорите и после да й пуснеш музика и да си тананикаш и да й кажеш да се пробвате двете в дует и така тя ще чуе гласа ти. Но като цяло постъпваш глупаво, че се сравняваш с нея, ти можеш да имаш по-хубав глас, но явно тя е пос-смела и по-нахъсана и ще успее повече от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dbb25c3cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едва ли ще се уплаши толкова много от гласа ти, хайде стига! :D А и вие сте само на 13, тя може да си тренира гласът много добре. Не приемай сегашното положение за даденост, нещата се променят.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 11a791f3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеше ли и с повече правописни грешки да го напишеш? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b364af3c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 4
От авторката
На телефона съм, защото имам проблем с компютъра и затова имам грешки за които съжелявам
Не се задълбочавам, защото не я познавате за най - малкото нещо се сърди, а не знаете колко съм привирзъна към нея!!! не искам да я нараня, защото няма да забравя веднъж ми се сърди 4 месеца, защото веднъж й купиха някакъф телефон и на мен купиха но по нов телефон и тя се расърди. Знам, че е такава, но я обичам. вместо да ме нападате се поставете на мое място, колко съм свикнала с нея и ако я познавахте.... нямаше да говорите така!! до номер 1 имам сценична треска, като повечето хора и си признавам, че е по смела от мене! Но не искам да й се подиграват затвова.. че съм и забила нож в гърба..

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2f27990d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много е глупаво някой да казва, че не се хвали, но всъщност направо да се превъзхвалява. Никой няма да каже на твоята приятелка, че ти пееш направо убийствено, а тя не чак толкова. И тя наистина мисли, че ти си и' приятелка и затова няма да ти се сърди ако пееш по-добре. Но явно както каза номер 1, това вашето си е чисто състезание кой пее по-добре.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4df4c3778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти може да пееш по-добре, но се обзалагам, че тя пише по-грамотно от теб....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a974786f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кажи й: "Пеенето МИ е по-добро от пеенето ТИ"

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b364af3c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хах, ако номер 7 беше по громтона/грамотен щеше да прочете коментарите от по - горе и да съобрази, че от телефон не се пише лесно. И ако познавате моите приятели щяхте да знаете как се чуствам, защото съм изпадала в положение да й казват, че тя пее ужасно, а аз съм се справяла по - добре от нея! И когато се расърди съм плакала дни и нощи, защото тя значи много за мен, а ако няма да кажете нещо, което ще ми е от полза по - добре си затваряйте "многознаещите ви плювалници". Много си я обичам и не се хваля, защото съм участвала в конкурси, като малка, печелила съм и затова казвам, че пея добре, но просто с времето вече не мога да съм прад хората и да пея! С нея не се съзтезаваме кой пее по - добре, ЗАЩОТО НЕ МЕ Е ЧУВАЛА ДА ПЕЯ!!! ЧЕТЕТЕ С ПО - ГОЛЯМО РАЗБИРАТЕЛСТВО! ..
От Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2f27990d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе малката, хората няма как да ти четат мислите, че тя много се сърдела. Като искаш да не те критикуват, описвай по-подробно. А и какво от това, че пишеш от телефон. Не ти е извинение. И аз сега пиша от телефон, ама пиша нормално, а не все едно съм писала със затворени очи.

От номер 6

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker