Само обич! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Само обич!
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2340 пъти
Един ден, докато си вървя, ми се струва, че на успореден на моя път, започва със същата крачка да ходи момиче. Тя е видимо по - умна от нормалното, изящно красива. Аз я забелязвам и тя ме забелязва. Със знаци й показвам, че сърцето ми е разтреперано, че се вълнувам и че само при вида й си гълтам езика от срам. Възможно ли е да съм толкова щастлив? Съдбата ли я изпрати? Защо аз? И тя ми се усмихва. Това ми беше достатъчно, за да се спра. Уви! Но нищо. Сигурно аз съм сгрешил. Тя продължи своята крачка, поставяйки една тухла пред себе си. Аз забързах своята, само и само да я зърна. Уви! Тя постави още една тухла пред себе си, продължавайки напред. Пак забързвам - нова тухла, пак забързвам - нова тухла. Възможно ли е да греша толкова много? Усещам, че ще преглътна всякаква гордост, за да се чувства желана и няма да жаля сили, докато не я видя с моето дете на ръце. А тухлите растат, растат. Вече са стена. Пролуките през нея все по - малко и все по трудни за намиране. Аз ще намеря някоя. Вече това е моята награда - да намеря пролука, за да я видя. Желанието ме е крепяло винаги.  Толкова изтощение, сили и нерви, но ще продължа да тичам. Някъде греша жестоко! Ще се поправя! Ето най - после, след толкова чакане, най - после пролука и там, моята обична. Като че ли и тя ме вика? Какво щастие? Но как ли ще се отнесе този път? Смъртен враг ли съм й? Защо запушва всяка една пролука, веднага след като я открия? Това непрекъснато чудене ме убиваше и пречеше. Но аз не мога да мразя тази, за която съм готов да ме осакатят, каквото и да ми е сторила. Уви! Струва ли си? Тя ме е лъгала през цялото време? Дали? Цялата стена обиколих и вече пролуки няма. Ще поседна, ще почакам докато се открие нова. Минава много време, не мога да чакам, трябва да се разтърся. Удовлетворение! Една малка дупчица, все още не запушена. Ще погледна и дано най - после да я видя. Ужас! Тя е мъртва! Не буквално, но почти равносилно. А на мен ми се иска буквално да съм под земята. Вече само съществувам физически. Какъв глупак! Ако това беше писано на хартия, сълзите да са я съсипали преди края му. Аз бях истински, с целия си акъл и глупост, с цялата си сила и слабост. Не ми остава друго освен и аз да умра по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: b2c5e72916
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Позната история. Стена след стена, опитваш, опитваш и пак нищо. Но път ти оставя безценен урок, че можеш да обичаш въпреки всичко.
Обичам те, където и да си, с която и да си.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 430d5c5785
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам защо, но се чувствам като теб.. въпреки, че тухлите ги слагам аз с трудния си характер.. е той на дали някога ще разбере колко много го искам, сигурно и той като теб ме вижда апатична и иска да се откаже :/

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 063bd81a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Принципно против волята ми е да се откажа от несбъднатата си мечта, освен ако желанието й е друго. 1342% съм сигурен, че ако му покажеш колко много го искаш, то ти ще го зарадваш и той ще ти го върне стотици пъти в чувства и ще се влюби в тебе още повече и от до сега.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8f3c7dc4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В момента съм в подобна ситуация и ДА - можеш да обичаш въпреки всичко, въпреки себе си понякога.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 83ca135e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знам, номер едно, знам. Същото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker