Мнения за НПМГ (по-точно засиленото изучаване на английски там) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Мнения за НПМГ (по-точно засиленото изучаване на английски там)
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 6141 пъти
Здравейте вчера ме приеха в НПМГ на второ класиране с бал 31. 214 в паралелка Химия с Англииски. Аз обикновенно обичам природните науки и щеше да ми е По-добре в този с химия и биология, но съм много благодарен че ме приеха. До тук добре. Осъзнах обаче, че там има по 18 часа англииски. Това е просто ужасно!!! По тази логика трябва да имаме към 3 или 4 часа англииски на ден. Въпросът ми към вас се отнася само към хора които са влезли и са учили там. Обяснете ми за Англииския, защото на мене изобщо не ми се отдава :Д предимно англииски и математика, но математиката ми е само три часа тъй, че е добре :Д На какво ниво ще оцените английския там за човек, който има 3 по англииски. От 1-10 ще бъде най-добре. Споделете мнения. На вас лесно ли ви беше? Защото нещо имам чувството, че няма да ми е много лесно :Д Абе хора кажете нещо успокояващо, но да е истина. Не не говоря някой който говори англииски на ниво С2 говоря за някой като мен демек тъпичко дете което може да прави нещо само по химия :( и малко по биология

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7260d5b382
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в седми клас. Не съм добра по английски, но наистина искам да вляза в добра паралелка и да науча английски. Колебая се между НПМГ химия с английски и Втора английска.
Моля ви да ми дадете мнения. Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 38418204fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Много моля за мнения и аз, защото имам приятелка вътре и ми казва че се случват някакви ужасни неща в училището. В големите междучасия в тоалетните се пушело кокаин... Директорката пиела с учениците.... Взимала пари от екскурзиите им за алкохол... по двора си пушели и никой не им правил забележка... Вярни ли са наистина тези неща?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bf9795d24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Първо, не се подценявай така и самоопределяй като глупав. Биологията и химията са далеч по-служни науки, след като ти въри по тях или поне имаш някакво средно, добре покрито ниво, то научаването на английски ти е непълно по силите. Аз винаги съм била добра с езиците, но от друга страна химията и физиката винаги са ми били слабо място, и въпреки това никога не съм се предавала или самонаказвала, само защото дадена наука ми е куцала. Не се самонавивай сам.
Второ, мисля че има голяма вероятност да започнете езика от началото, или най-малкото да ви направят преговор на основните неща, така че който има пропуски, поне да се сдобие с нужният материал и да навакса. Нямам си на идея как действа самото училище, най-малкото не съм дори от същия град, но след като си проверил, че за седмицата ще имате около 18 часа английски, това си е засилено изучаване, така че със сигурност ще има някакъв преговор и обобщение, тъй като на тях им е ясно, че не всички новопостъпили ученици ще имат едно и също ниво, така че това е нещо като "изравняване". Това, което можеш да направиш ти, е да се възползваш максимално от първите 1-2 седмици, и докато повече от останалите ти ученици още ще спят и ще го раздават по-лежерно, ти записвай всичко в часовете и учи колкото се може повече вкъщи, за да може след тези 1-2 седмици, когато вече нещата започнат малко по малко да стават по-сериозни и да набират скорост, ти вече да имаш добра база, върху която да награждаш и да си колкото се може по-близо до знанията на другите.
Пожелавам ти късмет и недей да се панираш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: aa70b7ff55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това си е елитна гимназия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker