Студентски кредит за бригада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Студентски кредит за бригада
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1997 пъти
Здравейте.. спешно се нуждая някой да ми разясни как става отпускането на кредит за бригада. Четох какви ли не форуми и честно казано почти нищо не разбрах. Знам, че университетите отпускат такива студентски кредити, но не знам дали те важат за бригадите или само за обучението. Също така кои банки отпускат такива кредити и като цяло каква е самата процедура и лихвите, които текат.
Всякаква информация би ми била полезна относно това. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7b341b78d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди в някоя фирма и попитай на място.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 137f4cacdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип всяка банка отпуска студентски заеми. Това дали ще ти отпуснат кредит зависи от това дали имаш гарант. Ти като студент теглиш заема, и получаваш по-изгодна оферта на заема, а за сметка на това например някой от родителите ти е гарант. Отиди до няколко банки и попитай как стои въпросът със студентските заеми и какъв лихвен процент имат. В много отслучаите хората иползват услугите на същата банка в която си държат спестяванията или ползват услугите й за разплащателна дейност. Та отидете и проверете.

Не съм чувал за университет който да отпуска кредит за бригада. Те самите нямат и полза да го правят, както и финанси предполагам. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6e42a46116
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не се набутвай в такива работи. Самата бригада е така направена, че да не ти остане нищо което да донесеш обратно, а ти искаш да се заглобиш и с кредит. Накрая от цялото бъхтене ще излезеш на загуба.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 40620ae5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   кредит за бригада няма. по принцип можеш да теглиш потребителски заем, но той е с общо предназначение, т.е. ти избираш за какво да го харчиш. въпросът е с какво ще го обезпечиш след като не работиш и нямаш заплата.
а университетът заеми не отпуска, той не е банка :-) студентски кредити отпускат определени банки, но те са само за обучението.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c0915c74b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3 и 5 са се изказали малко прибързано. Дали ще изкараш пари зависи от това колко ти се работи. А заеми за бригада се отпускат. Понякога от самите агенции понякога и от банки. Разгледай сайтовете на големите агенции в бранша и на банките

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 04f4505388
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай #2.

Аз съм ходил на бригада. #3 и #4 не знаят за какво става на въпрос а дават съвети. Ти и да кажеш и да не кажеш на банката за какво ти е заема, като си студент може да получиш кредит с облекчения и условия поставени от банката (всяка банка има различни оферти и е хубаво да обиколиш и питаш, пък после си прецени). Парите които ще получиш под формата на заем после можеш да ги върнеш. Ти сам ще си прецениш за каква оферта/ позиция ще кандидатстваш и от там на татък от теб си зависи какви пари ще изкараш според това колко часове работиш, започнал ли си втора работа за допълнителни приходи и т. н.

Не забравяй като избираш оферта да обърнеш внимание на важни фактори като: колко часа ти осигурява работата, имаш ли оувъртайм, имаш ли осигурена квартира, колко далече е квартирата от работата, какви са транпортните връзки ако се налага да ползваш такива, има ли условия за втора работа и т. н. Ти сам ще се сетиш за останалото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 70f4005e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Доколкото знам има фирми, които имат опция да платиш СЛЕД като се върнеш от самата бригада. Да, вероятно е малко рисково, защото не знаеш точно колко ще изкараш (има всякакви случаи), но пък е идеален вариант за хора, които нямат пари в брой. Тези кредити според мен не са много разумни, колкото и да са добри условията ("студентски"), пак не си заслужава - вътре ще си при всички положения. Но дори да не си вътре, най-много да си върнеш инвестицията. Според мен се консултирай с приятели, познати, колеги, които са ходили и имат вече известен опит. Нямаш загуба и в банките да попиташ, а оттам нататък ти си преценяваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker