Сайта е олицетворение на какво се случва в Държавата и Света. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Сайта е олицетворение на какво се случва в Държавата и Света.
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1665 пъти
Модовете ги хванах redhanded. За пореден път....

Подхранва се хейт, дава му се смисъл дори се прикрива под някакъв вид положителна кауза за да не може да се нарече хейт.
Ако се коментира нещо извън негативния контекст, нещо което да саботира хейт-а, коментара не се публикува.
Няма какво да ви давам примери, сложна структура от "случайности", които разкриват същността на хората управляващи сайта.

Доста ниско IQ от към модове, проблема в Държавите и света идват от това. Хара с власт, но глупави.

При публикуването на коментари целта не е дори близо публикуването да е в полза на Автора на тема, не е нищо общо с това, което пише в правилата.

Срам ме е от вас, срам ме е че съществувате и че заемате място на планетата ми.
Важно е личната облага, да накарам хората в сайта да си мислят дадено нещо, какво като убия 1 тема или покажа пълно неуважение и пренебрежение към автора.

Изпитвам срам, разочарование, неприемане, че е възожно на каквито и години да съм да срещам хора с повече права и на някакъв вид позиции да злоупотребяват, да им е се тая за чувствата на хората, и да не са хора изобщо.

Ама нищо хубаво не правите за сайта и за хората влизащи тук, нито за държавата, която се състои от същите тези хора. Създавата една мръсна и черна вълна, която се надявам вас да изплющи, а не хората, които не заслужават да плащат за вашите слаби души.

Исках само да ви кажа, че ви виждам, не си мислете, че сте някакъв вид победители като си правите каквото си искате, като злоупотребявате с права, като действате за собствен интерес вероятно докато се лендзите пред монитора в очакване на продължение на спор или хейт докато го предпазвате от прекъсване чрез изтриване на коментари, като в същото време главата ви не е никак близо до интереса на публикуващия темата, а по скоро до вашия интерес.

Изисква се сложна поредица от случайности за да се разбере същността на човек, а аз видях във вас, модове, грозота. Поздравления, можете да си правите каквото искате, и като гледам не ви и пука.

И още по-грозното, хората си мислят, че като коментират тук и там, пишат тук и там, че всичко е наред, че щом все пак може да се пише, "помага" когато някой каже нещо тъпо за детето си или иска помощ за такова, значи все пак става нещо хубаво.

Това, което е очевидно, е лесно да му бъде показана помощ, но когато ножа опре до кокала, когато се изисква selflessness от модератор за да бъде помогнато на автор. Тогава се вижда как те оцапват с черно и се вижда, че в този сайт са добре дошли само хората с ниско или средно IQ, овцете.


Да видиш integrity в този сайт, сигурно го има, някъде скрито в някои хора със изтрити коментари, подигравани, унижавани от други коментиращи и моредароти. Но да видиш integrity в управляващи сайта, модове? Не... Точно затова и го споменавам. Integrity skill: 0 (locked)

Пак заповядайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: f5fccdb5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Тази тема е шега нали? Моля ви се кажете ми, че това е подранила първоаприлска шега от модовете?
Ок да приемем, че тази тема не е шега или провокация. Пич иди на специалист, моля ти се недей да ходиш в това състояние по улиците. Лекувай се някъде. Защо не спреш да посещаваш сайта щом изпитваш толкова много " срам, разочарование, неприемане " ?
Направо ми стана жал за модераторът , който си е изгубил от времето да ти чете и публикува ... прозата. Jesus събери си версиите.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f91af32961
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 1, няма спор, че автора не го слуша главата, но твърденията му не са безпочвени.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aa1cc1453c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Евала, мислих че само аз съм нормална тук. Сега като знам, че те има ми е някак по-спокойно. Точно си го казал. Ако ме публикуват де...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ce643faabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора е прав. Съгласна съм. И аз така се чувствам доста често. Затова ще спра да пиша в този сайт и от време на време ще следя темите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 184ef60f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като се замисля, няма смисъл изобщо да коментирам.... аз също смятам да спра да го посещавам.
Сайта с този му вид не е полезен, а вреден, просто няма работещи институции - да го забранят.


Айде модераторите сега може да ми изтрийте коментара,но имам скриин шот и ще Ви докладвам.
;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1a5f954a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като сайта ви е вреден, и ви дразни за чий го дирите тук... Изхода го знаете къде е да ви няма щом сайта е безполезен....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3470be92d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Създава настроения и групира хората от години, усложнява комуникацията между мъже и жени, етикира ги. Това се случва в сподели.нет. Оставят се некомпетентни мнения, невежи и необразовани автори от женски пол, за които само и единствено проблем са мъжете на 30, без някакъв си сексуален опит, каквото и да означава това, и животът на други с родителите им, което може да се дължи на редица проблеми. Също се пускат малоумните теми за нова кола, смяна на кола и подобни, а сигурно има 100 такива от 2007 насам. Също се промъкват разни тъпи тролчета, които цвърчат против комунистите, хвалят новото съсипано време. Това е арена за прокарване на идиотски мнения, мисли и осмиване на всичко смислено. И ако някой не печели от това, а просто се прави от култ към покварата, жалко за модерсторите. Поне за пари го правете. Подиграваха се тук на няколко момчета през годините, темите са скандални просто.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6d2b407cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, тъкмо се чудех какво ти е бръкнало в гъза, че си се наежил толкова и стигнах до

"Също се промъкват разни тъпи тролчета, които цвърчат против комунистите".

Явно си някакво комунистче ала Киро Брейка с портрет на Тодор Живков на стената и по цял ден плюеш по новото време и идеализираш старото, без да осъзнаваш, че всъщнсот изпитваш носталгия по младостта, удобно забравяйки жестокостта на властта и липсата на всякави права. Такива типажи има доста в България и са ми до болка познати. Дори и руснаците не милеят толкова з комунизма, ама българина пак е по-голям комунист и от руснака и по-голяма католик от папата.

Едно време ревяхте за демокрация, защото лежахте в Белене за всяка втора простотия, ама сега позабравихте какво беше и пак ревете. Убеден съм, че ако бай Тошо излезе от гроба и върне комунизма, след още 10 г. пак ще почнете да ревете. Такива като вас си реват по дефолт. И в Швейцария да живеете, пак ще намерите за какво да ревете и пак няма да забележите хубавите неща.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dcc0c4da04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ни занимавай с проблемите си, извади си предмета и се отпусни, макар че си мисля, че ти винаги ще си с нещо там, защото си лузърска душа.. Комунисти са ти в главата, а понякога и гласове. Или гласове на комунисти? Както и да, 21век е лекувай се.
До 9

П. П.
Дано има повече будни, като автора на тази ценна творба!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker