Изкупление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124252)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14665)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6738)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Изкупление
преди: 5 месеца, 28 дни, прочетена 267 пъти
Похот - непрестанно желание за сексуално задоволяване от различни източници. Вторият грях от седемте смъртни. Грях, който разбива човешки взаимоотношения, но най - вече самите нас. Честата практика на безразборен секс ни кара да не се задоволяваме само и единствено от човека до себе си. В търсене на нови интимни преживявания замаскирваме вдигане на егото и сексуалното ни удовлетворение с "желание за нови изживявания". Ако бях един от седемте грехове, със сигурност е похот. Обхождал съм доста земи, някои с хубава, други с лоша гледка. Едни са били уютни, други пък негостоприемни. Някъде там открих земя, която исках да бъде моя и да остана там. Беше в разгара на красотата си. Тъмната ѝ кожа ме огряваше, като юлско слънце. Усмивката ѝ ме караше да се чувствам, като дете на село. Пръстите ѝ се увиваха около моите, търсейки закрила и сигурност в тъмният и горчив свят. Но най - вече ме магнетизира нещо под разкошният ѝ външен вид - душата. Взаимно разпалвахме огъня, който беше пред изгасване от минали страдания. Когато усетих устните ѝ за първи път, всякаш всичко изчезна. Хората се изпариха, като локва през летен ден. Светлините се изгасиха. Бяхме само аз и тя. Тя беше светлината. "Намерих моята земя" си казах аз. Вече бях готов да разтоваря багажа си. Виждах как бъдещето ще се гради тук и нищо друго не ме интересуваше. Уви забравих едно нещо - всички сме грешници и ще изплащаме нашите грехове. Бавно и незабелязано, дявола пристигна на гости. Започнах да усещам как се отдалечавам от нея. Незнайно как, все повече се отдалечавах, без да мога да се върна. Нейният огън се превърна във вода, която започна да залива моят пламък. Беше въпрос на време да бъде изгасен. Една сутрин се събудих. Слънцето се бе скрило зад големите мрачни облаци, тъмни като сърцето на паднал ангел. Валеше обилно, а тежестта на капките се усещаше като стомана преминала фабрична обработка. Вече бях твърде далеч от нея, но станах на крака и започнах да крача, търсейки нея. Струваше ми се, че минава цяла вечност. Всяка крачка беше по - тежка и по - тежка. Докато запаса ми от надежди привършваше, усетих нейната енергия. Открих я, но беше късно за мен. Беше обградена с високи огради направени от най - здравото дърво, което съм опитвал да разбия някога. Какво ли не опитах, но не можех да премина. Обиколих навсякъде, нямаше вход. Тя вече не ме искаше. Аз исках тя да е моята земя, но тя не искаше аз да съм нейният населник. Обърнах се назад и потеглих. Готов съм да се скитам из дивото. Обещавам, че при всяка възможност ще идвам и ще се надявам, тя да отвори портите си за мен отново!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 8a323ff5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хареса ми от деветия ред до края. Благодаря!

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: b8279333eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Казва се заселник, не населник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker