Зъботехника - частни уроци, кандидатстване и процес на обучение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Зъботехника - частни уроци, кандидатстване и процес на обучение?
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 7383 пъти
Здравейте, аз съм момиче в 11 клас.. вече трябва да се насочвам за висшето си образование. Искам да разбера нещо повече за кандидатстването в МУ-Пловдив, защото четох по в сайтът им, но искам да разбера нещо по-подробно от някого, който е по-наясно с тази професия. С кои предмети се кандидатства и кои са балообразуващи? Частните уроци м/у колко лева варират за подготвянето ми за моделиране? Има ли реализация? Доходна ли е тази професия? И изобщо целият план на обучение (предметите, които се изучават). По химия и биология имам 6. Както се очертава и дипломата ще е отлична. Има ли значение и оценката от дипломата? Благодаря предварително..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 2435ba727d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей аз също съм се насочил натам ходя на уроци от няколко месеца 15 лева давам по биология за уроци, сигурно е вариращо. По химия също трябва там дори е задължително има още неща като конспекти включващи темите от различните класове, ако искаш дай някакъв контакт, като fb да питаш и да мога да отговарям по-бързо. Иначе балообразуващи са ти само химия и биология, разбира се ако караш матура ти се не зачитат и се взема оценката от матурата, така че не рискувай. Мисля, че от тази година навлезе тест за някой от класовете и другото се пише като тема.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1812cc2f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Не съм сигурна сега, но преди трябваше да се държи изпит и по моделиране. Там ще са ти нужни уроци. Иначе е хубава професия, но е доста пипкава и трябва да си сръчна и да имаш търпение, освен това се работи с доста апарати и машини, но тези неща се научават в процеса на учене и работа. Хубавото е че може да си разработиш лаборатория и да си работиш сама, стига да имаш зъболекари с които да работиш и разбира се да си оборудваш лабораторията. Но например за леене има доста места където може да лееш като не е необходимо да си купуваш кастомат. Доходна професия е ако си добър и си намериш няколко зъболекаря, които да ти дават работа. Ако работиш за друг обаче по-скоро ще те експлоатират.
Успех ако решиш да се занимаваш с това.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2cba49c6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   http://medcollege-plovdiv.org/UserFiles/HTMLEditor/план зъб1.pdf - това е учебния план на специалността. Ще трябва да положиш писмен изпит по етика, не по биология и устно събеседване, за зъботехник ще трябва да се явиш и на изпит по скулптиране. От дипломата ще ти вземат оценката по биология, тази по химия ще ти я вземат само, ако кандидатстваш и за помощник-фармацевт. За изпита по скулптиране ще ти трябват уроци със сигурност. Иначе, специалността е много хубава, особено, ако можеш след това да си отвориш собствена лаборатория и си намериш стоматолози, с които да работиш. Както казаха по- нагоре в коментарите- работата е пипкава и се изисква наистина търпение към нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker