Относно любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно любовта
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 10721 пъти
Така аз съм на 20 и няколко. Имам връзка от почти 5 години, като от 4 живеем заедно. Знаете как е първите 2 години е супер, той е внимателен, секса е уникален, чувствата са пресни. След това идват скандалите за дреболии, кой къде си оставил чорапите, защо не е сготвено и т. н. В този период започнах нова работа. Работата е супер и... прекия ми началник е супер.

Тогава знаех, че той също си има приятелка, с която живее. Станахме приятели и до едно парти на фирмата си бяхме само приятели. Няма да лъжа, да бях забелязала вниманието и погледите му и да и двамата флиртувахме. Та на въпросното парти в стечение на обстоятелствата (афтърпарти в стаята му с други колеги) аз останах, когато всички си тръгнаха. Цяла вечер си говорихме и не за да се опознаем, защото се познавахме добре, а просто защото беше приятно.

След въпросната вечер, на работа флиртовете зачестиха, бяха по-конкретни. И дойде денят в който се качихме в асансьора и той ме целуна. Целувка, от която главата ми се замота. И да си призная имах нужда от това, от някой който всъщност вижда, че съм там. В този момент приятелят ми само работеше. Прибираше се от работа, хапва и пак сяда да работи. Естествено и интимните ни моменти намаляха. Чувствах се така все едно ме нямаше. Не говорехме. Единствено обсъждахме какво ще се яде, къде ще се яде и с кого ще се виждаме, ако въобще му остане време през уикенда.

Докато с другия светът бе различен - почуствах се жива. Така и връзката ни продължава вече почти година. И да консумирана е. Секса и с него и с приятеля ми е страхотен, различен е, но страхотен. И както може да се досетите сме влюбени и се виждаме всеки ден по цял ден сме заедно.

Лошото е, че за личния си живот той е бил винаги много потаен и след около 3 месеца от "връзката" ни разбрах, че той не само си има приятелка, но си има и дете на около 2 год. Когато разбрах ми призля, не можех да повярвам, че съм жената...

След известни терзания реших да послушам сърцето си. Заедно сме, обичаме се, но аз обичам и приятеля си. Никога не съм искала от него да ги остави, нито той от мен аз да оставя моя приятел. Постоянно си говорим какво ли би било, ако се бяхме срещнали малко по-рано и сега си бяхме само двамата.

В последно време може би, защото най-сетне реши да обърне внимание на разговорите ни и почувства отчуждаването ми, приятелят ми намали допълнителната работа и ми обръща повече внимание. Върнаха се романтичните жестове - цветя, подаръци без повод. Думите обичам те. Мисля си, че може би е усетил, че се отдалечавам или пък не знам. Оле какъв роман стана това. Всъщност не знам защо Ви разказвам всичко това. Може би защото е хубаво да споделиш с някой. Знам какво ще кажат повечето - поредната шафрантия хем знае, че момчето си има приятелка и дете хем обича и двамата.

И за протокола се придържам на мнението на някои от коментаторите в сайта: веднъж изневерил/а в една връзка, ще изневери и в другите. Само мога да наведа глава и да си призная, че нямам връзка, в която да не съм изневерявала и мъжете до мен никога не са разбирали за това. Ще ми се да дойде деня в който и аз ще срещна мъжът на живота си (колкото и розово да звучи), на когото няма да имам желание и най-вече нужда да изневерявам. И на тези, които ще кажат, че това е измислена история ще отвърна, че за жалост това е живота ми. И на мен ми се ще да е по-спокоен и прост, но не е, както не са и човешките чувствата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2f2b500843
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Макар че не искам да го повярвам, може би за съжаление това е тъжната истина - жените изневеряват. И винаги сме обвинени ние, мъжете, че принуждаваме това да се случи. Истината обаче е, че жените не ни разбират за какво се борим - не разбират, че искаме да донесем стабилност в семейството, да донесем финанси, да се издигнем на работното място, за да сме уважавани; да подсигурим бъдещето на нашето дете и т. н. Всичко това изисква жертви, но... оставаме неразбрани - не сме обръщали достатъчно внимание на половинките си, твърде много сме работили и т. н. Тогава се появяват мъжете, които вече са постигнали тази стабилност и те ни вземат жените. А ако просто можеха жените ни да ни разбират... Да разберат за какво се борим, за какво се мъчим, за какво сме нервни и да бъдат до нас в тези трудни моменти, а не да ни изневеряват. Обаче не е така. Жената иска да бъде постоянно забавлявана, да й бъде обръщано постоянно внимание.

Тук в този сайт съм попадал на десетки истории от жени, които изневеряват точно на перфектните за тях мъже - мъже, които се опитват да изградят едно по-добро бъдеще за тях двамата. Но знаем, че да си на върха е приятно, само след като си изминал трудоемкото нагорнище. А по време на това нагорнище тези мъже са сами, защото жените им топлят нечии чужди завивки. Разбирате ли, понякога ми се иска жените да можеха да разбират мъжете. Не да интерпретират конкретна ситуация, а да ги разбират - да виждат цялата картина...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 48f5e46e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жалка си, наистина. Но то си е за теб де, единствено малко съжалявам приятеля ти, че му слагаш рога. Да ме пази шефа отгоре от такива като теб.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 23e9ae2401
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще се повторя за хиляден път, но колкото и да се опитвам, не мога да разбера жени като теб. Щом една връзка не ме удовлетворява, просто я прекратявам. От уважение към себе си, а и към партньора, с когото съм. Що за глупост е това "имам нужда да изневеря"? !? Излиза, че използваш и двамата, а пък с единия всъщност взаимно се използвате. Пак повтарям, тази философия на живот не мога да я разбера, но всеки преценява сам как да живее.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d1ea0ce8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да срещнеш "мъжа на живота си", миличка. За съжаление или за радост, такива са повечето съвременни отношения - като твоите.
Питаш се какво би станало ако си срещнала шефа си по-рано и сте си били само двамката? Ами сега щяхте да сте си пак двамата, но всеки от вас щеше да си има поне по една странична забежка - точно както е сега. Просто актьорите щяха да са различни, но не и сценарият. Мисълта ми е, че има няколко категории хора и вие с шефа ти сте типични представители на една от тях. Дали сте най-напредналите или най-изпадналите - не се наемам да съдя, но очевидно е, че житейските тенденции вървят неумолимо в тази посока.
Доколкото до "любовта" - като че ли се превръща във все по-безсмислена думичка. За повечето хора е непосилно да обичат някого или нещо друго освен собствените си интереси, капризи и желания.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cf5f3f77af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не разбирам само защо са всичките обяснения в началото на историята, след като в края й става ясно, че при теб изневярата си е правило. Излиза, че какъвто и да е човека до теб, ти изневеряваш. Ти запитвала ли си се защо е така? Явно не го намираш за много в реда на нещата, щом очакваш да се появи някой, на когото няма да му се случи да изневериш. Не знам какви са ти били предните изневери, но това в момента си е паралелна връзка. Разлика определено има. Не разбирам такива хора като теб и не приемам изневярата в никаква форма. Ако се случи- просто дотам. За мен самата случка означава, че отношенията с постоянния партньор не са читави. И обикновено си е така, независимо от разни там обяснения на изневерилия. Ако приятелят ти няма нищо против и сте в някаква така наречена отворена връзка-чудесно. Но ако не е така... А може би изискванията ти за партньор са много завишени- няма такъв, който да е идеален. И аз исках всичко накуп, но разбрах, че няма как да се случи. Разбрах, че и аз не съм всичко накуп. Но със сигурност не обичаш приятеля си - може да изпитваш друго чувство към него, но то не е любов.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8c105f78ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   момиче съм, но много се дразня на такива представителки на нашия пол. хванала и двата клона и не ги пуска и за съжаление, се навъдиха много такива като вас. извинявай, но за каква обич говориш изобщо? обич е, когато един човек осмисля целия ти свят, а не, , обичам приятеля си, но се чукам с шефа''. като толкова те ОБИЧА ще остави жената и ще ти предложи по-сериозна крачка. какво като има дете? той може пак да се грижи за него. един мъж ако не обича една жена, не може да го задържи нищо при нея. кой знае колко още такива наивници като теб чука наволя, за да си начеше егото и някой други неща... хора, които се ОБИЧАТ, се борят да са заедно. това вашето е чисто и просто само секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6b16f1b8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ме пази Господ от такива като теб

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ef33f2dc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Когато си разбрала, че има дете тогава си почнала да съжаляваш. Мила, т'ва не е морал... Ти си кучката в историята, не разбирам защо споделяш тук. Мъжа ти или жената на шефа ти трябва да пише историята. А според теб те какво ще кажат. Всичко, мила, рано или късно се разбира. Наистина не разбирам жени като теб. Аз самата съм изневерявала.. но после скъсах с приятеля си, като ме пита защо.. му казах просто, че обичам друг. А после и другия ме изостави, но това е друга тема. Незнам какъв съвет да ти дам. Съвет мога да дам на приятеля ти - да те зареже :).. и си помисли ти какво би направила на негово място.

tatyss_

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 587ee67eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Наистина понякога нещата се усложняват, без да го искаме. Разбирам чувствата ти и към двамата. Не си шафрантия. Просто хората са полигамни. Това е. Приятелят ти не те е оценявал в някакъв период от време и именно в този момент се е появила втората фигура-шефът ти, който е запълнил празнината. Сега си привързана и към двамата, защото имаш чувства и към двамата. Обичаш всеки по различен начин и именно затова не можеш просто да приключиш с един от тях. Не мога да ти дам някакъв конкретен съвет, защото ако бях в такава ситуация просто бих се наслаждавала на две връзки едновременно, защото това би ме направило двойно по-щастлива. Просто тръпката от забраненото плюс любовта създават неповторими емоции, които не можеш да получиш, ако си само с един човек.. Наистина се надявам да не съм те объркала допълнително. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96d1a6c08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   20 - годишна разпоретина... представям си на 30 колко ще ги е навъртяла :D

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e78419ce0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Само така номер 9, твоите си емоции са най важното нещо на света. Дреме ти какво правиш и кой може да нараниш. Най добре е с трима, така ще си тройно по щастлива. Представяш ли си какви емоции пък тогава ще има. Даже може докато единият е зад теб и се поти, да се обадиш по телефона на другия и да си говорите за любов. Уха, каква емоция само ще имаш. Да не забравим, трябва да се интересуваме само от емоцията и то собствената. Това е най важното, нали ? Авторката е като номер 9. Има и такива жени и те се наричат с една думичка. Но това е хубаво, че има и такива. Много мъже ще имат скучен сексуален живот и такива жени са чудесно разнообразие. Винаги е имало такива жени и винаги ще има, като номер 9 и авторката, и така и трябва. Жалко е само, ако тези жени станат много и преобладаващи, както става в последно време, защото тогава трудно човек може да си намери наистина достойна партньорка в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 68278686fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Чудесно щом да изневеряваш значи да си жив!!! Само ми е интересно как пък така обичаш секса приятеля си и едновременно секса с работодателя? Моето мнение е, че за 20 годишна е доста рано да живееш с някой ама то повечето така прават на 19-20 и после ревете, че не сте ходили по дискотеките и не живяли епа кой как си го направи авторке ако потенциално се подаваш на изневери и си горда от този факт защо изобщо лъжеш приятеля си и си губиш времето с него вместо да се развихриш ланци, татуси, зоб, бъррзи коли на газ, светкане къси/дълги, майсторско шофиране по ЦариграЦко, задължително бело вечерта, шанаджийски разговори и накрая се прибираме у Обеля и си легаме надъхани! И много любовници!!! Честито за манталитета ви няма да пораснете скоро.

Така са нещата, а успех се постига с известна доза проституция, лек хомосексуализъм и умерено курварство!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 68278686fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Господ да ме пази от такива!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 36b4f00072
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много интересни коментари намирам тука.
Аз бих помолил, мацко зарежи ги и двамата и им направи услуга.

Наистина така мисля. Казваш обичаш ги и 2-мата, еми помогни им!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c25308512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре аз съм момче и знам какво искат другите момче. За това прави с приятеля си секс а пък с шефа си скъсай и му кажи ей човек имаш си дете приятелка или жена затова си обичаи гаджето и си продалжаваи живота

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a86e886198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Съгласен съм с мнението, че жените не разбират и не оценяват когато един мъж се стреми да съгради по-добър живот и за двамата. Мен ме напусна приятелката ми с която бяхме почти 3 години заедно защото поради следване в друг град се стремя да осигуря най-доброто евентуално бъдеще за нас. Тя предпочете да си живее живота сега и да се оправя с това после... надявам се поне в бъдеще да намери някой който би я осигурил поне колкото мен, че да си е струвало...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: da8af87200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Едиснствено ми е жал за твоя приятел, защото момчето те обича и правки комромиси, за да спаси връзката ви, и си няма на идея как се гавриш с него. Съжалявам, но за теб не ми е жал, и не бих могла да ти дам съвет, защото такова поведение не трябва да се толерира. Но момчето заслужава по - добра от теб, и да бъде истински обичан. За съжаление, момичета като теб цял живот се лутат и никога не могат да бъдат щастливи, защото вие не оценявате, това което имаме и все търсите " нещо по - добро ". Докато мислиш така и нещата няма да се получават. Единствено и само може да си вземеш поука от цялата история.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e76f8ae220
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   еми случило се е са нищо не можеш да направиш прекрати си връзката с шефа и си седи при твоя и така

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 067c974368
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   някой ден и ти ще имаш син не дай си боже да го сполети с приятелка като теб

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 4e76c442e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Всички хора изневеряват. Някои са по-смели и го правят физически, другите просто в мислите си - изпитват угризения и после критикуват тези, които са реализирали тайния си флирт. Животът предлага все повече изкушения. Станал е по-бърз. Бързо се изхабяват чувства, връзки... Часовникът тиктака, нямаш време и действаш. Изневярата е най-малкото, което можеш да направиш в една връзка. Не я подкрепям, но се случва и не можем да избягаме от нея. Аз съм си представяла друг мъж докато правя секс с мъжа ми. Не съм му изневерявала физически, но в мислите си-да. Явно само на мен и на авторката ни се случва

 
  ...

...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 64a17c60de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Айде, айде големи моралисти станахте, щом става въпрос за нечия друга история! Единствено човек, които никога не е изневерявал и дори не си го е и помислял може да я съди! Жената си споделя историята, а вие отгоре и като гладни кучета скачате.
Все мъжете правели това, правели онова, а ние жените все краката си дигаме за пари според вас.. Ние за семейството сякаш нищичко не правим, само ви раждаме децата и все в банковите сметки ровим.. Що да глупости?! Начетох се на уникални разсъждения и глупави заключения..все мъжете давали...
А относно авторката.. Стана ми ясно мила какво желаеш. Хем те сърби, хем те боли. Не става така. Според мен нито обичаш единия, нито другия! С истинския ти приятел си свикнала години наред да го гледаш, от там колко години да живееш с него, искаш да създадеш семейство по-късно с него, да си живеете там двамата.. Разбираш, че връзката ви се е изчерпала, но го държиш, защото си привързана към него..
А с другия правиш само секс, но си мислиш, че е нещо кой знае какво. В главата ти е каша, мислиш какво правиш, харесва ти, но една част от теб се чувства виновна. Нямаш търпение да дойде момента, в които шефа ти ще си остави семейството заради теб. Но дори и да го направи 4 год. по-късно историята ти пак ще се завърти.
Мисълта ми е да застанеш след своите действия, да размислиш какво на себе си причиняваш първо ( казвам го, защото ми се струва, че си егоистична, дано да не е така ) и после на другите. Иначе тая история ще се върти до края на живота и ти този "принц" няма да дойде, защото вече ти самата имаш нужда да изневеряваш, за да потискаш някакви твои объркани и заблудени мисли..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: f820605207
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Така е, 24. И моралистките коментари, осъждания и обиди идат все от мъже. Да се чудиш защо, след като 90 % от тях излизат извън орбита при вида на задник или други части и са готови да скочат в леглото на друга, без да се замислят. При това семейни мъже. Ама жена щом го направи, ако ще и необвързана да е - мятат камъните, вместо да се погледнат, че и те правят същото. Инак са големи моралисти.
На авторката ще кажа, че не знае какво иска. Явно единият за момента е запълнил празнотата, породена от липсата на общуване с постоянния. За съжаление понякога хората сами допускат това да се случи, като забравят, че до тях има жив човек, който има нужда от внимание.
И точно тук искам да кажа и че жените добре разбираме мъжете в стремежа им да осигурят финанси и така нататък. Само че мъжете не разбират някои неща - първо, жената в една връзка също работи. Второ - внимание не означава постоянно въртене край нея - целувка, милувка, някой жест - всичко това говори, че не си взел партньорката си за част от интериора. Колко може да отнеме това от времето за работа? Работата никога не свършва, но заради нея могат да приключат отношенията. А те не могат да бъдат заменени с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f61b5882b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Вижте, има такива, които не изневеряват. Аз съм жена на 22 и никога не съм изневерявала. Прекратявала съм отношения, когато нещата не са вървели, след това съм срещала друг човек, и така. Разликата между мен и тези, които изневеряват, е че те се страхуват да бъдат сами за известно време. Също, не съм изпитвала никога нуждата да изневерявам (нито физически, нито мислено). За мен е унизително една жена да изневерява, защото е в ситуация, в която тя не успява да си вземе щастие само от един мъж поради липса на умения - единият я използва за секс, а тя пък използва другия за нещо друго. Такава жена не е способна да гради връзка, да направи един мъж щастлив и в леглото, и във всичко останало. С това мое виждане аз виждам изневеряващата жена като развалина, защото за мен жената трябва да е пример за морал, да предизвиква възхищение у мъжете. И за любовта като за всичко друго трябват усилия, тя не може да се поддържа от само себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6c51d4d656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не я нападайте така, била разпоретина и тем подобни. Не е виновна, е друг човек я дарява с ласки а не собствения и приятел, нормално е да обича и двамата. Ако моята приятелка ми го причини да кофти ще ми е, но винаги съм казал очуждим ли се кажи ми ако пожелаеш друг не да се правим на маймуни :-). Съвета ми е трябваше да поговориш първо с него, да му кажеш как се чустваш, не да легнеш с шефа ти. Успех :-). М18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 94ddf55618
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ето това е пример за неподтиснат промискуитет! Не разбирам защо се нахвърлихте на авторката, вместо да я поздравите!? Жените може би от завист, а мъжете от яд, че не са на мястото на шефа...

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c5ed61b5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Тенденцията е такава, че това поведение се разпространява като болест. Няколко от приятелките ми изневериха и естествено се разделихме. След време започнах и аз да го правя, без да се замислям дали наранявам някого... И докато се усетя аз превърнах в нещо, което ненавиждах. Най-лошото е, че по този начин правиш и добрите хора лоши. Но да не забравяме, че почти всичко е поправимо и винаги има време да се промени човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker