Мафиотска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Мафиотска любов
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2092 пъти
Андрея и Елинор произлизали от бедно семейство, те нямали родители, а само баба и дядо. Жената била болна и била на легло дядото се грижел за момичетата и за тяхното благо, семейството било скромно. Момичетата нямали нормално детство, те били много тъжни те виждаха как вървят по-пътя децата с родителите си а те нямали такива. И все пак те нямали лоши чувства и обичали хората които били до тях и се грижили за тях. Андрея и Елинор били добри деца, но те бягали от училище тайно, защото другите им са присмивали, че нямат родители а учителите ги игнорирали с претекста, че от тях човек няма да излезе. Бедното семейство много пъти е оставало без хляб, но мляко винаги са имали защото имаха една крава която ги храни а те се грижили за нея. Те често плачели за родителите си, но всичко скривали в себе си не искаха да товарят другите със себе си, но дядото щом ги виждал да плачат той им обяснявал, че не бива да са тъжни защото родителите ги гледат от горе и те плачели. Сестрите били различни не се интересували от момчета и не се гримирали, но въпреки това те били красиви косите им били светло кафяви и до кръста и кожата им била бяла като мляко, те били нежни и красиви. Красавиците живеели в бедност но, искрена любов те се интересували от бойни изкуства въпреки, че нямали пари да си го позволят те имали един приятел на име Луис той ги обучил на много хватки научил ги е на самозащита, но те също му помагали с каквото могат все пак бяха приятели. Един ден Елинор решила да излезе сама беше ден, красив ден тя беше излязла сред природата любувала се на цветята дълго време уморила се и седнала до едно голямо красиво дърво. В гората било спокойно и красиво и момичето се унесло в прегръдката на съня по-едно време чуло гласове. Станала да провери какви са тези гласове не далече от нея идвали гласовете тя ги проследила и видяла две момчета да си говорят. Тя погледнала към едното момче и сърцето и за тялото силно, той толкова беше красив, висок строен, с леко рошава коса бил светло рус естествен цвят, и имал красиви сини очи. Момичето не спирала да го гледа, тя искаше много да разбере кой е и от къде е, но той рязко се изгубил от погледа и.
Изведнъж усетила присъствие зад гърба си и видяла момчето зад себе си и той и проговорил. Той и каза, че се казва Майкъл и е на 19 години с една година по-голям от нея те започнали много приятелски да си говорят и двамата светели от щастие, но по-едно време приятелят на Майкъл се появил и той го представил с името Леонардо. Те си говорили много време и намирали общи теми и им било много приятно, но по-едно време момичето им казало, че тя трябва да си тръгва те я изпратили до някъде и тя се прибрала вкъщи. Елинор се прибрала със голяма усмивка, но сестра и я видяла и се скарала, че е закъсняла и не е казала, че излиза момичето било много усмихнато и не и обърнало внимание. Тя през цялото време седяла пред огледалото и си мислила за деня които прекарала днес и за хората които бе видяла тя. Майкъл седял пред огледалото възбуден и си говорил сам "Ах Майкъл колко си, красив, аз съм красив! " ближел си средния пръст и мислил за Елинор. Правил секси движения пред огледалото и продължавал да си играе с пръста погледа му бил извратен и се гледал в огледалото. Както си седял отишъл при слугинята в кухнята той и се усмихвал и казвал колко добре се справила с работата а жената му благодарила. Майкъл взел брадвата и извадил пилето с пред текста да и помогне с работата и жената продължала да работи той се усмихвал хладнокръвно жената си работила. Бавно, много бавно и внимателно се приближавал към нея с брадвата и рязко замахнал и жената умряла на място главата и се разпръснала и станала на пихтия. Майкъл се хилил и махнал дрехите от нея на тялото и прави още много рани тялото и цялото разкъсано и накрая той се съблича и почва да мастурбира и да ближе кръвта и от брадвата гледа възбудено и продължава да ближе кръвта и така 1 час. След като е приключил увива тялото в големи парцали, но е с ръкавици за да няма следи, след това хвърля тялото в морето и то отнася тялото и няма следи. Както си седи се стряска и си казва "КАКВО правя тук? " И вижда брадвата в кръв и разбира, че е 3ти човек които е убил. Изпада в ужас, но решава да скрие от всички това и се прибира вкъщи и вижда другата слугиня да плаче той най-хладнокръвно я успокоява, и я лъже, че тя ще се върне и жената му повярвала.
Той се прибрал вкъщи и изведнъж се почуствал много изморен и легнал на леглото си. Започнали отново гласове да му говорят "можеш, да се спасиш имаш, още време! " а след това чувал глас "потъваш, потъваш! " изпаднал в ужасна депресия и започнал да плаче. По-едно време се звъннало на вратата и Майкъл става и вижда Леонардо и го кани да влезе, той влиза а Майк нищо не казвал. Леонардо го огледъл и разбрал, че му има нещо и решил да го попита. Той му отговорил, че потъва и, че пропада и че спасение за него нямало и, че никой не можел да му помогне а другото момче го попитало "защо? " Аз имам шизофрения чувам гласове и ми се привиждат неща и имам жажда за кръв. Леонардо се стреснал и рязко подскочил и го попитал нали е убивал някого, а Майк му отговорил че е убил родителите си когато бил на 10 години и след това изнасилил тялото на мъртвата си майка. Леонардо го гледал, гледал и нищо не казвал не смеел да каже нещо а той продължил аз съм убил много хора убих и много деца убих сирачета и другите в дома, убих и едната слугиня изгубих бройката на убитите. Другото момче го гледало и треперило и му казало "ами мен ще ме убиеш ли? " Майк се засмял "ако пазиш тайните ми няма" И момчето се усмихнало фалшиво. Настроението рязко му се променило и започнал да плаче и да казва, че за нищо не ставал и, че всичко провалял а Леонардо се опитвал да го успокои. Той се свил в ъгъла и не спирал да плаче, очите му кървясали и едвам дишал от болка и чак му се доспало и заспал от умора. Двете сестри Андрея и Елинор се разхождали по-улиците и ходили на красиви места и си купили неща. Те много се забавлявали и почти винаги били в настроение Андрея изведнъж заговорила за Майкъл и попитала от какво семейство е и какво знаела тя з а него. Елинор я погледнала рязко и казала, че не знае нищо за него а и никога не е говорил за семейството си нито за себе си. Майкъл бавно отваря очите си и с бавни движения се доближава до Леонардо и той му казал "време е за сън! " Синиокото момче го гледало с психопатски поглед и не помръдвали очите му. Другото момче се уплашило и започнало да бяга и накрая стигнали до един блок и Майкъл не казвла нищо освен "време е за сън"! Той извадил голям нож и го облизал и гледал извратено приятеля си и се доближавал та доближавал. Бедния Леонардо бил до раба на големия блок а другия го наръгал с нож и го блъснал от покрива на 8 мия етаж той паднал и на място умрял а психопата мастурбирал бил много възбуден. След като свършил се прибрал вкъщи никой, не го е видял нито чул на сутринта една баба видяло мъртвото тяло и се разпищяла така видяли и другите и се погрижили за тялото. Майкъл като дошъл на себе си съжелявал за приятеля си, но нямало връщане на зад двете момичета разбрали, за смъртта на този младеж а Елинор веднага познала Леонардо.
Андреа била много смела жена, обичала да рискува
и също така обичала и загадките и науката.
Момичето имало съмнение за Маикъл, тя
му нямала никакво доверие и го намерила
за подозрителен.
Елинор звъняла на телефона на приятеля си, но той
не дигал защото на чувал нищо
Андреа пратила хора да следят Маикъл дни наред било така.
Минали 2 седмици и хората на момичето и казали ужасни неща
казали и "на това момче му има нещо" продължили
"не знам какъв е той, но много обича ножовете ближи ги
дори вчера си нарани езика, другите пътища крещи без да има
причина и гледа в една точка, и съня му е много"
Андреа се уплашила и казала "искам детайли кажете всичко"
хората и казали "Той живее сам чували сме, че е много
интелигентен и това което ти казахме преди, това знаем"
Тя платила на хората добре имала е спестявания
благодарила им и те си тръгнали.
Елинор и Маикъл излезнали отново, сестра и влязла в къщата
му и започнала да оглежда всяко местенце и след много търсене
намира един светло син дневник, изкушила се и го отворила.
Видяла как тои обеснява как е убивал всички и как е
мастурбирал след убийствата там пишело
и за убийството на родителите той ги бил запалил живи
и след това изнасилил тялото на майка си.
Там описва как горял телата и не оставали следи
обеснява за гласовете за болките в тялото си в главата
и казва, че съжелявал за всяко убийство.
След това вижда на страниците гробове и кръстове и
някакви странни неща капки, от вода, от кръв
имало ръце, крака най-различни неща слънце, дъждт, и дървета
и икона на Бог накрая видяла.
Тя веднага разбрала, че той е шизофреник и много се уплашила
снимала дневника му и излезнала ма гледала никой да не я види
прибрала се вкъщи и мислика какво да прави.
Елинор и той седяли до една пейка както си говорили сладко
той рязко млъкнал и гледал в една точка
тя се опитала да му превлече вниманието по-някакъв начин
но нямало резултат.
Андрея рязко се сетила, че тя е с него и ги намерила
не е било трудно та в малко градче са.
Андрея много разтревожена беше и дръпна сестра си и
казва "да си вървим" тя не искаше, а тя и отговорила
"имам ценна информация за тебе и тя не може да чака"!
Андреа дръпнала сестра си и се отдаличили от Маикъл
Тя била много уплашена и продължително гледала сестра си.
Елинор се учудила и я попитала какво става
а тя казала " няма да повярваш какво знам, но трябва
да ме чуеш преди да е станало късно"!
Андрея казала всичко за Маикъл каквото разбрала
и добавила, че трябвало да бягат
Елинор не повярвала на тези думи и поискала доказателства.
Сестра и показала снимките от дневника му
и казала за хората които пратила да го следят
момичето отново не повярвало.
Маикъл се появил рязко пред тях с красива усмивка
а сестра и вътрешно много се уплашила, но успяла
да запази емоцията и се държала мило била принудена
и така тримата си говорили "спокойно и приятно".
Маикъл доближавал дома си и се спънал гадно и си
ударил главата и му текнало кръв
ядосъл се и влезнал да се оправи
и по-едно време започнал да чува същите гласове и
да вижда сянки.
Влезнал в стаята си, и забелязал пердето, че не е такова
каквото било сутринта вбесил се, решил нещо да напише
в дневката си и видял разлика и в него.
Тогава разбрал, че тайните му на някого са ясни
и, че трябва да бяга много далеч в крайна сметка
решил и да вземе Елинор.
Обажда се на Елинор, и започва да я кани да отидат в Германия
момичето му обеснява, че няма да и дадат и, тя решавала в тайна
да замине с Маик и тя се съгласява с него.



НА ДРУГИЯ-ДЕН


Андреа се сабужда и бабата и дядото я посрещат
с рожденни поздрави, тя казала, че не харесва рожденни дни
ама все пак им благодарила и се стараела да е мила.
Деня беше хубав и слънчев, имаше торта и забавление
както си е редно дори и вечерта продължило това
всички поздравяли Андрея.
( Разказвача ) - Ако знаеше онова момиче какво прави?
Устни красиви, красива кожа, красиви очи, но тя не
не знае каква тайна пазят тези очи. Или не иска
да повярва? Елинор тя го обикна прекалено дълбоко.
Докато всички се веселили Елинор тайно приготвила
багажа си и избрала точния момент и избягала
и отишла при него, където са се разбрали.
Момчето приготвило всичко за отливането
качили се в самолета и самолета тръгнал за Германия
а те са се настанили удобно и Елинор е изключила
телефона си, и Маик неговия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1c4f16c503
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, толкова правописни и пунктуационни грешки.. Сюжетът - ОК, ами бедния ти речник? Първо знай какво пишеш и тогава пускай където и да било! В интерес на ИДТИНАТА - не ми харесва, защото просто не става..!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fb8c6803be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и аз, не харесвам хора които гледат грешките.. и я ми обясни твоята "ИДТИНА" като не става защо си го чела? Като не ви харесва не пишете бе.. гледайте си вашия речник писнало ми от такива като теб -_- така като те гледам не си по-добре от мен.. остани си с твоята "идстината" :д

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 87bb681d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, да ти кажа, неговата идтина е печатна грешка и е лесно поправима, докато твоята невъзможност да съгласуваш времена, да разказваш и измисляш увлекателни истории, както и липсата ти на елементарни познания по писане и оформяне на текст, са доста по-сложни за поправяне. А и нищо мафиотско не видях в тая история, сигурен ли си, че не бъркаш мафиот с психопат или нещо подобно? Иначе самата история я четох до един момент, надолу само я прехвърлих, понеже беше отвратително това, което си написал. Шокиращо по много гаден и нескопосан начин, сякаш си се опитвал да си задоволиш сбърканото подсъзнание, а не да напишеш художествен текст. Все пиша и се отказвам, ама като ти видях отговора на номер едно, ми се дощя да ти кажа истината, понеже много обичам някой като напише нещо, дето не става, и му го кажат в очите, да почне да се обяснява как "като не ти харесва не чети"... ми що си го пуснал тук, бе, джанъм? За да не го четат хората? Или егото ти е малко в излишък и си мислиш, че като напишеш нещо такова, всички ще охкат и ахкат какъв си гений?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bed5e19bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ама, че боза...от най-големите, на които съм попадала

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 84bdd2b3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Боже боже, времената как ги бъркаш, не изтраях да прочета до края.. ;Х Кой клас си дете? Не си ли учила за наклонения? За пунктуация?

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c0f9b559f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ми харесва! Няма стил, нямаш въобще никаква представа за какво пишеш. Като чета и се питам "К'ви са тия Андрея и Елинор, к'ви пет лева? ". Толкова глупави грешки които се набиват на очи. Правиш забележими грешки като на едно място да пишеш ей така набързо, на друго го засипваш с епитети. Историята също не е хубава. Заглавието е грешно, тук няма никаква мафия, а само някакви глупави измислици. От какво е болен този човек? Писала си го, но нямаш никаква правдоподобна информация за болестни състояния. Просто си седнала и си писала някакви пълни измислици. Цитирам "Убил много хора" - е няма ли полиция в това населено място където живеят, коя година се случва така, на места се усеща как бъркаш годините, традициите и така нататък. Просто трагедия от всякъде. Нищо не ми харесва, недей да пишеш повече, поне с този стил

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker