ВИНС??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121431)
 Любов и изневяра (29766)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

ВИНС???
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1847 пъти
Здравейте, тази година ще кандидадствам и съм се ориентирал към ВИНС-а. Въпросът ми е- какви са ви впечатленията от този ВУЗ, на какво ниво е обучението, каква е реализацията на пазара на труда, след като завърша? Мисля да запиша там ЗАДОЧНО, ФИНАНСИ. Заслужава ли си, според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: bcb3985401
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Завършила съм магистратурата си там, маркетинг задочно и честно казано не съм очаравана от обучението, никак! Имам съученичка която завърши там редовно маркетинг и беше доволна!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e90a2106d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора- Номер 1, благодаря ти за информацията. Ти не ми препоръчваш да запиша задочно Финанси там, така ли? Имаше ли реализация с диплома от ВИНС-а или не успя да си намериш добра работа? :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0923df5a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз завърших там бакалавър финанси редовно през 2008 г. Аз лично смятам, че поне тогава специално за финанси нивото беше доста добре за нивото в страната. За сега не мога да кажа, защото вече нямам преки впечатления, но тогава определено беше доста по-добре от Свищов, а бих казал, че дори и от УНСС, макар че много хора няма да се съгласят с мен. Най-малкото там нямаше абсолютно никаква корупция и гарантирам за това. А за УНСС и Свищов се носят легенди за ширещата се корупция. Дори и чужденците не ги тикаха чак толкова, колкото навсякъде. Виждал съм цяла група чужденци скъсани по счетоводство.

Колкото до реализацията аз се реализирах БЕЗ връзки на доста добра работа и то веднага след звършването. Всички момчета от групата се реализираха успешно с изключение на един, но той просто си е мързелив. Имаме и един, който е мениджър на банка за цялата област само 6 г. след завършването си и това подчертавам БЕЗ връзки. Момичета също се реализираха доста добре с малки изключения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 73b4a663eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко зависи от теб, не от диплимата, макар че финансисите в България не стават банкери, без връзки.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: de467f81e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тази година и аз завършвам и затова разпитвах познати как е положението там- е никак не е розово, 3-ма мои познати, които учат там казаха, че е много трудно, преподавателите са ужасни, късат те постоянно и т. н. Както и да е аз тотално се отказах от идеята, при положение, че едното момиче, което ми каза, че е ужасно трудно и всичко е за пари във ВИНС-а, е много интелигентно и учи доста и пак не се справя там... И накрая прекъсна и отиде в др. университет прави си сметката. Надявам се и ти да постъпиш като мен и да се откажеш за твое добро :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b40b52c06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имам приятел, които учи там редовно и по месеци не стъпва в университета. Айляче си е. По-добре се пиши задочно. Иначе финансите на всякъде са еднакви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e90a2106d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора- За мен дали е трудно или не, няма проблем, ще се справя при всички положения. Но по-скоро се интересувам дали е качествена подготовката в университета. Казах ми, че със задочно обучение няма да добия нужния опит, защото винаги е по-добре редовно и, че редовните студенти са предпочитани пред задочните. В момента се питам дали да запиша във ВИНС или в СУ, пак Финанси, но там ще е редовно, ако реша да запиша. В СУ ме привлече това, че се учат два чужди езика и, че се набляга наистина на обучението и т. н. Какво мислите? Кое е по-добро за мен? :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 521dedca99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всичко зависи от теб. В тази област трябва да полагаш много усилия, ако искаш да станеш наистина добър специалист. Аз лично имам други предпочитания за специалност Финанси, но повтарям, че всичко зависи от теб и университетът сам по себе си не може да те научи. Много е важно да не се задоволяваш само с преподаденото в университета, а постоянно да четеш допълнителна литература, специализирани сайтове с актуална инфорация в интернет и т. н.
Недостатък на задочното обучение е, че социалните ти контакти са по-малко, а това е важно. Но този проблем може да го решиш в известна степен, само трябва да си комуникативен и да общуваш с хората.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 53915fa80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В момента съм студент 4 година там. Обучението е добро и доста либерално, никой няма да те задължава да посещаваш лекции, ако ти се учи и ходиш може да научиш много! По време на сесията, разбира се, си личи кой ходил и кой не. Задочното обучение не е схема, особена за финанси, трудна дисциплина е и препоръчвам редовно обучение. Университета е ремонтиран, много модерно оборудван и 90% от преподавателите имат доста съвремено и напреднало мислене, не са комунистически находки от някой музей ;)
И таксите са едни от най-ниските ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e90a2106d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора- Номер 9, разгледах сайта на ИУ-Варна и забелязах, че вече няма задочно обучение и задочната форма при Финансите е заменена с дистанционна. Знаеш ли нещо за дистанционното обучение? Имаш ли някакви наблюдения върху студентите в университета, които са в тази форма на обучение? При нея пак ли има 10-тина дни, в които се ходи по цял ден на лекции или лекциите са всяка събра и неделя?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker