Той е батман - глава 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Той е батман - глава 2
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1309 пъти
Мъжът бързо и някак си странно се приближи до момичето и тя изтръпна. Пред нея се разкри мъж с лице.. Трябваше и секунда, за да разбере че пред нея стои мъж, който явно се правеше на Жокера? ! Гримът му бе точно като на героя във филма, едно към едно.. Толкова добре направено, а странният начин по който се приближи, това бе походката на Жокера! Откритието което Ейвъри направи въобще не я зарадва, явно този бе пълно хахо!
Мъжът сложи ледените си ръце върху раменете на момичето и се усмихна накриво, същата усмивка като на Жокера! Този наистина не е наред с главата - помисли си Ейвъри, но не помръдна, за да избяга от ненормалника. Той се наведе към нея и в този момент една огромна вълна страх заля малкото и тяло. Какво ли щеше да и направи тази откачалка? Дали е канибал? Толкова въпроси изникнаха в главата й, а тя нямаше отговорите, а и страхът я бе залял изцяло за да попита.
-Пусни я! -дълбок, мъжки глас разцепи настаналата гробна тишина. Ейвъри си пое дълбоко въздух, явно имаше спасение. След миг усети една топла ръка върху лакътя си и след миг вече не бе в хватката на онзи хахо.
Момичето погледна към спасителя си и се вцепени.. За Бога спасителят й бе Batman? ! И този тип изглеждаше точно като Batman! Къде попаднах -помисли си уплашено Ейвъри и направи крачка назад. Тя можеше перфектно да нарисува всичките герои от Batman и бе убедена, че те щяха да изглеждат точно като хората пред нея. Но кои бяха тези странници, кое лице стоеше зад маската? Във всичките книги, комикси и филми не се споменаваш точно и ясно истинските имена на георите.. Но това се отнасяше за героите, но не и за хората като тези пред Ейвъри.. А щом те бяха хора значи имаха и имена, тя бе решена.. Щеше да разбере кои са те, но как? Тя действа импулсивно просто ги попита направо, а може би трябваше да приложи хитрина!?
-Кои сте вие? -въпросът и прозвуча като шепот, но въпреки това те чуха и насочиха вниманието си към нея.
-Не ни ли позна? -попита леко с насмешка Жокера!?
-А трябваше ли? -защо тя трябваше да знае кои са тези хора, отново въпрос без отговор помисли си Ейвъри.. Но наистина нещо тук ставаше и сякаш сега нещо много важно и отбягваше, може би бе свързано с беглите спомени, че вече е била на тази улица. При тези мисли тя изтръпна и прехапа долната си устна, навик когато бе притеснена. Погледът и падна върху Batman стойката му й бе позната, сякаш и преди бе виждала този човек, но никога до сега не бе виждала Batman? ! Трябваше да разбере кои са тези хора на всяка цена..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker