Знаеш ли... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Знаеш ли...
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2205 пъти
„Гаснех като пламък, докосващ се до остро късче лед... Плаках, виках, губех се в дълбините на безразличния ти поглед... Кой щеше да се вгледа в мен, както ти никога не направи...? ”

Знаеш ли, ...

Видях я...
Обърнах се и я зърнах… За един единствен, кратък миг от вечността...
Усмивката, която отне дъха ми. Онзи лъч светлина, накарал сърцето ми да затрепти за първи път, истински... Жестът, от който се зароди искрицата вечен огън в душата ми...

Запомних...
Сияещите, топли очи. Непринуденият поглед, зад който се криеше чисто, детско очарование... Не всеки го притежаваше, но ти... Да, ти бе изтъкан от блещукащи нишки, които се забелязваха отдалеч. Изпъкваше сред другите, открояваше се...

Копнеех...
Да чуя отново гласът, превърнал се в музика за слуха ми. Той оцветяваше сивия, грозен свят, заличаваше следите от сълзи, връщаше живота, щастието, радостта... А смехът... Толкова звънък, толкова безгрижен, лек...

Осъзнах...
Колко различни бяхме всъщност. Седяхме от двете страни на безкрайна, непробиваема стена... Гледахме в противоположни посоки... Изправяйки се пред теб, аз бях слаба, безлична, една от многото... А ти... Ти стъпкваше всяко желание да се боря, подминавайки ме... Оставяйки ме сама, безсилна...

Знаеш ли, ....

Срещнах го...
Човекът, който ме видя. Този, който спря до мен и ми подаде ръка. Все още ти беше пред очите ми, но той постави дланите си пред тях и ме обърна към себе си...

Сигурна съм...
Той ще излекува раните, които ти ми причини. Ще запълни празнотата, ще укори ударите на полу-мъртвото ми сърце. Няма да ме пусне да си отида...

Знам...

Че ще ме научи как да бъда смела, уверена, изпълнена с надежди и мечти.
Постепенно започнах да харесвам себе си, такава, каквато съм. Защо? Защото той ми го показа... Накара ме да се вгледам в отражението си. Посочи ми коя съм всъщност и каква трябва да бъда... Върна усмивката ми... Каза ми...
”Съкровището си ти... ”

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0d7453b50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страхотно е! , докосна ме..

Ангелчето

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 110e30bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи съм постигнала най-важното, към което всеки писател се стреми :) Благодаря ти!
Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f332a53e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Каква писателка си ти? Къде ти е публикуваната книга? Или поне имаш ли публикувани стихове в някое печатно (а не онлайн, където всеки може да публикува) издание?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 110e30bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Под писател имах предвид човек, който обича творчеството и му харесва да пресъздава емоциите в творбите си... Никъде не съм споменала, че съм професионален атор.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa5e4a3401
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз лично искам да задам един въпрос на хората в сайта, които се занимават професионално с писане и критика.
Вие сте гореми, зрели умни и наченети хора. Имате развит талант да пишете, но нека ви питам нещо. Защо толкова скачате на хората, които не са професионалисти?
Давайте съвети, казвайте какво не е наред в самия стих, но защо навсякъде чета само неща от сорта на "Това в никакъв случай не става", "Талант ли, как не! " и така нататък.
Разбирам някой да се държи учтиво и да даде съвет. Ако тогава на вас ви наскачат, няма да е редно, но видимо от вашите коментари е ясно, че вие имате другите за хора много под вашето ниво. Да, наистина имате висока летва в писането и за това ви поздравявам, ама защо си държите понякога толкова.... надмено? Само питам, защото ми е интересно.
Вие трябва да мотивирате хората да се справят по-добре и да бъдат старателни, а не да ги отказвате. Казвате им да търпян критика, но директно ги обиждате не само за начина по който пишат, а ми понякога и си позволявате да говорите против самите тях, без даже да ги познавате! Ако те не искат да ви слушат, това си е тяхна работа, ама повечето от вас се мислят за нещо повече само защото умеят да пишат и за това другите нямат право да се държат както си искат, а вие можете, честно ли е?
Обикновени въпроси са това, моля извинете ме ако съм била груба!
И се извинявам на авторката, че спамя в темата й.


Просто помагайте по правилния начин, ако ви обидят, имате правото да отвърнете или да замълчите, но защо вие обиждате, след като твърдите, че не е хубаво? Или поне защо сте чак толкова остри?

След като сайтът е свободен и НЕ Е ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , какво правите тук тогава? Помагате ли? Постарайте се повече, според мен.

Всичко това са мои наблюдения и мнения, нямам целта да обидя никого!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 110e30bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Въобще няма нужда да се извиняваш за спам или нещо от сорта... Искам да ти благодаря за смисления коментар... И аз доста често се питам на какво се дължи подобно отношение. Аз съм отворена към всякакви критики, но такива, от които мога да разбера мнението на страничен читател, такъв, който не познавам и няма да ми каже, че съответната творба е хубава, само защото ми е приятел... Винаги съм се опитвала да се вслушвам в съветите и да се поправя, ако мога. Подобно "нападане" за мен е безсмислено и ненужно и само би могло да породи негативни емоции. (: Да, не съм перфектна в писането, но го обичам. Творчеството е моят начин на живот, без него аз не мога... Бих се обърнала към всички, които са прочели "творбата ми", с думите : Помогнете ми! Ако има нещо, което не е наред, кажете ми, не ме съдете...
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa5e4a3401
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Драги читатели, колкото и ниски гласове да ни давате, нищо не променя фактът, че сте пирани, които само плюят хората. Единици са тези, които наистина помагат!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 110e30bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако някой иска да прочете нещо друго, което съм писала, мои са разказите в Измислени истории : "Чисто сърце Драко/Хърмаяни ", "Спаси ме от мрака" и оне-шотовете за Саске, Сакура и Теам 7 (:
Авторкат

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: baafe6612c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това е невероятноооо!!! Докосна ме страшно много! Може би и защото съм точно в този период от живота ми...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ee782d6eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много хубаво, напомня ми за моята история. Само дето ти си намерила човека, който те е дръпнал от ръба на пропастта, а аз още съм си самичка.
Както и да е, идеята ми е, че наистина е красиво и смислено написано и много хора ще познаят себе си, като четат написаното.

А колкото до злобарите, мога да кажа само едно : Вие като нямате какво да критикувате върху написаното, веднага се хващате за думите на автора, за да търсите косури, жалки сте!

Авторке, да не ти пука! Добра си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 110e30bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря ти (: За съжаление, човекът, който "намерих" отново не се оказа точният... Така че, макар историята да е по истински случай, вече не е актуална за мен... ;д Но се радвам, че ти е харесало!
Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a4a475f7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекрасно, много силно! Продължавай да пишеш това е твоят път! Невероятна си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker