Отвътре ме влече да опитам.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Отвътре ме влече да опитам..
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4144 пъти
Здравейте!
Момиче на 16 години съм. Успехът ми в училище винаги е бил и е отличен. Чаровно и скромно момиче съм.
Знаете, че никой не е идеален, но всеки се стреми да догони до някаква степен идеалното. Всеки човек прави грешки, в това число съм и аз - грешка след грешка. Чувствам се много тъжна и беззащтина от всичко, което направих до сега, но винаги се опитвам да не го показвам на околните, а това почна да става изморително. Последно време чувствата ме водят към наркотиците и ден след ден това чувство се усилва. Просто вътрешното ми желание да ги опитам ме съсипва. Ако наистина взема решение, че ще ги почна, намиранието им няма да ми е проблем.

Осъзнавам какво ви пиша и какви намерения имам, но умирам от любопитство да разбера какво е чувството след като си приемал наркотици. От друга страна момиче, което е с отличен успех и има поставена цел в живота, би трябвало въобще да не се сеща за тях. Допускам, че е от пубертета - и това е вариант, но ще мога ли да устоя на желанието.. ??? Дали имате някакви съвети, които ще ми помогнат? :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3fc95b7c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам, че под наркотици имаш впредвид амфети (не по силни). Ще ти хареса, няма какво да се лъжем. И аз бях като теб. Исках много да пробвам. Направих го и не съжалявам. Взимала съм 7-8 пъти (само амфети). Не съм зависима, просто съм взимала за да си правя кефа, не че съм илала нужда. Да, обаче се запознах с едно момче (вече сме заедно от няколко месеца), аз му казах, че взимам чат-пат амфети. Той хич не беше доволен като разбра, че се друсам и ми каза (не директно, но по под разбиране) или него или наркотиците. Естествено избрах него. Взимам, когато излизам на дискотека без него (демек един път в месеца, което си е нищо), а през другите 3 седмици само алкохол ;д. Радвам се, че имам граница и мога да се спра.
Ако мислиш, че имаш въобще някаква воля може и да пробваш, но ако си слабохарактерна, човек, който се оставя да го мачкат, без самочувствие и т.н. НЕ ГИ ЗАПОЧВАЙ. Не намирай утехата си в тях. Не е това начина. Помисли си сериозно .., не е шега работа. От "пробването" се започва! ; )

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5375889446
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих ти казал :) пробвай. От всичко трябва да се опита на този свят.Но не ме разбирай грешно, аз не ти говоря за амфети кети мети херци и сякакъв вид СИНТЕТИЧНИ боклуци (висок успех = разбираш разликата м/у синтетика и несинтетични продукти / натурални.)Това което бих ти препоръчал , е трева.Подпомага алтернативното мислене разширява мирогледа.Помага ти да погледнеш на нещата по по-различен начин. Било то проблем / забавление / приоритети. Но това става ако си с такава нагласа :) не да бохаш по 2 грама на ден и да се чудиш каде отиде това чаровно умно момиче. :)

Към тревата няма физическа зависимост.Съществува само психическа такава и тя е налице след 2 3 месеца ежедневно пушене.И замисли се :) няма смъртен случай от трева а от синтетика ежегодните доклади на ЕС сами показват :) Амфета предизвиква приповдигнатост и няма силно изразен психиделичен ефект.Но при 5 6 7 8 ++++ линии .. можеш да получиш странни временни изкривявания :) докато ако предозираш (ако въобще може така да се каже) с трева .. то ще огладнееш и ще заспиш :) без никакви странични реакции.Най-много да ти падне кръвното ама с един шоколад ще се оправиш.Мен друго ме интересува ... какви са тези странни чувства които те подтикват към употребата на наркотици.А .. и с трева не се свършва списака с " полезни дроги"

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2bd7d4083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Автора:

№2: "какви са тези странни чувства които те подтикват към употребата на наркотици" ?
Амии... може би това, че след като ги приема има вероятност за известно време да позабравя някои неща, които съм направила, и за които ще съжелявам цял живот. Простооо.. си съсипах живота и сега въобще не знам как да действам оттук нататък... :( и ще ми се повдигне настроението.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f246ac8193
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не вземай!!! Това ще влоши положението. Имам приятелка, която след лоши случки се напи и надруса с кока. Направи опит за самоубийство. Не помнеше нищо след събуждането си в болницата. Наркотиците ще те променят към лошо. Имах приятелки и след употреба на амфети се промениха - станаха нервни, избухливи, не подържат нормален разговор. За хероина да не говорим, че познати си отидоха от този свят - не бяха глупави, напратив - умни хора.

И аз съм правила големи грешки в живота си. Намери си приятели и сподели с тях, сподели дори в интернет в някой сайт с непознати и ще видиш, че грешките на теб ти се струват най-големи и страшни. Времето заличава болката - това е решението. Не си разваляй успеха. Намери хоби - спорт, рисуване.
Всичко, което ти казвам е от личен опит. Спортувай нещо!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b8f1622ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   НЕ! НЕ СИ СЪСИПВАЙ ЖИВОТА! това е любопитност..

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2a958e73ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6, направо почвай да пишеш нов речник. Български. "ЛюбопитНОСТТА" ме уби!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 601c9c6f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пробвай, човек! Марихуаната е най-подходящия наркотик като за твоя случай. Аз лично не я смятам за наркотик, но е достатъчно опиат. Ако опиташ ще ти мине това, което те ръчка да пробваш и ще се почувстваш по-добре. Само трябва да имаш мярка. Сподели какво си решила.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2bd7d4083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човек и аз много искам да пробвам, но се колебая. Нали казват човек трябва да опита от всичко. :)) Ако оставя хубавите прилагателни, които се отнасят за мен, аз съм супер щурава и мразя да ми се бъркат в работите. Имам приятел, който може да ми доставя поне трева и ако опитам 1-2 пъти дали ще искам пак и пак, и пак... ? Но става въпрос за трева - не е толкова опасно (в смисъл да станеш зависим). Тревата ще ми повдигне духа и настроението, нищо повече. Има и друго - аз съм човек, който за всяко едно нещо има ''ако, обаче'' в главата. Добре, да кажем, че пробвах 2-3 пъти, ако се разчуе (тука идва моето ''ако'') цялата ми репутация ще гръмне. Еее, нали съм момиче за пример не трябва такива неща да правя (пфф..). Повече ме е страх да не се знае от голяма аудитория. Много пъти съм била предавана, но никога аз не съм предавала. И точно затова се колебая... Да ти кажа №8 май повече вървя към ''няма да пробвам'' ... :))

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2bd7d4083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9 - автора (забравила съм да уточня..)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 459d4c338d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   тук е номер 2 :)
Ако смяташ, че ще забравиш нещо с какъвто и да е наркотик.. по-добре не пробвай нищо.. времето лекува както са казали хората. Но за да подпомогнеш това "лечение" не трябва всеки ден да си припомняш стореното или да разнищваш какво би станало ако... еди какво си. Тези чувства които те тормозят.. те ще отминат само когато ти си готова или решиш това да стане :) а и навярно изнерярата не съсипва току покълнали животи:)
Настроението ти няма да се вдигне от наркотиците.. те не са изхода от твоя проблем. Всичко което казах в 1рвия пост важи.. но не и за твоя проблем навярно :(

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2bd7d4083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:
Мина доста време от деня, в който публикувах тази история. Мисля, че сега нещата стоя по по-различен начин. Почнах да спортувам (тъкмо свалих няколко килца, не че съм дебела.. :D )) Имам си приятел - връзката ни е много стабилна. Той знае всичко за мен и ми помогна да се ''измъкна'' от това положение. Явно съм имала нужда от него. :) Благодаря на всички, които ми писахте, но не смятам отново да изпадам е това състояние. И все пак ако се случи - пак ще ви пиша :D

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 181d3265c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 13 и съм АБСОЛЮТНО същата. НЕ ми се иска, знам, че е МНОГО ЛОШО това което ме влече, но просто.. ЛЮБОПИТСТВО, и това е. Пуша само трева, но винаги искам да опитам и нещо по-хард.. това е много лошо обаче. НЕДЕЙ! ; )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 181d3265c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм почти същата. Имам огромно желание да опитам амфети, но не съм сигурна. Пуша само трева и от време на време (много рядко) цигари.

~ Mary Jane

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbaf9f1505
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ~ Mary Jane, ако пробваш напиши как е че и на мен ми е мн интересно :-) а не съм пробвала още

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5d4a315e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Докато не навършите 17-18 не посягайте към никакви наркотици, а дори и алкохол! Аз съм на 21 пил съм, пушил съм, шмъркал съм НО!
По-добре потърсете хубавото и красивото в истинските неща. А ако наистина чувстваш нуждата да опиташ нещо то това по - добре да е тревата.. стига да не се прекалява. Не пуша от отдавна от две - три години, не съм се пристрастил не затъпях поне така мисля сега съм в Норвегия една от държавите с най-висок стандарт на живота в света. И честно казано тука е пълно с наркомани и лека полека Осло става като Амстердам.. както и да е това е друга тема. Мисълта ми е не бързайте да посягате към наркотиците, алкохола, лекарства(легални наркотици), цигарите.. но ако наистина ще опитате го направете след като сте се информирали достатъчно за даденото нещо! Няма нищо лошо да се опитват тези неща, но не бързайте!

Поздрави от Норвегия, ако случайно някой, който живее в Норвегия прочете това да ми пише скайп *** / Keep it real :)!!!


Moдератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ae2efb623c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Оффф, съсипала си била живота на 16... Ще го съсипеш, когато се събудиш някой ден и осъзнаеш, че неусетно си станала зависима от наркотиците. Я се постави на мястото на бедните хорица, които измират всеки ден от глад. Те нямат пари за храна, пък за наркотици ли? Как мислиш преодоляват мъката? А ти си тръгнала да си купуваш отрова...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker