Основателна причина ли е, за да настъпи краят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82225)
 Избор на редактора (69)
 Любов и изневяра (18587)
 Секс и интимност (9779)
 Тинейджърски (18597)
 Семейство (3926)
 Здраве (6764)
 Спорт и красота (3575)
 На работното място (1560)
 Образование (4606)
 В чужбина (1024)
 Наркотици и алкохол (827)
 Измислени истории (695)
 Проза, литература (1307)
 Други (10900)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Основателна причина ли е, за да настъпи краят?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 6339 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 21 години, а момчето за което става на въпрос е на 28. Запознахме се преди месец и всичко между нас се разви много бързо, започнахме връзка и първите няколко дни всичко си беше нормално. Излизахме всяка вечер, но също толкова бързо си показахме и недостатъците. Често си задавах въпроса "Толкова ли си приличаме, че да имаме такива търкания? ! ".
Много често в него виждах себе си и не знам дали това е една от причините, но това за което искам да ми дадете съвет е.. Често съм се заяждала с него и с причина и без.. Последното, което беше върха на всичко е че той реши да излиза с някаква негова стара приятелка, аз не я познавам и нормално, но не познавам и него толкова добре, че да бъда сигурна дали е просто приятелка. Странно ми е, никога не съм приемала приятелствата между момче и момиче.. Мисля, че той би трябвало да ме покани, какво би му попречило? Каза ми, че е излязла скоро от операция и това била причината за да не ме покани. Да не се чувства тя некомфортно пред мен, когато си говорят. Имаше и други дребни неща, които го дразниха в мен, но нима има идеална връзка? Дребнава съм била, ината.. Но и той не беше безгрешен, никой не е.. Всичко между нас приключи, не можел да преглътне, че искам да му отнема едва ли не свободата, че съм му се сърдила за глупости. Ако не ми пукаше за него, мислите ли, че бих се държала по този начин? Нямаше да ми прави впечатление абсолютно нищо и да си бъдем перфектната двойка. Опитах се безброй пъти да си изясним отношенията и да си дадем последен шанс, да се опознаем. Направих всичко, защото не исках някой ден да съжаляваме, че не сме опитали. Когато има чувства, не правим ли всичко възможно за да задържим човека до себе си? И той е бил нараняван в предишни връзки, и се е уморил да прави компромиси. Преди два дни се видяхме и преди да се разделим се прегръщахме и целувахме, задавах му много въпроси. Исках да знам дали има смисъл да се боря, или просто да продължа напред.. на нито един от въпросите ми не отговаряше, не обичал да показва чувствата си. Повярвайте ми, чувствах се като идиотка. Няма по-гадно нещо от това да ти отвръщат с безразличие. Толкова ли беше трудно да бъде смел и да се изправи пред мен, да ми каже всичко което мисли. А то какво се получи, говорих си сама, след това ме целуваше и прегръщаше. На въпроса ми защо ме е целувал, след като за него е краят, отговора беше, че като ме види и не може без да ме целува и прегръща. Много му било объркано.. Въпроса ми е, всичко което изброих основателна причина ли е за прекратяване на една връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 21a8272644
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ех момиче и аз съм голям инат, но винаги са ме изтрайвали. От опит ще ти кажа, че мъжете на неговата възраст имат други разбирания и приоритети в живота, от тези на някой на твоята възраст. Но явно той не е мъж на място, защото на 28г не се постъпва така. А може и да се е сдобрил с някоя бивша или просто наистина да се е уморил от инати. На въпроса ти "Толкова ли си приличаме, че да имаме такива търкания? ще ти кажа само, че два остри камъка брашно не мелят. Единия трябва да отстъпва иначе няма как връзката да продължи. Тежко ти е, защото тъкмо сте започнали връзката. Ти си на 21г живей си живота сега ти се е паднало. Знаеш ли още колко мелодрами ще има в живота ти? Ходи по кафета, дискотеки, учи сега му е майката да се радваш на живота! Един ден ще се обърнеш и ще си станала на 28-30г и тогава ще си намерила някой който наистина си заслужава да правиш всичко за него и едва тогава ще си кажеш : колко съм била глупава, че съм ходила с този, че и с този. Но никога не съжалявай за нищо. Така е в живота започваме връзка, цветя и рози, а после рев. Не съжалявай. Не реви. Мачкай и давай на пред иначе друг ще те мачка. И се научи ти да слагаш край на връзките, за да не ти е гадно после!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7758079f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И за един месец познанство са се случили толкова много неща? Честно казано не звучи много добре така написано, двойките стигат до такива проблеми доста по-късно, вие тепърва има да се опознавате, а вече сте успели да се изпокарате и да се вкарате в някакви драми. Според мен това говори за ярко несходство в характерите, сега му е времето всичко да ви е розово, още да сте идеал в очите на другия, да хвърчите от щастие и любов, а вие се държите, все едно вече сте си омръзнали и търсите под вола теле. За съжаление най-разумно ми звучи да се разделите наистина. Щом сега имате такива отношения, представи си след година-два какво ще бъде...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ac85398874
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Запознахте се преди месец?! Много невротична и бързотечна връзка! Надявам се следващата ти да продължи поне два...
Хората се опознават с месеци и години, преди да се решат на връзка, а ти?
Като побесняло куче си. Имаш още мно-о-ого да учиш.
Що не си намериш някакво смислено занимание, вместо да се опитваш да обсебваш някого?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 74cf2ac37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Номер 3, ще ме извиняваш, но ти си *диот!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 847be39e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започнах да чета и до средата спрях. Момиче осъзнай се. Той е човек като теб, и той има нужда да излезе с приятел. Има ли значение от какъв пол ще е? Ти нямаш ли приятели, не излизаш ли с момчета? Ще ти е приятно ли да излезеш с някой приятел с който си имате ваши си теми и изведнъж накой идва с вас и не можете да си говорите на вашите си теми. И напротив-има приятелство м/у момче и момиче. Мама има един приятел и просто съм 10000000000000% убедена, че между тях няма нищо.. живели са от малки заедно и до сега винаги са си помагали.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f20d7fa43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това не е било връзка, човека е търсел нещо да почуква без да дава нищо в замяна.
Когато си поискала чувства, компромиси и т. н. на него сделката му е станала неизгодна и си е тръгнал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ac85398874
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 4 - така е! Ти пък си гений! :)
От номер 3.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c8a339589
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как може да го обсебваш така не разбирам. Вие сте заедно само от месец ти какво очакваш. Вземи си малко въздух, като за начало, и постой сама. Помисли за себе си, осъзнай си грешките и опитай пак с някой друг. Може и без да го задушаваш по-вероятно е да потръгнат нещата. Контролирай се малко, защото един ден като се стигне в една връзка до изблиците и кризите, а при теб това май ще се случи в много по-ранен етап от обичайния, ще видиш пътя. Той не е бил длъжен да ти козирува само защото ти имаш сериозен проблем със себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3755ae6775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз мисля, че ви е рано за връзка. От написаното разбирам, че не си подхождате и сте били заедно просто ей така. За това са тези скарвания и нервиране от твоя страна... мисля, че нямаш сериозни намерения към него, нито той към теб, а по-скоро си се опитала да повярваш, че вашата връзка има перспектива. Според мен няма. А и ти сама каза, че сте твърде еднакви и в него понякога виждаш себе си... явно имаш много черти от характера, които искаш, а не си успяла да промениш. Не си го изкарвай на него, просто приеми, че връзката ви няма бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a72baee244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   При мен е същото, с приятеля ми сме заедно от 3 години, той мълчи, но щом после ме целува, значи изпитва нещо към мен - продължаваме да бутаме и да "чистиме" колкото можеме... Хубаво сравнение си дала с "перфектните двойки" - тип: той си хвърля чорапите навсякъде, нея я дразни, но си трае; тя излиза с приятели момчета, с които се целува невинно за здрасти и чао - той се дразни, ама си трае, че "не му се занимавало със спорове; той ходи по стриптийз барове, тя се дразни, но не му казва.... и т.н. и т.н. - всичко се прави с цел "да няма спорове" и уж всичко е супер, но отвътре им ври и кипи - говори с приятеля си за всеки проблем, дори да ви е трудно, трябва да говоирите, иначе за какво сте заедно тогава. щраусовата тактика във връзката е обречена на провал.

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: edf61c7471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изучавам човешкото поведение от години. Мога да кажа със сигурност, че този човек те харесва само на физическо ниво. От тук следва да си направиш извода за вашето бъдеще. И запомни, че каквото и да направиш, само ще удължиш мъките на това недоразумение. В живота ни се появяват различен тип хора и те обикновено са това, което самите ние предизвикваме, дори неосъзнато. Това е и урока, който си получила, за да можеш да продължиш напред другояче. Освен това, важен е моментът и с моментната ти нагласа и очакванията ти. Твърде вероятно е, хората с опредлени очаквания да са по-често тъжни в живота си, тъй като реалността винаги е по-различна, богата на нюанси, емоции и чувства, които могат да изкривят начина по който възприемаме света. За това, моят съвет е да консумираш тази сексуална според мен връзка докато ти е хубаво. А ако не ти е и не приемаш този човек такъв - човек който очевидно няма дъблоки чувства към теб, или си тръгваш без да се обръщаш назад и без значение какво! Това между вас е типична битка на две ЕГО-та, но победител няма да има, защото няма чувства. Чувствата всъщност накланят везните в трудните ситуации. Човек само тогава е склонен на компромиси. Другите възможности са децата, или парите (имотите), но вие нямате такива зависимости един към друг. Гледай напред, млада си - ще намериш, спокойно!

 
  ...
преди: 4 години, 10 часа
hash: 62904981a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   За къде си се разбързала?
Искаш да се замонаши от първия месец и да не се виджа с други хора и да ти се обрече?
Я се стегни. Та вие сте още на фаза чукане!
Не ви са се успокоили хормоните, заключения ще ми правите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker