Защо БГ мъжете са все мутроподобни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Защо БГ мъжете са все мутроподобни?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2158 пъти
С бръснати глави, напомпани като балони мускули и гледащи лошо. Това вече не е само описанието на мутрите, ами на всеки млад средно-статистически мъж. Много блъскат във фитнеса, малко четат! И после защо жените харесвали повече чужденците. Ами защото там телесното не е над духовното, над характера. Тези напомпаните масово са ограничени и мислят само за фитнес и жени. Те други интереси нямат освен да си показват мускулите и да се хвалят колко вдигат от лежанка.

Въпросът е защо й е на една жена мъж, който може само да яде, да блъска във фитнеса и да е*е, че и това не прави като хората, а изглежда като мутра и я излага в обществото? Мъж, с който не може да се водят никакви интелигентни разговори и за който жените са парче месо за задоволяване на нагона?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: a3ddcccda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото вие такива ги искате!!! Аз не съм нито едно от изброените горе, не обичам да чета, но чета когато ми е интересно. Интересувам се и от други неща, не спортувам много(не съм дебел) и бих се радвал да разговарям с интелигентно момиче, но за сега такова не съм открил!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bf18c6aec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен съм с номер 1- И аз не съм такъв, нормален съм, но свестните момичета точно по такива ходят-олигофрени, гледащи лошо. Малко съм пълничък, но не и дебел, много свестен и истински в живота и обичам да си говоря с момичета, свестни момичета, и то за нещата от живота, за нормални неща, но за нещо повече от приятелство- НЕ. Аз съм им просто приятел. Те искат и някой с кола, забравил си да отбележиш и да е по-голям с минимум 3 години от тях.
Да си търсят любовта, но няма там да я намерят, при ония говеда.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dc4d355eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер едно, има много интелигентни момичета. Въпросът е, че те не са със силиконови цици, хиалуронови устни и изрусени коси и ерго вие не ги забелязвате.
Забелязвате само гърлите и понеже ви става скучно с тях, бърза стигате до извода, че всички жени са такива, но просто защото не забелязвате останалите!
Ха-ха, живот!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a3ddcccda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, точно тия, които изброи не ги гледам!!! Опитвал съм се да заговарям по-плахи, по-невинни момичета, но както при номер 2 ме искат само за приятел. И освен това(пак ще се съглася с номер 2) гледат кола, години, но не дали им обръщаш внимание!!!

Ще ти дам един пример. Едно лято започнах да се виждам с една стара приятелка с която не се бях виждал отдавна. Излизахме, говорихме си, изпращах я до тях! Но когато започна учебната година се засичахме много рядко и реших аз да поема инициативата като и пратих смс с покана да излезем на кафе. Тя дори не ми отговори!!! А след това даже ме блокира в скайпа!!! Не съм я убидил, не съм говорил лошо за нея, но ето ти резултат!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6459ec3e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм номер 2 и искам да благодаря на номер 5 за това че е съгласен с мен. Вярно е, а до това с приятелката ти, и аз да ти кажа, така останах-разочарован от една съученичка. А уж ми показваше че си ме харесва, или поне много suspicious се държеше. :) Но, тя иска някой с кола, да си я вози. Еми, явно тя тва ще гледа първо-дали има кола и след това ще гледа дали е по-голям от нея с 2-3 години.

Яд ме е, но всеки си има съдба и път в живота, а нашите пътища явно клонят на друга страна, но няма значение.

Искам да се обърна към момичетата и да им кажа, да си търсят някой на техните години, защото тва че е по-голям не значи че е по-опитен в живота.
И да не гледат има ли кола. Вие нали искате да бъдете обичани? Еми, тва да имаш кола не означава че разбираш от любов. ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dc4d355eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тогава продължавай по този начин, без да се обезверяваш. Има много свестни момичета. Нали виждам всеки ден такива. Сигурно не си я обидил, но може има и друга връзка и не е знаела как да постъпи, или не е усещала нищо към теб. Понякога хората постъпват идиотски, но това не трябва да те кара да си мислиш, че нещо в теб не е наред. Аз съм номер 3.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1fece0edc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   5, ти казваш, че не ги заглеждаш. Един познат и той така приказва, но точно такива, каквито 3 описва, харесва и какви претенции само има. Може с теб да не е така, но може и да е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker