Роден съм жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Роден съм жена
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 8411 пъти
Докторът отсреща ми е порядъчно грозен, темето му блести на слънцето като огледало, но за мен е най-чаровният мъж на света. Защото току-що е определил деня на операцията ми - само след седмица. Още седем дни и най-после ще бъда Аз!
Не чувам последните му думи, не се впечатлявам от огромната такса, която ще трябва да платя на реномираната частна клиника, не се боя и от възможни усложнения - една операция за промяна на пола едва ли е напълно безопасна. Нищо друго няма значение - освен опияняващата радост, че най-после ще бъда Аз!
Откакто се помня, за мен е мъчение тая противна мъжка обвивка. Съзнанието ми, подсъзнанието ми и всеки един от милиардите ми неврони крещят оглушително, че е станала убийствена грешка по време на зачеването ми. Секунда невнимание на Висшата сила, създаваща живота, и вместо двойката хромозоми, присъща за жената /не помня каква точно беше/ се е пръкнала мъжката двойка. Та аз изобщо не съм мъж, по дяволите! В детската градина играех с куклите на момиченцата, в училище умирах от желание да съм в съблекалнята на момичетата във физкултурния салон, а в казармата... не искам да си спомням отвратителните неща, които ми се случиха. Опитвах се безброй пъти да изиграя ролята на мъж, но нищо не се получаваше. Връзките ми бяха безнадеждно обречени, с жените се чувствах както би се чувствала кокошка сред хиляда петли, а бракът ми.... вече го забравих.
Децата в парка играят на мач и крещят с все сила, и на мене ми се иска да закрещя с тях. Изкуствената мъжка обвивка скоро ще се смъкне от мен, ще се отърва най-после от нея и ще бъда такъв, какъвто съм. Не, такавА, каквато съм!
Цъфтя от щастие, докато чета лекциите си в института, доцент по културология съм. И, както винаги, обливам с жадни погледи любимия си студент. Знам, че никога няма да го имам, все едно дали съм с мъжка или с женска обвивка, знам, че любовта ми към него е най-идиотската във вселената, но щастието ми не помръква. Това, че не съм гей, а мъж с женско самосъзнание, за студента е без значение, той никога няма да узнае за чувствата ми, но когато стана Аз, ще се влюбя в друг. Вече ще бъда истинска, автентична, неповторима!
... Слънцето е слязло да се поразходи с мен в парка. Настига ме и приятелски ме потупва по рамото. И аз го потупвам и топлината му се разнася по тялото ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e67cb5af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък искам да съм момче. Искаш да си жена казваш? А готов ли всеки месец да имаш менструация? Готов ли си всеки месец да сменяш превръзки? Готов ли си всеки месец да те боли? А ще ти е приятно ли хората да те зяпат в гърдите? Ще ти е приятно ли като се върнеш от работа вместо да седнеш на компютър да вършиш домакинска работа? Ще ти е приятно ли сутрин вместо да си поспиш повече да ставаш поне един час по-рано, за да се гримираш и да си направиш прическа? Ще ти е приятно ли всеки ден да мислиш дали няма да ти се пусне бримка на чорапогащника? А ще ти е приятно ли, че когато искаш да си изпразниш пикочния мехур трябва да си свалиш половината дрехи? Ще ти е приятно ли хората постоянно да те гледат дали си надебеляла? И да ти завиждат ако си по-красива от тях? А, да щях да забравя.... от токчетата ще те болят краката. Ще ти е приятно ли? Хайде, още веднъж си помисли дали искаш да си жена. Според мен си хомосексуалист. Но това не означава, че трябва да си смениш пола. Хомосексуалистите с нищо не са по-лоши от останалите хора. За да стане гласът ти женски вероятно ще те натъпчат с хормони, които не са никак полезни за организма. А да... пак ще ти спомена за мензиса... никога не можеш да знаеш със сигурност на коя дата ще ти дойде. Вярно - правят се изчисления, но не може да си съвсем сигурена кога ще ти дойде. Ами ако ти дойде когато си на почивка на морето? След седмица ще направиш най-голямата грешка в живота си. После ще искаш пак да те оперират, за да станеш отнова мъж. Още имаш време да размислиш и да се откажеш. Разбира се, ако историята ти е истина и не си я написал, за да се забавляваш с коментарите на хората.
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 718c0b411d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   пидарасия..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90a0a88a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хайде ве.. Според мен е забележително понеже не мисля, че се пише много на тази тема и се разкрива пътя към истинската му самоличност...
-The Decadent

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 96bb532c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търся връзка с автора на статията. Жена съм и пиша книга за психологията на жените. Бих искала да опиша тази история в нея с пълно зачитане на анонимността. Моля за известие, ако има интерес.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9cfc301e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Интересна изповед.
Ако историята е реална, ще е интересно авторът да сподели за промените, които са настъпили с него след операцията.
Какво е да си жена? - Жените се оплакват, но на практика чисто физически те разполагат с по-добри тела, това предполага и по-добро себеусещане. Да, вярно - и много самоограничения, налагани от условностите на това как "трябва" да изглежда една жена.
Авторът очевидно е транссексуален.

 
  ...


...
преди: 11 години, 28 дни
hash: cfe2abf11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като прочетох заглавието мислех, че си жена и искаш да станеш мъж. Според мен трябва да наобратно - Родена съм мъж. Защото ти всъщност се считаш за жена нали? Иначе успех - хубаво е, че имаш смелост да бъдеш себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: 477452d4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз пък съм в женско тяло с душата на мъж, милярди животи да имах пак бих си падала по жени.
Жената е прецаканият пол, боли първия път при отварянето, боли всеки месец, боли по време на раждане, боли да се поддържаме красиви с диети и упражнения, боли да ни подценяват, ако можехме да избираме какъв пол да сме 99, 9 % от човечеството биха избрали да са мъже

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 58997dfa27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, ти пак си падай по жени, но това което казваш, че искаш да си мъжко, внимавай какво си пожелаваш. Тези болки, които споменаваш, може да си ги спестиш, въпрос на личен избор. Помисли ако беше мъжко каква агония щеше да е. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината сърбел, сърбел и да се чудиш коя да излъжеш да разтовариш макарите някъде, да се чудиш дали да си купиш баничка или да дадеш пари за проститутка... Ако нашите ме бяха направили мъжко щях да си сложа край на мъките сама :(

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 9cfc301e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А аз не съм жена, но на всеки би било интересно да надникне за малко в света на другия... Да, би ми било интересно да съм жена, но все пак с опция да бъда отново себе си... но няма как да стане :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3b9c063bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към коментар №1...

Над 80% от нещата, които изброи, са точно причините, един мъж да иска да стане жена!

Това за менструацията го оставяме на заден план.
Коя жена имаща хубави цици не обича да ги показва?
Ако трябва и 2 часа по рано ще станеш, но после ще приличаш на човек с по голямо самочуствие, а не на чучело...
Да ти се пусне бримка даже понякога е секси особено когато си жена, а не мъж в чорапогащи :D
Това за пикочния мехур не е на място, защото ако си с къса пола няма да сваляш нищо ;)
Дали ще надебеллеш си зависи само от теб!
А, това да ти завиждат на красотата е перфектно и е още една причина да се чустваш истинска жена!
Да те болят краката от токчетата може да бъде една много приятна болка след като знаеш защо ги носиш... Пък и след време се свиква и с над 15 сантиметра и може да не те боли вече...

Така, че не винаги нещата са толкова зле или само ти така си мислиш...

Поздрави.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8fb3e45b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До автора:Ти трябва да приемаш пола и половата си роля, защото това е съдба и така ти е отредено. А и полът служи за размножаване, нищо повече. А това, че искаш да изменяш тялото си по този начин, е кощунство и гавра! Направи си операция за смяна на съзнанието, а не на пола!!! А и много такива хора след операцията се самоубиват, други искат да си върнат стария пол, но връщане назад няма. А и всички ще те отхвърлят, никой мъж няма да те иска за жена или в леглото си. Някои хора дори ги убиват. Осъзнай се, преди да е станало късно! Аз просто искам да ти помогна! Ако имаш желание(а трябва да имаш, за да не стане катастрофата), има и начин! Другото са само оправдания!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8fb3e45b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До автора:човек в действителност на променя пора си чрез операция, защото полът е неизменим! Ти си мъж и ще си останеш такъв! Ти никога няма да бъдеш жена! Приеми го!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker