Дайте ми съвет как да го спра !!! :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Дайте ми съвет как да го спра !!! :(
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 4524 пъти
Здравейте на всички ! :) Аз съм момиче на 14 години моят приятел е на 16 ! И преди няколко седмици като слязохме на двора беше някак сии просто незнам как да го опиша, дръпнах го попитах го какво има защото виждам че нещо го мъчи и той взе да увърта нищо няма ала бала. Но нямаше и 5 минути ми каза най-ужасното нещо което никога не съм очаквала от него че е шмъркал :( колкото съм притеснена за него толкова съм и разочарована защото точно това си бяхме обещали никога през живота си да опитваме. Но проблема не е там че ми е обещал и не е удържал на обещанието си еми защото много ме е страх да не опита пак и пак, защото после става много лошо :( Защото много го обичам и не мога да живея с мисълта че може всеки момент да се трови с тия боклуци... кой ги измисли това се питам ! Та така моля ви дайте ми съвет как да му вкарам в празната тиква малко акъл ! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: f14a839d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали мога да ти кажа "как да му вкараш малко акъл в празната тиква", ама може и да измисля нещо за това как да го вразумиш.

Говори с него за това.. но не в училищния двор и в присъствието на хора. Излезте или отиди в тях. Поговорете дълго и му обясни какво смяташ ти за това и колко вредно е. Посочи му мнения (в интернет) на хора, които са били зависими и колко труден е животът (ако въобще може да се нарече така) след това. Ако отново се повтори вече ти си човека (като негов най-близък приятел), който трябва да поговори с родителите му.. може би ти звучи кофти и на него би му се сторило предателство, но това е най-доброто и един ден ще ти благодари. ГОВОРИ С ТЕХНИТЕ!! Това не е като да избягаш от училище .. с това си съсипваш живота. :))


Passion

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d46af570f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му,че не искаш да обичаш един човек,който след известно време ще си отиде от тоя свят заради наркотици.Бягай далече от наркомани,защото и теб ще завлекат на дъното!Всеки сам си гради съдбата!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8807c85ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо го е направил.. има ли някакви проблеми.. ??? Ако има, по-добре му помогни да ги разреши.., за да види че шмъркайки нищо не се оправя.. ,ако не започне да действа ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 88a851da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ужасно! Трябва на момента да спре да се убива. Казвам го от личен опит. Ще провали живота не само на себе си ,но и на всички които го обичат.Много ужасно нещо са наркотиците. Ако не иска след време да е без образование , без работа , без близки , които го обичат .. просто без бъдеще трябва на момента да спре и никога вече да почва .Помогнете му , защото по- късно ще е невъзможно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0beed2cfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм в.. клас. Имах хубав телефон самсунг, но нашите ми дадоха някакъв телефон от който може само да се обаждаш, за да не изгубя хубавия в училище. Гледам в интернет за някакъв телефон, хем да не е хубав, хем да не е трошка. Проблемът е, че имам и хубав и гаден телефон, а трябва ли да ми се копува нов, не искам да изгубя хубавият но неискам да ходя с гадния, какво да правя????

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b50c3d7c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искам да те разочаровам, но няма как да му вкараш акъл. Той е момче на 16 години - кой може да му каже да спре и той да го послуша? Може би ти трябва да влезеш в ролята на този човек. Но не му казвай " Забранявам ти! ", а му кажи, че, ако го загубиш заради тези боклуци, никога няма да му простиш това. Опитай така. Иначе никой освен той самия не може да го накара да спре. Аа, и друго. Не повдигай често темата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 454eb65f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кокаин? Сигурна ли си, че не се е пошегувал с теб? Кокаинът е скъп наркотик, на пазара върви от към 60-70 лева за половинка до към 100-150 лева за цял грам. А има ли причина да взима? Повечето жени взимат за да отслабнат, мъжете взимат ако преживеят някаква кофти случка. Говори с него, само това можеш да направиш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 18ce5a2d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако е било кокаин, има надежда за него, тъй като кокаинът в малки дози не води до пристрастяване. Опитай се да разбереш точно какво е било и колко пъти го е правил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker