Мъжки откровения (Моля мнения) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Мъжки откровения (Моля мнения)
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2131 пъти
"Ще ми липсваш"... Така започва моята история. Ще ти говоря на Ти читателю, за да усетиш малко по-адекватно това, което искам да ти споделя и може би да чуя мнението ти. Историята е в отговор на една друга в същата графа, за дата точно 13. 03. 2020.
Кой да предположи, че с началото на първата пандемия ще открия любовта на живота си и ще я изгубя по толкова нелеп начин. Представяш ли си да държиш любимата в ръцете си и да знаеш, че не можеш да си с нея, а да се обичате до болка. Казах и "Ще ми лиспваш"... и тя отвърна със същото. Пламенна любов, много емоции, много битки... Борихме се с двата ни рода, но просто нейните сили не достигнаха за да запазим любовта си. Обичах те, обичам те и все още. Нямам ден, в който да не мисля за нас... Да не мисля за нея... Да не мисля за всичко, което направих и което преживяхме... Жертвахме два живота за една любов, същата като по филмите. И понеже прочетох откровения, съотвестващи на моите... Искам да го напиша и като апел към всички дами. Обичайте мъжете си също толкова, колкото обичате себеси. Борете се за тях, точно както те се борят за вас. Не ги приемайте за даденост, показвайте им чувствата си, защото не всички са бройкаджии. А на въпросната дама не БЛАГОДАРЯ... Нямам за какво... Все още чакам да ме потърси или поне да ми пише, но тя ме обича, а всъщност няма нито един признак за това. Каква е тази любов само на думи? Какви са тези истински изживявания само на приказки? През ада преминах за да я спечеля, а тя прахоса всичко ей така. Не ти благодаря... Не мисля, че има за какво... Желая ти щастие и любов, но ти желая и да се бориш за тях, така както не се бори за нашите. Защото любовта и щастието изискват всекидневна жертва и борба... Ние мъжете не сме даденост, също както и Вие жените. Обичах те и те обичам. "Липсваш ми! ". Като нищо вече да не си сама, но все пак реших, че е редно да получиш отговор от мен, тей като ти не се бори за нас... И като прочетох статията и не съм сигурен, че и страдаш дори... Спомняй си с добро, така или иначе борбата видяхме, че не е за теб...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e395d4c7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Браво за откровението! Жените също се борят за мъжа, който обичат.Да обичаш някого и да се бориш за него няма пол.Дано тъгата ти премине,все един ден ще се появи момичето/жената, която ще те обича,така както и ти нея.Щом вече си я проектирал в мислите си,остава материализацията.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 64e27d5a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А замислял ли си се , че може би не си направил достатъчно?
Че само в собствените си представи си се борил, а реално това, което си дал за връзката си е "много" само в твоите очи ?
Не знам каква ви е историята точно, но много често се случва да сме твърде слепи за жертвите, които другият човек прави и да не ги оценяваме навреме, акцентирайки твърде много върху това, което ние самите даваме от себе си.
А човекът отсреща може да е дал абсолютно всичко, на което е способен, да се е борил със зъби и нокти, докато ние се бием в гърдите колко много сме направили, а той колко малко...
И в един момент този човек просто изпада в безсилие и виждайки стена в наше лице, просто се сломява и спира да се бори.
И да, прави го именно не , защото е спрял да ни обича, а защото няма вече сили.
И в този момент вместо да го обвиняваме колко не може да се пребори и колко борбата не е за него, трябва да подадем ръка и да бъдем силни и заради другия. Така става в истинските връзки.
Това важи с тройна сила, ако става дума за мъж.
Мъже, като цяло не забравяйте, че сте силният пол и не очаквайте жената да се бори за вас, ако вие самите не сте ѝ показали , че искате да сте до нея и да я обичате.
Ако една жена е сигурна, че я обичат, Авторе, повярвай, няма сила която да я спре да бъде с човека който обича, ще се бори до смърт.
Няма ли сигурност, обаче.. това вече е друго.
Ако жената не е сигурна в теб и любовта ти, особено ако си бил груб с нея, изневерил си ѝ или си се държал неуважително... работата е друга.
Виж къде си сбъркал и поправи грешката си, защото никога не е виновна за ситуацията само едната страна, отговорът е някъде по средата.
Колкото за благодарностите... колкото ги заслужава тя, толкова ги заслужаваш и ти, убедена съм.
Като гледам и ти само мислиш, но не действаш.
А може би трябва да спреш с драмите, да се размърдаш и да направиш нещо по въпроса, вместо да пишеш по форумите?
По-малко чешене на езика, повече действия, това ти препоръчвам.
Ако я обичаш - бори се за нея.
Ако не я обичаш - спираш с драмите и я оставяш да е щастлива без теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bde85528bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Великият Гетсби

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ac019c37c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Евала, братле, за мъжкото ти отношение! Смело и с вяра - напред! Радвай се, че имаш нормално привличане към жени! Ще намериш някоя, която да те заслужава. Може би - потърси някъде, където няма лесни удоволствия! Желязото се кове в огън...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 43cc403223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Влюбен мъж- това е Ужасно нещо....
Тук ли намери да описваш себе си!

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 54ff3170ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Доста досадно е влюбен мъж наистина. И да те е обичала й е писнало от тези бози. И още нещо, щом толкова трудности сте имали, значи не ви е писано да сте заедно. На човек лато му е писано нещо, то му се получава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 54ff3170ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Да преследваш някой, който не те иска, някои хора го възприемат като борене за любовта.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52e8c42495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7, евала най-после да го каже някой. Ако някой не те харесва като такъв, за какво "борене" изобщо става въпрос? С кого и с какво се "бориш"? С неговите чувства, които дори и той не мжое да контролира ли?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 841d054aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Звучи маниакално. И аз съм попадала на такива - ти му казваш в прав текст нищо няма да се получи, край, той си пее неговата, и така дълго време...Има хора, за които не означава може би или да. Луда работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0f4e543356
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:
На всичките, които скочиха с рогата напред е ясно, че не са запознати с историята, но 1 от писалите е писал 2 коментара, в които споменава, че не ме иска. Е, друго бях чул, с други впечатления бях останал. Както се казва, поне разбрах, че в днешно време за съвест не трябва да се говори и че жените не заслужават нищо... Жалко, че след толкова години си позволих да обикна и човека е бил неправилния.... Човешките отношения заради това не важат вече.... Е, липсва ми всеки ден, но така или иначе нито ми вдига телефона, а ме обича уж много... Нито пък ми звъни, така че просто приемаме фактите и продължаваме напред. Благодаря на писалите, темата не беше провокация, а по-скоро насочено съобщение до авторка на друга публикация. :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: abd24dce00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Въпросът не е дали си мъж или жена. На всеки се е случвало да обича и да се бори за човек, който не го заслужава. Не си мисли, че си единствен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker