Любовта си отиде... (Изповед) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Любовта си отиде... (Изповед)
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2179 пъти
Ако мога днес теб да обичам, да се срещнем отново, да видя твоето лице, да чуя твоя глас, да усетя твоето сърце, да съм близо до аромата ти, да почувствам допира ти.
Само ако можеше да си поговорим малко, за час дори, да ти споделя как е минал моят ден и всичко онова което се разкъсва в мен...
Може би не ме разбра, но най ме заболя от това, че в мен нищо не видя.
Не ме оцени, не ме пожали, не държиш вече в ръцете си моите длани.
И болката ми не те спря дори, за всичко на мен си отмъсти.
Да ти кажа боли от разбити мечти, но най много болеше от обещанията празни, които ми даде и от мига когато ме предаде. Сърцето си аз защо така поверих в ръцете твои хлапашки.
Защо вечността беше само един миг, когато те срещнах времето спря сякаш бяхме само аз и ти, и нищо друго не съществуваше, нищо друго не беше важно. Чуваше се само ехото на нашите души, които стенат самотни, жадни за любов, намерили сякаш това което цял живот са търсили и тази любов за която така сме жадували и чакали, а я изтървахме от инат. Мислиш си че сме много различни, но така си приличаме. Трудно е да скриеш любовта. Бях се отказала от нея, до деня в който не те срещнах, да признавам в началото не исках да призная че е така, уплаших се и избягах, ние само си говорехме и така неусетно ти се промъкна в моя ум, в моя ден и в моето сърце. Където и да отида аз те нося в себе си, защото ти винаги си там в съзнанието ми, в сърцето ми. Такива красиви гледки видях, а така ми се искаше да ги бяхме видяли заедно. Сега ти си далеч, аз съм далеч, вече не виждам твоето лице, не чувам твоя глас, не усещам твоя допир, но помня всички твои думи, всеки ред. И повярвай ми понякога така ми липсваш, колкото и да съм ти ядосана. Живота ми продължава и хубави неща ме очакват, но щастието да те познавам ме убива бавно. Живота ми се дели на момента в който се чувствах жива и живота след теб..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: f68c308a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Любовта си отива само, когато сърцето на единия спре да бие. Както си написала в “изповедта” ти, “нося те в сърцето ти”. Това значи, че любовта ви не се е загубила, тя е още жива, просто трябва да я “пренавиете”, защото да се мъчиш за любимия човек, който не е до теб е по-лошо, отколкото физическата болка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a9b264301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Чувствам се по същия начин, само че съм мъж. И все пак мисля, че човек трябва да обича повече себе си. Това, че някой не ни е оценил си е негов проблем, ако обичаш достатъчно себе си щеше да знаеш, че той губи. В живота за съжаление нещата не стават винаги така, както на нас ни се иска. Аз вече от 7 години удрям на камък. Все попадам на някви странни жени и накрая страдам. Ама няма какво да направя, просто продължавам.. взимам си поука и продължавам. Гадно ми е, тъпо ми е, че не ме оцениха, че не ме заобичаха така, както аз бях готов да обичам, да давам и да подкрепям, но това е живота.. Истината е такава каквато е. Сега гледам да ангажирам вниманието си постоянно.. Ходя на работа, излизам с приятели, опитвам да се забавлявам, да се грижа за външният си вид, колкото и да е трудно, защото обичам себе си. А човек който обича себе си не може да си позволи да пада духом, нито да се върти в собствения си ад без да се опитва да излезе. Това е любовта, истинската - към себе си. Работи, развивай се, грижи се за външният си вид, обичай себе си и един ден и двамата ще срещнем точния човек, на точното място.. Надявам се

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 162a0d25ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Радвам се, че има мъже, които вярват в любовта и са готови да обичат. В днешно време са рядкост. Благодаря за коментарите. Научих се да обичам себе си най-много, което е най-важното и продължавам смело напред, времето помага, но болката да не си с любимия човек не става по-слаба, само аз ставам по-силна.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b5217fd79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Чувствам се по сходен начин.
Влюбих се, а не ми се беше случвало в последните години. Познавам го от доста време. Странно е, но чувствам, че го обичам и искам да му го напиша или кажа, но знам, че ще бъда отблъсната, защото има друга жена в живота му.
Тайно си мечтая някой ден да срещна мъж като него...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a9b264301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4. Любовта е странно нещо. Може би го искаш точно защото не можеш да го имаш. Ако той искаше теб, харесваше те натрапчиво.. може би нямаше да го искаш толкова силно. Искаме това, което не можем да имаме, това е, докато има други, които харесват нас и ние ги режем.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0d6a9c1b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом е допустимо да искаме нещо, значи е възможно :)
От друга страна искането да имаме някого е егоизъм. Всеки човек има свободен избор кого да има в живота си и не винаги това съвпада с нашето желание...

От #4

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker