Разкажете за ваши хубави спомени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Разкажете за ваши хубави спомени
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3066 пъти
Разкажете за някой хубав ваш спомен, който никога няма да забравите и с усмивка се сещате за него. Нека се разтоварим малко :).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8a65797931
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Денят, когато се роди дъщеричката ни. Доктора каза на съпруга ми да отиде да изпие едно кафе и да се върне. След два часа бях родила и той не очакваше, че толкова бързо ще стане. После дойде да я види и беше много силен момент, който няма да забравя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8a65797931
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Денят, когато се роди дъщеричката ни. Доктора каза на съпруга ми да отиде да изпие едно кафе и да се върне. След два часа бях родила и той не очакваше, че толкова бързо ще стане. После дойде да я види и беше много силен момент, който няма да забравя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 03b5c1b532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Денят, когато се роди дъщеря ми е най-хубавият.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9521a99cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   В 10, 11 и 12 клас бях на общежитие, живеех там защото гимназията беше в далечен град. Особено добре ми беше в 11 клас (2011 година), от там имам много качествени спомени, например - една юнска вечер решихме да си вземем палатки и одеала и да спим в гората. Времето беше много хубаво а гората беше на около 30 минути пеша от общежитието, имаше и езеро наблизо. Един приятел си взе китарата, взехме и нещо за хапване и си направихме огън. Пеене цяла нощ, смях, истории, не спахме и минута... След това сутринта в 05:30 тръгнахме обратно към общежитието и се криехме от пазача да не ни види, че беше забранено през седмицата да се скиташ така вечер. Безгрижно време си беше...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6df79095e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всички празници и хубави моменти прекарани с приятелите ми и семейството ми.
Много са, не мога да разказвам поотделно :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 848a406760
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвкупност от хубави спомени през летата, след като завършвахме училище. Сякаш всяко лято се откриваше един изцяло нов свят. Все нещо ново и интересно се случваше. Хората, разнообразието, любовните трепети, приключенията, целувки, секс, интриги, лъжи, бири, напивания, момичета, компании с много хора, футбол, събирания по кафетата в квартала... Всичко това беше много хубаво и някак си уникално за времето, когато бях тинейджър. Сега го няма, но сега има пак други готини неща, с които трябва да се радваме и да сме благодарни, че сме достигнали до тук да ги изживеем. И тогава, и сега си има/имаше особености и не толкова хубави неща, но без тях не може. Ако нещо хубаво ни се случва, трябва да сме благодарни.


Human

мъж, 27г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e08ccfd914
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Денят, в който за първи път видях мъжа си на живо. Преди това си писахме и говорехме в продължение на 9 месеца. После той дойде в България и никога няма да забравя първата ни прегръдка на летището... Ех, любов, любов.
Следващият открояващ се момент са първите стъпки на дъщеря ни. Няма да забравя как се беше ухилила и колко горда беше със себе си едногодишната пикла :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 04c08b8b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Помня втората среща с приятеля ми (преди толкова много години). Ходихме на Панчарево, там застанахме на язовирната стена и гледахме птичета, които подскачаха по нея до водата. Аз не ги виждах много добре и той ми даде своите очила, застана зад мен и ме прегърна докато ми ги показваше. Беше много мило :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 545d92ab42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Помня като бях малък на село, ...годишен 2004 може би егати кефа лятото ме пратят на село, при баба и дядо няма телефони нищо. Стояхме под ореха говорихме синс един авер, правя циганска баница, половината на него половината на мен и газ авън цяллл ден. Чаках само дъртите да заспят заключваха входната врата ама се катерих на плочата и газ навънка, дали съм се разкарвал и с един лев. Може и без пари, ни документи, ни телефони нищо нищо. Уникално време беше на село, баба направи палачинки спах до 15.00 на обед, ей искам да се върна в онова време, сега не искам , ебаси зомбираната работа, телефони облъчвания, сега не ми харесваа лъжи вируси глупостииииииии
Отиваме сутрента за смески, в съседното село хляб фурна печен, само хляб с сол. Как искам да се върна да си поживея още от него яреме. А сега, бъдещети ни деца мале мале, няма да знаят ни кво е циганска баница, бая неща , само компютри телефони, но няма да го допусна това зомбиране аз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d03a3bcdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   През 95-та година, бях 12 годишен, бях се записал да тренирам футбол, в ДЮШ "Септември", в столичния кв. Разсадника. Стадиона беше пълен с деца, желаещи да се запишат да тренират футбол. Тогава нямаше компютри, мобилни телефони, по-половин ден играехме футбол, в дъжд, в сняг, във виелица, целите мокри подгизнали, оставахме и след тренировка да играем на стадиона. Тогава всяко дете искаше да прилича и да подражава на известен футболист, чийто име споменаваше като играехме, аз тъй като играех "вратар", много исках да приличам на вратаря на "Германия" Адреас Кьопке. Имаше големи личности, като хора, на мен, треньор ми беше Николай Донев, бивш национален вратар, голям футболист и много свестен човек, който освен, че ни тренираше, и ни възпитаваше, как да се държим с хората, кое е добро и е позволено, кое не е редно да се прави. За съжаление, вече няма такива хора, личности, сега всичко е само пошлост и гонене на бързо и лесно печелбарство. Въпреки, че условията бяха лоши, играехме на "сгурия", бяхме щастливи, никой не гледаше материалното, всеки отвиваше да тренира, от любов към спорта и любимата игра, е не с мисълта за някаква евентуална финансова изгода. Това бяха най-хубавите ми спомени, най-хубавите ми години, и сега когато мина по-край стадиона, в мен навяват тези хубави спомени от тези хубави години, които за съжаление няма да се върнат никога...

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f4cb27bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Денят,в който изкарах 91 точки на външното оценяване в седми клас-само аз от двата випуска.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 487814675e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Най-хубавият ми спомен е как откраднахме количка от супер маркет и се возих 3 часа с нея по улиците в Чехия. Друг хубав спомен ми е, когато бяхме със съучениците ми на екскурзия в Турция. Бяхме като семейство и се забавлявахме като отбор. Беше много готино, но и с тях се разделихме, всеки си пое по пътя и сега 10години по-късно много малко от нас подържат връзка един с друг. Друг хубав спомен ми е с първата ми приятелка. Такава любов все още не съм срещал. И не вярвам някога да срещна. Просто се взривихме и беше страхотно. Моментите, когато се прегръщахме, целувахме. Никога няма да ги забравя. А беше преди 13 години. Жените, които съм срещал просто нямат такъв пламък в душата. Едни от най-хубавите ми спомени са в гората, когато сме били със нашите семейни приятели и техните деца. Огъня гореше, къпехме се в реката, накрая спах с едното момиче в едно бунгало, в едно легло, защото нямаше две.. и я напиках :D сега години по-късно в тяхното семейство баща им почина и порасвайки всеки се пръсна по чужбина. С нашето стана същото. Но.. Спомена е жив

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c135a45aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сещам се за моята братовчедка която е от малкото, казвам малкото само за да не кажа единствената, която ме разбира дори без да сме провели разговор.
Не знам дали с усмивка се сещам, понякога, но като си спомням за нея ми е достатъчно и без да се усмихвам, само да приема себе си, че не съм луд, а че просто не съм попаднал все още на точните хора или човек за мен.
Не се срещаме често, през години, но като се сещам за нея, започвам да чувствам мир.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dfe2df5678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Когато за пръв път отидохме заедно с братовчед ми на море, бяхме още на по 10 години и по цял ден си играхме.

Когато целунах за пръв път първата си истинска любов, сякаш времето спря, беше перфектно... Нямаше и 3 месеца връзката, но ми държа топло с години.

Други моменти са едни от многото безгрижни излизания с приятели, скитали из квартала или около плажа, макар и тогава все да съм се тревожел за някоя глупост. Всяко едно притеснение беше напълно излишно от сегашна гледна точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker