Това ли е любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Това ли е любовта?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1564 пъти
Не мога да спра да мисля за Теб, не мога да спра да пиша за Теб, не мога нищо да направя.. без мисълта за Теб.. повярвай, чак се намразвам, че съм такава.. Слаба ли съм? , омагьосана ли съм? , какво ми става? .. Не! , това е лудост.. нима е Любов.. това ли е Любовта?? Чувствам те, сякаш си до мен.. а те няма.. виждам те.. сякаш си пред мен.. а те няма.. какво е, някой може ли да ми каже? Спя, а сякаш съм будна и пак те търся.. и пак те викам.. помогни ми.. прегърни ме.. , а теб те няма.. но сякаш си до мен.. Дали и с теб е така? , чувстваш ли се и ти по-този странен начин? , аз ще се побъркам от това да мисля за теб.. но друго просто не мога.. само Ти си в главата ми, нима други мисли нямам? .. Обсебена съм все повече и повече, а ти казах''Край'', сама излъгах себе си, че мога да те забравя.. всичко опитвах и опитвам.. но не става!! .. полудявам ли? , не съм на себе си.. пропадам.. уж казвам си''силна съм, ще успея.. '', но защо не става? .. Защото това са само думи.. а в сърцето ми отдавна, още преди да те срещна си живеел Ти и теб винаги съм се надявала да срещна.. ами срещнах те.. но те изгубих.. най-хубавото нещо, което ми се бе случвало.. загубих го, още преди дори да съм го имала.. , но това не ми пречи да вярвам, че съм се докоснала до него.. дори и мислено.. ние с теб вече сляхме две съдби.. Но ти не вярваш и се страхуваш да не те нараня.. дали за мен още те боли? .. Знам и така да е, че никога няма да го признаеш, но от себе си знаеш, няма как да избягаш.. знаеш го.. в теб аз живея.. Това ли е Любовта? .. толкова ли е мъчителна? , трудна.. невъзможна.. , а може би от страховете си я отричаме.. въпреки, че усещаме нужда да бъдем заедно, защо бягаме и сами понякога се наказваме? Любовта, тази необяснима сладка болка.. нуждата от прегръдка, целувка, от сливане на две сърца в едно, на две тела тръпнещи, изгарящи да вкусят от опияняващата тръпка на страстта.. Да, нужна ми е.. като глътка въздух, за да живея.. така се нуждая от нея, от Любовта.. А теб вече те няма и пак съм сама.. с нощта и тишината.. с деня и празнотата.. дано някой ден се завърнеш.. знай, ще те чакам.. колкото и болка да ми струва.. колкото и времето да ме убива.. аз ще те чакам.. защото знам, че от тази Любов имам нужда, за да се почувствам отново истинска и жива!

Ангелчето

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9de745dcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ангелче, радвам се, че си послушала съвета ми и си започнала да пишеш и в проза. Така написано звучи не само по-добре, но и се усеща по-силно чувството, което си изпитвала, докато си го писала. Надявам се скоро да се отърсиш от тези негативни емоции, а защо не и една нова любов, която да те вдъхновява да пишеш по-радостни неща!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0d7e261b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мерси, надявам се и аз.

Ангелчето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker