Ти ми отне душата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Ти ми отне душата
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1747 пъти
Взе ми всичко! Мислите, мечтите. Всичко онова, което някога си беше само мое. Сега е пръснато на прах. Разпиля ги. Разпиля дори сълзите ми, напразно ронещи се през нощта. Пръсна хилядите ми мечти, като че ли за тебе бяха шепа пясък. И вятърът ги отнесе в небитието.

Остави ми само споменът, за това което стори. А аз съм празна раковина. В черупката ми блъска се сега единствено той. Споменът за тебе. От ударите звуците кънтяха дълго и се преплитаха със сподавените хлипове-накрая оглушах. И ти не чуваше, но по начало. Не чу ти моето Здравей, когато те видях, не чу любовните ми рими, не чу молбите на разкъсващото ми се Аз. Не чу и думата последна "Сбогом". За туй остана в празната душа. Остана във сърцето или само във ума-честно казано вече не знам. Но в празнотата остана само ти.

Взе ми даже радостта от светлото утро, което някога посрещах с усмивка. Сега намръщена обръщам му гръб. И стискам силно своите очи, завивайки се през глава. Нямам желание да го посрещна. Вече не! Мисля че ако остана в леглото и се опитам пак да заспя, ще пропусна болката от настъпващия празен ден.

Не искам да пристъпя прага. Страх ме е, че може би зад ъгъла, някой неволно ще отправи поглед в мен и ще се търколи пропита със отрова моята усмивка. И тогава ще му открадна всичко. Също като теб. Страх ме е дори да отида до вратата и да погледна през шпионката, дали миналото ми не се е върнало. За да вземе и последния ми спомен. Спомена за теб.

Всяка радост стапя се в погледа ми. Празен също като моята душа, като съзнанието. И само да погледна през прозореца и ми се струва, че замлъква всяко птиче, претопило своя глас в погледа ми. Отнех им ги! Откраднах даже слънчевата светлина, превърнах я в черен упрек и я скрих в очите си. Кажи ми сега как дори да ги отворя?

И отново сгуших се в завивките, пламнала от болка и тъга. Пречеха ми, задушаваха ме ала по-добре от колкото да посрещна деня. Сега видях че беше вече вечер…Моята сродна душа. Беше дошла отново, за да ме прегърне в тъмнина, утешавайки ме с черни сънища. Празни сънища. Също като каната кафе, която не ме остави будна.

И пак заспах, пречупвайки кристалния ти образ през сълзите. Отново празна, като неусетно миналия ден. Той вече беше твой, защото бе откраднал всичко мое.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: c1e220cd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много болка има насъбрана в теб. Дано се отърсиш от нея и някой ден да се събудиш с желание да станеш и да продължиш напред. А до тогава, пиши, разказвай, изплаквай си душата върху празен лист, който да поема всичко натрупано, което не можеш да споделиш с Него. Все някога ще ти олекне. Искрено ти го желая.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 65c200c410
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм-да ама представи си е че е жив и знаеш че съществува, както би сторила>Ще стоиш ли обездвижено.

Г. Ф>

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker