Какво ще направите ,ако бяхте на мое място? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ще направите ,ако бяхте на мое място?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 14332 пъти
Здравейте!
Реших да пиша тук, защото знам, че някой би ми помогнал относно проблема ми. Няма да споменавам години.

Проблемът ми е свързан с момчето, което обичам.. Запознахме се преди няколко години и постепенно се сближихме и тръгнахме. Мога да кажа, че ходихме известно време, но не кой знае колко дълго. Скъсахме. След по-малко от 1 година пак се събрахме.. никога не съм спирала да го обичам и винаги ми е било много трудно, като го виждам с друга (рядко е бил с друго момиче). Плакала съм безброй пъти за него, просто наистина го обичам... След като скъсахме вторият път, ходихме още веднъж. Когато се разделихме ми беше ужасно трудно да погледна друг, за това и никога не го направих.. Винаги всеки ми е напомнял за него и никога не съм спирала да търся грешката, която всеки път правя.. Сега имам пак възможност да се събера пак с него, но не знам дали го искам. Страшно много го обичам наистина, обаче след всеки път се чувствам все по-зле и по-зле.. Много ми е трудно в момента, защото той също твърди, че не е спирал да ме обича. Не знам какво да направя, той също не иска да сме заедно заради някои причини. Ще съм наистина много благодарна, ако получа някакви съвети.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: dae51e76b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още едно доказателство, че веднъж разделиш ли се с някого, после и да се събереш, трудно ще се получат нещата. Аз имам въпрос към теб: колко пъти още смятате да се събирате и разделяте, за да разберете най-после, че нещата между вас не се получават? Мисля, че 3-4 пъти вече са предостатъчни.

Гледах един научно-популярен филм и показаха, че дори и едно червейче след 150 повторения разбира, че едно и също действие води до един и същи резултат. Не бъди червей и не си губи времето за 150 опита.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b9189c44c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно го обичаш. Но отговори си на един въпрос - обичаш ли себе си. Този човек явно иска да те сравнява с всяко свое ново завоевание и за това е готов да ти се обяснява и да ти говори лъжи когато иска пак да си припомни какво е било с теб.
Започни да обичаш себе си и да се уважаваш. Това нищожество, в което си се вторачила явно е добър артист. Ти живееш твоя живот и никой освен теб няма да се погрижи за теб.
Има много хора на този свят и между тях има свестни хора, между които е твоята сродна душа - намери я. Ама това не може да стане докато си се вторачила в това лай... Забрави го!!! Не бъди мазохист!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 49c6b804a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Знаеш ли, старите хора казват, че като счупиш веднъж вазата, колкото и да се стараеш да залепиш парчетата, винаги ще си личи, че е била чупена, та така е и с връзките. Скъсаш ли с някого, дори и да се съберете, вече нищо няма да е като преди, за това не знам дали си струва да се тормозиш и да правиш опити да се събереш с човек, с които толкова много сте се наранили взаимно. По-добре се опитайте, ако е възможно, да запазите добри отношения базирани на хубавите ви спомени и всеки от вас да продължи по своя път.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5c0bdb0621
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо се разделяте и събирате? За мен е малко детинско. Или си с даден човек и го обичаш или просто не си. Това са двата варианта. Няма средно положение. Ако се обичате взимайте се пак и без повече раздели, ако ли пак се разделите-край. Стига си чела една и съща книга, при условие, че всеки път страдаш! Това е от мен :)
Ж, 19

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9f302a8d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Голяма грешка ще бъде, ако се върнеш при него отново.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fad9a6d18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие тръгвате, късате, тръгвате, късате.. това е било грешка.. нали знаеш, веднъж като се опариш.. не го повтаряш, а ти си го и потретила.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1450cac1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Момиче не знам как да постъпиш личи си, че го обичаш, но ако пак скъсате пак ще се измъчваш.Послушай сърцето си

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fac8ad987a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Същия сценарий, различна актриса!
Сега съм в същата ситуация за втори път в живота си. Първия път бях на 20 мисля, скъсахме с гаджето ми, след време се събрахме, оказа се грешка, и си обещах никога повече да не я повтарям.
Е, да ама сега пак съм на същото място, пред същата дилема!
Запознахме се във фейсбук, видяхме се, залепихме се един за друг, но характера му се оказа доста труден, не е склонен на компромиси, държи се детински, и прави и казва неща, които ме нараняват съвсем съзнателно! В началото не обръщах внимание, после си казвах, че все някога ще се промени, но когато го хванах в изневяра, а той продължаваше да отрича, чашата преля и се разделихме. После се събрахме защото го обичам ужасно много. И пак се започна с глупостите. Стигна се до там, да го питам как му е угодно на него, само и само да не се караме. Ефект никакъв, и пак се разделихме. Естествено аз глупачката не можах да се откъсна от болната му любов-"обичам те, не те обичам", и пак се събрахме. Сега нямам представа дали наистина ме обича, понеже той си има още една приятелка, въпреки, че отрича. Разбрах за нея, и пак си затварям очите защото го обичам наистина до болка. Постоянно ме ревнува, макар и да няма причина, страшно властен е и ме обвинява във всичко онова, което е виновен всъщност той. Приятелите ми не могат да ме познаят вече... Днес имахме поредния скандал, но този път имах смелостта да го изтрия и блокирам от социалните мрежи, да му изтрия телефонния номер, и дори не му вдигнах. Надявам се този път да успея да сложа край на този омагьосан кръг в който съм. Много пъти опитвах, но сега не мога да понеса повече психически всичко, което ми се случва. Съветвам те най-искрено да събереш сили и да сложиш край докато не е станало като при мен. Щом веднъж не се е получило, и щом има търкания, а няма компромиси, и щом проблемите вместо да се решават, те стават повече, най-добрия вариант е да си тръгнеш веднъж завинаги....

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c38ae81a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ги слушай щом го обичаш се върни при него защото със васеки изминъл път грешката за която се карате може да се поправи аз съм сигурна че не ни казваш всичко но щом го обичаш върни се при момчето и слушай себе си а не близки приятелки и семейство защото те много гадно въздействат...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: da46d1ea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз съм на мнение, че трябва да се върнеш при него, щом имаш възможност и желание за това. Много е вероятно, да се разделите отново и пак да боли. Обаче пък си струва.
Аз в подобна ситуация - когато момичето с което бях преди поиска да сме отново заедно, аз я приех - защото и аз го исках, но не си позволих да се влюбя отново толкова силно в нея, винаги имах едно на ум. И когато отново се стигна до раздяла. Аз почти не страдах от това.
Та събери се с него - но се опитай душевно да се отдалечиш, опитай се да го разлюбиш.
Когато си постоянно с любимият/мата, привикваш към човека, уважението започва да се губи, превръща се в даденост и дори омръзване - при което връзка, основана само на чувства се разпада.
Та това казвам - тръгни с него отново, за да го преодолееш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a50449e018
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 9. Леле, и аз последните месеци бях в такова положение. Да не би да става въпрос за същия мъж?? :/ името му с И ли започва? Хах.... малеее

Ако не е същият, само да те питам това момче, за което разказваш, случайно да е маниак на тема фитнес? Ако да, със сигурност взима стероиди. Ефектите от стероидите са точно каквито ги описваш. Тези мъже не стават за никаква връзка, защото са наркомани:/

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6b2717a434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Чакай малко, не разбрах - след като сте се разделили за втори път - пак сте се събрали и сте ходили???
Не че незнам за случай в който една жена се е женила и развеждала 3 пъти за един и същи мъж, но звучи ненормално. Явно и двамата сте слабоволеви. И най-вече момчето - иска се решителност да отрежеш нещо което ти се подмотва в краката и те спъва да продължиш по пътя напред. А ти като жена - все още ли искаш такъв слабоволев мъж?? Колкото и да се обичате - ще ви мине. За да почне да минава обаче -трябва да скъсате като хората. После бройте колко години е била връзката и няма да си я спомняте почти.. Аз поне не бих се връщал там където съм минал - това е въртене в кръг. Друго е положението като става дума за неизживяна любов, алтернативната възможност която не сме избрали. Но при положение, че сте били заедно и сте се разделили-сдобрили - разделили отново - то вече само си губите времето.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 94fea542ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Като четох историята ти, все едно че я е писала най- добрата ми приятелка. Не мога да изброя колко пъти се събираше и разделяше с "голяма й любов", а колко сълзи и сополи е изхабила... Знаеш ли какво стана когато за пореден път се бяха разделили и след известно време той й беше предложил да се съберат отново? Тя прие, много се колебаеше, като теб, но прие. И знаеш ли какво стана след по-малко от месец- изневери й.
Повярвай, може да ти се струва, че е принцът на твоите мечти, но истината е, че щом толкова пъти те е изпускал да си тръгнеш от живота му, той просто не те обича.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 50118c7dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Тъпа си... и ще бъдеш още по-тъпа, ако се събереш с него. Една гума като се спука, колкото и да я лепиш, по-здрава, отколкото когато е излязла от завода няма да стане. Събирай се, разделяй се и после пак идвай да ни плачеш тук. Детски работи. Разделиш ли се - край. Колкото и да са силни чувствата, не бива да им се поддаваш и да искаш да възстановиш нещо изгубено. Казвам ти го от личен опит. И аз като теб - ходих 7 години с 1 момиче, разделихме се веднъж на третата година и се събрахме отново след 2 седмици. И като скъсахме след всичките 7 години, знаеш ли какво установих - че не е трябвало да се събираме при първото скъсване. Пропуснах толкова много възможности да бъда щастлив. И защо - да следвам едно момиче, което не иска да следва мен. От тогава съм се зарекъл на мен си, че аз компромиси със себе си в името на някой друг няма да правя.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 8138e397ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Помисли си къде е проблема да късате и да се събирате толкова пъти. И или си обещахте че въпреки всичко няма да късате ако толкова се обичате, или просто спрете да се занимавате така винаги ще бъдете наранени

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f9554f046e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   В моя случай също се разделяхме два пъти за по около шест месеца. След това се събрахме, вече сме семейство с две прекрасни деца (момиче на 9 и момче на 6) и сме много щастливи заедно. Ти го обичаш, той те обича и това е. Мъж на 34 години

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2008c451d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Да започнеш връзка отново значи да гледаш филм отново и да очакваш друг край. Не си заслужава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker