Просто те искам за себе си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Просто те искам за себе си!
преди: 11 години, 23 дни, прочетена 1824 пъти
Ти си толкова недостижим! Толкова си близо колкото и далеч! Сякаш има стена между нас! По-висока от планина, по-дебела От колкото мога да понеса! Не мисля, че тези далечни погледи ми стигат! Не мисля, че ме гледаш така без причина! Ако има така я КАЖИ! Кажи, че не искаш да сме повече далеч! Че искаш ми кажеш това, което и аз на теб. Страхувам се колкото и ти! Опитвам се да не си оставям спомени! Сънувам те нощем дори! Опитвам се да тя забравя, безуспешно! Обзе ума, душата и сърцето ми! Пленена съм от твоите очи, също толкова недостижими. Махни се главата ми, не мога да живея така, но знам, че ако кажа истината, ще направя грешка! Знам, че няма шанс да ме обичаш както аз теб, но пък дори и да ме обичаш така, няма да го кажеш никога! Бяхме близко, а сега сме още по-далеч. Опитвам се да се приближа, но ти не ми го позволяваш! Ти си моята звезда. Иска ми се да грееш за мен, но не е така. Иска ми се да блестиш за мен, но не е така. Искам да обичам само мен, но не е така. Искам толкова неща. Искам те отчаяно, СЕГА! Не вярвах в любовта. Не бях изпитвала. Не знаех дали ще разбера, ако я усетя. Нос само със очи, със твоя глас дори накараме да разбера, че трябва да се страхувам от любовта. От нея боли! Научих го по-трудния начин – причинява повече болка, отколкото щастие. Продължавай да ме държиш далеч от теб. Искам да ти кажа, че само ти губиш, но по дяволите не искам да те лъжа. Ти дори не знаеше, че съществувам нали, само защото ни дели… времето е нали! Мамка му как искам тези години да се изпарят и разстоянията най-после да не са пречка. Искам те само за мен, за винаги, но това няма да стане, но ти обещавам, че ще те запомня, защото първата любов винаги се помни, моя първа любов!

Виждам, че няма рима или че не е кой знае кво. Просто хванах и написах това, което ми хрумна без да го обмислям. По инстинкт. Имах нужда да си го излея и го направих! Ако искайте ме обиждайте, но предпочитам това, пред това да се свия в леглото и по цял ден и нощ да плача! БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker