Той е Батман - глава 1 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Той е Батман - глава 1
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1394 пъти
Какво ще стане, ако героите от филма "Batman" са реални? Ако ги видите в действие и дори узнаете истинските им имена? Може би ще узнаете от Ейвъри Адамс, която има отговорите на всички тези въпроси..
Ейвър Адамс е едно затворено момиче, което винаги е далеч от проблемите и хората. Вманиачена в комикси и филми тя има само един истински приятел - Харолд Стайлс. Да тя е една обикновена тинейджърка, но дали не греша? !
Хмм може би ще разберем заедно като проследим нейната история.
---------------------------------------------------------
Ейвъри реши, да поеме този път по улица "97".
Улица като улица помисли си тя, но след още един оглед забеляза, че всички прозорци бяха закрити или с големи парчета дърва или с одеяла. Макар слънцето да огряваше цялата улица все пак имаше зловещи сенки около момичето, въпреки това тя не спря дори продължи още по-решително. Наистина тази улица бе много по-интересна, но сякаш Ейвъри за втори път минаваше оттук, но момичето съзнателно за първи път стъпваше тук и въпреки това имаше някакви бегли спомени. Тези спомени я смутиха, но тя отърси глава и продължи напред.
Вниманието и бе привлечено от един постер и тя се приближи към него. На постера бе Batman, тя обожаваше този герой, имаше всичките комикси и филми Batman. Ейвъри протегна ръка да откъсне постера, но тогава чу шум, леко стреснато се обърна в посока на шума, но нямаше никого.
-Сигурно е котка. -каза тя на глас и повдигна рамене. Отново протегна ръка и откъсна постера внимателно, след това го сгъна и мушна в джоба си. След като се прибере тя мислеше да го закачи на една от стените стаята й.
Момичето продължи мислейки за майка си. Как ли бе сега тя в Лос Анджелис, толкова далеч от дъщеря си. Майката на Ейвъри бе в депресия, вероятно от алкохола, който често употребяваше, а после трябваше изведнъж да спре.. Или може би защото не беше наред с главата й, дори собствената й дъщеря не знаеше причината, жената не пожела да я сподели.. Колкото до бащата на Ейвъри той бе починал седмица преди раждането й, момичето имаше една негова снимка, която събираше прах на бюрото й. Точно това бяха причините Ейвъри да страни от хората, да ги анализира, но без да ги познава просто да ги наблюдава. Това бе нейното хоби, а и по този начин тя си мислеше, че се предпазва. Единственият човек, който може би я разбираше това бе нейният най-добър приятел Хари и той бе различен като нея. Ейвъри бе стигнала до средата на улицата, когато отново чу шум но този път зад себе си. Тя се обърна моментално и видя някаква фигура в сенките. Дъхът и секна, но тя си наложи да бъде силна. Фокусира погледа си върху фигурата. Стойката и мускулите показаха, че това е мъж, но какъв мъж и защо следеше Ейвъри?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker