Как се запознахте с половинката си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (84109)
 Избор на редактора (161)
 Любов и изневяра (19121)
 Секс и интимност (9968)
 Тинейджърски (18805)
 Семейство (4050)
 Здраве (6908)
 Спорт и красота (3619)
 На работното място (1626)
 Образование (4756)
 В чужбина (1064)
 Наркотици и алкохол (835)
 Измислени истории (701)
 Проза, литература (1331)
 Други (11152)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Как се запознахте с половинката си?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 4135 пъти
Здравейте. Много ми харесва сайтът, и затова реших да отправя едно запитване към вас: как сте се запознали със съпрузите си /съпругите си? Ще ми е още по-интересно ако е било неловко и неудобно запознанство. Мислили ли сте, че той/тя ще бъде ваш съпруг/съпруга. Споделете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: d4e45ececa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   С приятелят ми се запознахме в Социалната мрежа "Фейсбук".
Вече сме заедно година и половина .
А това дали ще мой съпруг ..??
Само времето ще покаже :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 65ec1814eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

2.   Продадох му апартамента си. :D :D :D
И през ум не ми е минавало, че това е моя мъж при първата ни среща.
Ама тръпката се появи преди изповядването на сделката, а нещата се случиха 2 седмици след това.
И вече 5 години не знам, у нас ли живея или у тях.
:D :D :D

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8d7d84e9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   При мен нещата са по- различни. Все още сме само гаджета, но сме в сериозна връзка. Запознахме се като малки. Бяхме постоянно заедно, но от 3 години не го бях виждала. Когато го видях беше много променен. След няколко месеца без да се усетя се получиха нещата. Бяхме пред нас и той започна да ме прегръща и аз му откликнах. Преди ми беше като брат, а сега не мога да живея без него. Той ми е всичко. Искрено се надявам да си останем заедно и занапред. Дано има повече такива двойки! Желая на всички щастие, дълъг и спокоен семеен живот!
Анонимка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f6c6b68a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Благодаря за отговорите ви! :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 585d9d18a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Бяхме съученици, той беше страхотен зевзек и много ме дразнеше, като го видех по коридора се обръщах на другата страна :D После ме покани да му стана дама на бала и в университета вече бяхме двойка :))

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1eb8ac0de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ще умрете от смях! Това е най-шантавото запознанство... Ами, изкопа ми дупки за розите покрай оградата. Не се шегувам. Имам градина на вилата, която обичам да поддържам сама, но почвата покрай оградата се оказа твърда и не успях да се справя с лопатата. Така че потърсих помощ от съседи и те ми препоръчаха бъдещия ми съпруг. Човекът дойде, най-делово изкопа 30 половинметрови дупки за два часа, изпи една бира и си отиде. След два дни пристига - с нова лопата и казва: "Подарък от мен, а старата вземи я изхвърли, че за нищо не става". Е, как да не го почерпиш още една бира? ! И така...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 68d2d7b7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   С нaстоящият ми съпруг се зaпознaхме нa рaботaтa ми. Влезе кaто вихър (бесен) дa се рaзпрaвя зa нередност според него. Aз оформях едни документи и си вдигнaх глaвaтa колкото дa му кaжa дa изчaкa и зa секундa видях кaк нa бяснaтa му физиономия се появи лекa усмивкa и грейнaхa две трaпчинки.
После до кaто търсех товa, което му беше нужно (той беше почти плътно зaд мен, тези мъже тaкa и не рaзбрaхa, че виждaме и почти зaд гърбa си :) и ме оглеждaше от-до със същaтa усмивкa, нямaше и помен от гневът му) зaлитнaх и той ме хвaнa през кръстa.
Е, мaй точно тогaвa беше моментa в който... aми стрaнно беше, все едно знaех, че е ТОЙ! Кaзвa, че и той го е почувствaл в същият момент. Държaх се грубо след товa, бях мaлко стреснaтa. Той пък 4 поредни дни си измисля поводи дa идвa при мен и дa ми "трови" нервите. Нaкрaя ме пресрещнa след рaботa и кaзa, че ТРЯБВA дa говорим. Пихме по кaфе и той директно си кaзa, че знaе, че съм AЗ.
Което пък още повече ме вбеси. Тaкa около 4 мес. още говорехме по телефон, той трябвaше дa зaминaвa в чужбинa по рaботa, aз също, но другa чужбинa. И в крaйнa сметкa се зaсякохме в еднa от чужбините и от тогaвa нaд еднa декaдa вече не сме се рaзделяли.
Нещо кaто сиaмски близнaци сме...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fdd42cac5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нашата история не е толкова интересна. Идвам от беден край и от бедно семейство, така че нямаше как нашите да ми финансират следване, а в града ни работа нямаше. Буквално безработицата беше над 30%. Затова реших да си търся работа в голям град, но нямах и пари за начало и затова работата трябваше да е с осигурена квартира и храна. Работата беше като камериерка и осигуряваха стаи на персонала и можех да взимам останала храна от сутрешния бюфет. Имах буквално пари само за автобуса и някъде около 40 лв. Бяхме се уговорили да ме вземе човек от спирката на автобуса и да ми помогне да се настаня. Автобусът обаче закъсня много и вече беше тъмно. Изобщо не мислих, че някой ще ме чака, но сбърках. Хората почхана да се блъскат, за да си вземат багажа и ме избутаха на страни и изведнъж един страшно висок мъж ме пита кой е моя багаж и като му го показах просто избута всички и го вдигна с една ръка, носейки го към черна кола. Нито се представи, нито нищо, а аз тръгнах след багажа си. Оказа се, че е собственика на хотела, в който трябваше да започна и е страшно бесен за закъснението и че трябва да се занимава с мен. Откара ме в пълно мълчание, показа ми стаята и банята и толкоз.
Влюбих се от пръв поглед в него въпреки държанието му тогава., Никога не бях виждала толкова висок мъж и самата му походка беше устремена, сигурна и избута хората без особени усилия. Очите му са зелени и никога не бях виждала толкова ясни зелени очи, но ми беше ясно, че между нас нищо не може да има.
Е, оказа се, че греша. Другото е история

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76746763de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора: много благодаря за активността! Чета всички истории! Ще Ви бъда благодарна ако продължите историите си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: b70cf88441
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Беше преди 3 години. Аз живеех в Германия и се прибрах в България за една седмица. Живея в едно село до София. Излезнах с две приятелки отидохме на центъра в бара. Аз не бях в настроение, не исках да ходя там. Седях на масата и се цупих 1 час и както си седях усетих, че ми става студено и се обърнах нервно и точно да се разкрещя да затворят вратата видях найййй-прекрасното момче!! Седна на една маса в дъното на бара, постоянно ме гледаше и постоянно минаваше покрай нашата маса, за да отиде до тоалетна. По едно време се преместихме на масата на едни познати и се оказахме маса до маса с това момче. Той не спираше да ме гледа. Аз попитах едното момиче дали го познава тя ми каза, че го познава. Каза ми как се казва и на колко е. След около час гледане и усмивки реших, че трябва да му изпатя покана във фейсбук. Намерих му фейсбука, изпратих му покана и си спрях интернета. Започна една бавна песен и аз станах с едно от момичетата да танцувам. Тогава при нас дойде някакъв човек, който искаше да танцува и с двете, но в това време дойде един приятел и дръпна приятелката ми, а мен ме оставиха да танцувам с този човек, който беше много много по-възрастен от мен. Стискале ме за кръста на мен ми се плачеше, гледах го моя как се смее. Свърши песента реших да седна и даа си включа имтернета. Беше ми писал. Беше ми написал мислех да изтанцуваме тази песен заедно, но ти избра друг. Аз го погледнах и се засмях и му казах нищо на другата песен си ти. Започна някаква бавна песен и той дойде до мен и ми подаде ръката си и ме покани да танцуваме. Беше уникаално, започваха различни песни, но ние не спирахме да танцуваме. Говорехме си много. Той ми каза, че също не е искал да идва, но не съжалява, че е дошъл. Един от неговите приятели ни попита дали няма да ни е по-добре ако седнем. Аз му казах да дойде на моята маса. Той тъкмо си вземаше нещата, но аз трябваше да тръгна много бързо, нещо беше станало. Просто си събрах нещата и си тръгнах даже не успах да му кажа и чао. Той ми писа. Каза ми да спра за една минута. Спрях и той излезна и ме попита къде отивам. Казах му, че трябва да се бързо. Каза, че ще ме изпрати. Изпрати ме до нас. След това се видяхме 2/3 пъти преди да се върна в Германия. Дойдох си тук писахме си всеки ден, чувахме се. Прибрах се, видяхме се и вече 3 години сме заедно. Дойде да живее при мен в Германия. Като приказка е. Уникално е чувството!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 6f192b901f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Запознах се с мъжа ми във влака, пътувахме заедно за един изпит за професионална квалификация в София. Голяма случайност. Заговорихме се и не млъкнахме в продължение на 6 часа. Седмица по-късно излязохме на караоке бар, а останалото е история. :) Най-романтичната история и всеки ден го обичам все повече.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: c180fbb32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Преди малко повече от 1000 години, аз бях робиня в Казахстан и ме купиха в един клан и той ме взе. Още тогава съм му обещала да вярвам в живота, и сега ми липсва много но докато е в сърцето ми значи ще издържа през тази самота.
Целта на живота ми е да светим отново заедно, а дотогава има много неща да се случат. Кратко, точно и ясно. :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 6cd704c923
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В сайт за запознанства.... Беше зимата и си писахме към 3 месеца преди да ме покани на среща.... След това му отказах втора, защото имах ангажимент и той се престраши отново чак след месец.... От тогава ми се е убил в главата 6 години...

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: fe80125d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Никак, аз съм самотен и нещастен човек, какво ме занимавате с глупости?

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: cc310ec56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   В интернет се запознахме. Той поиска да се срещнем, но му отказах. След няколко дена, седнахме с една приятелка на кафе и той беше там, с приятели. Само ми се усмихна и не дойде до нашата маса.
След това се срещнахме, излизахме още няколко пъти и така, вече 12 години сме заедно и имаме дете :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: c93cf8fb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В интернет преди 5 години. Пишехме си за тогавашните партньори и си давахме съвети от мъжка и женска гледна точка и никога не съм си представяла, че ще бъдем един ден заедно. След известно време обаче се оказахме и двамата сами и така започна нашата история. 5 години бяхме заедно, а от 1 година сме и женени. :)

 
  ...
преди: 14 дни, 23 часа
hash: 6824e8e194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Беше ми хазяин, още щом го видях нещо ми заговори в него, събрахме се години по-късно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker