Внимавай какво си пожелаваш може и да се случи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Внимавай какво си пожелаваш може и да се случи.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 23195 пъти
Здравейте! :)
Най - напред искам да кажа, че ми трябва професионална помощ, но едва ли ще отида на психоаналитик. И за това търся мнение тук, щото все пак е нещо.

Винаги съм мечтал да имам влияние и власт над едно някое момиче. Да стигна до там, че да се налага да осигурявам двойна идентичност за мен и нея. Да докарам момичето до там, че да търси моето одобрение за всяко нещо. И все още мисълта за това ме блазни.
Ето защо нямах против малките и беззащитни момичета.
Абе силно увредена психика.
Но от два месеца общувам със стойностни хора и от това сега разбирам колко не морално е това и че макар със огромни усилия трябва да се науча, да приемам партньорката ми за равна - заради редица предимства.
Упражнявах се в това да приемам другите за равни и се справях доста добре, докато тя не се завърна.
Последното момиче на което отчаяно се опитвах да ? отнема индивидуалността, нещо което за съжаление постигнах.

Как започна всичко!?
Преди около 4м. Тъй като се чувствах самотен, нямах приятели, нито с кого да общувам за нещата които ме вълнуват. А исках да имам поне един човек на когото да споделя, как е минал денят ми, да ми каже няколко прекрасни думи.
Исках го, а когато искам аз постигам. Вече ако си заслужава, но преди нямах никакви задръжки.
Така влязох в общ чат, щото и предишните два пъти се запознах с подобни момичета и резултат имаше обикновенно след месец. Та най - малкото в този чат също има момичета които отчаяно търсят същото като мен, лошото е че са малки. Това че са малки не ми пречеше като цяло. Но в момента ми е голяма пречка.

Един пореден ден висене в чата се появи тя, Бе на 14г, в края на връзката си с предишният си приятел.
След седмица тя ми предложи да тръгнем и аз приех. До тук с нея си говорихме много добре и си мислих защо не да си казваме че се обичаме. Думата Обичам те се пише толкова лесно, пък ? е приятно да се прочете. Ходихме може би седмица или две (по точно си писахме и разменяхме снимки). На мен обаче тази работа, както обикновено ставаше, ми омръзна, и реших да се дръпна един месец просто не се появявах в ФБ или в чата. (Бяхме си ги разменили - нещо което обикновено не правя).
Но това, че на мен ми бе омръзнало не значеше че тя е готова да ме пусне. Един ден ? писах просто исках да обясня защо се е получило така. Последва масово писане от нейна страна, че иска да сме двамата.
В началото се ядосвах и дори и се карах, задето още ме иска. Но полза от това нямаше. Тъй като още нямах приятели подадох повторно. Този път бях решил, че вече ще съм с нея и ще я изчакам да стане на 16г. Преди да и предложа да се премести при мен. Но дори и сега тя бе готова някой ден да създадем семейство.
Влюбих се в нея и то твърде много - тя сияеше от щастие. И се стигна до там че тя сподели с родителите си за мен. Те бяха в против (ами аз бях 11г. по - голям от нея). Тя започна да поставя условия, а аз държах аз да движа нещата, човек с отнета идентичност не може да поставя условия - той се подчинява безусловно. Скарахме се и се разделихме.
Да стана ми гадно задето я загубих. Но не я потърсих в началото от яд. А след като осъзнах какво точно съм се опитвал да направя, защото исках да я оставя на мира да си живее живота.
Да но Не - след около два месеца видях че тя ми е пратила отново покана за приятелство в скайп, и то преди месец. Аз нямах нищо против нея, все още си я харесвам, нищо че е пълничка по душа си е страхотна.
И реших да приема поканата - Обаче тя ми обясни че след като съм я оставил живота ? се е превърнал в Ад. Зарязала училището, изнесла се е от родителите си, отишла на квартира, съквартиранта и я оставил сам. Рязала си е вените и обмисляла самоубийство. Имала нужда от мен.
Чувствам се виновен донякъде за кризата в живота ?, преди да ме срещне тя спечели второ място на регионален шампионат по математика. И все още имам симпатии към нея. Но и няма как да съм с нея.
Може би ще е решение да я поканя в къщи да заживеем заедно. Така ще мога да ? оправя живота. Но пък е противозаконно, та тя е на 14г. а родителите са и в против. Пък и моралната присъда ще е прекалено голяма, още повече че се обучавам за учител, искам да почна работа в полицията и се получава силен контраст между това което искам и отредената ми социална роля в обществото.
Искам да отида при нея в нейната квартира, за седмица. Но почти ще е невъзможно да не преспя с нея, а пък факта че ще съм ? първият ще я извадят хептен от равновесие. При условие че само сме си писали тя разби живота си, кому ли ако се видим.
Опитвам се да поговоря открито с нея за това - но едва ли ще ме послуша, тя си знае своето. И грам не желае да ме чуе че не можем да сме заедно.

Какво да направя - не искам тя да продължава да си разбива живота. Искам да бъде добре. Не мога и да я поканя у нас. Не желае да ме чуе, че трябва да продължи без мен.
При всичко това се притеснявам да не стигне до самоубийство, споделя че е рязала вените си вече?
Оф идея нямам.

А уж господ е този който трябва да преценява кой молби към него да изпълни и кой са пълна глупост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7a03f81c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам ли право да пиша, че автора е или тотално изчаткал, или просто си няма друга работа и си развива въображението в хаотично написана история?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2b4f947bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярвай ми нито ти, нито тя сте били "влюбени", просто това е поредната филмарка на 14, а ти поредния батко, който се мисли за голям като зарибява малки момиченца. Гний бе животно!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c3569805d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ама ти наистина си яко е-ан в главата! Не на психоаналетик да ходиш, ами и на манаф да те пратят същия ще си останеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c135d6915e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Тя започна да поставя условия, а аз държах аз да движа нещата, човек с отнета идентичност не може да поставя условия - той се подчинява безусловно"
ПОТРЕСЕНА СЪМ! Що за безочие? ! На такива като теб трябва да им е забранено до живот да започват връзки. Дори не става дума за това че е на 14. И на 34 да е пак е отвратително. Това е най-гнусното и долно нещо, което можеш да направиш на някой. От друга страна... Всичко се връща - ти ще срещнеш жената, която ще се отнася така с теб. И ти ще си никой - просто марионетка в ръцете и, без разум, стремежи, чувства, желания... Интересно ми е как ще се чувстваш тогава?
Хората не случайно са казали "Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб"
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a8d0e23c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Това след коя поред бира го измисли

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0c1f84176e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   "Искам да отида при нея в нейната квартира, за седмица. Но почти ще е невъзможно да не преспя с нея, а пък факта че ще съм ? първият ще я извадят хептен от равновесие. "

Какво е това? Защо?
След цялата тази драма, която описа, и която се е случила на това същество, как може да си толкова първичен, безскрупулен... мислещ само за... п*шката си?
Та тя е опитала да се самоубие, променила е коренно живота си заради теб към по-лошо, едва ли не в момента е на дъното, а ти искаш да се настаниш в квартирата и, и да я... с извинение, из*укаш? Що за човек си, нямаш ли си морал? Не си ли спомняш в началото, с какви намерения си търсил момиче? Може би с най-прекрасните - да има някого, просто някой човек, с който да споделяш дните си, да си разменяте мили думи... да си казвате колко сте прекрасни ден след ден, може би... най-чистата любов (или каквото е там, онова прекрасно чувство).
Ти си се променил, и... извинявай, но за мен вината е у теб, и само у теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ed5838a0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятел едната ти възможност е да продължиш от там от където си спрял. И от време на време да организираш периодични срещи. Но не вярвам да и останеш верен (невиждани очи се забравят) и е много вероятно след време да тръгнеш с друга. С което ще я нараниш още повече. И тук стигаме до въпросът. До колко ти пука за нея? Щото ако твърдо държиш на своето Его - то едва ли ще те спре притеснението, какво би направила после тя. Е може би си мислиш тя няма да разбере, че се срещаш с друга. Но това е малко вероятно едната, да не разбере за другата. Пък ще нараниш и двете. Ако не ти пука за това - остави се на движението и просто действай както до сега.
Обаче ако ти пука за нейните чувства (както твърдиш). И за това искаш да я оставиш на мира, а тя не желае да те чуе. Има лесен вариант за раздяла.
Не се отдалечавай бъди до нея възможно най - често, но не и говори колко много я обичаш. Просто се интересувай от нея постоянно, но само приятелски. Звучи не логично - но работата е там, че сетивата и за любов, ще се пренаситят и накрая дори ще започне да те избягва или поне ще станете само приятели. Вероятно тя ще се дръпне за известно време в което и ти ще си починеш. После обаче отново ще се върне. И тогава пак и продължи с чисто приятелският разговор. И така ще има и приливи и отливи в отношенията Ви. Опитай се и ти да не се превързваш. Погледни на нещата просто като работа, която трябва да се свърши.
В крайна сметка от теб се иска само да избягваш до колкото можеш да и говориш за Любов и съвместен бъдещ живот. Но печелиш това което искаш или си искал да имаш с кого да си кажеш мили (приятелски) думи и може би някой ден ще дойде момента в който условията за съвместен живот с нея са подходящи и ти с малки усилия ще я привлечеш отново към себе си.
Разбира се до тогава може да си срещнал друга, но пък вече тя ще го преживее много по - леко и ти ще се радваш на новата си любов.
Мисля че давам най - доброто предложение до тук. Тъй като просто не виждам друго освен присъди до тук.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c0ded00714
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абе брат ако сериозно си го написал тва нещо и е поне 50% истина, то ти наистина не си добре. Обичаш да доминираш, така ли? А тя на колко г. каза, че се е изнесла? 14? Гледай да оправиш нещата да не вземе тая малка глупачка да си отнеме живота заради простотиите ти, иди на психятър и в никъв случай не прави секс с нея. И престани да пишеш в нета на малки момиченца, гнусен психопат, противарски!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a1d6679d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Оххх, имам син и силно се надявам да му дам повече, за да стане достоен, завършен, благороден и силен човек. Теб кой те направи такъв? Дано наистина имаш позитивни примери около теб и вървиш към осъзнаване, че иначе... от всички гнусни животни педофилите за мен са най - долната порода, особено безчувствените егоисти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3135889103
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В последният коментар усещам загрижена майка. От рода на БГ мама. Затова ще отговоря. Ако предизвикам дискусия с майката, ще стане доста интересно за мен.
Всъщност и аз наскоро си зададох въпросът - защо съм точно такъв - какъвто съм. Ами живота и отношението на другите. Възрастните се интересуват само от пари и без пари си никой. Човек когото не си заслужава да познават. Докато при децата или по - точно тиин. Ти си някой просто защото им обръщаш внимание и затова те, те боготворят.
Да имам авторитетни личности покрай мен и това ни най - малко не ми оказва влияние. Макар да го правя почти под носът им. Те или не забелязват или не искат да забележат.
Авторитетите са такива, че имат стабилни контакти в домове за сираци и детски центрове. Организират обучения с деца. И хич не си дават сметка, как чрез тях се свързвам до други тиин. Те и самите тиин не си дават сметка за това - докато не стане късно.
А пък за любовта между тиин и по - зрели. Аз пък мисля, че обществото е объркано. Но ако искате да си предпазите децата е добре, да си върнете тяхното доверие и да им отделяте повече внимание. Така няма да ни търсят. Защото един... няма как да направи нещо с дете. Докато детето не го пожелае. Но детето си иска вниманието и се намира някой който да им го предостави. После на възрастният остава, да насочва и накрая да заяви, че той самият не е в против. Е да в детето не търси точно това... то търси просто разбиране, иска да се чувства важно. И затова си намира някой по - голям авторитет. Защо - ами не намира такъв в лицето на родителят. Е това внимание обаче не се получава просто така. Но тиин е готово да плати цената.
Бих бил ценен кадър в полицията и мисля да започна работа там. Само не съм убеден, че ще съдействам на 100%.
А пък това, че съм безчувствен егоист - Да, но не е минало и без участието на обществото.
И може да сме долна порода - Но пък утре може и да ви стисна ръката, сядайки на една маса.
Искам ми се да разкажа и какво стана после, след като пуснах коментара. Продължих да си ходя с това момиче, то очаква всяка вечер да ? пиша. Върна се при семейството си, съвзе се малко. Но пак е изпокарана със всички, от семейството си и с най - добрата си приятелка. Които ? се сърдят вече повече от месец. И си мисли, че в мое лице е открило, човек който винаги ще е до нея, затова иска да ми угажда. Е да, то и аз и давам това от което се нуждае. И засега съм взел решение да не я оставям просто така. Мисля да я поканя на хотелче, да преспя с нея, после ще я оставя когато имам по - добра оферта от нея. В предвид, че си осигурих достъп до тиин. Това няма да отнеме много време.
Какво да кажа - ами общувайте повече с децата си, че иначе ми се налага, аз да го правя - а аз против това нямам. Но всичко си има цена.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c42bac9a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Много си прав че всичко си има цена, господинчо 'достъп до тийн' който даже не може да напише тийн правилно. А и за какъв тийн става въпрос-14 годишно ДЕТЕ. Тийн ако искаш да знаеш си самия ти на акъл, ако ще и вече да не си на години.

Цената е следната: който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина.
7. Горко на света от съблазните, защото съблазни трябва да дойдат; обаче горко на оногова човека, чрез когото съблазън дохожда.
8. Ако те съблазнява ръката ти или ногата ти, отсечи ги и хвърли от себе си: по-добре е за тебе да влезеш в живота без ръка или без нога, отколкото с две ръце и с две нозе да бъдеш хвърлен в огън вечний;
9. и ако те съблазнява окото ти, извади го и хвърли от себе си: по-добре е за тебе с едно око да влезеш в живота, отколкото да имаш две очи, и да бъдеш хвърлен в геената огнена. където червеите, които разяждат хората, не умират, а огънят не угасва. Защото всеки ще се осоли с огън. [h]
10. Гледайте да не презрете едного от тия малките, защото, казвам ви, техните Ангели на небесата винаги гледат лицето на Моя Отец Небесен.
11. Понеже Син Човеческий дойде да подири и спаси погиналото.

Ето ти едно писмо за теб самия:
http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=56:2010-02-13-00-29-33&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 208d26cffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ало попчето, мен не ме ловят тези работи, аз не съм набожен. Иначе много смях предизвиква коментарът ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c42bac9a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Не съм духовно лице, а и да си набожен и да не си последствия има и са си за теб. Също смърт има и за теб набожен или не и има и съд Божи.

Ти явно си роб на греха и страстта--да не си мислиш че има щастие в използването на хората по какъвто и да е начин, дали за секс дали за пари. В това има само нещастие и то за теб. Но, това се разбира след време на собствен гръб. Твоя случай е още по-зле защото си деторазтлител, погубващ и физиката и психиката на едни недоразвити физически и психически деца.

Твоето сегашно състояние е следното: " стремежът на “модерния” човек да компенсира липсата на любов със секс. За да констатира неизбежно, че това е невъзможно. Но докато се е опитвал, си е пропилял живота. "
***

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c42bac9a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Също твоето настойчиво желание и цел в живота да манипулираш и владееш съзнанието на хора напомня за една лекция на Клаус Кенет в София където той описва че е успял да стане точно такъв манипулатор и след това се е осъзнал че това нищо добро не му е донесло:
http://www.youtube.com/watch?v=j1VALljnbZg

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6819d03ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Мн се радвам че не срещам хора като теб. Предлагам ти да оставиш горкото момиче намира и да ходите на психолог, че явно и тя да ти играе по свирката не й е нещо наред. А ако останете заедно не бъди педофил, а я изчакай да стане на 18, когато е легално. Но иначе цялата тази история ме накара да видя колко е хубав моя живот за това благодаря.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5f2e52a474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Към номер на 19 - Моля, няма за какво да ми благодариш.
Иначе момичето си е добре, просто е малка още. Като казваш да ходим на психолог. Двамата едновременно ли да го направим.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 81f628a0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Много гнусна история.... изповръщах си вечерята. Еба ти нереализирания Ромео... Явно жените на негова възраст му се смеят и подиграват, та тръгнал едно дете да.... абе не ми се коментира гади ми се!!! И що за избор на редактора, да пуснете историята на жалкото педофилче... Абе айде, този коментар сигурно няма да види бял свят, но да си кажа. Ако е вярна историята е писана от много неприятно същество, което заслужава да бъде само во век!!!

Mell

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 935718c7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   То и аз не разбрах защо точно тази статия е в рубрика избора на редактора. Много по - стойностни истории са ми били изтривани.
Разбира се аз вече не се интересувам в коя посока да поема. Но мисля, че е добре да отговарям на останалите коментари.
С нея си продължих да ходя и в крайна сметка откакто тръгнахме 3 - ят път всичко е страхотно. Тя е повече от това което искам. Дори се превърна в мен по характер. Но срещите си остават крайно редки, не съм спал с нея, животът и се пооправи. А между нас нещата, са толкова идеални, че чак приличат на нагласени.
Въпреки това, както обикновено става, се появяват нови хора. Аз се установих в група на тинеджъри, доброволци в обществена организация, където момчетата сме дефицит и осигуряват безплатни екскурзии на доброволците и хотели. Така се получава, разгонени тинеджърки, събрани да се забавляват, с много алкохол. Е сами се сещате, че с сегашната ми приятелка е свършено. И не само заради секса, а просто защото срещнах момиче подобно на сегашната, но в моят град на 5 мин пеша от мястото, на което живея. Е ще се врътна покрай нея.
А сегашната - обмислям как да го кажа, да не се загубят приятелските ни чувства. Мисля, че и тя има някой - но няма как да знам това.
А с две не ми се ходи, ще е доста трудно.
Е няма разбира се да я оставя преди празниците, мисля да изчакам до Февруари, да завърше срокът ?.

Последният коментар е доста язвителен, обаче го разбирам.
Все пак моите гледни точки са различни - дали е дете, ами точно на тази възраст, те поглеждат към момчета, а аз просто им давам това което искат, често пъти дори съм губещият.
Дали ми се смеят жените на моята възраст? - Не не ми се смеят, обаче най - често вече имат деца, а ако нямат, са големи материалистки или пък прекалено много го разбират живота. Но каквото и да кажа, тези момичета просто не ме привличат. Обаче странното е точно, защото жените на моята възраст, ме отхвърляха на времето, аз не успях да изживея тинеджърският си период и затова сега наваксвам.
То има една тема в космополитан "Защо мъжете си падат по лолитки" много е вярна. Та дори се оказва, че е на биологична основа.
Дали съм жалък? - Не сравнително доволен съм от живота си, както казах, когато искам, аз постигам - въпросът е не дали, а кога.
Е да разбирам, че темата, ме прави да изглеждам чудовище, ала в реалният живот, никой не знае за тази ми страна и съм с много приятели, които ме ценят.
Дали ме мъчи съвестта - рядко, но не достатъчно.
Днес пак се замислих - че може би трябва да потърся помощ. - Имам приятели способни да ми помогнат (обучени психолози). Обаче аз всъщност не искам да губя, този си живот и се чувствам добре така.
Но бъдете спокойни, имам принцип - че ако съм с някое момиче, то ще бъде само то. Ограничавам се до 1. Останалите са в безопасност, или пък са губещи, зависи от гледната точка.
:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c42bac9a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Ако си мислиш че зарибявайки деца ще компенсираш за това че като тинейджър не са ти обръщали внимание много се лъжеш.

Също така момичетата израстнали без баща не могат да компенсират този проблем лягайки си с чичковци.

Единственото нещо което може да компенсира тези деформации е прилепяване към Бога и всички църковни тайнства които лекуват душата и, естествено, истинска любов с равностоен на теб човек. http://www. pravmladeji. org/node/1328

Всичко останало са експерименти с тъжен край. Но, както се казва, 'който може да вмести да вмести. ' Деградацията винаги е по-лесна от усъвършенстването и за собствения си порок всеки има 100 убедителни довода че и статии в Cosmopolitan. Пушача обяснява защо иска да пуши алкохолика да пие а ти да гониш децата по квартала.

За заключение ще ти разкажа следния анекдот:
Една душа след смъртта е вдигната от ангел в рая--вижда прекрасни градини, разхождащи се светци, прекрасни гледки. След това го водят до ада: там вижда безкраен разгул, пиянство и дискотеки с неонови светлини. Господ го пита--къде искаш да отидеш? Душата: в ада. Смъква се в ада и там започват да го горят в огън и да го измъчват със средновековни инструменти. Душата казва--ама това не е същото което ми показахте по-рано! А беса: еее--това беше реклама.

И ти сега си се хванал на тази реклама ама по-натам ще и береш плодовете. Само жалко за дечицата и разгонените тинейджъри които не знаят какво правят.

http://www. budiveren. com/index. php? option=com_content&view=article&id=231:2010-08-02-20-00-43&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e5bbb8f78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Номер 24- абсолютно си прав. Аз бях написала подобен коментар, но не ми го публикуваха. Никой нормален мъж на 25 няма да се занимава с ученички, авторът е комплексиран, сбъркан педофил. Сигурно много са го тормозили в училище... Като го тикнат в затвора и на него ще му бъде отнета индивидуалността, че и още нещо пък да види после правилно ли е да тормози деца... :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 935718c7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Брей на вас набожните много ви липсва светата инквизиция. Но много често едно говорите, а друго вършите и вместо да се притеснявате, за моята душа, се опитайте да спасите вашата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 725d6b9349
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   В едно си прави - имаш СПЕШНА нужда от психиатрична помощ. Но ако питаш мен, повече би ти паснало в затвора.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4d8c49dcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Казват, че педофилията е болест. Казват също, че в доста страни вече ще бъде легална... Аз се чудя дали самите педофили осъзнават, че са болни, че причиняват някому болка с егоистичният си нагон или просто правят това, което им е кеф без да се замислят?! Чудя се и в що за свят живеем днес, та да бъде легално нещо толкова жестоко и гнусно?! Ти, господинчо, авторът, наясно ли си колко ранима е психиката на едно 14 годишно момиче?! Наясно ли си какво предизвикваш с желанията си?! Като чета и неграмотно написаните ти коментари, се чудя също как си въобразяваш, че можеш да бъдеш учител или че ей така ще станеш полицай?! Не само психолог, а и психиатър ти е нужен, ако изобщо историята ти е реална и не се бъзикаш с потребителите на сайта! Дано нямаш никакъв шанс, с никое дете, дори да го докоснеш!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 89ec430f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Историята която, разказвам приключи, за пореден път преди около 2 седмици.
Тъй като обаче, считам за необходимо да отговоря на зададени въпроси, продължавам да пускам коментари.
Не трябва да сте толкова загрижени, дали историята е истинска, тя звучи реалистично и е възможно да бъде реална, така че, има основание, да се подходи именно по - този начин.
За пореден път се скарахме с нея, отново се опита да се направи на голяма, и отново я оставих, ако следваме статистиката, до два месеца, тя ще се върне, молейки ме отново да бъда с нея, аз обаче не мисля, да я връщам обратно в живота си, този път не ми пука - дали отново ще посегне на живота си, тя е минало за мен.
След два месеца ходене, накрая пак успя да си съсипе живота, а аз стоях и гледах, че го съсипва, говорих и много, но в крайна сметка не можех нищо да направя. Поне си извлякох поука, че малките не знаят, какво точно искат. А и не винаги са послушни, ако искам да са по - послушни, ще трябва да се дам нещо повече от добро държане, за да се даде това нещо повече, обаче трябват пари. Ето защо, аз прекратих дейността си, и се заех да си търся работа.
Потърсих работа в полицията и в закрила на детето, но за в момента няма свободни работни места. Ако някое се освободи, ще кандидатствам, обаче искат опит, а аз нямам.
За учител, ще ходя да питам и ако всичко е наред, ще почна през Септември.
Е разбира се продължавам да членувам в организация, с множество деца, а вече започнах, да привличам някой от тях, не съм ги виждал от месец, но щом веднъж са се привързали към мен, ще се привържат и втори път.
Ами какво да направя? - Просто обърна им малко внимание, поговоря малко с тях, и те ме приемат, някой само като другар, други искат нещо повече. А аз не мога да откажа, близост с тях, все пак сме приятели.
Особено впечатление ми направи, едно скромно момиче, 8 - ми клас, което се притисна в мен и аз го прегърнах, главната възпитателка, ни видя и аз изтръпнах, че може и да се досети, не помръднах обаче, сякаш правех нещо нормално. И тя го отдаде на това, че просто сме принудени, заради малкото пространство, да сме в подобна близост. Е аз и момичето също на това го отдадохме, но бе възможно, да прехвърчат между нас феромони.

Педофилията е болест - не смятам, че е така. Тя е просто начин на мислене, все още не прието от обществото. Нима хомосексуалността е болест? Не и тя е начин на мислене. Но гейовете си имат паради, а нас още ни преследват. Обаче на времето са преследвали и християните, а сега това е една от най - големите религии.
Казват, че ще я легализират - борим се за това и има доста добри начини да го направим. Стигнали сме до там, че сме създали сериали, относно нея, в която я представяме, като нещо готино. Няма да е скоро, но ще я легализираме, ако вашето поколение е в против, ще кажа, че ние работим предимно с децата ви и обработваме следващите поколения.
Ще е добре, да прочете статията в БТВ - Съд отмени присъда, на педофил, жертвата го обичала! Това доказва, че Ние не сме насилници, а предизвикваме любов в жертвите.
Както вие не може да разберете мен, аз не мога да разбера Вас.
Добре е да гледате филмът The Woodsman за да може, до някъде да ни разберете.
Защо организирате лов на вещици спрямо нас? За Вас педофилия е синоним на насилник. Ами не е точно така, 95% от нас - изобщо не насилват децата, просто им даваме, това което Вие не им давате, е нормално е да поискаме нещо в замяна, обаче контакт има - само ако и двете страни са съгласни.
Психиката на 14г. е нестабилна - Абе зависи, на някой е доста устойчива. А за останалите, се стареем да се грижим - да ги научим на ценности.
Причинявали сме болка - аз пък лично съм причинявал болка, само когато се опитам да се отегля, защото жертвата, не желае да ме пусне. Както казах, Ние не целим да нараняваме - Ние искаме и двете страни да си прекарат добре. Е да обичаме, да се забавляваме. Нима това е лошо?
И накрая и аз се чудя, в какъв свят живеем! Защо масово обществото е против това, децата да получат вниманието и грижите от които се нуждаят? Защо се отнема това човешко право на децата? Жалко, че вдигате стачки, за да изразите недоволство, а що се отнася до вашите деца - Сякаш не забелязвате, че те имат нужда от възрастен, да ги напътства в живота.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4d86e49fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Сам каза, че обичаш да манипулираш, е явно ти се отдава, при положение, че толкова хора ти се връзват и тук в интернет да четат това. Предполагам живееш в свой измислен свят, излез от него и живей нормално. Навярно си отблъснат човек, нараняван като малък от родители или възрастни, навярно все още ти самия си на 14г. и живееш във фантазии да станеш полицай или учител психар. Порасни и се замисли, ако ти един ден имаш 14 годишно дете как би се почувствал, ако някой възрастен се гаври с него, защото ти това правиш в представите си поне. И да, има много родители които допускат много грешки и ако това е попречило на психиката ти, постарай се да не бъдеш като тях с твоите деца. Вярвам, че ти си един измислен герой, но се надявам, тези които четат си вземат поука какви хора има. Продължавай да фантазираш и да провокираш с фантазиите си, но не се вманиачавай прекалено много :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0804917fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Да живея нормално - Какво значи нормално? И това нормално, не зависи ли от гледната точка? А може и да не искам да живея като повечето хора, защото просто не ми харесва да живея като тях.
Да понякога съм бил нараняван в детството си, а понякога съм нараняван и като голям. Доколкото това означава да се налага да бъда в положение което не желая. Или от мен да се искат действия, които не желая да правя.
Дали по акъл съм на 14г. Може би - много добре се чувствам, сред хора в подобна възраст. Разбира се, мога да общувам със всички възрасти - но най - добре се чувствам сред деца.
Ако някой ден имам деца? - Много ми е далечно това като мислене - може би като стана на 40 - 50г. Ще се замисля, но засега за мен е по - важно да направя кариера, да придобия финанси.
Обаче предполагам, че моите деца също, ще си падат по по - малки, отколкото по по - големи.
Ще бъдат научени, че за да получат трябва да дадат и ще бъдат много по - манипулативни от мен. :)
И пак казвам, не е важно дали съм измислен. Както казваш, важното е да се засили вниманието към подобни личности като мен.
От друга страна, досега не съм видял, някой подкрепящ ме коментар, сякаш не мога да привлека подобна на мен публика. Някак започва да изглежда не честно.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8e4aec9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До автора: Аз те разбирам горе-долу, защото когато човек е обзет от някакви страсти, изобщо.. спира да мисли и се получава това, което е при теб - болест, наречена МАНИЯ:/ За съжаление, ти си МАНИАК. И пишеш наистина като човек, който страда от някакво психично разстройство. Направо от редовете прозира лудостта ти. Ако имаш поне някаква капчица съвест, веднага трябва да се консултираш с лекари. За щастие, има що-годе приемливи лекарства за теб.

Щом ТИ ще работиш в полицията и се занимаваш с образование на деца... (аз имам дете на 2 г. ), веднага щом си завърша моето висше, отпрашвам с мръсна газ от тук. И България вече ще съществува за мен само в Историята преди 1944-та. Тук ще останат само цигани, проститутки, наркомани и психичноболни:/

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7d6646d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Не е вярно, че съм спрял да мисля. Това, че мисленето ми изглежда маниакално е друг въпрос.
Лекари не мисля, да търся - може да се раздрънкат. За това от което казваш, че страдам лечение няма. Това е все едно вие да се лекувате от това, че харесвате мъже/ жени над 18г. Изглежда нелогично нали. Ами и моето е просто ориентация, която за сега не приемате, но ще дойде време в което да се примерите.

За полицията - няма начин да вляза там. Пък и вече не искам - много по - лесно е да се влезе в някой СОТ ако ми се занимава с охрана. За сега подобни мераци нямам.
Да занимавам се с образование на деца :) Старая се да ги образовам добре.
Щом имаш дете на две години - ще се радвам да порасне малко, ще се радвам и да сме от един град.
Жалко, че мислиш да напускаш България - защото ако си мислиш, че в чужбина е по - добре, се замисли. Именно от мечтаните държави, тръгнаха тези работи. Например в Англия е ужас за вас, за нас е рай. Да полицията е малко по - строга, но от известно време не е така, тя сега е заета да се занимава с тероризъм.
В Русия нашите съотборници срещат най - много трудности. Но не мисля, че под чужбина визираш Русия.
И така се получава, че бягаш от тук с цел, да предпазиш детето си и се озоваваш в по - либерална държава, където срещаш повече трудности.

Не знам какво толкова те впечатлява историята преди 1944г. Пак са били, убийства, интриги, преврати, затвори. Особено след освобождението до 1944г..
Така, че България ще продължи да си съществува и едва ли нещо съществено ще се промени за напред.
А ти както искаш бягай към "обитованата" страна.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8e4aec9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Първо, няма дума "обитован". Второ, разбира се, че няма да ти разяснявам точно в коя страна смятам да се местя. Трето, това твоето не е "ориентация", а си е психическо заболяване (тъй като малолетните не могат да преценяват житейските избори като ВЪЗРАСТНИ, следователно затова е незаконно да се прави секс с тях) и ако не направиш нещо по въпроса, никога няма да имаш смислен живот, за съжаление. Защото дори твоите желания (с малки момичета или там.. каквото и да е) да се удовлетворяват, ти никога няма да създадеш семейство, да бъдеш пълноценна личност в обществото и да получиш лично щастие без нечия вреда:/ Ако се подложиш на терапия (или те вкарат по някакъв чудодеен начин в затвора, където ти е мястото), можеш поне ДА ОСЪЗНАЕШ колко опасна личност си за обществото. И четвърто, казах "България от преди 44-та, защото след това идва комунизмът (мислех, че е ясно). Аз обичам България и нашите владетели, нашите национални герои и 1300-годишната ни история. И се гордея, че съм българка. Но не ми се живее тук. Но това е съвсем др тема.
Темата тук е твоята маниакална личност:) Не искам да те обидя, просто искам да ти помогна.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7d6646d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Както казах, всичко зависи от субективната гледна точка - За това няма да оспорвам твърдението:
Дали съм психично болен. И дали ще имам смислен живот, дали ще навредя на някого. Дали историята преди 1944г. е била добра. Дали малките нямат достатъчно самостоятелно мислене. Дали съм маниак, или съм ориентиран различно.

Съгласен съм:
Че е незаконно - но аз още не съм правил секс с някоя непълнолетна. Е когато бях на 15г. Правех с една на същата възраст. Но не мисля, че говорим за това.
Повечето малолетни нямат възрастово мислене - точно, за това мисля, че трябва да получат опит от възрастово лице, което да им помогне във израстването.

Аз съм бил опасен за обществото - което иска да ме вкара в лудница или в затвор - Излиза, че обществото е опасно за мен. Нищо де това е временно. Те и геьовите, ги вкарваха в затвора, а сега си имат паради.

Не мисля, че не мога да създам семейство - все пак ромският етнос прави това отдавна. А и има родилки на 12г.
Дали обаче мога да го направя, без да причиня вреда? - Пак опираме до субективизъм. Не знам какво разбирате под вреда.

Ако комунизмът е лош, с това, че неудобните са били премахвани. То и многоуважаваният Цар Борис - също е правил това.
А пък великите водачи като Левски и Ботев, Раковски и Каравелов са подтикнали масата да тръгне на въоръжена стачка, което е обрекло много от участниците на гибел. То вярно, че са имали добри намерения - Но съм сигурен, че комунистите също са имали добри намерения - за кого тези намерения са били добри - това е обширна тема. Но всички са твърдели, че го правят в името на българският народ.

Накрая: не се сърдя - вие вече ми помагате - за какво точно ми помагате, пак е субективно, но аз съм ви благодарен, че го правите. Защото мисля, че печеля от това.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e4aec9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Ти печелиш, че ти се обръща внимание.

И КАК ПО-ТОЧНО ще помагаш на подрастващите да установят истинските си ценности (така, че да бъдат пълноценни личности, когато навършат пълнолетие и ги подхване истинският живот), при положение, че те привличат сексуално?
Добре, признай си го, привличат те сексуално, нали? Затова се занимаваш само с малки момичета? Може би смяташ, че не те бива в секс. общуване с жени на твоята възраст (че ще бъдеш отхвърлен и следователно самотен) и затова се насочваш към малки, които са наивни и лесно можеш да ги манипулираш? Това е ужасно:/

Съжалявам, но е ужасно. Трябва да спреш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7d6646d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Да бе човек прав си, сега когато прочетох последният коментар, разбирам колко много греша и се спирам. :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 010dc68038
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Ъъъм...

Има една точно песен идеална за целта.
Eurythmics, Sweet Dreams with lyrics

А по темата с манипулацията...

Като оставим на страна моралната самонадеяност и плитки разсъждения обикновено толкова арогантни колкото обекта на тяхното порицание...

Авторе - решил си да минеш по обходната пътека.

Не е нужно да притежаваш някой психически за да разбереш защо предпочиташ да имаш връзка с човек а не с восъчна фигура изглеждаща като човек.

Премхани волята и само-определението на една личност и всичко което получаваш за труда си е една подвижна купчина месо ограничена до това да поддържа функционалността на същата тази (освен ако не искаш да и изземеш и тези функции).

Робовладелците са осъзнали това отдавна и за това са оставили основно тази трудоемка и досадна функция на своите роби (ние вечно финансово и другояче зависимите от прищявките на патрициите)

Забрави за съжалението. Не води до никъде.
Ако смяташ че си нарушил баланса и желаеш да допринесеш просто го направи. Както можеш да смачкаш волята на човек така и да му помогнеш да я съживи и да я поеме в ръцете си.

Приеми че както ти си пожелал да обсебваш някоя друга сранстваща душа е пожелала да бъде обсебена и така взаимно сте си били полезни.

Към коя тенденция искаш да допринасяш вече си е твоя работа. И двата случая е постижимо.

Айде със здраве.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e4aec9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Да, направо... ти повярвах.
НАИСТИНА трябва да спреш. Намери си жена и си създай нормално семейство. Не се занимавай с невъзможни любови и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7cfa51eda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   До автора/ 41 : Професионалното мнение на един психотерапевт изобщо не е субективно, да не говорим пък за това на един психиатър. Определено си интелигентен човек, който осъзнава за какво става дума, но засега не прави нищо по въпроса. Защото така му харесва и необходимостта от влияние над момиче е доведена до зависимост. А със сигурност си споделил само малка част от нещата. И защо пишеш тук след като си наясно със субективността на четящите? Единствената обективност е в нечий кабинет. Няма да ти хареса обаче.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7d6646d8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Така! Иска ми се да приключа с тази тема. Защо я започнах, не помня, търсил съм съвет или пък внимание, искал съм да погледна проблема от различни гледни точки. Вече не помня. Всичко ми се слива.
С въпросното момиче, сме разделени от близо месец - пак същите глупости - този път ми изневери и искаше да го приема за нормално. Което аз не исках да правя. Разделихме се и тя отново ме потърси - но аз бях твърдо решил да скъсам с нея. И се разделихме. Просто си тръгнах и не поглеждах на зад.

Когато скъсахме, аз изпитах лека празнота и след седмица, не поменех коя е. Аз бях изгубил чувството за Любов или поне така си мислих, бях станал самовлюбен.

Колкото и да е странно, аз вярвам в съдбата и тя съвсем скоро ми намери заместителка.

Този път години няма да споменавам, но възрастта падна.
Попаднах на момиче, което беше някакво копие на мен. Силна, независима, разумна. Аз обичах предимно себе си, но това момиче бе, моя по - млада версия със секси тяло 9 от 10 точки. Същевременно тя бе готова да слуша, да обмисля и да приема мнението ми. Не ме критикува за нищо. И отново искаше мен. Но най - много ме привлече това, че за нея всичко е един голям купон. Когато съм с нея, аз трудно след това си спомням за какво сме приказвали. Просто всичко е така спонтанно, че нямам думи. Обаче знам, че ми е супер яко с нея. Тя ме запозна с нейни приятелки с които също се сприятелих.
Ако кажа, че съм си намерил майстора - това е тя.
Днес поисках да си тръгна от организацията в която членуваме, чувствах се прекалено привлечен - но в краката ми сякаш имаше олово, не можех да помръдна. Мозъкът съжаляваше, тялото седеше там.

Осъзнах, че проблемът е сериозен, този път не говорихме само по скайп - виждаме се на живо.
Осъзнах - че сам не мога да се справя. Просто не мога! Опитвал съм не става!
Трябва някой да върви по петите ми и да ме отдалечава от момичета. Но няма кой.
Наистина ми трябва професионална помощ, но ме е страх да разкажа, за проблемът си.
От писане тук няма да стане нищо.
Чета и осъзнавам някой коментари - но отивам в организацията, единствените ми приятели са там. И просто не издържам в момента в който видя младо момиче, забравям всичко което не бива да правя - а там изобилства от такива момичета и особено тя е е там.
Всъщност проблемът е от най - малко от 7г. Но сега той се задълбочава. Бях се спрял - но един ден до мен седна младо момиче - и просто превключех, не мога да кажа какво стана, просто стана. Опитах се да я сваля, и донякъде успях. От тогава, сякаш нещо в мен, нарочно ме кара да бъда с млади, и като си погледна живота, виждам, че съм ограничил контакта с възрастни до колеги в работата.
А пък съм напълно сигурен - че това което правя не лекува зависимостта ми. Все едно да лекуваш наркоман с дрога.
Знам едно ако аз не се спра, обществото ще ме спре. Но аз не мога да спра!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 010dc68038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Професионална помощ му трябвала (;

Ето ти без пари помощ...

Нищо на света не се спира със зор и насилие.

Не спираш да го правиш защото НЕ ТРЯБВА! Не спираш да го правиш защото НЕ Е РЕДНО.

Не спираш да го правиш защото някоя тиква ти дава съвети за които си плащаш.

Спираш да го правиш защото вече си го правил.
И когато от една личност остане само черупка с бегъл помен на одухотвореност и воля е безинтересна.
Алчността в душата ти подхранваща тези копнежи ти шепне друго. Но ти си виждал практическия резултат от това.

Не спираш да го искаш по изброените причини а чисто и просто се изправяш пред факта че резултата е далеч по неудовлетворителен от колкото мисълта.

Хората са интересни точно заради техния дух и тяхната индивидуалност.

Това което ти правиш е равносилно на "аз искам да ми подариш златен пръстен" и човека излиза през вратата отива и ти го купува, връща се и ти го дава.

Което колкото и хора да манипулираш никога не можеш да постигнеш ефекта от това някой да мисли за теб по своя собствена воля, да обмисли как да те изненада приятно и да го направи без никаква твоя намеса...

Да притежаваш някой психически е равносилно на това да маструбираш не директно с ръката си, а да хванеш с нея една друга гумена ръка и с нея да го правиш вместо със собствената си.

Просто застани пред огледалото и си задай въпроса дали РЕЗУЛТАТА от това е нещо което действително желаеш.

Ако не е така, повтаряй го известно време на копнежа си и ще избледнее достатъчно бързо.

Алчността надделява само когато бива захранвана.


Хайде много здраве пак (:

А професионалната помощ да ходи да си търси други "нуждаещи" се от безценните им услуги (;

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 28a0f28a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Виж аз мисля че изобщо не ти е нужен нито психолог, нито затвор напълно съм обедена в едно ти си с извинение към редактора един педофил и заслужаваш да бъдеш подложен на мъченията на Хитлер, а след това да бъдеш изнасилван от ужасни хора, които да доминират над теб. Дали ще ти е приятно, надявам се ни най малко,
От твоята съдба

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8d29fe3c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Съгласна съм с почти всички коментари. Ти трябва да си психопат. И все пак иди да се прегледаш, ама възможно най-скоро време.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 283f43e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Интересно какво е развитието на нещата, макар че си е повече от ясно. Както авторът каза - това е начин на мислене. Аз нямам този проблем, но имам друг. Той не е противозаконен, но е проблем. Просто гледам на някои неща по различен начин, който е в разрез с приетите стереотипи и това ме прави да изглеждам луд в очите на овцете. Аз съм превъзмогнал това. Знам, че душата ми е чиста, а разбиранията - правилни.

Колкото до педофилията... Не мога да го приема. Но не мога и да направя нищо по въпроса. Надявам се децата ми(ако имам някой ден) да не попадат на такива.

Съветът ми към автора - нищо не можеш да промениш, но поне осъзнай грешката си, разкай се, за да ти бъде по-леко на душата, когато ти дойде времето.

Каквото и да правиш с децата, НИКОГА, ама НИКОГА недей да действаш против техните желания. В случай, че ги манипулираш до такава степен, че да ги караш да го искат - не го прави. Просто недей. Защо не опиташ с някоя(на каквато и да е възраст) да бъдеш себе си. Да не се опитваш да я манипулираш, да не анализираш личността и с цел да я пренастройш в даден момент. Как може да изпитваш удоволствие, интерес го наречи, от това да създаваш една и съща личност в различна обвивка. Не можеш да очакваш различни резултати при едно и също действие.

Вероятно няма да прочетеш коментара, но ако го направиш ще ми е интересно как ще го обориш, защото изглежда такава е политиката ти в тази тема.

Имай предвид, че аз съм отворен към всичко човек. Както виждаш не те нападам, просто изразявам мнение по случая.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d7c7ea840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Бях се отказал да пиша и наистина ако коментар 52 беше подобен на другите щях да го подмина. Но тук той/тя ме пита какво стана после? - Чисто любопитство сигурно - обаче, ще отговоря.
Какво се случва по - нататък отговарям в коментар 47 - той обаче е писан преди два месеца и нещата - Да малко се промениха.

Въпросното момиче от разказа, наскоро спомена че все още ме обича, и че ? се искало никога да не сме късали.
Аз обаче наистина я оставих в миналото и не - Няма да се върна при нея.
Поддържаме контакт от време на време, пука ми за нея, оказах влияние върху живота ? и сега искам тя да е добре, затова общуваме - но само толкова.
Тя се запозна с едно момче на 18г. Тръгна с него, родителите ? този път бяха съгласни с това.
Аз се познавам с момчето ? - мисля го за свестен човек, той за мен не изказва мнение - но ме търси да поговорим понякога.
Преди около 2 седмици, ми съобщиха, че той е направил глупост и сега тя е бременна. в 5 - ят месец.
Ами честито момичето го направи веднъж и сега е бремена от човек, които не е живял достатъчно, че да е сигурна, че ще поеме достатъчно отговорност. От това по - голям регрес на къде.
Тя си остана послушна спрямо своят партньор, но когато аз ? кажа нещо - сякаш тя приема моето мнение над неговото. Гледам да я съветвам човешки. Вече нямам интерес, да ми е толкова подчинена.

Що се отнася до мен, тръгнах с въпросното момиче, от коментар 47 - Тя е на 12г. Вярно по - умна и самостоятелна е от тази на 14г. Този път дълго се колебах, и борих с мене си и накрая подадох, е и тя ми помогна да взема решение. Веднъж взел решението да действам, се държах, така както до сега не съм спрямо други, дори и дадох да покара колата, разбира се в контролирани условия.
Крием се разбира се, но.... сега това не е толкова важно. И докато преди имах някаква защита, сега нямам. Хванат ли ме, че сме нещо повече от познати с нея, няма да се пита как и защо, направо закона ще действа. Аз бях наясно с това, когато реших да действам. Радвам се, че за сега нещата са на ред.

Не бих определил който ? да е било на овца, мислил съм и виждам много аргументи да се спазват законите и традиционното мислене. Но просто тези правила не са за мен, не желая да ги спазвам, предпочитам да живея на ръба. Така е по - интересно.

Да се разкая - правя го всеки ден - казвам си, зарежи тази работа, нека хората не страдат заради теб. Но както казах после отивам на срещата с жертвата и когато погледна очите ? просто превключвам - сякаш ставам друг човек. Да си призная този друг човек - живеещ на ръба, действащ така както смята за добре - по ме кефи. Аз просто се нуждая от този живот. Зависим съм към него.
И да се разкая - нищо няма да направя.

Да не действам против желанията на децата - никога не съм действал против тях, или съм карал някого насила нещо. Та това е против принципите ми, по - скоро бих се пребил самичък отколкото да принуждавам някого (говоря в мъжки род, защото става въпрос за човек).

Всъщност мисля, че няма как да принудиш някого, да направи нещо. Ако той сам не пожелае.

Обаче ако познаваш, нейните желания, и леко ги побутнеш - задоволиш ги, после видят, че само при теб техните желания се задоволяват (Всъщност това почти никога не е така, но те просто не знаят къде или не търсят друг да ги задоволи). А после разберат, че ти всъщност не си даденост и трябва да заплатят (не материално), за да останат желанията им задоволени, то тогава ти ставаш ценен за тях. И не визирам само деца - това работи при всички.
Това е все едно, да имаш работа, от която получаваш достатъчно, че да задоволиш нуждите си. Понякога тази работа не те удовлетворява напълно, знаеш, че някъде другаде, можеш да получиш по - добри условия, по - високо заплащане. Е да логично е да отидеш на това място, където ти предлагат повече.
Интересно, но по - голяма част от хората не го правят, минават им въпроси - Да ами ако не ме наемат там? Или ако там, не е точно така както смятам сега? И предпочитат да играят на сигурно.

Така че, аз не ги принуждавам, те сами си го искат, когато видиш, в очите им, желанието да получат още, трудно можеш да останеш безстрастен.
И какво друго ти остава, освен да определиш цената?

Да не правя това, да не ги карам да искат! - Ами тогава, защо изобщо да им задоволявам потребностите? Има ли човек, работещ безплатно? - Това е просто една добра размяна!

Защо не си потърся някоя на моята възраст? - Хм :) Това не е толкова лесно, вече чисто физически не е лесно. Да намериш, някоя над 20 която да няма деца е трудно, да не живее при партньора си, е много трудно. Да не е трайно обвързана, е изключително трудно.
И все пак понякога се намират подобни - Е да първият въпрос за който се сещаме е: Абе какво ? има на тая?
Обаче дори да си е наред момичето. Тук цената която трябва да платиш, че да бъдеш с нея, е твърде висока: Апартамент, кола и да имаш доходен бизнес. При тях трябва да имаш пари и то много пари. И при децата ти трябват пари - но в пъти по - малко.
Друг момент е, че една опитна жена, говорим поне за 23г. Е вече наясно с живота и има твърде много противоречия с теб, тя дори си позволява да осъди някой твой действия. При това, много от тях не вадят разумни аргументи. Що за човек трябва да си, да търпиш това?
При децата е различно - те приемат, че ти си по - големият и следователно, са склони да следват. Е да понякога ? те се сърдят, но за глупости. Защо гледаш тази така, не ми обръщаш достатъчно внимание. Исках сладолед, а ти не ми купи. Обаче каквото и да измислиш, за оправдание, те го приемат и се съгласяват с теб. Сърдят се, обаче те нямат аргументи в своя защита. И дори и те виждат, че не могат да се борят с теб.
Една възрастна жена, знае, че ти не си нито първият нито последният. Едно дете вижда, в теб единственият.
И накрая - но не на последно място - не знаете - какво е да целунеш млади, сочни устни, да погалиш млада кожа - а ми в пъти е по - добро. Не знаете какво е да го направиш с подобен човек. Човек дори и само веднъж опитал, няма как да не се преклони пред това удоволствие, няма как да не стане зависим и да е способен да се бори. Може би грешката ми е, е че опитах.
И как няма да опитам, когато поради липса на пари в миналото, бях неколкократно отхвърлян - даже винаги. А дете което направи първата крачка, ще върви до края на пътят.
Просто и психически и сексуално децата са в пъти, за предпочитане. Даже може и закона да те застигне - какво по - сладко от това? Не мисля, че някоя дрога, е по - силна от това.
Да бе аз наистина съм педофил - и можете да ме обвините, че просто не търся възрастни.
Но ако се огледате - вече живеем, в общество, където наистина е трудно да се срещне зряла свободна жена. Причината е западното влияние, която докара една невъобразима за вас система, а аз съм просто малко зрънце в тази система. Преди едно поколение се появяваше средно през 25г. А сега се появява през 15г. И възрастта пада. Работата е там, че не опитни майки започват да гледат деца. За бога как може неопитни майки, да отгледат психично здрави деца? А какво става с бащите. Ами малкият процент, които може да надигне глава от работа и да погледне, какво се случва, да има време за семейството, тези които се интересуват, как е минал денят на детето им. Съжалявам - те са на изчезване.
Какво мислите е държането на един родител, които е взел и забременил 16г. момиче, спрямо децата му. Ако се загледаме - той отново не обръща достатъчно внимание на тях, ами просто не е достатъчно умен, да разбере, че неговото дете, всъщност е личност с присъщите му на това потребности.
Предишните ми имаха потребност - просто някой да поговори с тях, да ги зачете, че са живи, да им се обърне малко внимание. И като казвам да им се обърне внимание - не визирам само репликата: Ти защо не направи това или онова? Направи това или онова! Трябва да направиш.... Ако не го направиш, ще те накажа.
Живота на децата не е само това - те искат поне понякога да ги попитат, а ти как мислиш, от какво се нуждаеш, какво се случи, и какво каза приятелката ти?
Толкова ли е трудно, за вас да бъдете приятели на най - скъпото - детето си? Защо се налага аз да бъда техен приятел? Проблемът всъщност започва от родителите, но последствията нататък са много страшни.

Да не се опитвам да анализирам личността - ами мисля този съвет, за много погрешен. Как можеш да дадеш нещо на човек който не познаваш. То това е в основата на общуването. Преди малко се разстроих, че вие не го правите.

Да не манипулирам - Аз не манипулирам, обаче всичко си ма цена. Вие искате детето да е послушно, да действа спрямо вашите правила. И аз искам същото, обаче постигаме това по - различни начини. В резултат вие се карате с детето си. А пък с мен е готово дори да легне.

Как мога да изпитвам удоволствие от това? - Никога не съм се питал, пък и вие сигурно не сте, как е възможно е да чувстваш или не дадено нещо? Можеш да разбереш кое те кара, да се чувстваш така, обаче защо точно.
Тук какво да ти отговоря - че наистина си е готино и затова се чувствам много готино.
Защо този цвят е син? - Ами защото е син! :)

Не мога да очаквам различни резултати - Ами мен докато не ме арестуват, резултатите ме удовлетворяват. Аз не го правя защото очаквам нещо друго. Правя го защото знам, какво ще стане след като ги направя.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c5aa7e4d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Хей умнико, стига си си измислял глупости, как ги доминираш и разни утопии... фантазьор си и то с детски акъл.
Истината е, че се занимаваш с незрели момиченца, понеже така ти излиза най-тънко, на най ниска цена, ха-ха, звучиш жалко.

Нищо де, аз и така те харесвам.
Въпреки глупостите, които изписа, аз мога да те уверя, че и на 20 има девойки свободни, които искат само неангажиращи отношения, дори без материална изгода ;)
Това обаче, което ми иде на ум, ти дали ще се изплашиш от мен ако ти скоча? Аз също като теб имам мания;
Моята е друга - падам си по момчета или по незрели мъже, нещо по-възрастните и възмажели над 23-25 мъже не ми допадат, особено ако вече са заприличале на чичофци плешивеещи и с бирени шкимбета;
А при мен може би, проблемчето идва от това, че макар приличната си вече възраст (23г), имам вид на непълнолетна девица. Ам това не ми пречи да си падам леко нимфо и да умирам за сек с младежи.
(всичките ми гаджета са били с по 4-5 години по-младички, а се сефтосах чак на 19, сега май си наваксвам пропуснатите 4 години, докато връсничките ми дивееха с момчета)
Ако си мислиш, че си достатъчно опитен и зрял да ми скъсаш гащичките, да ме побъркаш от страст, ти си моят човек...
p. s. надявам се да си също толкова привлекателен и младолик, колкото интелигентен, защото аз намирам себе си за готина и секси, а както вече обясних се падам по хубави момчета...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 283f43e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   от 52
Жалко е, че хора като теб - видимо интелигентни, остават неразбрани в този сбъркан свят и прибягват до крайности. Тъй като съм писал в много форуми и тази тема я срещам за ХХ път, мога да констатирам, че такива като теб просто търсят чистота и наивност, а тя най-лесно може да се намери в децата. 100% може да намериш момиче, което да ти пасва идеално и да е на твоята възраст, но може да се наложи да търсиш много години.

Като цяло не съм съгласен с теб и си го казвам направо, но те разбирам. Ти обвиняваш родителите, ами твоите родители как се държаха спрямо теб? Просто в днешно време 90% от родителите се стараят да изкарат парите, да платят сметките, да гледат децата и просто не остава време за друго, освен за възпитание.

А и знаеш, че ако при момчетата желанието за разни работи започва на 14, то при момичетата е на 11-12. Ти не ги търсиш, за да им бъдеш родител, ти ги търсиш за друго. А те са от една страна предразположени към това заради хормоните, от друга, заради липсата на опит(разум нека да бъде), било то изразен чрез лично мнение, гледна точка или способност за водене на спор, и от трета страна - заради липса на внимание. Имам предвид, че са много лесна плячка, макар че ти не считаш себе си за хищник. Знаеш ли колко трудно е за един днешен родител да завърже разговор с дъщеря си? Особено пък баща... Хора, израснали в съвсем други времена, да се опитват да разберат децата си, които растат в скапания 21 век? Не е лесно и да хвърлиш на тях цялата вина не е редно.

А и както каза, ако за 14 годишна може да се измисли нещо, то за 12 годишна няма да се отървеш и посмъртно. Дори и тя да се застъпи за теб.

Има и друго, което искам да питам. И тук е моментът да кажа, че всичко е от чисто любопитство, както сам предположи. Та, след като ти ще остаряваш(силно казано, с оглед на това, че си на 25 или вече 26) границата ще се качва ли или ще остане същата. Мислел ли си? Ако ти тотално си привлечен от 12-14 годишни, то това, ГАРАНТИРАМ ти, ще бъде огромен проблем в живота ти.
Постоянно трябва да се криеш, ще дойде времето, в което ще трябва да даваш все повече и повече правдоподобни обяснения, да имаш алибита 24/7, да изградиш връзки в полицията и Съда, ако бъдеш опрян до стената.
Искам да кажа, как си представяш живота си по този начин? Рано ти е за семейство, но смяташ ли да имаш такова? Ако имаш, няма ли да се притесняваш някой ден как ще гледат хората на вас? Въпреки, че ти ако стигнеш до семейство, то по-скоро ще изглежда сякаш някаква млада мацка се е закачила за далеч по-възрастния чичко. Хората ще си мислят едно, а то ще е съвсем друго. Тогава евентуално би могъл да имаш мощно самоподдържащо се алиби.
Въпросът е, че няка как 12-14 годишна да износи дете. Трябва да е ПОНЕ на 17.

Питам те все лични неща, чиито отговори АЗ лично не бих давал, но не съм агент, всичко е анонимно и просто ми е интересно.

И ако говориш на мен или за мен, не ме причислявай към "Вас". Аз не съм тях, никога няма да бъда. Казах ти, че и аз имам различия и странности, които ме отделят от стадото.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 125f07a43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Че авторът не е в час, това е ясно. Обаче аргументите му в полза на педофилията от последната му тирада, направо ме гръмнаха. По - странното е обаче къде са родителите на въпросните обекти? Ако дъщеря ми, която е на 14, се повлече с някакъв екземпляр на 20, просто няма начин тази"велика" любов да я оставя да разцъфне. Щото на 14 и на 20-22, не е като на 30 - 40-42. Разликата като число е една и съща, ама опитът е друг. Изобщо тази история е като от книжка и ако наистина е действителна, не ми се мисли колко изтрещял народ е извън психиатрията. Имам известни съмнения обаче доколко това е реалност и доколко фантазия. Фантазията печели!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d7c7ea840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Пак ще повторя, че не е толкова важно историята дали е истина, или пък фантазия, защо не и двете?
Тя не звучи, чак толкова невъзможна и освен това вие имате нужда от нея.
Защото когато се надпреварвате да ме съдите, вие се чувствате като герои. Ето аз ще кажа, на лошият човек, че не е прав и така ще се издигна в очите на обществото. Всъщност единственият който се забелязва съм аз, аз съм в центъра на нещата.
Обаче ако аз кажа, добре де в резултат на множеството критики, разбрах, че греша и вече ставам праведен.
Тогава лошият герой се губи и добрите бързо осъзнават, че няма как да се изявят.
Макар и мразен лошият герой е необходим. Иначе без него добрите герой - остават просто хора.
Всъщност, аз поисках да се оттегля на два пъти, но вие бързо осъзнахте, че съм необходим и поискахте да се върна, добре ще се съобразя с вас и ще изпълня очакванията ви, все още няма да изчезвам.
От къде знам че съм ценен за вас? - Ами само погледнете, че предишният ми коментар е толкова дълъг, че сам се отказвам да го чета, освен това е пълен и с противоречия, как да не се усъмни човек в него, но пък го прочетохте в скоро време.

Следващото което искам да се поправя от предишният коментар, е че тя (момичето на 14г. ) Всъщност не е бремена в 5 - ят месец - (ако следяхте нещата, щяхте да знаете, че ако тя наистина е бременна в 5 - ят месец - това ще означава, че е бременна от мен :) ) Всъщност беше бремена в 2 и половина месец, наскоро абортира, сега не може да има деца, въпреки назначеният и психолог, отново търси мен.
Да видиш, желанието да те имат отново, пък било и само за миг, е много странно, хем ти е жално, хем пък ти прави чест. ( Сега имам предвид мен самият - коментар 52).
Обаче като съм казал, не - значи не! Друга причина е, че съм с 12г. а аз съм верен само на една, на тази с която съм в момента. И затова няма как да се върна при 14г.

И сега подред на номерата, за всеки по нещо!

Започвам с коментар 54.
Фантазьор с детски акъл - благодаря за комплимента, така е такъв съм.
Харесваш ме - но аз не те познавам, и няма как да знам дали бих те харесал, не ходя с непознати. Пък и няма как да се запознаем.
Имало подобни девойки - къде? Аз не съм срещал. Но пък веднъж една на 23г. Заяви: "Няма значение, моят приятел каква кола ще кара! " Е да тя не бе от материалистките, но пък ? пукаше, приятелят и да има кола, че да ? вози гъзът. И най - вероятно ? пукаше, дали я возят в жигула или в кола за 10 000 лв. Когато и казах, че я харесвам, всъщност то се разбра по - скоро по погледа ? - приятелката ?, заяви: "Добре ще я имаш, но какво даваш в замяна? " Ами това си беше чиста продажба от "свестни хора". И ти ли познаваш такива не материалистки?
Няма как да отречем, че нуждите на едно дете са в пъти, по - малки от на възрастният човек.
Дали бих ти издържал на темпото - ами не знам, на 12г. не издържам. Тя малко се мръщи заради това, но пък то не може, всичко да е наред.
Дали съм секси - че как да се оценя самичък - то това си е субективно. Обаче сигурно бих ти харесал. Това че изглеждаш, като девица, само ти печели точки, не съм единствен с подобно на моето мислене. Обаче аз не съм твоят човек, попадал съм на човек като теб, е не се получиха нещата. Аз просто не исках, и защо да искам, не съм сам, а съм верен на партньорката си.

Коментар 55
100% ако търся, човек на моята възраст, която да ми пасва, ще ми отнеме толкова много години, че вече няма да ми става, въпреки химията. Заслужава ли си да чакам, пък до тогава на ръчна ли да карам.
За мен е по - добре да си я моделирам.
Това е готин въпрос, как моите родители са се държали спрямо мен? - Бях позабравил това.
Ами не по - различно и те си бяха много заети, когато бях на 18г. Майка ми замина в чужбина да ни издържа. Все още е там. Инак бе много грижовна, често ни угаждаше, (на мен и брат ми). Понякога нейната грижовност стигаше до разглезване, нямаше много пари, и имаше една реплика: "Добре де, ще ти го взема на заплата - изчакай малко".
Баща ми и той често беше зает, понякога не се прибираше със седмици. Той беше строг, и се сърдеше ако не мине на неговата, не се е променил много. Не посягаше, макар и да се канеше, аз за разлика от брат ми, обаче му се противопоставях и си извоювах равенство, а брат ми спря контакти с него. Той бе и си остана по - слабият индивид, харчеше и продължава да харчи без да се замисля, с проблемите не се справяше лесно. Беше ме страх от него, обаче преодолях страха си. Понякога си мислих, че той би проявил загриженост само ако се разболея.
И с двамата обаче, можех да говоря и да потърся съвет, макар да не ги търсех, защото те някак не бяха на моята вълна.
Повече споделях с брат ми, но той често ме прецакваше. И сега сме на здравей - здрасти.
Когато постъпих в университета, попаднах на безпристрастено момиче, което бе мой ментор (бе 5г. по - голяма от мен) и тя ми помогна да израсна, психически, докато движех с нея, аз бях много морален, тя беше много добра. Исках да сме нещо повече, но тя имаше дете на 4г. Бе забременяла на 19г. от един чеченец, тя бе рускиня, но си живееше в България. После обаче станаха, някакви проблеми с този чеченец, и тя изчезна, аз пък не я търсех, защото исках, повече самостоятелност.
След като изчезна, поех по този път който съм сега. И днес ми се иска, да ? се обадя, обаче как да ? кажа, че съм такъв. Не на това ме учеше тя.
Като се замисля, каквото е било преди, такова е ? сега. Обаче това бе, преди около 5г. И от тогава нещата са се влошиха. Хората търсещи просто с кого да поговорят, се увеличиха неколкократно.

Пубертета настъпва настъпва на 11 - 12г. Абе да то тогава, принципно настъпва пубертета, според научните трудове. Но всъщност границата е много спаднала, дори според някой съвременни статии, той настъпва още на 8г.
И аз лично съм забелязвал как деца на по - 8г. търсят интимност. Мой приятели, са ми разказвали, че техните деца, в детските градини си имат по - близки приятелчета. Аз си имах гадже (когато бях на 10г. А тя бе на 6г. ) Така, че не мисля, че има някакви граници. Но да кажем, че момичетата на 11 - 12г. вече осъзнават, че привличането което изпитват всъщност е желание за интимност.

На къде отива границата на възрастта. - Такава няма, но тя не се ограничава само с 12 - 14г. Горната граница достига до в близост на моята възраст. А пък долната, не знам дали имам подобна.

Как ще създам семейство? - Ами не мисля, да имам деца до 50г. Тъй като мисля, че ще живея поне 75г. ще мога да отгледам едно поколение, преди да се гътна.
А пък вариантите никак не са малко.
Когато съм на 35г. Ще си осиновя дете (не по - стандартната процедура). и ще го отгледам. После, ще имам и мой деца.
Ще приема при мен да живее, някое момиче на 18г. Което също ще му се наложи да е послушно. Има и по - бедни хора, които биха се съгласили.
Ще си я карам по - стандартната процедура (както до сега).
Ще взема някое от предишните ми момичета. Досега не ми се е случвало, да съм 1 месец с някое момиче, и то да ме е забравило.

Какво ще кажат хората - ако нещата вървят така, както до сега - то тогава това което правя, ще е нормално. Пък и да може да си мислят едно, пък то да е друго.

Как може дете на 12 - 14г. да износи дете. Има и такива случай, нека погледнем ромският етнос. Съобщавали са по новините, че дете на 11г. е раждало.
Съгласен съм, че е опасно и мисля, момичето да е поне на 15г. преди да ? го причиня.

Добре разбирам, че си различен от останалите, няма как да знам странностите ти, преди да ги разкажеш. Но поради това, че аз съм странен никога не съм си позволявал, да казвам нещо против различните, дори против гейовете. Които крайно не приемам.

Коментар 56
Мислиш, че това е фантазия, пък се дразниш. Няма как да определяш, какво да мисли, даден човек. Трябва да си разбрал/а до сега.
Пък и не се заричай. За да не попаднат твоите деца в статия тип Ромео и Жулета.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 283f43e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   От 52 и 55:
Аз нямам повече въпроси.

Иначе се сетих, че не е възможно да е бременна от 5 месеца, но реших да не го коментирам, понеже можеше да не отговориш, а ми беше наистина любопитно.

Замислил си го, дали ще стане или не - времето ще покаже.
Дали е правилно или не - не съм аз човекът, който ще те съди.

Между другото стилът ти много ми напомня за един човек. Но светът не е чак толкова малък.

Както и да е. Успех в начинанията и дано долната граница се покачи повечко.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c4c08b4703
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Виж, авторе, категорична съм, че това си е фантазия, която не ти стиска да реализираш. Щом ти е кеф, споделяй си я тук и се забавлявай. Мноого отдавна съм разбрала, че няма как да влияеш върху мислите на някого, нито пък да го променяш. Всъщност може, но изисква толкова енергия, че рядко усилията си струват. А и да ти кажа предпочитам да общувам с мъже е жени, които са с добра самооценка. Не съм се подразнила от нищо - това си е твоята фантазия. Но това, че е фантазия само, не я прави по-малко сбъркана. Схващаш ли? Що се отнася до заричането - всеки си има пътечка, която няма как друг да извърви вместо него. Аз не мога да направя нищо повече от това, да посоча правилния път според себе си и опитът, който имам. Оттам нататък не съм аз.

№56

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ae52c28d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   Е, авторе, какво стана с курсовата / дипломната работа? Ако не е била оценена добре, прочети някоя практическа граматика на българския език, ползвай правописен речник или се консултирай с някого. И моля, нека този някой да не бъде на 12-14 години, че те сега вече съвсем не могат да пишат - имат си по-смислени занимания. Наистина трябва да се изследват причините за това явление, атмосферата в семейството и реакциите на обществото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de54717830
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Само да спомена, че момиче на 14 се води непълнолетно, а не малолетно и е законно да има отношения с колкото и да е възрастен мъж, стига самото момиче да го иска.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: dadd565944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

64.   Извинявай, но какво търсиш ТИ в полицията и в закрила на детето?!?!?! Полицията трябва тебе да гони и децата от тебе да ги пазят. Щом толкова обичаш да контролираш, стани дресьор на кучета (което пак е неморално, но не е толкова страшно).

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker