Сутеньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Сутеньор
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 15279 пъти
- Шшт ... ооу!. Ага, ти, к'ъв си , бе?... Хооджа... А-а, така кажи бе, човек. Много ви обичам такива като вас, да знаеш! Сега, няма..., но когато събера единадесет момичета, ще ви построя джамия, да се молите цял ден и око да не отваряте. И аз бях, като вас, значи, недей ме гледа, че съм пиян, имам средно образование - да знайш. Та, значи, цял ден се молех на Господа и накрая отидох да моля вуйчо си. Той е известна личност- голям пезевенк. Та, викам му - уйко, така и така седят нещата, и значи аз съм гладен, па немам пари и значи, да ми даде някой лев, значи. Па той ми вика: - Аз пари нема да ти дам. Захвани се с нещо и борч ще ти дам. - Ама, викам му аз, то никъде няма работа, бе уйко, каква работа. А той - Прави като мен, бре, стани Пезевек! - Айде, рече, да те няма и ме изгони като човек. Ама аз съм гладен. Па най сетне, квото ще да става, да става бе. Отидох в центъра и намерих една стара и ненормална булка, дет правеше свирки за по 2 лева и я закарах при уйко. Той я видя и рече; - Не е стока, ама нейсе, давам ти петстотин лева и тръгваш за Виена да работиш. И да ми върнеш парите. Айде! - Нема к'во, тръгнах. Отидох във Виена, пуснах ,,момичето'' на тратоара и седнах на отсрещното еднo кафене. Станах пезевенк, така да се каже. Тамън се отпуснах и айдее, дойдоха Албанците: - Ти, ко праиш тука, бре? - И аз им казвам;- пускам момиче. - Кое е твоето момиче? - аз им показах моето момиче и те зеха, че паднаха от столовете. Умряха си от смях. И сетне - Айде, требе да черпиш! - Нема проблем. - Изкарах всичките си стотинки от джоба си и взех да ги броя и да смятам дали ще стигнат за по едно кафе. Па те се давеха от смях- Айде, викат, на ресторант. - Ами сега. Ща не ща, тръгнах с тях. седнахме на ресторанта и гледам, поръчват си. Ама поръчки да видиш. Викам си - За плащане, се разбра, че няма да мога да плащам, ама поне да се наям като хората. То се разбра, че ще ям боя, ама поне да се наям. Ядох докат се надуя. Албанците станаха и видат- Айде. - аз седя и се пуля.- Ами сметката?...- Ний сметки не плащаме - казаха те. Щях да се разплача от радост. Албанците, не са чак толкова лоши. Разбраха, че съм гладен и ме нахраниха, Аллах берекет да им дава.
отпусна ми се сърцето. Върнах се в кафенето и продължих да работя. Демек да пазя момичето ми някой да не го отмъкне. Ама нея, никой не я гледа. Огледах се аз, научих занаята и се върнахме. Булката вика -давай половината пари.- Казах и, че няма и тя ме прокълна - да пукнеш дано и си отиде да прави свирки за 2 лева пак.
Аз вече имах пари. Платих си борча, купих си едно момиче и айде обратно във Виена. Тоз път се видях с пари, даже и кола си купих. Кога се върнах тук, уважение да видиш. Ръката и врата ми се схванаха да поздравявам. Много приятели съм имал, брей. Като се замогнах, ги видях. Сега продавам колата си, че да купя още едно момиче. Ще станат две. Ама кога станат единадесет, ще ви построя джамия. Обещавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d3686fcc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Ако това е измислена история, то нивото на изразяване добре възпроизвежда ерудицията на "тежко" трудещите се хора в този бранш. Ако е истина, надявам се властите скоро да те хванат, осъдят и пратят в затвора, където може пък ти да се сдобиеш със сводник. Така ще получиш 360-градуса-представа за предимствата и недостатъците в тази дейност, и ще се закалиш професионално.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 948196fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако може да не е с диалект :X Почти нищо не мога да разбера :X

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ca163e775c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ей, ти си голям образ! Разсмя ме от сърце! Имаш голяма дарба и трябва да се занимаваш с хумор. А, тъпака дето не се усеща и те праща в панделата явно доста са му "изгладили" чувството за хумор там.... Успех! Пиши пак. :)))))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c924ad9631
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   До умния № 4: Страхотен анализ на високо ниво съчетан с изключително чувство за хумор, социална отговорност и култура. Браво! Търговията с хора е углавно престъпление, сводничеството също, голям смях наистина...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 43c640512e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Абе хора, не разбрахте ли че авторът пародира ситуацията в тази държава? И за жалост добре е описал обстановката която е тук от 20 години насам!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f1101d936e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Беше ми забавно и ме разсмя! Искам още.. че друго освен хейт и злоба тук ме се чете! Дай още че да се смеем! Удължаване на живота!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker