Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Любов
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1956 пъти
Тя загаси поредната цигара, блуждаеща из дълбините на ютюб, слушайки любими песни. Спречкаха се преди той да замине за работа, не беше фатално - по-скоро неприятно. Тя си мислеше само за едно - дали да му се обади или не.... В крайна сметка му се обади, без повод, ей така да види дали всичко при него е наред и да му каже колко много ѝ липсва. Не бяха заедно от много дълго, но тази любов бе някак необичайна, далечна и странна. Възможно ли беше да намериш любовта на живота си в интернет? Когато се видяха за първи път веднага се бяха познали без да се уговарят предварително за отличителни белези. Точно когато погледите им се кръстосаха за пръв път пламна нещо. Нещо необяснимо и изгарящо, каращо хората да пишат стихове, а старите - да изпадат в умиление по младостта. Нещата при тази любопитна двойка се развиха наистина бързо и необяснимо. Понякога нещата явно просто се случват. Малко след като го срещна тя забрави за сайта, в който се бяха запознали - знаеше, че има ли него има всичко. Той бе на същото мнение.
Когато тя му предложи брак, вместо пръстен тя му даде куршум от пистолет. Куршумът не беше обикновен - той носеше послание за вечна вярност и любов, а той и до момента го носи на врата си, като най-ценния подарък, който е получавал някога.
Сега, продължавайки да пуши и да размишлява, тя се спря за момент. В сърцето ѝ беше само едно нещо - ТОЙ. О да, това беше любов. Такава, за която мнозина мечтаят и малко я постигат. Помисли си каква късметлийка е да срещне точно него след всички предни разочарования и ненужно загубено време.
Щастие - това изпитваше тя вчера, миналата седмица, миналия месец, това ще изпитва и утре, и следващия месец. Той бе нейното щастие, нейната опора, нейното всичко.


Това мили читатели е моята кратка история. Няма да я намерите в книгите, а аз не съм писател. Аз съм просто една влюбена жена, щастлива че е намерила принца без значение че нямаме друго освен любов и общ дом. Това стига. Пари се изкарат, приятели се намират и печелят, време има в изобилие, от вас зависи как ще го разпределите и с кого. Пожелавам ви късмет и поне частица щастие от това, което сполетя мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 06076c42e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Блазя ви, гълъбчета. Верен мъж, успял да открие немеркантилна жена, това си е равносилно на джакпота от бинго милиони. Чак и на мен ми се прииска да си намеря такъв принц. Но напоследък доста съм понадебеляла и чупя доста огледала така че ще трябва да се задоволя с това дя се радвам на чуждото щастие.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 303ea39da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... :)
Само да вметна, че от историята ти би се получил затрогващ разказ, ако я покажеш, задържиш мига за нас, вместо просто да я разкажеш. Може да твърдиш, че не си писател, но имаш заложби

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 74bc847a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О Господи боже мой. Отдавна не се бях смяла с глас. ''нямаме друго освен любов и общ дом. Това стига. '' Като се сетя за тая дето го е писала т'ва и ми призлява. За дома знаем, мила. Нали това търсеше ти, докато на хоризонта се появи някой нов по критериите ти за лукса, който винаги си искала и тогава заблуденото момченце ще остане с пръст в уста. А като си купиш шини, вземи се похвали, че определено имаш нужда.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3a77622c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Желая ви искрено още много много много любов! И не забравяйте, че заедно сте още по-силни и способни!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a8a0743cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   до коментирал номер 3 -

:) виж какво все още има хора съхранили човешкото и ценностите в себе си и за своите деца. Възпитали са ме да давам дори и без да получавам, хубаво е да имаш пари за всичко, но те се изкарват намират и ги има в излишък в света. Това което му липсва е любов и разбирателство между хората, защото вече всички залагат на парите, но един човек, колкото и да е богат, ако е сам като куче не си струва. Смей се щом искаш, но няма да се учудя ако ти си точно днешната "финансово независима и нямаща нужда от любов и близост жена защото е в състояние сама да си купува обувки и това ѝ стига".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker