Друсах амфети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Друсах амфети
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 3470 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години и преди два дни с една приятелка шмъркахме амфети. На нея не и е за първи път, а аз бях любопитна... Страдам от депресия, защото се намирам в тежък период от живота си.. не ям, не спя, занемарих ученето и нямам енергия. Точно затова реших, че амфетите може да са отговорът на проблемите. Преди това бях пробвала с пиене пущене на трва, но от това вече ми става по-зле и спрях, въпреки, че се събирам в момчешка компания, където почти всички се напушват всеки ден по няколко пъти. Та въпросът ми е можете ли да ми кажете какво знаете за пристрастяването към амфетите, ефектите както след приемане, така и в дългосрочен план. На мен лично ми дадоха много енергия, а не бях яла 2 дни... знам, че не трябва, но искам да си взема пак. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3436827bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти самата описваш начина, по който се пристрастява човек към амфетамините - искаш пак, защото те блазни действието им - зависимостта е психическа и по-малко физическа като при другите дроги. Това е дрогата на 21 век, защото днес хората не взимат дроги, за да се надрусат, успокоят, а по-скоро, за да увеличат своята ефективност, способността си да функционират в днешния свят, в който се изисква от теб все повече и повече. Ето затова и алкохолът, тревата губят своята популярност - не можеш да си позволиш да „чилниш“, а по-скоро търсиш как да функцинораш по-добре.
Ето затова и все повече мениджъри и хирурзи, пилоти и така нататък взимат амфетамини, но и много студенти и ученици. Аз съм учила в чужбина, в елитен университет и много тежка специалност и също не бяха рядкост колегите, които взимаха амфетамини и действително съм била свидетел как тези колеги учат по цели нощи преди изпити, работят по проекти без да се изморяват, мислят по-бързо и запомнят по-бързо от мен, но никога не съм се изкушила да взимам тези лайна, ЗАЩОТО
1. Няма медикамент, който няма странични действия! Убиваш дългосрочно мозъчни клетки. Това, че не спиш и не се храниш нормално ще разрушава все повече от мозъка ти, освен това всичко минава през стомах, черва, бъбреци, черен дроб - жизнено важни органи!
2. Дори да предположим, че не се пристрастяваш и няма странични ефекти - ами ти ставаш зависима по друг начин от амфетамините. Просто хората почват да изискват от теб все повече и повече, да те товарят с все повече и повече задължения, работа, а в училище същата работа- качват се изискванията.
Лично аз съм наблюдавала и друго странично действие - започват такива хора да правят грешки и страдат от смяна на настроенията. Имах колеги, с които работихме по проект и те взимаха явно такива неща, защото след 8 часа лекции и упражнения, след 3 часа учене в библиотеката, после следващи 5 часа някъде работа по проект аз ребелирах и отидох да спя, а те останаха да работят до зори и другия ден се повтори това, НО накрая се оказа, че изчисленията им бяха грешни и при презентацията се омотаха, докато аз може да не бях супер ракета като тях през цялото време, но бях себе си - не допуснах такива грешки, бях спокойна и уравновесена на презентацията и не се изложих като тях, макар че като тим загубихме много с тези грешни изчисления.
И друго съм забелязала - смяна на настроенията, включително сексуални апетити изневиделица, липса на апетит към храна, а после изведнъж искат да ядат и изобщо ако човек внимателно се вгледа в тези хора, знае че нещо не е наред. Като кажат ще ядем трябва ВЕДНАГА да дойде яденето от някъде, като кажат, че ще е...т стават нервни ако не може и така нататък. Луда работа - нормалните хора не знаят какво се случва и гледат да си обират крушите покрай такива, а после не спят 3 дни и не ядат 3 дни..., не могат да е...т и така нататък
Кажи как да спре един хирург с амфетамините, когато всички очакват вече ефективността, която е имал с тези лайна?

Едно ще ти кажа - безплатен обяд няма.
Хапчетата не могат да решат твоите проблеми. Краткосрочно те имат някакъв ефект, но дългосрочно ще разрушат живота ти, защото ще отровят тялото ти, ще убият мозъка ти по неизвестен начин, а твоите проблеми си остават
Проблемите се решават и се свършва с тях, а ако взимаш хапчета ти просто отлагаш това и прибавяш още по-големи проблеми.
Нищо добро не знам да е дошло от каквато и да е дрога дори в малки количесва.
Ще те разочаровам, но животът е тук, за да го живеем тук и сега. Виртуална реалност можеш да си създадеш временно, но реалността после те удря с двойна и тройна сила.

Аз не съжалявам, че не си помогнах с амфети по време на следването си и останах себе си...
Проблемът на всички дроги е, че убиват същността, човека в теб, Аза ти. Имаш един мозък, имаш един черен дроб, два броя бъбреци и едно тяло - ти решаваш какво ще правиш с тях

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e212a4e395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри! Тревата си е трева, но амфетите вече са сериозна работа. Станах свидетел как много мои приятели започнаха с амфетите - уж на шега, уж да пробват. Сега не могат да спрат. Станаха други хора, не спят с дни, не ядат, изтъпяха, залагат си вещите, за да си купят евтини амфети - тотално деградираха. Може да ти звуча като баба, но съм на твоята възраст, хората, за които ти разказвам също. Не се лъжи, че това ще ти оправи депресията и живота, напротив, ще затънеш още повече в лайната.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9a502dc584
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тея амфети да са толкова долно нещо даже се чудя на акъла на хората които ги взимат. Амфетамините не водят до физическа зависимост както хероина и т. н. обаче психическата зависимост е доста гадна. Щом казваш че в момента си в депресия по-добре намери някакъв друг начин защото амфетите ще влошат нещата. Дрогата никога не е решение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9409e0a9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи се, това ми е мнението, само те биха ти помогнали!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f3faa15cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Откажи ги не ги спирай, има много писано от хора взимали, невзимали, всякви. Ти имаш глава, ползвай я!!!! Само ще споделя с теб едно нещо. Закачиш ли се става страшно. Преминаването към метамфетамин е доста лесно след амфетите, а там е страшно мнооого страшно, ще загубиш всичко което обичаш и цениш ще остане само душата ти и то само бледо подобие. Прецени добре заслужава ли си. Аз минах през ада бях там, и там е пълно със сенки на хора зомбясали с празни погледи. На съдби, момичета момчета млади с изпържени мозъци и умиращи тела изгубени души.
Толеранса към амфетите се развива изключително бързо, психическата зависимост е огромна. Линия след линия, магистрала след магистрала, днеска утре и пак и пак. Край капана щракна.!!!! Ако не наредиш следващата линия следва умора, депресия, вече не си толкова готин, активен, разговорлив и пак посягаш към синтетиката.
Аз бях зависим 4 г. към амфетамини, пико, кока. Загубих всичко като на шега и много бързо. Усещането за величие и благополучие е огромно, а всъщност става обратното но с бясна скорост. Загубих ценни приятели, семейството ми се отчая.
Ключът за моето спасение беше вярата която остана последната ми крепост и тя беше непревземаема уви.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fd81ba1aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз си смачках здравето от тия неща. А пък в комбинация с алкохол... може да умреш. Чудя се как съм жив. Айде не ми се оправдавай с тежкия си период. Ако продължиш с амфетите такива глупости ще направиш, че сегашния ти живот ще ти се стори приказка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker