Една голяма любов или поредният тъпанар - част 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Една голяма любов или поредният тъпанар - част 2
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 14843 пъти
Линк към първа част:

http://spodeli.net/4/story-36668.html

Една голяма любов или поредният тъпанар

част2

И така.. оправдания след оправдания.. закъснения след закъснения. Преди, когато бях гаден с нея (не, че тя не беше) един вид аз командвах. Ставаше на моето независимо дали съм прав или не. Тя мълчи стиска зъби и търпи.

Но след като бях до нейното училище. След като аз направих стъпката да се съберем тя се промени. От гадник и използвач аз станах този, който търпеше и си мълчеше. От страх да не я изгубя пак...И тя това го виждаше и започна да се ебава с мен. Закъснения, оправдания, скандали.. Много се ядосвах, но нямаше какво да направя от страх да не я изгубя. Нямах приятели. Нямах си никого. Тогава тя ми беше светлинката в живота. Мина малко време и закъсненията намаляха. Не спряха, но видимо намаляха. Като, че ли по-добре беше.

Но...

Мина пак известно време и пак започнаха. Нямаше я по цял ден. Излизаше с други хора. Заменяше ме един вид. А аз с приятели не излизах стоях си вкъщи и си я чаках, докато тя си пиеше биричката с нейната приятелка. Или поне така казваше, че прави. Господ знае само къде е била и какви ги е вършела.

Не мина много време и тя се сприятели отново с едни хора, с които преди време имаше проблеми. Аз се ядосвах. Дразнех се от това, че тя се разбираше с тези хора да излиза и измеждо другото с мен от време на време се разбираше. В смисъл "разбрала съм се с еди кой си" "АКО ИСКАШ ЕЛА И ТИ". А преди нямаше ден, в който да не сме заедно и ако исках да се прибираме по-рано тя ми се сърдеше. Или ако исках да се видим по-късно...

Не харесвах тези хора макар, че с тях не бях скаран, но се водехме "приятели". Много се ядосвах от тези номера номера и един ден, когато тя беше закъсняла за наша среща получих СМС, че си е у тях и се оправяла да излиза. Каза ми къде и в колко да се видим (в кое заведение има уговорка с приятелите и). Отидох до тях. Карахме се много имаше и убиди и какво ли не. Реших да си тръгна с думите "не ме занимавай повече", което от нейна страна последва с точните думи "начукай го на майка си педал". Докато преди винаги тя идваше да се оправим. Винаги, когато сме вдигали скандали тя е била мила с мен с идеата да спра. Абсолютно винаги.. почти де... Тя оправяше нещата аз бях непукист, но преди... :)

Видях, че вече не и пука чак толкова и се замислих дали няма друг. Поразпитах ... нямаше уж..

Прибрах се пак... плачех.. то беше ясно, че това е раздяла отново. Нерви.. пусках си филми да гледам - тъпотия.. играех игри - тъпотия.

Беше ужасна скука. Само ТЯ ми беше единствената мисъл в главата.

Минаха няколко дни и на мен ми беше отвратително. Нито на училище ми се ходеше нито ми се ставаше. Нито ми се ядеше. Нищо!

След четвъртия - петия ден след раздялата ми писа по Facebook. -Дъра бъра... какъв човек си. Как може да постъпиш така с мен. -Всяка вечер във всеки по-късен час аз бях с нагласата, че моето момче ще дойде до нас. Ще ме прегърне. Ще съм щастлива. Къде беше през тези дни?

А аз..

Отвръщах с думите, че тя е виновната. Тя ме отблъскваше. Тя излизаше да си пие биричките с приятелите и. И игнорираше поканите ми за излизания или ме канеше сред нейните приятели без да ме пита искам ли не искам ли...

И затова последваха тези скандали.

Както и да е... Каза ми да отида до тях. Отидох до тях. Отблъскваше ме. Дразнеше ме. Беше надменна. Още си мислеше, че контролира всичко, но аз реших да си отида отново и на вратата ми каза да не я занимавам повече никога. Да я забравя.

Тръгнах.. и си помислих. Защо пък да прецаквам това, което обичам. Върнах се. Натиснах я. Последваха целувки. Гушкане. Беше ми много хубаво на душичката.

Тя естествено отвръщаше...

Малко... след това се досещате... имаше секс. И не. Въпросът не беше, че я ч*ках, а някакси сексът нямаше значение в тези моменти. Думи няма за описване какво е след такива тревоги да видиш и усетиш любимият си човек. А аз я усещах доста силно. Сексът не беше хич от значение в този момент, а просто се чувствах щастлив, че пак съм с моето момиче, че я докосвам, целувам, дори само, че я виждах ми беше хубаво. Пролича си, че на нея също и беше хубаво, и че е щастлива, но на моменти виждах в лицето и болка. Знаете как тъжното момиче се познава... Е имаше такива моменти. После пак се поскарахме малко, но се разбрахме следобеда да излезем.

Всичко мина гладко...

Следващите дни също минаваха добре. Беше ми много хубаво с нея. Бях истински щастлив. Убедих се, че по-хубаво от това НЯМА!

Мина малко време... и тя пак започна с такива малки номерца, но с разговори и уговорки лека полека спря. С исключение на едно парти на класа за края на годината, на което не исках да ходи. Казах и, че аз няма да отида да празнувам с моя клас, защото искам да съм с нея. Не ми пукаше. Исках си момичето. Не исках караници, не исках скандали. Исках си нея... Не исках да ходи, защото щеше да е вечерта. Не си спомням точно, но нямаше да са само нейния клас. Младите сега като ходят по такива места пият, правят глупости. За тази дълга връзка тя не се беше напивала нито един път. Или ако се напиваше беше в рамките на норманлното, и то ако пиеше ВИНАГИ беше в мое присъствие. А не можех да си представя вечерта тя да пие и да е сред много момчета. Не става въпрос, че щеше да прави нещо зад гърба ми, а затова, че ще има закачки, подсвирквания и тн. Не исках това да става.

Денят преди края на учебната година се разбра, че няма да има парти, дори и да има нямало да ходи. Не искала. То и без това много хора и казаха да оцени жеста ми и да сме си само двамата.

Е излезнахме, когато си взехме бележниците се разходихме по центъра. Заведох я на едно от скъпите заведения. Всичко беше ОК.

Бяхме много щастливи.

Не след дълго пък тя спря да излиза с всякакви приятели. Прекрати всякакви отношения ако мога така да се изразя. Или по-скоро, не че ги прекрати, а спря да се разбира да излиза с тях. По-скоро ТЕ идваха от време на време с НАС. Не аз при тях, както беше преди.

Нещата след известно време се изгладиха...

Лятото дойде. Стояхме от сутрин до вечер заедно. Беше много хубаво. Някои път сме излизали и късно през ноща да се разхождаме навън. Тяхните ми имаха доверие. Имах години и бяхме наблизо. За какво да се притесняват. Сега като се сетя беше прекрасно.

По-хубава връзка не съм имал.

През лятото пак имаше караници, но бяха по-малко. Нещата бяха по-добре. Сексът си беше много хубав. Не, защото е секс, а защото, когато е с човек, който обичаш е много по-хубаво и красиво от някакво си клатене.

Излиахме по ресторанти (е не всеки ден, не много скъпи), и си прекарвахме добре. Радвахме се един на друг.

Имаше и доста брутални скандали, но любовта надделяваше. За тях не искам да говоря :).

Имаше и случей, в които нямах никакви пари, а тя имаше повечко и си признавам, че тя е плащала сметките :Д:Д. Срам ме е, но не ме е страх да си го призная. И пред приятели съм го казвал, но в таква в връзка се имате като едно цяло с този човек и не правят впечатление подобни случей. Да.. гадно ми е, но по-нататък аз като имам аз я водя на разни места и така се допълваме. То това е всъщност една връзка според мен.

Лятото на 2011-та го запомних и с пътуванията си извън България. Ходех на разни екзотични места. Не искам да ги споделям, защото ще ме упрекнете, че се правя на богаташче, а не искам. Ексурзиите ми бяха подарък от майка ми и баща ми за разни празници и рожденни дни, които бяха с пари събирани през цялата година или на празници. Беше много кофти, че ме няма до нея. Личеше и. Приятели ми разказваха, че като излизали с нея на по кафенце някъде в квартала всички си говорели разни неща, а тя замислено гледала наши снимки на телефона.

Та ме нямаше около 2, 3 седмици от екскурзии и почивки.

Както по нашето Черноморие, така и по другите морски куроти извън България има забавления. Виенски колела, стрелбища, блъскащи колички, Аркадни машини с жетони и наред с тях има и по някоя компютърна зала.

Ходех от време на време и си писахме по интернет. Поддържахме връзка. По начинана на писане и думите си личеше, че и липсвам.

Това ме правеше много щастлив.

След връщането ми директно отивах на същата вечер скапан от пътуването до тях с "куп" скромни подаръчета и сувенири купени оттук и там за спомен от онея крайща на Света.

Радваше се много. Бяхме щастливи.

Рожденният и ден го прекарахме само двамата. Беше страхотно.

Беше много хубаво хора... Беше истинско.

Имаше и досадни моменти. Като например това, че не ми вярваше, че искам да си лягам по-рано. Тя си мислеше, че ще я лъжа и ще излизам навънка. И сме седяли до много късно през ноща да си пишем, докато не се убеди сама, че няма да ходя никаде. Не знам защо ми нямаше доверие. С нищо не го бях нарушил. Осъмних се, че, когато някои човек е сторил нещо лошо той така се настройва, че същото нещо може някои друг да го прави към него. Сещате се... например тя ми изневерява и си мисли, че и аз съм искал да го направя. Това момичетата доста ги издава.

Ее...

Е не чак пък да ме бяха оставили приятели ми, но те знаеха, че съм с нея и не ме търсеха за излизане. Много купони, пиене и имацки съм отказал зад гърба и. С идеата да запазя връзката. Да не я разочаровам.

Аз обаче си поддържах връзка с някои хора и си пишехме често. Я в скайп, я се чувахме по телефона. Исках да излизаме, но всеки път, когато и казвах, че ще излизам с приятели. Тя идваше до нас и се карахме и ме удряше много лошо. Беше гадничко.

Като цяло лятото не излизах с пряители.. прекарах го с нея.

Дойде и Септември месец. Започнхме училище. Всичко си беше ОК. Тя се скара с нейната приятелка, с която пиеше бира и се размотаваше в края на миналата учебна година. Не знам защо се скараха. Цяло лято не излезнаха нито един път. Питах защо така... все си били писали.. чатове.. разговори по телефона, а така и така не се видяха...и не разбрах защо се скараха. То и без това онова момиче беше отвратително, да не кажа к*рва. Да де тя всъщност точно такава си беше. Имаше доказателства затова, и не исках моето момиче да излиза с боклуци.

Предполагам ме разбирате.

Мойта усъзна какъв човек е приятелката и, но започна да сяда на един чин в класа с друго момиче. Започнаха след училище да пият кафе. Този път нямаше закъснения и всичко беше наред. Дори бяхме след време и на рожден ден на това момиче. Беше много хубаво всички ни харесваха.

През есента от време на време имаше скандали и започнах да се чудя за какво съм с нея. Какво правя с нея? Правим все едно и също. От училище вкъщи... секс... хапнем по нещо и след това навън в някое заведение се забием. И това всеки ден.

Появи се едно момче, което започна да я харесва се намърда при нея под предтекста, че я обичал много, но само като приятели, като сестра. Знаете момичетата на 16,17 години какви са глупави и се връзват на подобни приказки.

Времето си минаваше и аз хич не одобравях това приятелство.

През няколкото месеца на есента се карахме. Пак тя ми вървеше след задника. Разплаквал съм я за има-няма нищо. Както и тя мен...

Имало е случей, в които се е стигало до бой... тя беше много емоционална. Не можеше да се сдържа. В смисъл, че почти нямаше скандал без да последва някакво бутане от нейна страна. В скандалите така се получаваше, че е трябвало да се защитавам. И аз като момче не си знам силата и я засиля на леглото, но те не са като нас. Падала е лошо. Плакала е, но всичко е резултат от нейните действия. Аз не съм започвал с шамари или блъскане както започваше тя винаги. Но с уговорки, целувки се оправяхме.

С времето усъзнах, че вече не изпитвам нищо, беше ми умръзнала. Сексът с нея беше едно тъпо клатене. Тя постоянно искаше а аз не. Аз не исках, защото ми беше умръзнала. Не я обичах вече. Или поне така си въобразявах.

Есента беше скучна. Секс, вкъщи, даскало, кафе... секс, вкъщи, даскало, кафе...

Често съм казвал сред приятели "оф не я искам, сексът не е същият, не я обичам, искам да я скъсам, няма ли да се промени това ежедневие".. ей такива. Та аз дори и не можех да я скъсам.

Имало е случей, в които тя беше много вманиачена в мен. Лъжел съм я по Скайп, че излизам и си го изклювчвах, докато навън вали и гърми а момичето отвън дошла и ме чака на дъжда да се прибера. Е съжалих я прибрах я вкъщи. После си я изпратих до тях и се оправихме след пореееедният скадал.

Вече беше късна есен...

Сиво ежедневие...

Скандали, секс, вкъщи по цял ден след училище, целувки... излиане от време навреме...

Сега ще кажете е как така секс и скандали. Е така. Имало е моменти, в които сме се карали жестоко. Тя ме удря. Сдобряваме се. Разбираме се да не се заяждаме повече и после следва... хм :)... ясно ви е :Д

Дойде Декември...

Една неделя започнахме от нищото да се заяждаме. Да си говорим инатливо. Скарахме се. Скандали. Прибрахме се. Аз се направих необвръзан във Facebook и тя също. Правех се на интересен.

Очаквах, че ще пита нещо..."защо.."как така".. Пак ми беше гадно горе-доло седмица. Пак плаках. Пак нерви и двамата си държахме на ината. Нито аз и звъня, нито тя на мен.

Спомням си тя си беше забравила една вещ вкъщи дни преди да скъсаме. Отидох до тях да я занеса, но главната цел, както се досещате беше да я видя. Така и стана. Видяхме се за малко. Пак се прегръщахме на вратата, целувахме се и ясно беше, че сме заедно ОТНОВО.

Мина известно време. Пак бяхме заедно на Нова Година отново бяхме щастливи, но тя

ПАК...

с нейните приятели започна да си излиза.

Тези момче и момиче, за които ви казах, че през есента са станали "големи" приятели.

Аз стоях като глупак вкъщи. Беше ми много кофти. Плачех. Аз преди време не можех да излизам с приятели и не го правех.

Скъсахме... и това беше всичко между нас завинаги...

И все пак дни след раздялата с момичето се виждахме у нас. Имаше и секс. Сега като се сетя тя идваше само заради това. А аз тогава усазнах, че я обичам истински. Хората като казват, че като изгубиш нещо чак тогава го оценяш това определение си е точно за мен. Бях ПЪЛЕН глупак в нашата връзка. И съм се гаврел с нея, и съм я удрял, и какво ли не. Е на това момиче и писна, умръзна и да я разплаквам. Усазна, че, за да живее нормално хич не и трябвам. Нейните приятелите я оцениха много повече. Дори и лъжливо с разни глупости.

Е ясно беше, че си има още някакви чувства към мен. Малки може би, но много малки. Все пак съм и првъият в леглото и първата любов.

Приятелите и я отделиха от мен. Те ми я взеха. Винаги, когато сме се карали сме се събирали. Нямаше никой между нас. А тя не усъзна, че едни боклуци я отделиха от мен. Всеки път като се карахме тя ходеше при тях вече.. не при мен.

Питах дали ме обича,дали има чувства, дали иска пак да сме заедно все ми казваше с пренебрежение "мии да"... едно такова никакво. В последствие приближени до нея момичета ми казаха, че са я питали дали искала да е с мен, а тя отвърнала, че се чувства по-добре от всякога. И вярвах в това де. Личеше и.

Хора, които се явяваха наблюдатели на всичко ми казваха какво се случва. Казала, че не ме обича вече... и така.

Всеки ден хубавото момиче била с усмивка.

Пропуснах да кажа, че тя е много красива. Много много красива. Не защото я обичах, а защото наистина е много красива. ДА. Когато се влюби в мен преди няколко години си беше грозничка МАЛКО, но се разхубави. Стана супер готиното момиче със супер уникалната визия...

И така...след раздялата...

С нея всеки секс беше една нова надежда за мен. Всеки чат с нея след раздялата беше едно ново начало за мен. Винаги се надявах, че след като си лягаме нещо ще се промени, но тя ме използваше само за секс. Или по-скоро използваше това, че я обичам. И ми каза, че е по-добре да си задоволява нуждите с мен, защото съм я обичал все още и така било по-добре вместо да спи с други... НО.. аз бях глупакът. Аз плачех този път... аз бях плахото момче самотно, нямащо си НИКОГО.

През определени периоди от време след раздялата се карахме. Обиждахме се по телефона. Аз... аз всяка вечер плаках за нея. Абсолютно всяка. Имало е случей, в които с часове. Заклевам се. За онова време по-важно нещо от нея аз нямах. Тя ме правеше човекът, който поглеждам в огледалото всяка сутрин.

Първият месец и нещо не ядох, не спах. Стоях си на компютъра от сутрин до вечер като глупак. Слушах тъжни песни и плачех. Мислейки си... ами сега ако момичето ми е с друг, ами ако я докосва. Ако това прекрасно за мен тяло е в ръцете на някои друг...

Е такива си ги мислех.

Да я забравя...? Нямаше такава възможност. Такова нещо като разсейване от нея НЕ съществуваше. Но си живях с болката и сълзите. Но какво да правя... нямах избор.

С която и друга да се занимавах нямаше голям смисъл. Не беше същото както с нея...

Не след дълго...

Започнах пак да тренирам, но много по-усилено... с идеата да се разсеям от мъката. Започнах да ям повече млечни, месни продукти и плодове. Исках да си възвърна малко от малко това, което загубих от нервите, които ми отидоха подир девойката.

Тренирах... Стоях си вкъщи... от време на време излизах навънка с приятели. Те всички разбраха за раздялата. Всеки беше с някаква нагласа, че ще бъдем заедно винаги. Както и да е...

Така в продължение на ... и аз не знам колко време.

И когато се разсейвах и я забравях тя ми звънеше да се виждаме да излизаме. На въпроса ми ЗАЩО. Тя отвръщаше с отговора да си останем приятели. По-добре било. Но реално ако си останеш приятел с такава любов винаги ще имаш задни мисли. Няма как да си приятел с такова момиче, което си обичал или още обичаш. НЕ МОЖЕ.

Излизахме известно време с разни общи приятели, които също ми звъняха. Виждахме се няколко месеца и си спомням как веднъж сгафих в една ситуация и с нея отново се скарахме.

И с пряителсвтото ни се свърши. Всички пъти, когато с компаниите се събирахме аз и тя не си обръщахме внимание. Винаги се заяждах. Дразнех се. Тя излизаше с други момчета и разбирах за това.

Лека полека... се отдели. Започна да излиза другаде и не я виждах с месеци.

Така и така животът ми..

Започна да си тече по-нормално. Не плачех за нея толкова. Сещах се, но малко. Беше ми по-леко. Намерих си и друго момиче, с което пак нищо, не стана, но този път не го взех присърце, защото аз бях добрия. Този път се държах готино.

Тя не го оцени и я махнах...

Така въпросното момиче, с което имахме връзка няколко години не я бях виждал повече от 7,8 месеца..

До ДНЕС, когато с един приятел я засякохме. Отиваше на някъде с нейни приятели...

Спогледахме се и се подминахме. Нишо не ми трепна. Усетих безразличието. Вътрешно си казах не ми пука.

И сега изводът ми

НЕ, ЧЕ НЕ СЪМ Я ОБИЧАЛ, НЕ ЧЕ МИ Е ОМРЪЗНАЛА, НЕ ЧЕ НЕ СЪМ ИСКАЛ СЕКС С НЕЯ, а просто я приемах за даденост. Несериозно.

Всичко се връща !!!

Молба или който както иска да го приеме, но на пичовете, които четат тази история ще кажа...

Момчета оценявайте момичетата, които САМО ЧУКАТЕ и използвате, а те се късат от рев за вас. Историята ми е за пример как НЕ трябва да се държи едно момче/мъж с едно момиче/жена. Щом тя плаче за вас и ви търси значи ви обича. Сега като се сетя се радвам, че имах такава връзка. Не може да се опише колко е хубаво да си с човека, който обичаш. И е много кофти ако сте/били като мен да оцените момиче след раздялата. Не правете моята грешка.

Плаках страшно много. С месеци. Всяка вечер. Всичко ми напомняше за нея. Нямаше измъкване.

Лекарството против такива неща е НЕ Е ОТМЪЩЕНИЕ. Или да се опитвате да я скарвате с приятелите и, или бъдещото гадже.

Продължаваш напред и това е...

Истината е, че това с 1,2 години по-малко от мен момиче ме промени адски много.

Научих се да оценям дори и усмивката на момичето, с което се заигравам или харесвам. Всичко оценям. Научих се, но се замислете на кого му беше нужно да се стигне до такива препятствия и проблеми, за да ми дойде акъла.

Не правете мойте грешки ;). Боли МНОГО.

Жената, която ви обича може да ви бъде най-скъпоценното нещо в живота. Казвам ви го от опит. А ако се ебавате с нея, както правех аз ще имате най-лошите и от най-лошите кошмари, но на яве ;)

Малко се просълзявах на моменти, но... това е.

Пак искам да кажа, че всичко е истина и в края на крайщата си платих :).

Всичко разказано до момента се случи в рамките на няколко години...

//

И сега честно казано искам момиче, което пак така да ме обича и желае. Мислите ли, че пак ще срещна такова? Мислите ли, че сега като съм по-добър и със сегашното ми по-добро държание ще имам такава връзка? Ще има ли момиче, което да ме оцени?

Аз го искам. И съм готов да дам всичко от себе си. И ще го направя.

Вече можете да оставите коментар и да кажете какво мислите :).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 78f82e4949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успех

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 31f4dede28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано повече хора си вземат поука..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b11287a423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Готино.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8482346862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, дано повече хора, независимо мъже или жени, осъзнаят колко е важно да цениш човека до себе си и да бъдеш човек.
Аз самата съм преживяла такава връзка, с човек, с който отначало аз приемах за даденост, после той мен, разбихме си сърцата, но аз го желаех тогава.. сама си го причиних.
Това бяха тинейджърските ми глупости..
В момента съм на 21 и точно след бала си срещнах своята любов..
Срещнеш ли сродната си душа, разбираш че всички неща които си преживял с предните хора са били неща, от които е трябвало да се поучим, за да видим това което е за нас.
От няколко месеца живея с моя приятел, безкрайно го обичам и не мога да си представя дали ще преживея раздялата ни, ако се наложи.
С него няма караници, няма проблеми, има само хармония..

Не се отчайвай, ще срещнеш човека който е за теб, или може би вече си, но не го разпознаваш като такъв :)

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 56a500eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Автора

Благодаря. Е не бих казал, че съм отчаян. Дори твърдя, че пак ми е хубаво. Макар и без секс, без момиче до себе си пак се чувствам добре, но искам някои, който наистина ме разбира и ми влиза в положение. Защото ми се е случвало с това момиче някоя мацка да ме гледа... и само заради няколко погледа мойта да иска да отиде да се заяжда.

Имам предвид, че беше много вманиячена в мен и ме обичаше истински. Но аз бях глупак и прецаках всичко.

Осъзнах колко много я обичам, след като вече всичко в нея си беше отишло.

И сега... съм самичък. Радвам се на живота, и на хобито ми, което ме прави щастлив всеки един ден и си го развивам. И съм добре :).

Надявам се да срещна подходящият човек.

Не знам защо ви го споделих, но исках да излезе от мен.

Не искам да преовеличавам, но малко сбито ви го предадох. Имаше стотици хиляди случей на гняв, болка, любов, хубави преживявания и тн. и тн. :). Но част от нещата си ги запазих за мен, въпреки всичко :).

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6c92499213
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Прочетох тази част, както и първата и единственото което мога да ти кажа, че нито ти си узрял за сериозни чувства, нито тя. Любовта и споделянето не е това кой първи ще си покаже ината, любовта е всичко онова което си казват хората когато са заедно, онова което казваш никога не трябва да бъде със страх как ще реагира другия. Вие с това момиче просто не сте видели нищо от живота. А и мисля, че нито ти, нито тя сте искали "сериозна" връзка. Тя се и играла с теб, ти с нея и това е. Споделяли сте някакво време заедно, правили сте секс и това, а се иска много повече. Добре е поне, че тя сега си живее нейния живот, а ти твоя. След време ще разбереш какви грешки си правил, повярвай ми! Живота е най-големия учител!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 56a500eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора

Номер6.

Разбрах си грешките. Толкова пъти, когато съм плакал за нея и изобщо за подобни неща си дадох сметка :).

Наистина се поправих и искам да бъда щастлив.

Това, че във връзката ми е имало доста неприятни моменти не означава, че всички са били такива. Имаше си щастливите моменти, но ДА. Играхме си един с друг... наранихме се... и нищо от това нямаше смисъл. Но аз не веднъж говорих с нея...

Както и да е... :).

Сега съм добре и съм готов за нова връзка... пък.. нататък каквото стане. Времето ще си покаже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 101ceb9708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спокойно, авторе, това е житейския опит. Разбира се, че ще срещнеш момиче... А може и не само едно :) Ще имаш много други ситуации, които не си и помислял, че ще ти се случат. И никога не е късно, повярвай ми. Емоциите и влюбванията не са само на 16-17 години. Въпреки, че аз на тази възраст изживях най-голямата си любов и мислех, че никога отново няма да обичам така, 10 години по-късно, когато бях забравила дори какво е да си влюбен, изживях най-силните чувства в живота си, които дори не съм предполагала, че са съществували... А през тези 10 години какви ли не истории е имало ;) Тъй че живей си живота и не съжалявай за нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ecc5ae2fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ех, всички много хубаво си коментирате, а аз, който съм преполовил активния си живот, не съм изпитал и частица от това, което другите на моята възраст са

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 645f8c6950
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
Прочетох историята ти.
Аз съм момиче, по-малка съм от теб с няколко години, но имах подобна връзка и страшно много страдах, но я изживях донякъде. Радвам, се че са останали още хора, които могат да си признаят грешките без да се оправдават.
Живота ще те срещне с други момичета, не се отчайвай. Но това не означава, че трябва да търсиш момичето под дърво и камък, самия живот ще те срещне с нея. Както обичам да казвам за всеки влак си има пътници. Не знам доколко си се променил, но това което си направил с нея отначало не е никак хубаво и малко са момичетата, които ще изтърпят подобни ситуации.
И все пак аз съм 100% сигурна, че ти не си я забравил напълно. Истинската любов не се забравя, тя остава следа за цял живот, желание и спомени. Всичко, което е след нея ще е преходно, докато не срещнеш другата любов.
Жалко, е че в днешно време има много малко истински хора и когато намериш истинско момиче не го изпускай.
Предполагам си пораснал от всичкото преживяно с нея, станал си по сериозен и не приемаш всичко като даденост и секс, но това не означава, че трябва да оставяш да ти се качват на главата.
Пожелавам ти успех и се надявам след всичките мъки да имаш нещо по-добро до себе си и да не се държиш като непукист, използвач и т. нат.
Мериам^^

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6de68c92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разплаках се, четейки историята ти. Истинска е и това, което сте преживeли и двамата е било много силно, любов от най-хубавата. Научил си много ценен урок - да цениш това, което имаш, а мога да ти кажа, че той е един от най-важните в живота.
Искрено се надявам, човекът или поредният тъпанар, когото обичам да осъзнае това, което ти си осъзнал.
Един съвет: следващия път по-добре напиши "омръзнал" :D

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a42ee476e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Изчетох всичко и разбирам, че си разбрал грешките си. Наистина се надявам да се съберете, защото не ми се иска една такава голяма любов (толкова години заедно), да угасва. И мисля, че с времето е възможно това да стане, ако си дадете малко време и ако в последствие поговорите отново и й обясниш как си с държал от самото начало и че въпреки всичко държиш на нея. Но най-важното е да изпълняваш обещанията си към нея и повече да не я тормозиш, да няма караници, да не се биете и т. н. Не бива да приключва нещо толкова истинско, дори на мен ще ми е мъчно, въпреки че не ви познавам... Успех! Горе главата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 56a500eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Автора

Е не, че се отчайвам просто... вие, които сте имали такава любов и такива връзки знаете как е... като си имал такава голяма любов и си бил щастлив и си свикнал с това нещо след време като си отиде от теб е много кофти. ТИ просто си свикнал да си с него/нея толкова много време. Боли те душата направо.

А сега в момента наистина си живея живота. Занимавам се с това, което ме прави щастлив, тренирам, обичам си заниманията, и наскоро в интерес на истината изскочи едно момиче буквално от никъде. Уж потръгна с нея, но само така съм си мислел. Скъса ме, но предвид това, което преживях с въпросното момиче от темата.. сега нищо не ми стана. Приех го с усмивка. Сетих се за вашите думи, че ще имам не само 1, 2 случея за напред, и да не се отчайвам.

Приех раздялата с усмивка. Е беше ми малко кофти, но си казах, че няма смисъл да се измъчвам.

Номер 12. Наистина беше истинска. Ако трябва да съм честен по-хубава връзка аз нямам. Сега като се замисля това, че съм имал връзки с по-красиви момичета въобще не е от значение. Важен е човекът и това какво прави той за тебе. Какво жертва, за да е с тебе. Тя правеше страшно много неща и жертваше почти всичко. Само и само всичко да е наред, но аз не веднъж съм оплесквал нещата и съм си мислел, че ще ме гони вечно... Е не... често казано сега ме е яд, че съм бил такъв идиот. Но живота учи :). И да. Наистина се научих да оценявам всичко, което едно момиче дава и прави за мен. Иначе благодаря и за съвета ти :d...

Номер 13. Няма как да се съберем човече. Съдбата (ако има такава) ни раздели. Ако ще и по 200 години да живеем занапред повече никога няма как да сме заедно. То според мен и не трябва де, защото любовта е угаснала вече. Дори ида се съберем, което според мен не е редно няма никога да е както преди. Отношенията ни може би стана ясно от темата, че са прекратени отдавна. За последните може би 7, 8 месеца съм я виждал няколко пъти. Веднъж през април може би... след това по средата на лятото горе - доло последно преди около месец може би.. аз споделих по-горе. Беше мисля, че ноември по някое време и се спогледахме и подминахме. Тя беше с някакви приятели. И това нещо приятел отдавна е приключило. Няма как да сме заедно... аз дори не искам. Тя се промени страшно много и не е моето момиче. Радвам се, че го взимаш присърце и си правиш труда да ми пишеш и помагаш. Аз съм добре. Няма какво да го взимаш навътре. Вече и двата с нея си следваше живота си и си го живеем. Аз не мисля, ами вече знам, че занапред ще излезе нещо и ще има момиче, което да ме оцени, което и аз да оценя.

Благодаря на всички, които писаха и дадоха съвети :).

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1ff336d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Момче, никога не се знае- там където е горяло пак може да се разгори, но ТИ ЖЕЛАЯ само Една любов, Но истинска, Взаимна! Желая ти успех с учене, кариера, безнес и най- вече Късмет във всички направления! Съвет няма да ти давам- ти си отчел грешките си. Успех и Късмет!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d434b895f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей, аз съм момиче на 18г. Не мога да повярвам, че прочетох всичкото това, честно казано. Но те разбирам. Разбирам и момичето. Аз от 3 месеца всяка вечер плача с часове за 1 момче, което не съм наранила, обичам го страшно много, но просто той не може да ме оцени. Другият неприятен момент е, че има други 2-ма, които са влюбени в мен и аз ги разбирам, но си искам мойто момче! Някаква доста неприятна верига се получи. Факт е, че доста си поревах на твоята история. И то на щастливите моменти. Ти си прекрасен човек, а всичко, което не си направил като хората, са си от възрастта. За да се развиваш трябва да грешиш. От мен да го знаеш :))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6cfc941c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Прекрасна изповед! Торогна ме до сълзи! Жалко, че нещо толкова красиво е трябвало да свърши така... Желая успех и на двамата! По отделно или заедно, все едно... Но да сте щастливи и да цените любимия човек! Личи се, че си свястно момче, жената, която те оцени ще бъде късметлийка! Благодаря, че писа! Много вълнуващо е да го прочете човек... След време, включи се пак, кажи как са нещата при теб, взехме те присърце!

B. M.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 89130b3d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Колко интересно - вие все така си продължавате да правите секс с кафе, и нищо друго от цялата смърт и отвращение да не ви интересува - като едни болни хора - нима не виждате пълните болници, лудниците, войните, кланиците, смъртта? !

Не виждате ли всичките свои победени как се измъчват, как мизерстват? !

Какво ще постигнете?
Изпитвали били любов - та вие сте като едни Lupus в човешки тела - още и още. Вие сте одомашени, опитомени.

Та вие просто искате да съществувате в някакво пространство на победа, сила и енергия, яснота и виждане, като заплащате за това със животите на купища животни и народ!
Знаете ли, че сте садисти?
Изключително неприятно е съществуването на задължителните обучителни държавни учреждения, където вие да направите жалки съдбите на много хора, било в името на вашата любов, чест или каквото сте решили, че е достойно.
Намесата ви e отвратителна и нежелана.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5326d2a7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не ми хареса историята Авторе...
Преди няколко години, когато бях тийн и аз имах подобна връзка. Той беше голямата ми любов или поне тогава си мислих така, не можех да живея без него. Всеки ден се карахме, биехме после секс, мили думи на другия ден пак каране и тн и тн... Един ден се разделихме, бях съкрушена , всеки ден плакане, тъжна музика и тн. Минаха 4 години... видяхме се и правихме секс... след една година се засякохме в една кръчма и пак правихме секс...
Знаеш ли какво разбирам сега, години по късноавторе... Това не е било любов... това беше простоняколко годишна тинейджърска заблуда под влиянието на бошуващите хормони... не се заблуждавай и ти!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 56a500eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Автора

Номер 18

Ти да не си някакъв месия? На колко години си бе... поста ти е супер безсмислен. По тъпата ти логика трябва всеки, който е на средно ниво да мисли за тези, които са в ниско (имам предвид бедни, гладни, болни).

Не е хубаво да са пълни болниците, но какво да се прави. Случва се. Пък и са затова. Да помагат на хората. Няма как 7 милиарда всеки да е наред, жив и здрав ;).. Нормално да има лудници... Войната е най-печелившият начин последните 100 години.

Не ми се прави на нежна душица, защото със сигурност и ти ядеш месо. Ако го ядеш, за да стигне до тебе няма как да не мине преди това през кланица. А по въпроса за смъртта... е... не съм чул някой да я е избегнал ;).

Като се измъчват и мизерстват някои хора какво да направя? К'во ми пука не мене. Като и на мен самият ми е трудно. Едва ли някои щеше пръста да си мръдне за мен. Пък и няма как всички да живеем добре и да сме богати. За да има богати и такива, които живеят добре трябва да има бедни, много бедни и такива на прага :).

Изводът ми е да отидеш да се прегледаш ;)

Номер 19

Като не те кефи не мога да ти помогна. Тука обикновено се постват теми, не за удоволствие, а за помощ, или съвети. Интересно четиво си намери другаде. Никои не те е накарал на сила да я четеш. Нали така. И мен не ме интересуват твоите любовни преживявания ;). Никои не се заблуждава. Въобще не ми пука. Боли ме кво си мислиш. Отдавна не изпитвам нищо. И нямам никаква надежда. Виж кога съм постнал темата, и след това се сети, че става въпрос за преди време.

Това е. Айде стига философи като горните двама, че ми омръзна.

Любовта и чувствата не са наука. Те се изпитват със сърцето.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 214bc28628
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Браво момко, страхотна история и още по-страхотно, че си я споделил! Само за едно не си прав - че любовта не е наука (което си написал в 20-ти коментар). Наука е, но все още не е добре изучена. Но се опитват да я изучават и мисля, че мога да ти дам нещо, на което аз гледам като на рецепта за любов. Открили са го американски психолози след изследване на много двойки с ядреномагнитен резонанс. И така - за да има любов (дори вечна! ) са необходими четири условия:
1. Близост;
2. Откритост (искреност) в комуникацията;
3. Общи интереси и хобита;
4. Чувство за взаимна грижа.
Това е!

Аз лично се опитвам да следвам тези условия. Но засега и аз съм в твоето положение - в процес на търсене на човека, с който да си паснем (по споменатите критерии, на които вярвам защото съвпадат и с моите виждания). Пожелавам ти го и на теб! А ето и препратка към публикацията от където взех “рецептата“ за вечна любов:

http://life. dir. bg/news/-10450318

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 390dae250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз лично се чувствам по същия начин заради изгубената си половинка. Историите ни са подобни, макар в моята аз никога да не съм се 'правил' на моята. По едно време нещата наистина се обръщат, когато момичето усети че е взела превес, скарате ли се сериозно ако ти я потърсиш първи всеки следващ път пак ще те чака ти да я търсиш и умоляваш. Нещата и при мен още преди средата на почти 3-годишната ни връзка се обърнаха така че след всеки скандал аз бях този който се бореше и умоляваше да се съберем, обичах я толкова много и още я обичам. Сега, след 8 месеца от последната ни раздяла (за което се старая изключително много да не се появявам повече в живота и) се видяхме скоро и на нея напълно не и пука за мен.
Иначе си адски прав за много неща и най-вече, че приятели не можем да бъдем с бившите си ако сме преминали през такава любов преди това, задни мисли винаги ще има... и точно това боли най-много, това, че не трябва да имаме какъвто и да е контакт с тях, точно обратното на това което сърцето и душата ни иска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 648f34f9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Автора

Здравейте приятели. Съжалявам за бавните отговори.

Номер 21

По принцип нещата, които избори са верни и съм напълно съгласен с теб, но съм забелязал, че колкото повече се придържаш към тези 3, 4 принципа, толкова повече злоупотребяват с теб. Не знам защо се получава така. А реално това са много ценни неща. Може би става така, защото повечето момичета са неблагодарници. Но и това ще им се върне. В това съм убеден.

Номер 22

Аз се убедих в нещата, които написа в твоя пост. Колкото повече напираш с едно момиче, толкова по-безинтересен и ставаш. И колкото повече компромиси и правиш толкова повече те мачка. Те искат да са смазвани, да са унижавани, и да играят по на някого свирката. Това е...

Свестни момичета вече НЯМА. Или ако има са заети ВСИЧКИТЕ. И вече съм решил абсолютно да престана да се занимавам с тях поне на този етап, защото ми втръсна.

Иначе... момичето, за което пиша го забравих отдавна. Вече не изпитвам нищо и така ми е добре. Миналата година по това време, когато се случваха редица проблеми свързани с нас двамата преживях какво ли не. Колко ли не плаках, и накрая какво... нищо... Та да се занимавам повече с нея - Не мерси!!!

Съвета ми към теб Номер 22 е да не се занимаваш с бившата си... или с която и да било друга бивша, освен ако не си бил преди години с нея. Иначе от сериозна връзка приятелство след това не може да има. От мен да го знаеш. В момента където и да я видя ще пресека на отсрещният тротоар. Ще я подмина... Прави и ти така и живота ти ще стане по-лесен.

Това е от мен засега...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc65bb11f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Аз съм момиче и според мен още я обичаш. ако не беше така нямаше даже да разсъждаваш на кой тротоар е.. Казвам ти го като момиче, което вече не обича първия си мъж наистина.. не го обичам, но ако го видя на улицата, няма и да го забележа даже;) никакъв проблем не би ми било обаче да говоря с него, а мисълта, че сме имали интимни контакти сега направо като кръвосмешение ми изглеежда неестествено! Все едно не съм била аз, а друг човек.. Т. е. влечение към него- нула... но ако се сетя за сегашния си приятел, с който се скарахме преди два дена, , , защо не опиташ все пак да я потърсиш? да опиташ нещо ново да възродиш? Опитайте да сте приятели, измисли нещо ново, интригуващо, за да се разпали това, което е било, но по нов начин... Пиши!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ebf4e20451
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Обичам я, но знам, че никога няма да я погледна и да и го кажа, защото знам, че тя никога не ме е харесвала и няма и да ме хареса а аз толкова много я обичам. Е както и да всичко остава в сърцето все пак Защо падаме? За да се научим как да се изправяме. Pain

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc58259736
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Пич лошо. Много лошо и има още какво да учиш. От моя опит съм научил други уроци
1. Това за което говориш не е любов. Любовта е друго нещо което ти не си изпитвал. Знаеш ли например как се обича дете например твое дете. Когато заобичаш една жена така ела да си поговорим. Това за което ти говориш са някакви сексуални отношения. Някаква изгода но не любов. Когато обичаш истински един човек няма нещо което не можеш да му простиш.
2. Умението да се прави секс няма пряка връзка с външния вид в смисъл може мацката да е най готината и да няма удоволствие с нея в леглото о обратното да е грозна и да те побърка
3. Живее се с душата на човека а не с парите му или красотата му
4. Никога не лъжи и не се бъзикай с жена която те обича щото всичко се връща. В твоя случай може да няма друга любов. А може ти да се влюбиш и с теб да се забавляват.
5. В тези отношения има силен и слаб. И по слабия е този който повече обича другия
6. Там където има много силно привличане после има голям срив
7. Необходима е дисциплина. Когато харесваш някого а той не откликва взимай си капата и си тръгвай. Поплачи си малко но си тръгвай щото ще те използват и правят за смях.
8. Никога не прави неща които не искаш да ти правят на теб.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bd001f8d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторе, какво става сега? Нова връзка? Пак със старото момиче?

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 3d5f07569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ти си я отделил от приятели и познати, и след това искаш да излизаш с твоите приятели. Що за егоизъм? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 3d5f07569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Номер 27, напълно съм съгласна с теб.
Най-вече с това:
1. Това за което говориш не е любов. Любовта е друго нещо което ти не си изпитвал. Знаеш ли например как се обича дете например твое дете. Когато заобичаш една жена така ела да си поговорим. Това за което ти говориш са някакви сеЙййксуални отношения. Някаква изгода но не любов. Когато обичаш истински един човек няма нещо което не можеш да му простиш;
3. Живее се с душата на човека, а не с парите или красотата му.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 214bc28628
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   #27 и #30, големи глупости сте написали! Човек обича винаги с някаква изгода. Дори собственото си дете обича заради собствена изгода. Замислете се малко повече (запитайте се защо го обичате, ама наистина) и ще видите, че е така. Я не се правете на нещо, което не сте! Никой не е.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4ada9677dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31 много си прав, дори и любовта е форма на егоизъм. Искаш любимата ти да е добре защото тогава и ти ще се чустваш добре и т. н. 27 и 30 да любовта към дете е по силна от всички други видове любов, но не четете ли внимателно та те са били деца, 9, 10 клас. Пич може само да се радваш че си изпитвал такива чуства къ някой. СПОМЕНИТЕ ТОПЛЯТ.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 09bd63d3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, шапка ти свалям - историята ти просто ме трогна. Много жалко че така са се получили нещата, но е хубаво че си си взел поука. Късмет в бъдещето :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1c47f00933
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Здравей! Прочетох цялата история и мога да кажа, че аз почти изживях същата с бившия ми приятел. Той не ме ценеше и не разбираше, че правя всичко за него. След раздялата ни бях съкрушена и половин година бях в голяма депресия, докато не се запознах с момче, което мога да кажа че е сродната ми душа. Толкова се разбираме и оценяваме, че не мога да повярвам понякога и се чудя дали това е някакъв прекрасен сън! Пожелавам ти да срещнеш сродната си душа и да не се отчайваш, защото хората са казали : " Ще настъпят хубави дни, за тези които умеят да чакат" ;-)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6d984d9610
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Автора

Номер 34 ти на колко си в момента и каква е горе-долу твоята история :). Сподели малко за себе си, че ми стана интересно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1c47f00933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   В момента съм на 20, връзката ми продължи 3 години ( от които само първите 8 месеца бяха чудесни ). После всичко се превърна в караници, спорове и всичко се разпадаше, но аз въпреки това бях готова да прощавам, да обичам и да искам да съм с този човек макар да не беше за мен. След всеки спор и кавга аз бях готова да направя първата крачка към сдобряването и един ден просто ми писна, защото го видях с едно момиче и повярвайте хора, на никого не пожелавам да вижда човекът когото обича с някой друг. Тогава сякаш всичко в мен се пречупи и бях по отчаяна от всякога. Мога да благодаря само на приятелите ми затова, че бяха тези които ми помогнаха да се изправя и да продължа живота си като млад и пълноценен човек. Радвам се и че си взех поука от грешките, които правех във връзката, сега гледам на нещата по друг начин.

Номер 34 :-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ff14ffa430
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Ах бе миличък, дожаля ми - как може мъжко толкова много да плаче, бе, това като в турски сериал...


А, що се отнася до момичето - според мен раздялата е най-доброто решение в твоя случай. Просто се заблуждаваш, че тя е именно това, което търсиш и искаш в живота си. А и си още много малък за да го разбереш. Дай си време ;) Като пораснеш още малко (още 10 години) ще разбереш, че си нямал нищо общо с нея като характер, мечти, идеали, принципи и т. н. и като си прочетеш историята ще се усмихваш - демек ще си помъдрял. А аз ти гарантирам, че ще се запознаеш с някой, който да си заслужава - а тя не си заслужава, според мен, здравето, което си похарчил за нея.

Ето ти две големи мъдрости, които се надявам да осмислиш:

1. Всяко нещо с времето си.
2. Всичко си има граници.
3. След всеки край идва начало.

;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7adccf2f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До Автора: БРАВО!!

До 27:
Пич, не се излагай с невежеството си. Точно такава е любовта между гаджета, с емоции, секс, условия, изпитвания.. Обичта към децата е друг вид любов, безусловна и без секс. Питай майките и тогава давай акъл! Ти нали нямаш сексуални взаимоотношения с децата си? Капиш?

Овчар

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ba9f772d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Авторе, в момента какво става с теб? Намери ли нова любов?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6d984d9610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Автора

Благодаря за подкрепата на номер 39 :)

А до въпроса на номер 40...

В момента общо взето нищо не се случва с мен... ходя на работа, излизам от време на време, но не се занимавам с момичета вече.. в мисъл, че не ми пука.. писна ми.

Разбирате ли..

Откакто скъсах с въпросното момиче поправих грешките си, споделени в тази история и стана още по-лошо. Започнаха да се държат гадно с мен, да ме отбягват, да ми се правят на интересни, да им омръзвам. Така и не можах да си го обясня, но си намерих работа в началото на лятото и спря да ми пука въобще за каквото и да е. Гледах само на мен да ми е добре, защото имах и добра възможност да обръщам внимание на себе си.. имах си доход изкаран от мен самият, а и много по-добър от джобните, които родителите ми предлагаха до този момент.

И по този начин незнайно как нещата се подобриха, откъм запознанства. Започнах да излизам с няколко момичета, но с тях имах само интимни отношения и нищо повече. От началото на лятото досега имаше около 3, 4 момичета с които излизах често и правехме само секс. Не съм големият женкар. Не съм такъв, на който му се лепят жените, но с две от тях си имахме вземане даване от преди време. И затова интимните ми отношения потръгнаха. А с другите 2 пък се запознах през лятото чрез общи приятели... Колкото повече ги игнорирах толкова повече напираха да се виждаме, да си говорим по телефона и прочие.

А в момента едно от тези момичета, с които си имах вземане даване през лятото ме занимава, но се страхувам, че ако се отдам и влюбя ще ми се стовари двойно...

Страх ми е, не искам отново да ми е гадно и да не знам на кой свят се намирам. Пък и работя с хора като цяло не искам да съм като сопол и да излъчвам негативизъм.

Така ми е добре. Съжалявам ако съм бил груб или се изфуквам, но така ми е гот на душичката и не ми пука и за напред. Омръзна ми да бъда мачкан. Колкото по-добър бях толкова ми се подиграха.

Та това е за мен в последните 5, 6 месеца :).

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a4fe296514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   До Автора

Аз съм момиче и историята ти ме просълзи! Надявам се да срещнеш някое свястно момиче, което да те цени! Пожелавам го и на теб и на себе си, тъй като намерих и себе си в тази история... УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d984d9610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Благодаря ти Номер 42.

Радвам се, че сте взели историята при сърце и ще се радвам да се научим да оценяваме това, което имаме... не само като партньор в живота, ами както и семейство, както и това което ни се поднася - ВСИЧКО.

Благодаря, Успех и на теб :).

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0b1441705b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Здравей авторе,

много ми хареса историята ти и искам да те поздравя за смелостта, че си я споделил!!!
Честно казано аз също имам подобна история, даже бих казал, че не е само една. Преминал съм през всичките етапи през, които си преминал и преминаваш и сега и искам да ти кажа, че и това ще мине (това състояние в което си сега).
1. Аз също като теб си мислих, че няма да срещна друга...
2. Също като теб се поучих от грешките си... и започнаха да ми се качват на главата...
3. Също като теб започнах да използвам момичетата само за забавление без никакви чувства...

... но минаха години и сега имам човек до себе си... нямам идея какво ще се случи, планове не правя, но мисля, че вече съм готов за семейство и работя по въпроса, всъщност само за това си мисля. Така е защото усещам, че има сериозен човек до мен и се надявам така и да си остане.
Честно казана се изкушавам и аз да напиша някоя от своите истории... но... не сега :)...

Желая ти успех и ти пожелавам да напишеш още една такава трогателна история, но този път да е с щастлив край... и край да няма :)...

П. П. Всичко си зависи от теб и помни, че ще е такова, каквото си го направиш, просто се иска търпение...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5cabb384cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ако някъде в себе си още я искаш, отиди и си я вземи без да се интересуваш от нищо!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6d984d9610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Автора

Не приятели... с въпросното момиче не съм си говорил от около 1 година вече, в буквалния смисъл на думата! Толкова сме изчерпани един към друг, че няма никакъв смисъл да се занимавам с нея за каквото и да било.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d9759f363
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Това момиче ти е показало какво е любов. Дала ти е незабравим дар.

Пази го в сърцето си и го подари на някое момиче, което заслужава. Не се изпълвай с горчивина моля те, защото по пътя към това ново момиче ще срещнеш много кифли.

Btw, много хубаво пишеш, два пъти четох историята ти, разплака ме.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3020e13c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   прочетох малки откъси от тази част и мога да ти кажа, че наистина не сте узрели за истинска връзка. Това ващо е хлапашка работа, лишена от постоянство и търпение един към друг, и още куп неща, които трябва да има в една връзка. А и като прочетох тези цветни друмички, с които те е отпратила, след като сте се скарали в кафенето, ми става ясно, че е най-обикновена пикла. Просто ти си се влюбил, приятел. За това просто си пази чувствата за някоя, която ги заслужава. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b3734850cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Авторе здравей, имам подобна история и в моя живот (и то май повечето от нас имат). Разликата при мен е, че аз съм още във връзката, но с много смесени чувства. Хем търся заместители (надявайки се да сложа край за съжаление по лош начин), които разбирайки, че имам връзка искат само да ме изполват за секс, до който така или иначе не се стига и те започват да се държат като фанатици, хем не мога да оставя човека до себе си защото душата ми се къса. Дадох Много т. е. всичко, получих измами(финансови, душевни всякакви), изневери, нерви, лъжи. Мина време и той се кротна. Зная му магариите и започнах аз "да дърпам конците". Но моите приоритети се промениха - той иска деца от мен, семейство, но доверието ми в него клони към минус безкрайност, а и се научих да разчитам единствено на себе си. За съжаление, мое, станах мъж сама на себе си, защото не мога да му имам доверие и не го допускам. Та в този ред на мисли... добре, че сте намерили сили да се разделите, защото ние не намираме такива. Незнам какво ни крепи и може би никога няма да разбера.
П. П. Не мога да ти дам съвет, защото виждаш - ние сме пълни глупаци, че си губим времето един на друг. Мога само със сигурност да ти кажа, че ще намериш друга, по-зряла и по-дълбока любов. Убедена съм и за себе си в това... но се иска време.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bcddd9f592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Момче не си човек! И такива като теб не стават истински мъже! Не уважават жените и си остават нещастници! Мн си малък и глупав! И в бъдеще жените трябва да се пазят от такива като теб! Защото както си си играл с това момиче си се гаврил така и ще продължаваш! Чета чета и само детски работи и простотии.... Дори бе можах да го изчета докрай ми то едно у също... Детската градина незряло.... Секс кат орайш не те прави зрял и мъдър.... ваши е смешно.... Айде лапешка работа но направиш ли го с жена в бъдеще чакай по големи и жестоки отмъщения и може някоя дори да те съсипе и да не можеш да си покажеш боса навън!
Ти си бъдещ такъв от онези дет правят деца и после ги изоставят!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker