Любовни откровения... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Любовни откровения...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1662 пъти
Много ще ми липсваш

Каза “Много ще ми липсваш.” И ти на мен - представа даже нямаш колко. Сълзи се стичат по очите ми, въпреки, че пред теб не го показвам, с риск дори да изглеждам безразлична. Но не, истината е, че ми прекалено много ми пука. Повече от колкото трябва. Казват, че действията са по-важни от думите.
Миналата година- 13.03 е денят, в който се запознахме. От този ден нататък знаех, че нищо няма да бъде същото. Събуждах се и си лягах с мисълта за теб.
Влюбих се! Силно, неудържимо - като по филмите. Изпитах чувства, непознати до сега. Съдбата ми подари много ценен човек, сблъжих се с него... и го заобичах. Какво повече му трябва на човек? Въпреки трагичната картинка на света, аз виждах света розов. И все още го виждам такъв, въпреки, дейстивителността, е може би на път да ми “удари” шамар, за да се “вразумя”.
Аз, хладнокръвната, която винаги съм се ръководила от разума, си позволих да чувствам. Изобщо не се замислях какво ще правя след това. Просто се хвърлих в дълбокото, а оттам измъкването винаги е трудно. Какво нещо е любовта! Как изцяло променя светоусещането ти, имаш чувството, че преди не си живял. Понякога дори в най-мрачните и дъжвновни дни, може в нас да грее слънце. Стига обичаш и да се чувстваш обичан. Истината е, че любовта дава криле. Всички ние, лудо влюбените, сме способни на такива неща, които без любов никога не бихме направили...
И колкото и разочарования да преживях впоследствие и въпреки, че видях не дотам лицеприятната страна на любовта, мога да кажа само едно - ЩАСТЛИВА СЪМ, че ми се случи.

Благодарна съм за всички моменти прекарани с теб, за това, че ми позволи да бъда до теб. Благодарна съм за силната любов и цветната палитра от чувства. За грешките и всичките уроци. За поуките след тях. Горда съм, че обичах. Защото тогава разбрах, че умея да обичам. И без да ме е грижа дали съм ценена до степен, в която аз ценя теб. Обичам те просто, защото си ТИ. Просто истинската и безусловна любов. Не знам дали е свързване на сродните души, не знам дали съм те обичала и в предишни животи. Знам само едно - че с теб се чувствам, какво с никой друг. Че да съм с теб, означава да съм жива.

Но всяка красива приказка има своя край. Осъзнавам, че само след няколко месеца пътищата ни ще се разделят. Чувството, какво ли ще бъде?
След години наред - уроци и много изпитания, точно тогава, когато най-малко очаквах и бях обезверена, получих щастието, а то е на път да ми се изплъзне. И аз съм безсилна пред това.
Истината е, че нищо в този свят не е вечно, никой и нищо не ни принадлежи. Осъзнавам, че само след няколко месеца, пътищата ни ще се разделят. Не искам да се случва... Не искам да идва това близо “бъдеще”. Мисълта пронизва с нож душата ми. Чувството, какво ли ще бъде?
години.
Не знам с кого съдбата ще ме срещне и сближи, но нямам очаквания. Не си правя планове, никога. Ние, хората, никога не знаем какво ще ни “поднесе” съдбата утре. От разочарованията после най-боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f08f610e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Има вечни неща авторке, особено пък любовта. Стига да си достатъчно влюбен за да се бориш за нея с всичко, което имаш. С всичко, което си ти самия. Хубава история, но мисля, че ако обичаш нещо не го пускаш да си тръгне, каквото и да ти коства това. Много позната история за жалост и да ти кажа така и не можа тя да разбере, че борбата е всичко. Бори се аяторке за щастието си. В днешно време много трудно то може да бъде открито, а живеем само един живот в толкова евтини времена.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5016c44656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Историята ти е малко несвързана. Казваш, че го обичаш, а му благодариш, че ти се е случил. Казваш, че след няколко месеца пътищата ви се разделят, а пишеш така все едно вече са разделени. А ако не са защо не му го кажеш, а го пишеш тук?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fa8777f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Само фалшивите приказки имат край. Изгубила си си времето в писането на тази така несвързана история. Живеем във времена, в които младите знаят цената на всичко и същността на нищо. Обичала го, пък пътищата им се разделяли. Вие направо нова любов написахте. Евала ви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: fa8777f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом пътищата вйюи се разделят някой от двама ви не умее да обича. Не се заблуждавай излишно. Идеята на любовта е точно общият път. Щом някой е допуснал разделяне не може да обича.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fa8777f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Явно наистина масово жените в днешно време не знаят на коя планета са. Дадох всичко на бившатa си и получий най-голямата и зл8ба, че и тази на целия и род. Чак на заговезни баща и ми звъня (за пръв път) ввроятно да ме псува, а тя дорк нв вдигна да ми обясни. И ми говорите за истинсна любов. Хора... Мислите само за себеси и след това се жалвате, правейки се на жертви. До авторката, да знаеш, целия свят ще обърна за любовта си и пак няма да съм жалка жертва. Жалвате се, а нищо, не правите. Не ви ли е срам?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker