Когато падне мрак (wlw) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Когато падне мрак (wlw)
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1642 пъти
Болезнено ме привлича. Мисля за нея от деня, в който я видях. Висока, с безкрайно дълги крака, гарвановочерна коса, остри черти и плътни устни. Карамелен тен и тъмни очи, излъчващи една тайнствена и дори заплашителна магия. Уверена, силна и леко грубовата. Всичко, което аз не съм. Може би именно за това не излиза от ума ми. Нямаше как да спомена на семейството или приятелите си за нещата, които изпитвам към момиче. Лежейки за поредна вечер в стаята си, се взирам в тавана, сама, отпусната. Затварям очи и се потапям е тъмнината. Накланям глава и вдишвам дълбоко. Виждам я. Лежи тук на голямото меко легло до мен, в тази тиха пролетна нощ. Не знам, дали е правилно или не, но знам, че наистина я обичам, както и че изпитвам безкрайна страст и нежност към нея. Галя лицето й с върховете на пръстите си. Пулсът ми се забързва и въздишам тихо. Тя ме поглежда спокойно, след което погледът и става по типичния за нея начин - леко наперен. Обръщам се с гръб към нея и се сгушвам в меките завивки, а ръката й гали леко рамото ми, докато устните й се спускат по челюстта ми. Какво се случва? Имам чувството, че тя наистина е тук. Буквално я усещам. Отварям очи рязко, със зачестен пулс. Тя седи и ме гледа с насмешка. Писък се изтръгва от устните ми. Това не е истина, това не може да е тя, та ние почти не се познаваме, домът ми е заключен като крепост. Сама съм у нас тази нощ. Нямаше кой да ме чуе. Седя вцепенена от ужас, а дългите й пръсти се прокрадват към мен, докато усмивката й, подигравателна, но чаровна все още е на лицето й.
-Ти ме пожела и желанието ти се сбъдна. - прошепна тя. - призова ме.
Потръпвам от страх, но и възбуда.
Неочаквано тя ме хваща за тила с надменна усмивка и ме дърпа към плътните си устни, за да ме целуне страстно. Захапва долната ми устна, вкарвайки езика си в устата ми. Отвръщам почти моментално, не че имам психическите и физическите сили, да я отблъсна.
-Толкова те искам - казва тихо с дрезгавия си глас, карайки ме да усещам топлина между бедрата си.
Не ме интересува дали тя е някакъв демон, привидение или съм напълно побъркана. Телата ни се привличат, сякаш винаги е било писано, сякаш го има като природен и физичен закон. Усещам как вплита пръсти леко в косата ми, дърпайки ме. Подсмихна се на въздишките ми. Не ми стига въздух, но тя не спира. Преобръща ни с лекота и застава над мен. Хваща ме нежно, но настойчиво за врата и подава два пръста към устните ми, които засмуквам жадно.
Принципно срамежливата ми същност се притъпява от страстта.
-Никога не съм ти казвала, колко всъщност ме възбуждаш. - прошепва тя в ухото ми, впивайки устни във врата ми, смучейки чувствителната кожа. Извиках сподавено и за първи път се осмелих и аз да я докосна. Ръцете ми намериха своя път до меката й коса, а нейните се спуснаха към гърдите ми, започвайки да ги разтриват нежно. Езикът й се спусна по изпъкналите зърна, причинявайки ми силно удоволствие и пулсиране в интимната зона. Отпуснах се, усещайки силна влажност между бедрата си.
Започна бързо да съблича дрехите ми и своите. Спускайки се към краката ми, тя започна да ги целува от прасците, все по-нагоре и по-нагоре, карайки ме с очакване да въздишам от всяка целувка. Стигайки до вътрешността на бедрата ми, вече чувах неволните си силни въздишки, а тя неумолимо украсяваше бледата ми кожа с пурпурни следи от смучки и захапвания.
Спря за миг, вдишвайки ме и после езикът й нежно ме вкуси, карайки ме да се разтреперя от докосването.
-Господи..- възкликнах.
Ръцете и обгърнаха бедрата ми здраво, спирайки движенията и треперенето им и устните й се включиха. В този момент сякаш виждах звезди по тавана, докато ме лижеше така страстно, че едвам задържах виковете си. Навън бе започнало да вали. Тихият шум на дъжда се смесваше със звуците в спалнята ми.
Погледнах към нея и погледите ни се срещнаха, докато езикът й потъваше в мен. Това ме накара да почервенея от срам, но и да извикам от възбудата.
В миг спря божествените си действия и се надвеси над треперещото ми и тъй уязвимо е този момент тяло. Устните й се притиснаха в моите, смучейки долната, а после и горната ми устна. Отделихме се за миг, а тя дишаше тежко. Хванах я за тила с едната си ръка, придърпвайки я към устните си, докато другата плъзнах между краката й, разтривайки я грубо. Тя неочаквано простена, което ме навлажни още повече. Изпъшках силно, като пръстите й започнаха да разтриват клитора ми бързо, а другата й ръка отдръпна моята от нея.
-Аз водя. - изсъска тя, въпреки, че вече знаех, колко е мокра.
Изненадващо се отърка в бедрата ми, стенейки тихо, което ме побърка, а устните й ме целунаха нежно, след което се впиха във врата ми. Целуваха и засмукваха, карайки ме да се гърча от удоволствие, когато пръстите й нежно проникваха в мен. Извиках тихо, бутайки таза си към нея. Опитах да свия бедра, но зъбите й се впиха в мен по-силно, карайки ме да извикам от леката болка и да спра. Тя ме погледна в очите. Излъчваше сила и нежност едновременно. Подадох леко език към нея и плътните й устни се обвиха около него, смучейки го, докато ме чукаше нежно и влудяващо.
Не издържах и простенах името й, извивайки врата си назад. Видях усмивката й.
Тялото ми вече трепереше от приближаващия оргазъм. Тя се спусна надолу и устните й отново засмукаха точно там, където най-много имах нужда. Извиках от удоволствие и неволно я хванах за косите, бутайки главата й към себе си. Тя изпъшка тихо и ръцете й се протегнаха към гърдите ми, започвайки да ги стискат. Краката ми се обвиха зад гърба й, а моят се надигаше и спускаше. Бях толкова близо, когато тя се надвеси отново над мен, вкарвайки пръстите си, този път с най-бързите си и силни движения, карайки почти да крещя. Устните й отново намериха моите, докато едната й ръка ме караше да скимтя, а другата й се затягаше около врата ми. Зъбите й се впиха в долната ми устна до кръв. Извиках от болка и удоволствие, а тя прошепна тихо.
-Свърши за мен.
След още едно силно движение от пръстите й в тялото ми избухна най-сладостното усещане на света. Извиках, треперейки цялата от силния оргазъм, докато тя шепнеше нежно в ухото ми. След като стигна връхната точка, тялото ми се отпусна безсилно в ръцете й, докато тя го целуваше още и още. Знаех, че каквото и да ми причини, каквото и да пожелае съм просто покорен роб за нея.
Тя ме изчака да се успокоя и ме прегърна нежно.
-Другият път ще ти дам повече власт. - прошепна.
-Д-другият път?
-Не си помисли, че от толкова мисли и копнежи по мен след като ме призова веднъж и ще се отървеш толкова лесно, нали? - тя пристисна тялото си в моето, галейки нежно косата ми.
Изправих се, светнах лампата и се загледах в лицето й притискайки голото си тяло в нейното. Усещах гърдите ни нежно да се докосват, триещата се топла и мека кожа на телата ни. Вплетох бедрата си в нейните, разбунвайки сладкия вихър на удоволствието отново.



- за Д.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: f5d4320f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Имаме нужда от повече wlw истории

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c156803c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Уникално написано. Бас държа, че на момичетата тук, особено страдащите от несподелена любов и тайничко копнеещи за Нея са се потопили за няколко минути в едно друго измерение, такова в което техните несподелени копнежи най после са консумирани. Подкрепям номер 1 - наистина се нуждаем от повече wlw теми и истории. Поздравления за авторката, наистина добре ти се е получило, продължавай в същия дух.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: edc6d3abab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От авторката

Благодаря! Написах го, защото аз самата исках да прочета нещо подобно и се сетих, че вероятно има и други момичета и жени, които също искат. Просто кратко изразяване на любов и страст към много обичан от мен човек!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker