Препоръчайте ми нещо вълнуващо и интересно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124252)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14665)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6738)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Препоръчайте ми нещо вълнуващо и интересно
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 691 пъти
Препоръчайте ми някакви хубави, романтични романи от типа на трилогията Тръпка, Копнеж и Завинаги...
Може и да не са романтично фентъзи, а само романтика...
Харесвам стила на Маги Стийвотър и Колийн Хувър, както и на Джей Лин.
За протокола - прочела съм стотици книги... и ми се иска да ми препоръчате някои от по-съвременните романтични романи. Много харесвам-романтичните тийнейджърски романи, действието да се развива между млади хора, ученици, но БЕЗ романи за върколаци, вампири и вещици! Също-НЕ си падам по разни книги за лордове, графове, буржоазия, аристокрация и други превзети напъни, които уж минават за някаква реална романтика.
Споменатите в началото на поста ми авторки-като стил много ми допадат произведенията им, затова ще се радвам нещо подобно да ми препоръчате. На Аби Глайнс-също ми допадат книгите.
Надявам се, сред коментиращите тук-да има и поне няколко души, които обичат да четат романтична художествена литература...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 096f6bf98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Книгата на Карън Суон Парижка тайна.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 60b7707e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   - "Обещание" от Карина Хали - оставила ми е много сладък спомен в съзнанието и винаги ще обичам книгата;

- Триологията "Твърде далеч" от Аби Глайнс, ако все още не си ѝ дала шанс - изключително любима ми е;

- "Wallbanger" от Алис Клейтън - също триология. Българските заглавия въобще не отиват на книата, затова ти пиша оригиналното. Много забавна книжка, на моменти с глас съм се смяла. Единственият минус е, че диалозите са малко плитки... много е интересна, но сякаш не е написана/преведена добре. Въпреки това заслужава да ѝ се даде шанс, особено на първата книга.

- Поредицата "Разбий ме" от Тахере Мафи. Не е типичната романтична история, но има много обрати, много добре е написана и мен лично ме впечатли. Засегнати са силата на любовта, отдадеността и доверието.

Също препоръчвам да се включиш в групата "Какво четеш... " във фейсбук - там със сигурност повече хора ще ти дадат предложения.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39262a9a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   От авторката-посетителите в този сайт, май само от секс и политика се вълнуват!
До този извод стигам, предвид огромния брой прочитания, а и повечето коментари, в темите за сексуални, семейни и финансови проблеми. Жалко е, защото очаквах повече предложения за книги, а всъщност е трагично положението...
Благодаря на н. 1 за препоръчаната книга, попадала съм на нея, чела съм накратко за какво става въпрос, но просто не ме грабва, както други книги...
Преди седмица се замислих, че в ученическите си години-съм чела доста от т. нар. , , тежки"(в емоционално отношение) книги, а после с годините-преминах на по-леки, забавни и не толкова натоварващи емоционално- книги. През последните няколко години - тотално се вманиачих по романтичното фентъзи, както и тийн-романтичните романи:)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39262a9a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От авторката до н. 2-Благодаря за препоръчаните книги, на Аби Глайнс-да, чела съм трилогията, аз дори съм я споменала в поста си накрая...
Но за мен на 1 място си остава трилогията на Маги Стийвотър-Тръпка, Копнеж и Завинаги, просто уникален стил на изразяване и магични книги:))) В тях има вълци, хора-превръщащи се във вълци, но ДОСТА ДАЛЕЧ от разни посредствени книжки за върколаци.
Писателката е УНИКАЛНА! Чела съм и други 2 нейни книги-Ридание и Балада, които също много ми харесаха, но трилогията е на 1 място за мен:)))
На Колийн Хувър-съм прочела 5 от романите й, наскоро разбрах и за писателката Джей Лин-1 нейна книга прочетох наскоро и ме грабна... Като цяло-гледам да си намирам книгите онлайн, в ел. вариант, някои от тях и в хартиен вариант си купувам, но живея в малък град и книжарниците са просто тотално ощетени откъм свестни заглавия, продават се предимно кулинарни и исторически книги-тотална скука!
Повечето от книгите, които са ми любими-дори нямат наличен тираж -не само в онлайн книжарниците, но и в издателствата, и затова се старая да си ги намирам в ел. вариант-за четене.
Чета основно в сайта Моята библиотека.
Последната авторка, която си споменала в коментара си-да, знам я, дори съм чела един от романите й от тази поредица, но нещо не ми допадна с тия подземия и... не знам... просто не ме грабна в позитивния смисъл на думата. Романите й са антиутопия, а аз не си падам по това.
Първият роман, който си споменала в коментара си-не съм го чела, проверих го в интернет, но не можах да открия книгата онлайн за четене... знаеш ли някой сайт, където да я има?
А за фейсбук-групата-снощи я прегледах-доста от постовете са за книги в криминалния жанр, ползвах и търсачката там -за романтични романи и за фентъзи-романтика, но нямаше резултати.
Нищо, важното е, че в подходящият момент-интересните книги сами идват при мен:) Случва се да попадам на МНОГО интересни романи, когато най-малко очаквам...
Иначе, ако знаеш някой друг безплатен сайт за ел. книги, подобен на сайта Моята библиотека, ще се радвам да го споменеш...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 590cc08fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сайтът рулит е доста популярен за Ел. книги

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2936cb9b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Рожденичката" - Уникална книга!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 936b259d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "Любовникът на Лейди Чатърлий".

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fac37c461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-вредният вид художествена литература са именно любовните романи. Създават нереална представа за взаимоотношенията между мъжа и жената, особено в България.
Не си губете времето в четене на любовни романи, живейте и придобивайте опит.
Някога в гимназията беше модерна Даниел Стийл. Виждам, че още издава книги. В никакъв случай не я препоръчвам, а точно обратното. Такава литература е вредна, много вредна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker