Признание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Признание
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1673 пъти
Здравей, как си? .. сигурно си по-добре без мен и моето безумно присъствие.. освободих те, за да бъдеш щастлив, въпреки че.. признавам ти.. все още липсваш и боли.. толкова ми е трудно да те забравя.. дори и да е вятърничево, готова съм да ти простя.. Нямаш си идея, колко се привързах.. нямаш си представа, как те чувствах частица от сърцето си и само твоето''здравей''беше от значение сред хиляди други.. Знам ще се съвзема, знам времето всяка рана лекува.. изтрих всички твои снимки, изтрих всички твои пратени ми песни.. остана ми само една.. тъжна като нашата раздяла.. Признавам, нараних те.. съжалявам, че получи се така, но времето назад не се връща.. По дяволите, защо беше толкова жесток? ! , защо не ми даде един последен шанс, бях готова всичко да залича.. но твоята гордост ранена, не позволи, стана толкова студен, а с думите си до болка непоносима ме срази.. Защо си толкова краен?? .. а колко хубаво беше всичко в началото, помниш ли? , не, проумей го, не защото ти бях непозната и интересна, а защото по-някакъв начин в мен откри част от себе си.. Имаше силно привличане, сякаш някаква необяснима притегателна сила ни свързваше, дори да бяхме напълно непознати, ние се почувствахме по странен и объркващ начин близки.. напълно обсебени.. Признай, ти ме обикна.. може би беше обич към малко, невинно дете, но ти изпитваше някаква особена нежност към мен.. за теб бях едно крехко цвете, до което в действителност те беше страх да се докоснеш.. А ти за мен бе човекът, който ме предразположи да се чувствам сигурна, единственият на който своите тайни доверих, единственият с който за страховете и болката си споделих. Безумно ме боли.. не сдържам отново сълзите си.. дано някой ден ми простиш и надявам се забравиш.. Не съм искала да те карам да се чувстваш така.. повярвай ми.. не съм лоша.. не, но както каза, изградила съм си някакви прегради и свят, в който не бях готова да те допусна.. прав си, щеше да боли.. Божичко, липсваш ми, но нямам право да се връщам, аз убих всичко.. Дали ще те видя? , ще дойде ли ден в който ще се видим? , ей-така случайно, непринудено.. иска ми се да вярвам.. и ще вярвам.. Понякога е по-добре така, да оставим всичко което има да се случва в ръцете на Съдбата.. точно тя ни срещна съвсем случайно.. а после ни раздели.. Може би, това е някакво изпитание.. нямаш си идея, как искам пак да ти пиша.. но нямам това право.. достатъчно те огорчих.. нямаш ми вече доверие.. за теб се превърнах в една безлична лъжкиня.. Ах, само как ме боли.. наказах се сама, прав си.. изгубих те.. мразя се, а теб.. ОБИЧАМ!

Ангелчето(бъди щастлив, нека срещнеш по-истинска обич, твоето момиче.. ти го заслужаваш), за моето момче със красивите сини очи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a961ada816
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много, много, много тъжно.... напомня ми на моята история, само дето Той обърка всичко...
Ама споко, всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 18dc98fc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, никой него интересува какво изпитваш и към кого.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88c6256415
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Взе да писва.... Все повече. Пък и на него не му пука за твойте излияния в някакъв анонимен сайт!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce0ec12f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя съвет е да се свържеш с него и просто да си поговорите като приятели за някой неща щом още е в съзнанието ти след толкова време. Какво можеш да загубиш като пробваш? От написаното разбрах че вече сте скъсали, тоест едно здрасти няма как да повлияе кой знае как.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c86f6d2b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре,разбирам номер 3,че ти е писнало,аз повече няма да пиша за Него,той е затворена страница вече за мен..или може би не напълно.Реших само да напиша това,което ми тежеше,защото няма другаде къде да споделя,а сайта е именно за тази цел.Номер 1,тъжно е,да,много тъжно ми е и на мен,дали го интересува или не номер 3,не си ти човекът който ще каже,номер 2 малко грубо и от твоя страна,но какво ли се учудвам..хората,повечето сте обсебени само от вашите грижи и проблеми..все пак,благодаря за коментарите.

Ангелчето

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d4ee0cb5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това произведение се различава коренно от другите ти. Този път наистина много ми хареса. Да, останалите ти стихове също не са лоши, но това определено е различно, в добрия смисъл :).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker