След дъжда ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

След дъжда ...
преди: 12 години, 12 дни, прочетена 1705 пъти
Денят не е по-различен от останалите. Не се случва нищо ново, нищо важно. Просто се събуждаш с мисълта, че днес трябва да направиш нещо, но не защото искаш, а защото така трябва. Това е просто ежедневието. Не е от онези дни, в които очакваш нещо да се случи, да промени сивото ти ежедневие, да изпиташ силни емоции. Това е един обикновен ден. Навън вали. Гледам през прозореца как всяка една капка дъжд изживява своя момент на наслада, на свобода, но за секунди всичко свършва. Така се чувстваш и ти, когато ти се случва нещо хубаво, което те кара да си на седмото небе, но то просто приключва след това. Усещам свежия въздух, дълбоко вдишвам, но това го правя и когато съм притеснена. Гледам навън и си мисля как човек дава всичко от себе си, за да бъде разбран и оценен. Хората да бъдат просто искрени към него, да уважават чувствата му и да не го нараняват. Но не винаги става така, почти никога бих казала. След дъжда ще мога ли и аз да започна някакво ново начало? Излизам навън, за да измие дъждът всички спомени от мен, всички чувства, всички рани. Но защо е невъзможно? Защо не мога да съм като едно пролетно цвете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: da4c9c8c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора си мечтаят да са цветя, а цветята сънуват че са хора! ... :) Но защо? Денят макар и не много изменен, ден след ден, пак е цяло чудо! ... Не се случва нищо ново! Нима? ... А каква е тази светлина, погледни, един ден небето цяло гори от слънчеви лъчи, а друг облаци просторни закриват го. Нима това не е пак една разлика, от ден до ден. А и както и да живееш, сред хора и прашни дни, без да знаеш, без да виждаш, може би, се случват събития така значими, че трудно е да бъдат те описани. Понякога най-значимите и нови неща, са така малки, така незабележими, но тяхното начало променя живота на мнозина, без те да разбират как, или от какво е настъпила тази промяна :) Важните неща са често така простички по своя смисъл, че нали не са фрапиращо изненадващи за нас, нито изпъкващи, ние рядко гледаме в тяхна посока :))

Ти имаш избора, дали ще живееш за постояните сиви дни, или за пъстрите и красиви мигове :) Защо забравяш, че миг един би могъл цяла вечност да е :) Дори и красотата за твоята душа, да има начало и край, ти я подържай и създавай, за да я увеличаваш и да я направиш безмерна =) Няма невъзможни неща, ако имаш вярва ;) Дъждът пречиства, но само под дъжда не стой :) Ще можеш, дъжда не е вечен, а Слънцето винаги го има, там горе :)

(На който нещо не му харесва да си каже какво, а не като страхливец да се крие зад гласа си.)

~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker