Вдъхновено от дъжда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Вдъхновено от дъжда
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1535 пъти
Денят започва ветрвито, слънцето изгрява и първите му лъчи опират точно срещу твоя прозорец. След малко се замъглява. Събуждаш се в мрачното утро и започва новият ти ден. Изведнъж се заглеждаш в огледалото, задълбочаваш се и преоткриваш себе си. Заглеждаш се в огледалото и си даваш сметка, че всъщност ти си просто един човек от сивото ежедневие. Зеницата ти се уголемява вглеждайки се в прозрачността на огледалото, след това тя се смалява, а ти си изгубен в мрака на погледа ти. Времето е спряло, навън вали, лек, студен полъх ехти между косите ти. Даваш си сметка за толкова много неща само за един миг. Този миг всъщност за теб е като цяла вечност, спрялото време и дъждът, който не спира да вали безспирно. Даваш си сметка за всичко... за хората около теб, сивото ежедневие, мрачният ти поглед, сещаш се за човека, който някога си обичал, а сега мразиш толкова много, чувстваш се безразличен. Понякога да направиш една крачка напред е невъзможно, защото миналото ти те дърпа назад. Живееш в миналото, но някъде около теб има един пясъчен часовник, който тече бавно, но въпреки това времето лети. Живееш в миналото ти и за теб времето е спряло, часовникът е спрял да съществува. В твоят свят не съществува нищо освен спомените, духът и душата ти. Живееш в твой, измислен свят. Спомените те съсипват малко по малко и ти се превръщаш в една изгубена и безчувствена душа. Не вярваш, че някога ще излезеш от този исмислен свят и продължаваш да живееш със спомените. Вече виждаш картини, които са минали отдавна, не разбираш нищо. Седиш на една люлка, а до нея има люляково дръвче, вече увяхнало, времето там отдавна е спряло, а ти не искаш да продължиш напред. Вината е на хората, които искаше, но те предадоха, може би защото твърде много се довери. Но най-много искаш да върнеш този специален човек близо до теб, да усетиш топлината и дъха му слят със твоя.


Усещаш нещо горещо стичайки се на лицето ти и изведнъж се връщаш във реалността и разбираш, че това е поредната сълза, която се стича от очите ти... онази гореща сълза, която е единственото топло нещо, което е останало в теб, осъзнаваш, че просто си бил изгубен някъде в огледалото.

От мрачната Елизабет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 077eed8a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-боли от предателството и от напразните надежди. Трудно се гради доверие. Само силните го могат, и те могат да се променят, без да стават по-лоши. Опитай се да се поучиш, малко след болката, дори и от природата, която всяка пролет е нова.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6ea35a29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за съвета, но това при мен не е болка, а просто не мога да пиша за друго.. единственото, което се върти в мислите ми са болка, тъга и други глупости. XD

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4acf59320a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти коя зодия си? , ако може да ми кажеш, любопитно ми е, защото аз като един представител на зодия рак, също съм с тъжни мисли и живея често в един мой нереален и измислен свят, сякаш си е част от мен да съм такава.. не че съм тъжен човек, да не си помислиш че съм само мрачна, но си го има това в мене.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6ea35a29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, същото е и при мен, зодия водолей съм ;д По принцип така се отпускам, когато съм тъжна пиша и много... имам тетрадки пълни с такива глупости, но ме отпуска и ми харесва, а иначе съм си забавна личност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker