Обичам мъжа си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Обичам мъжа си!
преди: 5 месеца, 19 дни, прочетена 595 пъти
Мили хора,

реших да на пиша този текст, защото според мен този сайт има нужда и от положителни истории. А ние читателите му е хубаво да си припомним, че има и красиви неща, лищени от грозни емоции като злоба и завист. Преди да срещна половинката си, често четох в този сайт и негативните истории не ми повлияха особено добре, съмнявам се, че изповедите за изневери (макар и част от живота на някои), омраза и негативни емоции от единия пол към другия, подкани за насилие (въпреки, че е против правилата на сайта), вдъхват увереност и подпомагат някого. И така, нека да продължа с историята си.

С него се срещнахме късно, и двамата бяхме минали 35. И двамата необвързани. Говорихме много, на всякакви теми и продължаваме да го правим. В началото решихме да сме просто приятели (и двамата стигнахме до този извод), все пак се познавахме едва от няколко седмици и искахме да се опознаем. Отнощението му беше и остава прекрасно. И не, не говоря за подаръци, плащания на не знам си какво и не знам какво още материално. Знам, че за съжаление много българи смятат, че това задържа жената, а то не е така. Та както казвах, отношението му, грижата за мен, малките жестове (всички тези неща са реципрочни, т. е. не само от него към мен, а и от мен към него), общите интереси и еднакви мнения по важни въпроси, всичко това ме накара да го чувствам толкова близък, колкото никой до сега. После дойде първата целувка, първата нощ заедно... Спомени, които че останат завинаги с мен. И до сега сме така щастливи, обичаме се все оче, спорим от време на време. Винаги запазваме уважението един към друг и решаваме важните въпроси заедно. А къщните задължения? Не ги делим, нямаме точно определен ред, в който еди кой си върши дадена задача. Принципът е: имаш време в момента, знаеш, че трябва да се свърши (не зависимо какво е), върши се. И общуването разбира се: говорим за всичко и няма осъждане за абслютно нищо. Такава свобода не съм изпитвала никога.

В заключение: не се отказвайте, търсете човекът, който е правилен за вас, с когото нямате чувството, че правите компромиси със себе си, с когото можете да сте себе си. Тогава всичко става много по лесно, много по-ясно и много по-красиво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 1c7a02b2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Благодаря ти, вдъхна ми надежда, знам че не е мираж любовта, която дава свобода, която не те заробва! Бъдете сплотени и благословени! Слава Богу

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 250523ed76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имайте едно дете и тогава ще видиш дали мъжът ти те обича и е коректен към теб. Много мъже се включват да чистят, обичат да им е подредено и са педантични, но лично към жените си нямат чувство за любов. Любов и подкрепа ще видиш дали имаш от дадения мъж към теб само ако му родиш дете и остане с любов, грижа и внимание към теб дори след детето. Защото на повечето мъже уж цветя и рози преди детето, после тормозят жените си. Това е истината. Любов? В много малко случаи. В лесното всеки бърка, че подреденото е любов.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: ebad9147b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъж да чисти не е окей, това са задължения на жената, мъжът е да задоволява жената добре, достатъчно е, за да има хармония в отношенията, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 068836479a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1: много се радвам. Стискам палци и при теб да се получи.

2: а защо си мислиш, че нямаме? Не само дете ами и куче имаме.

3: тогава си намери такава жена, щом те прави щастлив (ако не си намерил вече). Никой не е длъжен да има същите стандарти като мен и партньора ми.

Автор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker