Игра на съблазън или Писмото, изпратено до моя мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Игра на съблазън или Писмото, изпратено до моя мъж
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1691 пъти
Днес не ти пише твоята любима, нито спътницата - онази, с кратките и ясни думи. Днес не ти пише мъдрата съпруга, която с нежната си обич полага длан на рамото ти и вярва в мечтите ти. Днес не ти пише жената, която разтапяш в безумната си страст, която познава всеки миг от тялото й и чиито очи те палят и подканят към портите на първичните изживявания. Днес не ти пише кротката другарка, която подрежда дома ти с толкова мисъл и прецизно реди в него, както вазите, така и любовта си.
Днес ти пише непознатото момиче. Онова, което ти позна, когато за първи път се заслуша в смеха ми и което те подкани да си поиграете в есенните листя. Днес ти пише точно тя, която винаги ще те усмихва и предизвиква, която никога няма да познаеш до край. Онова, непознато момиче, което те кара да гориш от ревност, защото флиртува с всички хора и в чиито длани въздишаш, когато спре милувките си на твоите устни.
Днес ти пиша не, за да те запозная с нея, тя за теб винаги ще си остане една чудна енигма, днес просто в пристъп на спонтанност реших да те поканя да потанцуваме, да опитаме захарния памук на живота и да се плъзнем по дъгата. Днес искам да те предизвикам, да те накарам да забравиш това, че си възрастен и да поиграеш с най-тайнственото момиче, което познаваш.
Онова, сещаш ли се, което се дръпва преди целувка и се смее, което със закачливия си поглед те побърква, предизвиква, възбужда. Онова, което танцува със затворени очи и лежи в тревите, за да събира слънце. Онова, което се съблича в полумрака на стаята ти, но никога не остава гола пред теб, защото й е скъпа свободата.
Днес тя ти пише, за да ти каже колко е радостна от това, че я има. Да ти сподели малка част от същността си и да ти каже, че планува скоро да те изненада с някоя нова щуротия.
Днес ти пише непознатото момиче. Онова, което понякога мълчи в стаята до теб и което свежда погледа си, за да не разбереш мислите й. Онова, което се измъква от прегръдките ти нощем и отива да разговаря с вятъра и звездите. Онова, което крие листята, които изписва зад гърба си, а после ги изгаря, за да не прочетеш с колко възхита и преданост ти посвещава стихове. Онова момиче, което най-пламенно те е целувало в средата на някой спор, за да забравиш гнева и дадеш път на по-хубавите емоции в душата си.
Днес ей тъй, в порив на детска спонтанност, реших да те поканя да потанцуваш с нея. Танцувай, гали, възхищавай се и се възбуждай от извивките на тялото й, но внимавай! Не искай да целуваш, не искай да махаш последния воал, защото в същия миг тя със звънък смях ще те отблъсне и ще изчезне, ще остане само като показалец, възпрял жадните ти устни, ще се отдалечи в загадката на своята предизвикателна усмивка и ще остави от теб само купчинка никога нестихваща жар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3267bb007e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това някакъв интелектуален BDSM ли е?!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 96c303d498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много е крaсиво ! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 27d4573e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова много спомени се крият зад този текст. Описано е много красиво :)) А защо да не се сбъдне? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker