Падаща звезда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Падаща звезда
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3101 пъти
Луната грее над самотната река,
а облаците нежно я обгръщат,
гората тихо е заспала във нощта,
дърветата със клони се прегръщат,

сред розовите храсти шумолят
врабчета гладни и самотни нощни пеперуди,
светулки светят, розите цъфтятящи, вечер спят
сред гъстите листа, зелени като изумруди...

Вървя по речния самотен бряг,
отново мисълта поредна се сразява,
внезапно зърнах Падаща звезда,
която с красота и нежност поразява!

Бъди за мене лъч надежда,
бъди отново моят ден!
Главата морно пак навеждам,
поглеждам, и си Ти до мен! :)

~sad-baby~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0d3c903679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, кратко но сладко!

Angel4eto:)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8883cd1852
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей ~sad-baby~! За пръв път нещо от тебе да ми хареса! Този път няма да те плюя и иронизирам ни най-малко. И римите, и ритмиката си го докарала долу-горе, даже и някаква що-годе сполучлива идея има. Само споменаването на цветове през нощта звучи малко нереалистично - тогава колбите в ретината, отговарящи за цветното зрение, са неактивни, докато пръчиците са все още активни, но те виждат черно-бяло. Т. е. през нощта се виждат по-светли и по-тъмни силуети, но не и "изумрудено зелено". Както и да е - продължавай в същия дух, на прав път си!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 14c4f7d4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Браво! Харесва ми :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за коментарите!
Номер 2, написала съм, че цвеята спят вечерта, сещаш ли се? А листата са изомрудено зелени, даже вечерта се вижда по-ясно зветът на изомруда от светлината на Луната и звездите, поне тези, които са по-близо до реката, а и дори и да не се виждат, е добре да спомена цвета, защото дори и да не се забелязва, все пак го има!
Ти какъв ти е проблемът? Казваш, че нямало да ме плюеш, а пак критикуваш и пак долавям ирония "за пръв път да ми хареса нещо от теб", "горедолу се е получило", "има що годе идея"?
Не се притеснявай, аз сама си избирам пътя и винаги ще продължавам, без твоя помощ!
Щом като работата ти е да критикуваш, добре, но мен тука ми казват да не се изживявам като нещо повече от другите, защото не съм, еми и ти не се мисли за бог, понеже се занимаваш с работа, изтъкваща недостатъци!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d000fb0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Малее, да не си каже мнението човек значи. Защо си толкова тънкообидна? Не съм номер 2, но горе-долу и моето мнение съвпада с неговото. На това му се казва добронамерена, градивна критика. Щом се занимаваш с творчество, трябва да се запасиш с нерви за всякакви мнения, защото далеч не всичко е цветя и рози и далеч не всеки, който има кофти мнение, ще ти го спести. Колкото и да не ти се вярва, много от хората, изказващи негативно мнение, го правят добронамерено, за да се поучиш и да станеш по-добра, защото имаш потенциал. Но както избухваш на всяка критика, замисли се доколко си в състояние да станеш по-добра? Човек се учи цял живот, никой не се е родил научен и когато ти казват нещо критично, в твоя полза е да се замислиш дали можеш да си вземеш поука и да задобрееш, вместо да пишеш 1000 реда обяснения тип "Като не ти харесва, не чети". Виждам, че имаш самочувствието, че "умееш да римуваш", някъде го беше писала. Щом имаш самочувствие, защо се занимаваш с този сайт? Пробвай да пратиш разни неща в сп. "Родна реч" например. Но недей да го правиш, ако не смяташ, че можеш да понесеш критиката, защото повярвай ми, когато за теб се изказва негативно литературен критик, не можеш да му напишеш гневно писмо как нищо не разбира и като не му харесва, да не чете. Навеждаш глава, преглъщаш и продължаваш. Не ти ги говоря тези неща случайно, нали и аз съм минала по този път. Казваше, че имаш две тетрадки със стихотворения? Е, аз имам две издадени стихосбирки. И от критиките, които съм понасяла през годините, съм ставала много по-добра. Отдавна те следя какво пишеш и си мълча, защото наистина повечето ти неща не ми харесват и нямам желание да съм поредния негативен критик. Но виждам, че на моменти имаш и добри попадения и ме е яд, че не искаш да ги направиш по-добри, ами се криеш зад избухливи постове как това си е твоят стил, как ти си такава, как другите ти завиждат и не могат да напишат нещо по-добро... Пиша ти това, за да се замислиш. Не си малка и е време да се научиш да понасяш тези неща, защото - признай си, ако не ти дремеше как пишеш и кой какво мисли, въобще нямаше да пишеш тук, всичко щеше да си остане в тетрадката ти. Така че, опичай си акъла, дерзай, пиши и се учи, най-вече се учи от всичко, което ти казват, защото всяко мнение е ценно. Или ако възнамеряваш да си пишеш за себе си, приеми, че хората може и да не харесат нещата ти, пиши си, както ти харесва и си крий стиховете по тетрадки и тефтери, с утехата, че те са си за теб, това си е твоят стил и не ти дреме кой какво би си помислил за тях. Дръзнеш ли да ги покажеш, вече не можеш да казваш как за теб няма значение кой какво мисли, очевидно не е така.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c58fe765d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Евала :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, един нормален човек не би се държал толкова отвратително към добронамерените коментари и критика. Вземи си бележка от коментара на №5.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7fb63c32b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Към номер 5, благодаря ти за мнението!
Права си, че ми пука какво мислят хората за мен и това ми е проблемът, знам, че критиките трябва да са градивни, но в този случай се издразних, че той/ тя казва, че няма да критикува, а пак това прави!

Нещото, което искам да се науча е да не ми пука толкова какво казват хората, знам, че никой не е искал даме обиди, но просто се засягам, защото ми казват да не се изживявам като велика, а имам чувството, че всички го правят като ме критикуват!

Нали именно сайтът е място за споделяне, никой не може да ми забрани да пиша, просто не разбирам защо хората казват, че ги дразни нещо, което могат да подминат, а когато някой друг го направи и веднага го нападат? Така е и с мен, мога да игнорирам негативните коментари и като казвам негативни, нямам предвид съветите като вашите, а тези, в които пише само "не струваш" и нещо такова.

Да, права си, тънкообидна съм, просто се дразня на много неща и да, търся внимание като всеки, все пак има хора, които им харесва да четат какво пиша и за милионен път казвам, че не съм искала да дразня никой.
Както и да е, не съм малка, за това и повече няма да се дразня на мненията ви, все пак всеки си го има, но няма да спра и да пиша и да споделям за лично удоволствие, защото обичам да показвам какво съм написала, ако не друго, поне си е мое, дори и с 1000 грешки, нали?
Съжалявам, че стилът ми е примитивен за вас и не ви допада, но ще го променя, ако аз искам, очаквам мненията ви и ги получавам, може и невинаги да се получава добре, но аз наистина мога да римувам и както казах, нещата се подобряватот само себе си, това е! Точно за самата рима критика не приемам, а се драазня на това, че има хора, коитои толкова не могат, а пак се правят на велики.

Получила съм положително мнение от големи и знаещи хора, които не са ми роднини, за това как пиша и може би за това имам някакво самочувствие, че го мога, съжалявам, че изглеждам самовлюбена, но знаеш ли какво, и без това не обичам да съм злобна, вече си излях яда, няма да се ядосвам на критиките, но няма и да спра да пиша и публикувам, все пак нали това е начинът да се науча?

А ти каза, че имаш стихосбирки, може ли да пуснеш нещо, за да прочета? Не за да се дразня, просто ми е интересно.
И последно, занимавам се със сайта, защото има място за споделяне, иначе знам, че има и други места "за изява" , споко!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7fb63c32b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не се притеснявай номер 7, ще си взема! :Д

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе хора, стига сте се заяждали, ясно стана, че сте критици

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Sad-baby, в коментар 9 уж казваш, че ще си вземеш бележка, а в 10 пак се захвана с хората:X

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да виждаш подпис на 10 коментар? Не съм го писала аз.
Но каквото искате, мислете, аз не мога да го променя.

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Sad-baby Хеша от 4 коментар, под който си се подписала е същият като на 10. Поне не лъжи, че ставаш жалка.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За какво ми е да лъжа? Абе както казах, мисли каквото искаш, не мога да го променя. ~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Само ще кажа, че най-жалкото нещо е да се опитваш да докажеш на някой, че е жалък, ако аз съм такава, защо се занимаваш с мен? Остави ме на мира, ако обичаш, сега не съм груба, нали? какъв ви е проблемът~sad-baby~

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Sad-baby когато фактите говорят Боговете мълчат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d35570b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Страхотно е! Прекрасно и много нежно, благодаря ти!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ок казах, какво още искаш? Защо хората имат отчаяна нужда да ми доказват или внушават, че съм сгрешила някъде или нещо такова?
Факт е, че не ме оставяш намира, ако си прав/а, нужно ли е да ми наливаш още акъл в главата?


~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер 17, за какво ми благодариш? :Д

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5bf658c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Честно ли?- Защото ги дразниш с нещо. Колкото и отчаяни хейтъри да има по света, тук хората те критикуват, защото ги дразниш с начина си на мислене/изразяване. Логично е.

Не знам, колко разбирам от стихове. Красиво е, знам, че трябва да ми повлияе, но не го прави. Язък за труда ти, сигурна съм- положила си много усилия. Просто не усещам онази искра, която е естествена за невероятните стихотворения. Часове след прочитането ти още я чувстваш, кара те да се замисляш, да се разтопиш в разкоша и сладкодумието и ти дава мотивация да си измислиш някоя рима. Първия и последния стих са невероятни, наистина ми харесват, но другото... не съм критик, не искам да коментирам. Абсолютно съм съгласна с номер 7 и.. да, това е. Млъквам си до тук ;дд.
Зу-За

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Зу за, не се заяждам, заради "поезията" защото е ясно като бял ден, че не струва. Дразня се на хора, които си пишат сами коментарите, че и лъжат после и отричат :)
от 7

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ок, дразня ви с начина си на мислене, значи вие имате право да изразите вашето, а аз нямам, така ли?
Мен ако нещо ме издразни, значи трябва да си го пазя за мен, ми добре бе, всеки друг да говори.
Не ме интересуват хейтъри, а тези, които се имат за велики критици, но добре, щом като ще се правим на големи хора само, когато ни изнася, така да бъде.
И мен мн неща ме дразнят, но ако аз кажа нещо, веднага се почва.

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И още нещо за Зуза, независимо как се държиш към хората, дали ще си учтив, или груб, дали се стараеш да направиш нещо или не, те винаги ти натякват в какво си сгрешил.
Но когато ти се опитваш да го докажеш на някой, няма проблеми, нали?
Знаете ли какво, аз също съм човек и имам трудни моменти в живота си, може би за това съм била груба на моменти, защото първо и мен може да ме дразни вашият начин на мислене и второ също имам емоции за изливане, които може да съм си искарала на хора, които не заслужават.
За милионен път ще ви кажа, че съжалявам, че съм ви примитивна, но съм си такава. Не съм искала да бъда груба с хората, които дават градивни критики, просто сложих негативните коментари под общ знаменател т. е. все едно всички бяха хейтъри за мен, просто защото съм свикнала да бъда оплювана само от такива.
Извинете ме, че съм ви досадна, не е язък за труда ми, защото това е нещо, което измислям за 5 мин, а може би се гордея с писането си, защото съм получила висока оценка от много хора, но само аз знам колко време ми отнема да напиша нещо такова и за това се радвах, че мога да създам за кратко нещо, което не всеки може.
Ми като ви дразня толкова, ще си пиша за мен и ако не спра съвсем, просто няма толкова често да пускам стихове.
Хората видяха, че съм продуктивна, каквото и да ви кажа, е безсмислено, всеки знае много.
Прекарвате времето си в сайта да ме убеждавате, че греша, интересно занимание сте си измислили, нали уж се мислите за по- зрели?
Извинявам се на целия свят, че винаги е имал някакъв проблем с мен независимо каква съм, независимо дали правя нещо или не, на вас все нещо няма да ви харесва, а когато човек реши да покаже, че и той има уста, с която да говори, веднага го награбвате.
Вече ми писна от вас, знам, че и на вас от мен, но щом като вие само спамите там, дето ви е досадно, тогава ще ви докажа, че за разлика от някои, мога да игнорирам това, което ме е накарало да се чувствам зле или просто не ми е приятно.
Това беше!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Номер 7, като го написа един път, не съм имала предвид че се заяждаш, имах предвид другите, които според Зу-за се дразнят от моя начин на мислене.
Ми като не струва, напиши нещо по-добро. Не струвам, много ти благодаря, наистина си много мил/а! :)
Не съм си писала сама никакъв коментар, изобщо нз за кво хеша съвпада, а дори и да съм, виждам, че е написано нещо, което и аз мисля, не е като да съм си написала нещо удобрително сама, а и вие продължавате да се заяждате, така че само управдавате мнението на коментар номер 10, както и моето. А и ти като си по-добър/а от мен, защо търсиш отчаяно удобрение от някой, който не познаваш, като оплюваш друг?
Но, както казах, оставям ви намира, вие си имате мнение, аз мое!
И много голямо геройство е тва да изкарш по интернет някой идиот.
както казах, това беше! Повече няма да ви дразня!

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 79043ef5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Му-ха-ха-ха! Какъвто човекът, такива и стиховете му.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5bf658c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Боже спаси ме... Sad-baby до постовете ти, след моя, въобще не ме дразнеше с нищо. Ама смятай с нищичко, нито мислех, че си тънкообидна, нито обръщах внимание на всичко, което другите казват. Ама извинявай..!

Това е сайт, в който никой не те познава! Няма начин някой да те мрази, защото си ниска, защото псуваш или си "звезда". Тук хората могат да те ненавиждат, защото не им харесва характера ти, изразяването, отговарянето. Имаш правото да се изразяваш, ама нямаш правото да се държиш така с хората. Моля те, докажи ми, че те хейтвах, докажи ми, че те обиждах в думите си, че съм целяла точно това!!! Казах ти истината, защото на друг няма да му се спори с теб, честито, имам време.

Не те знам каква си, честно казано и не ме интересува. Аз виждам стихотворението ти, виждам и какво изписваш в коментарите му. Не не съм литературен критик, но съм напълно съгласна с 7, не съм и много умна, но съм писала ужасно много неща, получавала съм лист върху, който съм работила не 5 минути, а 5 дена.. и накрая целия е бил издраскан с червено. Знам какво е да те критикуват, знам че поста ми не беше критика, знам и че не е нужно да ме нападаш, защото ти казах това, което всички мислят. Не разбирам като критик, но разбирам като читател. Поправяла съм стихотворения, истории и всякакви подобни (на приятели) и съм ги поправяла от веднъж, така че пред учителката им да са отлични, не като критик- като читател.

Да, според мен НИКОЙ няма да те критикува, ако не го дразниш! Могат да критикуват стихотворението ти, ако го приемаш лично-съжалявам, бъде професионалист.

И още нещо за теб. Учтива или груба, мила или зла, тънкообидна или не, с чувство за хумор или без- значение има огромно. Мога да си заложа главата, мога да се закълна, че има, а клетвите ги ненавиждам. Защото излизам на улицата и се усмихвам, срината съм от критиките от последните ми редове и се усмихвам, самоиронирам се, държа се мило, преглътвам, поправям и продължавам. И никога никой не е изливал толкова срещу мен, колкото срещу теб тук. Защото, ако бях на теб щях да кажа "Не съм идеална, не мога да бъда и не претендирам, че стиховете ми са такива, но се опитвам, а вие-не. ". Имаш правото да приемаш критиката лично, когато си писала с часове, но за нещо надраскано за 5 минути, просто си замълчи. Не си длъжна да си зряла, но си длъжна да си голяма, да приемеш критиката, да се наревеш и като свършиш да продължиш така, сякаш си ДЛЪЖНА да покажеш на света коя си и какво можеш. Не да стоиш тук и да ми казваш, защо хората не могат да те осъждат така, всъщност могат. Докато ти им даваш причини те винаги ще могат, защото просто критикуват, всеки го прави. Ако не даваш причина, да си обект на подигравки, няма да бъдеш. Хайде успех и със здраве. А към 7, знам, но не ми се спори. Виждам, че хеша е еднакъв, не съм тъпа, но никой нищо няма да си каже...
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Зу-за, както казах, няма повече да се дразня с никой нито с теб, и без това е безсмислено. И с това имам предвид, че няма да се обеснявам на останалите повече, колко пъти казах, всеки си има мнение, отговарям на коментарите, защото са към мен и не съм искала да бъда груба към хората, но и те са били груби без причина! Не говоря в отговор за коментарите ми, просто си е така, всеки критикува, а когато него го критикуват, се дразни. Права си, за това не искам повече да давам поводи на хората да спорим, и без това не е приятно, просто реших да покажа какво съм написала за кратко, имам и др стихове, по които съм работила повече, просто започват да излизат от мен все по-бързо и по-бързо, а нали сайтът е за споделяне? Защо да не споделя? Не съм искала да споря с теб и не мисля, че се заяждаш, споко! Моята грешка е, че наистина адски много се издразних на критиките, но това е защото си имам лични проблеми, които вас не ви касаят, съжалявам, че стана така! Просто ми стана неприятно, защото хората винаги търсят негативното и ако аз кажа какво не ми харесва на мен, се дразнят, но аз нямам право д асе дразня все едно... За стотен път се извинявам за грубостта си, просто и аз имам гняв, исках само да споделя какво правя в свободното си време и да прочета мнения, не съвети, просто избухнах, защото ми се стори, че някои хора се мислят за велики интелектуалци, това е. Не съм си помислила, че ти си хейтър, за това ти отговарям, мога да бъда и спокоен човек и винаги съм била, реших тук в този анонимен сайт да покажа, че мога да бъда и злобна , защото съм търпяла какво ли не в различни периоди от живота си и за това казвам, че винаги има заядливци, независимо дали ще им отогвориш или не. ~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   И последно към Зу-за, според мен хората се дразнят понякога и без причина, освен това зависи от самия човек и ситуацията.
Хората се дразнят на начинът ми на мислене, на него или на това как съм го изразила? Може би и на мен са ми дали повод да се дразня, във или извън сайта, няма значение.
Знам, не бива да си го изкарвам на някой, който не заслужава и не съм искала да става така, но когато някой се държи добре с мен и аз се държа добре, обаче реших просто да отвърна на огъня с огън и пак се извинявам, че се наложи да споря с някой без причина.
Както казах, повече няма да се случва, не за друго, а защото и на мен ми омръзна и независимо какъве човек, винаги ще има някой, който да не го харесва, това имах предвид в по-предния статус.
Не съм искала да те обидя Зу-за, не си хейтър, обаче понякога и добронамеренита хора отнасят обиди и критики, това го знам от опит, защото са ме плюли и в реалния живот за какво ли не, за това толкова скачам на критики.

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bf7d506420
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Добре де, стига си отговаряла вече. Все казваш, че няма да отговаряш повече и пак отговаряш. Лъжеш, не си държиш и на думата... "Страхотен" човек си. Ама както казаха по-горе какъвто човека, такива и стиховете :)))Какво ти пречим да си кажем мнението, нали затова публикуваш тези неща. И не, няма да спрем да си го даваме, след като и ти няма да спреш да ги публикуваш. И какво казваше, че сама не си пишеш хвалебствени коментари? Ето на пак излъга:http://spodeli. net/18/story-28820. html? err=103&commentID=1#comment1

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 29, пиша на Зу-за, не се дразня, има разлика. Пишете колкото искате, нали така трябва.

~sad-baby~

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0d3c903679
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Не мога да ви разбера, защо се заяждате с момичето, аз я подкрепям и ми харесват стихотворенията и, вие просто завиждате, напишете и вие нещо, докажете че можете повече, нали сте големи литературни критици, дайте да ви видим какво можете. Тя поне има смелостта да пише и не се страхува да изрази мнението си, а вие само се хващате за нещо, като удавници за сламка.
п. п. -не им обръщай внимание:)), талантлива си, аз съм с теб
Angel4eto

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Благодаря ти Ангелче, радвам се, че ти харесва, но хората се дразнят повече на това, че им отговарям лошо, а не на стиховете ми.
Лесно могат да ги подминат като видят подписа ми отдолу, след като вече си имат отрицателно мнение, но нека го имат и правят каквото искат, както правя и аз.
Радвам се, че все пак ти харесва как пиша!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5d63000d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Н31, подкрепям те с двете ръце и с единия крак! :дд

BTW: много хубаво се е получило стихчето... :)


???•? Bad ?•???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5bf658c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Сигурно защото няма значение какъв талант си, ако публиката не те харесва ;дд. Това беше в рамките на шегата, разбира се.

Аз от отдавна се отказах да чета коментарите, идва ми прекалено натоварващо. А като за първи път се справям с всичко без проблеми и много нерви, така че натоварването искам да си го спестявам. Сад ти постваш нещо в сайт, каза, че искаш мнения, а не съвети, , прочета мнения, не съвети, просто избухнах". Хората си казват мнението, което е негативно, защото не си приела съветите, а ти не приемаш съветите, защото не ги искаш, защото приемаш, че те ти завиждат или те критикуват или не знам какво. Всъщност не мисля, че някой завижда. За какво да завижда? За много получените аплодисменти ли? Хайде стига. Или да ти завижда, че спориш с половината сайт, не мисля. За таланта, който пропиляваш слагайки го на челна позиция? Мне, не съвсем. Хората не критикуват те дават мнение и не завиждат, просто си казват истината. Ей, да ти кажа честно. Изписала съм толкова неща, есета, съчинения, истории, сценарии, клипове, преразкази, стихотворения... Показвала съм ги на много хора, нямаш идея колко часове съм им се молила за коментари като тези които ти получаваш. Толкова време съм стояла и съм ги молила да ми кажат много честно и много строго истинското си мнение, не хубавите неща, аз си знам силните страни, а това което ми куца. И аз някак си допадах на хората, затова и не получих съвестен и искрен критик. На твое място щях да се радвам на негативните коментари, от тях се извлича истината за таланта ти, оттам започваш да разбираш кое как се прави. За теб произведенията ти може да са идеални, но ти не си публика, ти си автор, работа на публиката е да определи какви са. Ако публиката ги прецени като дразнещи, натоварващи, с кофти ритъм или лоши изрази- то значи публиката е права.
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 61ed4b5990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Зу-за, виж от кога са темата и коментарите! Още от преди кажи-речи два месеца.
Моите мнения не са само по тези коментари, ами въобще от коментарите към мен, отправени в сайта.
По чиста случайност влязох сега и прочетох твоя. Благодаря ти за това мнение, но аз отдавна не поствам нищо тук и съм съгласна с думите ти, обаче бих казала, че си малко позакъсняла. Това не значи, че споря с теб, просто вече няма смисъл.
Все пак мерси за искреността! Също и на 33 ти коментар! :)

~sad-baby~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker