Висше образование в Обединените Арабски Емирства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Висше образование в Обединените Арабски Емирства
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3239 пъти
Здравейте. Момиче на 17 години съм и желая да уча в Дубай своето висше образование. Насочила съм се натам, защото прекрасно емирство с климат, който е силно предпочитам от мен. Искам да ви задам няколко въпроса, защото търсих из Интернет, но не намерих нужната информация. Надявам се, ако някой от вас е учил там да ми разкаже малко повече. Първо моята диплома ще бъде над 5, 50 на 100%, така че това не е проблем. Второ сега ходя на курсове за IELTS, защото исках да кандидатствам в Европейска държава, но се отказах. Четох за цените на живот в Дубай и видях, че са сносни и близки до нашите. Намерих няколко доста хубави университета там, но са частни, нищо държавно не ми излиза за обучение на английски. Техните цени бяха към приблизително 100 000 лева за цялото образование, което мисля, че за 90% от българите би било непосилно. Затова ме интересува някой знае ли някоя фирма, която изпраща студенти в Дубай в държавни университети за бакалавър. Знам, че няма нищо напълно безплатно, но поне да са по-сносни цените. Всички фирми, които знам са само за държави в Европа и не могат да ми помогнат и се надявам вие да споделите, ако знаете такива, да кажете цени, име на фирма или да разкажете за вашите преживявания, живот, екскурзии и друго в това емирство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3182bff53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам позната, която напусна Дубай само заради този "прекрасен" климат... Не знам какво да ти кажа, единственото положително нещо на ОАЕ са парите, които се наливат там. Определено си мисля, че стане ли въпрос за образование, то най-доброто решение е да се довериш на традициите, а те са в Европа и САЩ. Ако имаш възможност, насочи се към тези страни, не е случайно това, че всички по-заможни араби пращат децата си именно в университети и колежи на запад.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 55e5f3a222
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фирма да праща българи в държавни университети в Дубай? ! За това трябва сигурно междуправителствена спогодба, не фирма-държава. Моят съвет е - ако не можеш в уеб сайтове да намериш достатъчно информация, по-добре недей се опитва да ходиш там. И си избери образование, а не климат.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e18bdc0169
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Я се стегни, какво е това, отиваш там заради климата, най-тъпата причина която някога съм чувал за действието на един човек. По добре да излъжеш и да кажеш някаква лъжа, отколкото да разказваш историйки как искаш да отидеш в някоя друга държава да учиш заради климата. СМЕШНО Е...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 016ab84c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вижте се, злобари... хванали сте се за едно изречение и вече ще и разкатаете фамилията на момичето. Аз също, когато избирах къде да уча висше се интересувах от климата, забележителности, нощен живот, но не, защототова е най-важното, а защото, ако средата на живот не ти харесва всичко друго си губи блясъка (знам го от личен опт)
Колкото до теб моето момиче, според мен не ходи там, както каза номер едно заможните араби пращат децатй си да учат в Европа и САЩ. Тук образованието е по добро ще ти препоръчам Испаня от написаното горе мисля, че ще ти допадне.... е успех накъдето и да се насочиш. :) :) :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e417c8daa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Звучи ми като някоя приказка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker