Външността се променя непрекъснато - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Външността се променя непрекъснато
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1310 пъти
Този пост няма за цел да обиди някого, това е моето лично мнение и, ако не искате да го чуете си е ваша отговорност да четете. Не нося отговорност:*

Хората инвестират много във външния си вид понякога. Жените искат големи гърди, голямо дупе правят някои от тях, използват много гримове, много мъже се побъркват да си помпат мускулите, да пият добавки, всякакви такива неща. Обикновеният човек те приема повече за важна особа, ако външно си привлекателен. И се чувстваш над другите заради вида си.
Не е задължително нещо лошо, но въпросът е дали е нещо сигурно, на което да се разчита?
Не се ли обиждат много от хората тук за външност и възраст? ! Не се ли чувства всеки вътрешно нещастен, когато по- голяма възраст наближава? Поне повечето хора, които познавам. Медиите са създали едни общества пълни с перфектното, недостижимото, е вече с достатъчно пари можеш да се приближиш, но дали това ще остане завинаги?
Когато инвестираш много във външния си вид, това продължава броени години, но те бързо минават, и ти се разболяваш, и ти остаряваш един ден, и ти се депресираш. Защо?
Защото е лъжа, че здравето зависи най-вече от формата на тялото и храненето. Много известни красавици, които ядат правилно като Селена Гомез и Деми Ловато се разболяха от кофти болести и после телата им се промениха сами. Красавци също. Моята прекрасна младолика йога инструкторка, която е гъвкава много, впечатляващи движения има заболяването на много жени, които не помръдват от стола. Един боди билдър получи сърдечна атака.
Здравето зависи най-вече от мисленето и това дали се приемаш какъвто си. Много хора се бъхтят да променят тялото си именно, защото не е достатъчно добро според тях. Те мечтаят просто за одобрението на другите и вниманието. Това е тежката истина. За това и заради стрес хората се разболяват. Мислите ти за самия теб и за живота е това, от което зависи дали ще останеш здрав. Много хора тук се ядосват на другите, на живота, никога не виждат вина в себе си и така хич не е гарантирано, че ще останат здрави. Също, ако са и постоянно стресирани. Искам просто да кажа, че здравето не зависи изобщо от външния вид.
Вселената работи според други закони. Благодарност, служба на другите, и правилно хранене разбира се, но и спокойствие. Формата на тялото не гарантира здраве или щастие. Много мускулести мъже, красиви жени употребяват вещества и са нещастни.
Това ли хората искат? Да ги приемат заради външността? Не означава ли това, че тези хора един ден като се промениш вече няма да държат толкова на теб? Това ли е идеалът за мнението на другите?
Аз искам един ден, когато не съм толкова млада да имам просто ръката на някого, който да ме държи. И то заради самата мен. Външността постоянно се променя, да се намерят но здрави, свестни и добри хора не е лесно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 979d2ccd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Гледаш избирателно на нещата.
Важно е мисленето, да така е. Много хора тренират не за здраве, а за визия - да така е. Че има хора в форма със заболявания - има ги. Че много от фитнес маняците ползват химия за да изглеждат добре и си скапват здравето - така е.
Ама това са извадки. Хората, които тренират естествено и сериозно винаги ще бъдат по-здрави от хората, които не го правят. Добрата визия помага и за мисленето - ако си дебел кит никога няма да се харесваш и ще изпаднеш в депресия. Най-много да си обясняваш как хубавото тяло нямало значение и трябва да се приемаме каквито сме. Тоест хубавото тяло ти дава самочувствие, което ти помага в другите сфери на живота, отношенията и т. н.
Така че да, не бъди като онези, които описваш, бъди като другите, които тренират сериозно и качествено.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e83502eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Всичко е до човек. Някои "остарвяат" като катедрали и с годините се разхубавяват. Други грохват изведнъж. И здравословния живот не е гаранция за нищо. Моя съседка, която си ходи на фитнес през ден - два получи инсулт. Нито пуши, нито прекалява с алкохол. Но стана, за радост беше малкия дявол и вече е добре. За мен възраста не е фактор за нищо. Много 'дърти" жени слагат в малкия си джоб 19 - 20 годишни пикли. И тепърва ще се наблюдава тази тенденция. Бях в един парк преди 2-3 дни имаше няколко тинейджърки - 14 - 15 годишни, вирнали цигари и енергийни напитки, боядисали косите, намазали мутрите оголили тумбаци и се мислят за много фешън. Върхът беше като започнаха да използват уличните лампи за пилон и да се мятат върху тях От сега приличат на 30 годишни, а след 10 години не знам как ще изглеждат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 29b9632670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наивни разсъждения, има и доза истина в тях-частта с това, че наистина ако имаш супер външен вид не си предпазен от болести и т. н. Така, хората не си правят разкрасителни процедури, не се грижат за външния си вид, защото искат да се харесат на другите хора и заради това, че зависят от тяхното мнение. Поддържаните хоро го правят, защото знаят от личен опит, че красивият и поддържан външен вид означава пари. Винаги ще наемат на работа по-красивия и поддържан при еднакви квалификации на двама кандидати. Красивите хора в една фирма винаги ще се издигнат на по-високи постове от тези, които не се поддържат. Важно е за здравето да спортуваш и ядеш здравословно, дори заради собственото си здраве и благополучие. Не е случайна поговорката здрав дух в здраво тяло. Грижата за себе си е най-важна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 890251ba6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Много ми е интересно как според пишещите тук "ходи на фитнес" е равно на " красиво тяло". Колко народ познавам дето ходят на фитнес и после ядат като прасенца нямаш идея.
3, " грижата за себе" си е много индивидуално нещо. За един може да е спорт, за друг направа на маникюр и слагане на грим, за трети безконечно ходене по всевъзможни процедури и пиене на добавки, за четвърти броене на калории и орторексично хранене, за пети примерно релакс на дивана с книга и чаша хубаво вино.
Всеки от тях се "грижи за себе си", според собствените си виждания за нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f5df6d585c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, предполага се, че затова се ходи на фитнес. Ако тренираш и се храниш правилно ще имаш хубаво тяло. Стига с тоя релативизъм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker