Той е Батман - глава 5 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Той е Батман - глава 5
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1303 пъти
МОЛЯ ВИ прочетете! Преди да започна, искъм да ви кажа, че мисля да спра да пиша тази история, вие не изказвате мнение, това го считайте за последна глава няма да пиша повече! .. край
-------------------------------------------------------------
Бе се възцарила гробна тишина, след като Ейприл зададе въпроса си. Напрежението бе завладяло напълно помещението.. Ейприл чакаше отговора, но след всяка секунда притеснението и се покачваше, едва ли щяха да и кажат.. Отново постъпих глупаво.. защо не използвах някоя техника.. - помисли си отегчено Ейприл. Тя знаеше отговора, ако бе като другите момичета - да се сваля с момчета, да знае какво искат те, може би, може би до сега вече щеше да знае всички отговори на всичките си въпроси.. Но тя не бе такава, а и не изгаряше от желание да се променя, но точно сега желанието и бе толкова силно, защо не бе като тях? !
В главата на младия Батман също не хаос, как можа да се изпусне!? Всичко бе толкова объркано и защо най-добрият му приятел познаваше нея? Тя не бе ли опасна за него? Особено когато видя как силата и се появи за миг, тя не можеше да я контролира.. Дарбата която имаше, бе голяма и мощна, но тя едва ли подозираше? За бога баща й не и ли бе казал и какво бе станало с Марк Адамс?
-Къде е баща ти? -изтърси Батман, а Ейприл го погледна учудено. Тя не знаеше какво да каже, та тя не го познаваше, защо му бе да я пита? .. И все пак реши да каже истина, въпреки че можеше да го излъже, можеше да му се сопне, но просто нещо и подсказваше да каже истината..
-Той е мъртъв.. -каза плахо тя и сведе поглед, не искаше онзи луд да я види слаба или да съзре сълзите в очите й.
-Моля? Но Марк Адамс не може да я мъртъв, не е възможно! Той трябваше да работи по...
-Успокой се! -кресна силно Хари.
-Ако той е мъртъв.. Ако.. -Батман отново бе прекъснат от Зелена стрела.
-За бога не е мъртъв! -след тези думи Ейприл подскочи като ужилено дете от пчела. Но как така баща й ще е жив, майка й, баба й, всичките му роднини казваха, че е мъртъв.. А и ако бе не трябваше ли да я е потърсил? -от толкова въпроси главата на Ейприл заплашваше да се пръсне.
-Хари.. Истината ли каза?
-Да и съжалявам, че не ти казах, но не можех. Баща ми Робин забрани. Повярвай не ти трябваше да разбираш, но.. все пак го заслужаваш, той е твой баща...
-Всичко е толкова объркано, толкова години, а той се е криел.. Толкова години и ми бе оставил само няколко филма на.. Батман! Това трябва да я някакъв кошмар и сигурно всеки момент ще се събудя, вас няма да ви има, а само скучните бели стени в стаята ми.. Всичко ще се окаже някакъв шантав мираж на моето съзнание, но няма да съжалявам, защото.. всички тези неща не ми харесват.. -Ейприл усещаше как скоро сълзите и ще рухнат, тя се опитваше да се заблуди, но не се получаваше.. Самата тя не вярваше на думите, които казва, дори не искаше да повярва, защото вече знаеше, че това е реалността, но все пак се надяваше, че всеки момент ще се събуди.. Че всеки момент алармата й ще бие, но ето това бе истинския мираж.
-Стига, скъпа успокой се. -дрезгавия глас на Хари я накара леко да се усмихна, все пак се радваше, че точно в този момент той бе до нея. Скоро усети нечии ръце да обгръщат тялото й, това я успокои, но не достатъчно.. След като Хари я пусне реалността щеше да я обгърне, а това я плашеше.. Тя не искаше реалността искаше миражите, с които отново да се залъгва..
И все пак Ейприл се възползва от момента и прегърна Хари. Отпусна главата си върху гърдите му и задиша в такт със сърцебиенето му.. Пусна и сълзите, които се надпреварваха коя първа да стигне до тъмната блуза на момчето.. Адамс изпразни главата си за миг и остави само приятни спомени да я изпълнят, ето миражът завладя съзнанието и, но до кога?
Изведнъж спомените избледняха и бяха заместени от образ на.. 20-ет годишния Батман. Ейприл измрънка леко, колкото и да се опита да махне образа на този луд човек.. не успя. За това се зае да рови в спомените си и да се сети откъде той и бе познат.. И след упорито мислене и предполагане тя се сети.. Бе го виждала в университета..
В онзи слънчев ден, когато Ейприл бе ужасно ядосана на едно глупаво, надуто барби, че и бе развалила скицата той седна до нея.. Двамата просто бяха стояли на пейката, но все пак Ейприл бе успяла да го огледа добре.. Той имаше тъмнокафява коса, по която слънчевите лъчи се плъзгаха нежно, а очите му имаха златен блясък, който и се стори нереален. Фигурата му бе различна в сравнение с на другите момчета, които тя бе виждала. Той изглеждаше секси.. да тогава това за нея бе странно, защото Ейприл Адамс трудно намираше някое момче за секси.. За нея всички бяха едни и същи, с едно ОГРОМНО изключение - Хари и този тип.
Ейприл си спомни още нещо, същата кукла барби, която бе разсипала скицата й се запозна с това момче, още когато той бе до нея. Адамс затвори за миг очи и след секунда с ужас откри, че знаеше името на непознатия.. Толкова бе глупава, защо не се бе сетила по-рано? Защо?
Ейприл бързо се отдръпна от Хари и избърса сълзите си с опакото на ръкава на блузата си. Погледна към Батман и след секунди спусна ръката си към маската му, но естествено той я улови.
-Защо не я махнеш Лиам Пейн? ! Какво ще загубиш? -каза спокойно Ейприл, а Хари ококори очи, откъде тя знаеше името на Батман?
-Ти.. -заекна Лиам и за секунда се замисли, тази секунда използва Ейприл и махна маската му..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 9837ec5a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ac0e448109
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката до номер 1
Само ти следиш историята, няма значение спирам я.. Съжелявам..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 479fd8c428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много хубаво. Аз същояследя. Продължавай, моля!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f688287339
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не спирай :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker