Болката, заради него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Болката, заради него
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1836 пъти
Защо? Защо той ме кара да се чувствам така, с какво го заслужих. Сега ще ви разкажа за него. Запознахме се скоро, около преди 4 месеца. Любов от пръв поглед. Не го наричайте влюбване, защото не е това. То е нещо много по-силно, нещо много по-болезнено. Нарича се обичане. Не го пожелавам на никого, защото е ужасно. В момента пиша с разплакани очи, размазана спирала и разрушени чувства. Аз и той: "А може би вълкът е влюбен в луната, и всяка вечер плаче за любов, която никога няма да докосне". В този случай аз съм вълкът. Защо, защо ме караш да се чувствам така. Може би ти дори не подозираш, че изпитвам толкова много към теб, а ти играеш с чувствата ми всяка една секунда. Искам един ден да сме заедно. Един ден ти да осъзнаеш всичко. Знам, че това е невъзможно. Има невъзможни неща, а това е пример. Толкова ми липсваш. Ти убиваш всяка една част от мен, всяко едно кътче от чувствата ми. След време искам да ме намериш в банята. Да видиш нож на земята, кръв по огледалото, ножа и тялото ми. След това искам да погледнеш ръката ми. Да я докоснеш. След това искам да видиш какво пише на нея. Там ще пише "Обичам те". След това искам да докоснеш и другата ми ръка и да прочетеш какво пише. Там ще пише "Ти си животът ми". После искам да изнесеш тялото ми и да купиш букет от рози. Извади всяка една роза и да откъснеш венчелистчетата й. Откъсвайки ги искам да казваш "Ти ме обичаше", "Аз бях светът ти", "Не те оцених", "Съжелявам", а накрая прецени дали да кажеш "Липсваш ми". После прегърни студеното ми тяло. Прецени дали да го изгориш или дали да го оставиш в гроб, украсен с венчелистчетата, които откъсна. След това искам да доведеш най-добрта ми приятелка. Да й кажеш какво е станало и да отидете до гроба ми. Избери дали да кажеш "Обичам я" или да си тръгнеш без да ти мигне окото. На следващата вечер ще се появя в съня ти. Ще бъда в стаята ти плачейки и идвайки към теб ще те прегърна. Ще прошепна до ухото ти "Ти си моят въздух, който дишам.... Обичам те, не го забравяй". След това ще падна на пода и отново ще усетиш студеното ми тяло в прегрътките си както миналия ден. После ще се събудиш. Искам да разбереш колко значеше и все още значиш за мен, но не забравяй, че един ден ще го направя. Ще отида в банята с кухненския нож и започна да режа вените си по ръката казвайки и плачейки "Ти си всичко което имам, а имам какво да губя". Ще напиша точно това което бях казала със сълзи, които покриват цялото ми лице. В един момент една сълза ще капне върху разрязаните ми вени и тогава ще отдъхна. В този момент ти спонтанно ще дойдеш и ще намериш тялото ми, но ще е прекалено късно. Искам да знаеш, че ти си моят живот, моят свят и моята вселена. Не ме подценявай, моля те.
Това беше към момчето което харесвам, но просто не мога да спра да мисля за него, не мога да си го избия от главата! ;(
Хора моля ви помогнете ми, боли страшно много. Моля без хейт, просто искам съвет какво да правя! ;[ Надявам се редактора да публикува историята ми, защото имам нужда от съвет. Благодаря предварително и то много :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0e1b2abd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто започни да излизаш срещай се с нови хора. Опитай се да си намериш приятел или по точно момче, което те обича и той ще ти помогне да забравиш другия. Ще ти бъде много трудно но трябва да опиташ. Аз минах по същото и знам как се чувстваш и знай, че след време това момче ще те потърси ще разбере какво значиш за него и ти ще искаш да опитате и после пак ще те нарани така че си намери момче, което те обича много и дори да не го обичаш в началото после няма да можеш без него.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 606639b359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ужас! Като чете подобни истории на човек му се отщява да се влюбва и да се занимава с другия пол изобщо! Било защото той би могъл да изпадне в подобно състояние, било то защото неволно може да го предизвика у някого, и после да му идва да се гръмне...
Не сте наред! Не е нужно да се влюбвате до умопомрачение!!! До състояние на наркоза, от което по-скоро бихте посегнали на живота си, отколкото да преживеете факта, че на наркотикът не му пука за вас...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e469cb3a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди при него и му го кажи. Колкото и да го мислиш НЯМА друг начин. Ако го обичаш и не му го кажеш, ще те боли повече отколкото да ти изневери и то ЗАВИНАГИ. Нито е срамно, нито е страшно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1732fe207a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зарежи го, той е идиот щом не те оценява. Признай му, знам колко е трудно, но ще ти олекне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker